Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-13 of 13

2021
1 Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Lindberg, Diana; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas; Rud, Ida; Varela, Paula.
Sluttrapport VårMat.- VårMat - strategisk satsing på persontilpasset mat 2018-2020. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-667-2) 29 p. Nofima rapportserie(3/2021)
NOFIMA Untitled
 
2020
2 Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Neumann, Christina.
Hvorfor er ikke sjømat festmat for barn?. www.nationen.no 2020
NOFIMA Untitled
 
3 Iversen, Stian Gjerstad; Boge, Lidunn Mosaker.
Kokkenes favoritter avsløres i ny metode. matindustrien.no [Internet] 2020-12-17
NOFIMA Untitled
 
4 Rosnes, Jan Thomas; Skuland, Aase Vorre; Iversen, Stian Gjerstad.
Hvilken mat vil du trenge når du blir syk eller gammel?. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2020
NOFIMA Untitled
 
5 Skipnes, Dagbjørn; Iversen, Stian Gjerstad.
Maks mat med mikroen. VG, sidene 22 og 23 [Newspaper] 2020-09-08
NOFIMA Untitled
 
2019
6 Altintzoglou, Themistoklis; Blikra, Marthe Jordbrekk; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Cordeiro, Cheryl Marie; Govaerts, Florent; Iversen, Stian Gjerstad; James, Philip; Løvdal, Trond; Noriega Fernández, Estefanía; Rognså, Guro Helgesdotter; Sone, Izumi; Stormo, Svein Kristian; Wang, Xinxin; Skipnes, Dagbjørn.
Sustainable seaweed value creation: The TastyKelp Project. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association - WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
7 Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad.
God mat med ekstra protein. Næringsnytte 2019 ;Volume 9. p. 30-
NOFIMA Untitled
 
8 Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Altintzoglou, Themistoklis; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas.
Strategic program on personalized food at Nofima. 33rd EFFoST International Conference 2019; 2019-11-12 - 2019-11-14
NOFIMA Untitled
 
9 Rotabakk, Bjørn Tore; Iversen, Stian Gjerstad.
Hvorfor smaker agurksalat så godt til laks?.
NOFIMA Untitled
 
2018
10 Bergslien, Helge; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Altintzoglou, Themistoklis; Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Rosnes, Jan Thomas.
Personalized Food - strategic research program at Nofima encompassing the whole food value chain. 32nd EFFoST International Conference 2018; 2018-11-05 - 2018-11-08
NOFIMA Untitled
 
11 Iversen, Stian Gjerstad; Rognså, Guro Helgesdotter; Garlid, Hilde.
Kokken og forskeren. Matindustrien, 04/2018 [Business/trade/industry journal] 2018-04-17
NOFIMA Untitled
 
12 Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad.
Kokkenes hemmelige laksetriks. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
13 Rotabakk, Bjørn Tore; Iversen, Stian Gjerstad.
Fiskekakenes innerste hemmeligheter. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled