Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 151 << Previous 1 2 3 4    Next >>

2021
1 Gonera, Antje.
Fleksitarianer, Kjøtteter eller Ferdigmatspiser?. Spise mer planter og mindre kjøtt? Frokostmøte med politisk debatt; 2021-04-14
NOFIMA Untitled
 
2 Gonera, Antje.
FoodForFuture – Innovasjon, forbrukerforståelse og prosesseringskunnskap for økt bærekraft og helse. Møte i Vekst og innovasjonsutvalget; 2021-03-09
NOFIMA Untitled
 
3 Gonera, Antje.
FoodForFuture – Innovasjon, forbrukerforståelse og prosesseringskunnskap for økt bærekraft og helse. Fagdag i LMD; 2021-03-26
NOFIMA Untitled
 
4 Gonera, Antje.
Innsikter som gir effekt. nofima.no, kommunikasjon.ntb.no [Internet] 2021-03-02
NOFIMA Untitled
 
5 Gonera, Antje.
Ny kunnskapsbank skal gi bedre innovasjon. matindustrien.no [Internet] 2021-03-03
NOFIMA Untitled
 
6 Gonera, Antje.
Utvikling av småskala lokalmat firmaer. Dialogmøte for næringslivet; 2021-03-17
NOFIMA Untitled
 
7 Gonera, Antje; Svanes, Erik; Bugge, Annechen Bahr; Hatlebakk, Malin Myrseth; Prexl, Katja-Maria; Ueland, Øydis.
Moving Consumers along the Innovation Adoption Curve: A New Approach to Accelerate the Shift toward a More Sustainable Diet. Sustainability 2021 ;Volume 13.
OSLOMET NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
8 Langsrud, Solveig; Gonera, Antje.
Stappfullt kjøleskap kan gi deg matforgiftninger. forskning.no [Internet] 2021-01-24
NOFIMA Untitled
 
9 Prexl, Katja-Maria; Gonera, Antje.
Increasing Openness in Industry-Academia Collaboration through Co-creation and experience-based Working. California Management Review 2021
NOFIMA Untitled
 
10 Prexl, Katja-Maria; Gonera, Antje.
Understanding new corporate innovation strategies: Hybrid high-involvement approaches and the increasing importance of individual absorptive capacity. International Journal of Entrepreneurship and Innovation Management 2021
NOFIMA Untitled
 
2020
11 Almli, Valerie Lengard; Ueland, Øydis; Øvrum Gaarder, Mari; Varela, Paula; Gonera, Antje.
Finally time to cook? Self-reported transformations in consumer food habits after seven weeks in the corona lockdown.. Eurosense 2020 - 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16
NOFIMA Untitled
 
12 Galler, Martina; Gonera, Antje; Varela, Paula.
Children as food designers: The potential of co-creation to make the healthy choice the preferred one. International Journal of Food Design 2020 ;Volume 5.(1-2) p. 125-131
NOFIMA NMBU Untitled
 
13 Gonera, Antje.
Avokadoens tiår er over: - Usikkert hvor lenge den beholder populariteten i Norge.. The World News [Internet] 2020-04-13
NOFIMA Untitled
 
14 Gonera, Antje.
Da maten ble synliggjort.. Romsdals Budstikke [Newspaper] 2020-04-15
NOFIMA Untitled
 
15 Gonera, Antje.
De nye mat-trendene. Dagbladet 2020 p. 31-31
NOFIMA Untitled
 
16 Gonera, Antje.
Fire scenarier for fremtidens mat. nofima.no [Internet] 2020-05-07
NOFIMA Untitled
 
17 Gonera, Antje.
Forskningsbasert innovasjon – hvordan Nofima jobber med bærekraft. S-FOOD klyngemøte; 2020-09-08 - 2020-09-08
NOFIMA Untitled
 
18 Gonera, Antje.
Frankrike forbyr vegetarprousenter å bruke "kjøtt"-ord. Nationen [Internet] 2020-06-04
NOFIMA Untitled
 
19 Gonera, Antje.
Holdninger, mat- og handlevaner i koronatid.. nofima.no [Internet] 2020-05-20
NOFIMA Untitled
 
20 Gonera, Antje.
Innovasjon i Nork matnæring – forskning for nytt mangfold. Undervisning; 2020-09-03 - 2020-09-03
NOFIMA Untitled
 
21 Gonera, Antje.
Innovasjonsfabrikken med de gode hjelperne. Matindustrien 2020
NOFIMA Untitled
 
22 Gonera, Antje.
Innovasjonsfabrikken med de gode hjelperne.. Matindustrien.no [Internet] 2020-04-21
NOFIMA Untitled
 
23 Gonera, Antje.
Mat sender sosiale signaler.. Hjemmet [Journal] 2020-05-08
NOFIMA Untitled
 
24 Gonera, Antje.
Slik endret globale mattrender hvordan vi spiste forrige tiår. Dagligvarehandelen 2020
NOFIMA Untitled
 
25 Gonera, Antje.
Slik endret globale mattrender hvordan vi spiste forrige tiår. Dine Penger 2020
NOFIMA Untitled
 
26 Gonera, Antje.
Slik endret globale mattrender hvordan vi spiste forrige tiår.. Nationen [Newspaper] 2020-04-13
NOFIMA Untitled
 
27 Gonera, Antje.
Slik endret globale mattrender hvordan vi spiste forrige tiår.. Romerikes Blad; Fagpressenytt [Internet] 2020-04-13
NOFIMA Untitled
 
28 Gonera, Antje.
Slik endret globale mattrender hvordan vi spiste forrige tiår.. Oppland Arbeiderblad [Newspaper] 2020-04-14
NOFIMA Untitled
 
29 Gonera, Antje.
Undersøkelse: Vi spiser mer godteri og fisk.. vg.no [Internet] 2020-05-21
NOFIMA Untitled
 
30 Gonera, Antje.
Unge voksne spiser mer ferdigmat under koronakrisen. Nationen [Internet] 2020-05-17
NOFIMA Untitled
 
31 Gonera, Antje.
Using Design Thinking for Safer Food. EFFoST; 2020-11-10 - 2020-11-12
NOFIMA Untitled
 
32 Gonera, Antje.
Vi har fått nye matvaner i koronatiden.. forskning.no [Internet] 2020-05-25
NOFIMA Untitled
 
33 Gonera, Antje.
Økt støtte til norsk landbruk.. Bondebladet [Internet] 2020-06-09
NOFIMA Untitled
 
34 Gonera, Antje; Almli, Valerie Lengard; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Øvrum Gaarder, Mari.
Hvordan korona har påvirket matvanene våre. smakmagasinet.no [Internet] 2020-12-21
NOFIMA Untitled
 
35 Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Matlyst med unge entreprenører.. nofima.no [Internet] 2020-02-19
NOFIMA Untitled
 
36 Gonera, Antje; Prexl, Katja-Maria.
Forskere ser for seg norsk matforsyning om 20 år. Nationen; Dagen; Dagens perspektiv [Business/trade/industry journal] 2020-05-07
NOFIMA Untitled
 
37 Gonera, Antje; Prexl, Katja-Maria.
Slik ser forskerne for seg matforsyningen i 2040. Matindustrien; Nationen [Business/trade/industry journal] 2020-05-07
NOFIMA Untitled
 
38 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje.
Food for ageing populations: What, how and where will the elderly be eating in 2030?. foodnavigator.com [Internet] 2020-09-28
NOFIMA Untitled
 
39 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje.
Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030 - En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-647-4) 58 p. Nofima rapportserie(30/2020)
NOFIMA Untitled
 
40 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje.
Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030 - En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom.. Nofimas digitale rapportslipp; 2020-08-25 - 2020-08-25
NOFIMA Untitled
 
41 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje.
Social innovation for solving societal challenges connected to ageing and undernutrition in the daily life for elderly living at home.. 12th Nordic Nutrition Conference; 2020-12-14 - 2020-12-16
NOFIMA Untitled
 
42 Hatlebakk, Malin.
Attitudes towards increasing the intake of plant-based foods and reducing the intake of meat in segments of Norwegian consumers. Oslo: Oslo Metropolitan University 2020 138 p.
OSLOMET NOFIMA Untitled
 
43 Langsrud, Solveig; Gonera, Antje.
Forretningsidéer til trygg mat. Næringsnytte 2020 ;Volume 10. p. 28-29
NOFIMA Untitled
 
44 Langsrud, Solveig; Gonera, Antje.
Forretningsmuligheter i trygg mat. nofima.no [Internet] 2020-12-22
NOFIMA Untitled
 
45 Nykamp, Hilde; Gonera, Antje.
Sustainability and innovation in the Norwegian food system. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-640-5) 34 p. Nofima rapportserie(24/2020)
NOFIMA Untitled
 
46 Pabst, Reinhold; Tyrasa, Isabelle; Händschke, Sebastian; Siepmann, Ralph; Gonera, Antje.
Context is king: Facilitation in innovation projects. A comparison between academic and industry projects. Journal of Innovation Management 2020 ;Volume 8.(3) p. 48-74
NOFIMA Untitled
 
47 Prexl, Katja-Maria; Gonera, Antje.
Four Plausible Futures of Food. Navigating the future for sustainable and healthy plant-based protein in Norway: A scenario approach. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-628-3) 47 p. Nofima rapportserie(12/2020)
NOFIMA Untitled
 
48 Prexl, Katja-Maria; Gonera, Antje.
Ser for seg norsk matforsyning om 20 år. Nationen [Journal] 2020-05-13
NOFIMA Untitled
 
49 Prexl, Katja-Maria; Hubert, Marco; Hubert, Mirja; Gonera, Antje.
EXPLORING THE INDIVIDUAL: AN EMPIRICAL INVESTIGATION OF INTERRELATIONSHIPS BETWEEN DIMENSIONS OF ABSORPTIVE CAPACITY. International Journal of Innovation Management 2020 ;Volume 24.(05)
NOFIMA Untitled
 
50 Rød, Iselin; Moe, Rasmus A..
Design thinking i åpen innovasjon: en casestudie av samarbeid og kunnskapsdeling i Matfloken.. Ås: NMBU 2020 100 p.
NOFIMA NMBU Untitled
 
    Show next list