Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-50 av 82 << Forrige 1 2    Neste >>

2020
1 Greiff, Kirsti; Tveit, Guro Møen.
Dissemination and communication of the new competence, knowledge and results developed within iProcess. A summary.. Final project meeting iProcess; 2020-02-05 - 2020-02-05
OCEAN Untitled
 
2 Nordtvedt, Tom Ståle; Tveit, Guro Møen.
Ett kort innblikk i: refreshed hvitfiskprodukter og holdbarhet rensing av prosessvann (lakseslakteri). FHF- workshop "Betydningen av hygiene og mikrobiologisk kvalitet for holdbarhet ved filetproduksjon og ferskpakking av hvitfisk".; 2020-04-21 - 2020-04-21
OCEAN Untitled
 
3 Remme, Jannicke; Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri; Aursand, Marit.
ReFood – Indo-Norwegian research project. Sustainable Ocean Business; 2020-01-14
OCEAN NTNU Untitled
 
4 Tveit, Guro Møen.
Fryste torskehoder kan benyttes til å produsere ingredienser til mat og fôr.
OCEAN Untitled
 
5 Tveit, Guro Møen.
Kan «refreshed» fiskeprodukt erstatta ferske?. Avisa Hordaland, Voss 2020 s. 9-9
OCEAN Untitled
 
6 Tveit, Guro Møen.
Kan «refreshed» fiskeprodukt erstatta ferske?.
OCEAN Untitled
 
7 Tveit, Guro Møen.
Levendetransport av sjøkreps.
OCEAN Untitled
 
8 Tveit, Guro Møen.
Mer bærekraftig produksjon og bedre lønnsomhet med tinte produkter?. Fiskeribladet 2020
OCEAN Untitled
 
9 Tveit, Guro Møen; Eriksson, Ulf; Wolff, Robert; Nordtvedt, Tom Ståle; Indergård, Erlend; Widell, Kristina Norne.
Levendetransport av sjøkreps. Norsk Sjømat 2020 ;Volum 2020.(1) s. 30-32
OCEAN Untitled
 
10 Tveit, Guro Møen; Nordtvedt, Tom Ståle; Svendsen, Eirik Starheim.
Industrielle konsepter for refreshed-produkter av hvitfisk. Norsk Sjømat 2020 ;Volum 2020.(2) s. 30-31
OCEAN Untitled
 
2019
11 Aursand, Marit; Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri; Slizyte, Rasa.
ReFood and ReValue – two Indo-Norwegian research projects. The 3rd ReFood Symposium; 2019-12-04 - 2019-12-05
OCEAN NTNU Untitled
 
12 Bhattacharya, Souvik; Aursand, Marit; Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri.
ReFood and ReValue: Indo-Norwegian Research Projects. Norwegian-Indian Bussiness Seminar; "Norwegian-Indian solutions for sustainable growth; 2019-01-07 - 2019-01-09
OCEAN NTNU Untitled
 
13 Carvajal, Ana Karina; Remme, Jannicke; Tveit, Guro Møen.
Increased utilisation and value creation from whitefish rest raw materials. Fish Waste For Profit 2019; 2019-04-10 - 2019-04-11
OCEAN Untitled
 
14 Erikson, Ulf Gøran; Digre, Hanne; Tveit, Guro Møen; Grimsmo, Leif; Schei, Marte; Aursand, Ida Grong; Lambooij, Bert; van de Vis, Hans; Reimert, Henny G.M.; Rosten, Carolyn.
Levendelagring og elektrisk immobilisering av hvitfisk om bord - ulike strategier for bedre utblødning - Resultater fra flere prosjekter ved SINTEF de siste 10+ år. FoU samling 2019. Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur. Tromsø, 25-26.11.2019.; 2019-11-25 - 2019-11-26
OCEAN NINA Untitled
 
15 Erikson, Ulf Gøran; Tveit, Guro Møen; Bondø, Morten Steen; Digre, Hanne.
On-board live storage of Atlantic cod (Gadus morhua): Effects of capture stress, recovery, delayed processing, and frozen storage on fillet color characteristics. Journal of Aquatic Food Product Technology 2019 ;Volum 28.(10) s. 1076-1091
OCEAN Untitled
 
16 Indergård, Erlend; Tveit, Guro Møen; Erikson, Ulf Gøran.
Levendetransport av torsk - nytt design av lasterom på båt. FoU samling 2019. Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur. Tromsø, 25-26.11.2019.; 2019-11-25 - 2019-11-26
OCEAN Untitled
 
17 Slizyte, Rasa; Falch, Eva; Aursand, Marit; Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri.
ReFood – Indo-Norwegian research project. Workshop on Cold Chain in Tropical Countries; 2019-12-07 - 2019-12-07
OCEAN NTNU Untitled
 
18 Standal, Inger Beate; Tveit, Guro Møen.
2019:00028 A - Levendelagring av torsk - Kartlegging av eksisterende regelverk og systemer for internkontroll. : SINTEF Ocean AS 2019 (ISBN 978-82-14-06841-2) 31 s.
OCEAN Untitled
 
19 Thakur, Maitri; Vevle, Geir; Tveit, Guro Møen; Greiff, Kirsti.
Traceability and feedback system in the meat processing industry. EFFOST Conference 2019; 2019-11-12 - 2019-11-14
OCEAN Untitled
 
20 Thakur, Maitri; Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen; Slizyte, Rasa.
Innovation report: Food Waste Management. Geography & You 2019 ;Volum 19.(19&20) s. 80-83
OCEAN Untitled
 
21 Tveit, Guro Møen.
Refrigeration and fish quality. Workshop on Cold Chain in Tropical Countries; 2019-12-07 - 2019-12-07
OCEAN Untitled
 
22 Tveit, Guro Møen; Carvajal, Ana Karina.
SUPREME - increased utilisation and value creation from whitefish rest raw material. The 3rd ReFood Symposium; 2019-12-04 - 2019-12-05
OCEAN Untitled
 
23 Tveit, Guro Møen; Digre, Hanne; Erikson, Ulf Gøran.
Levandelagring av kvitfisk – Eit samandrag av resultat frå forsøk og fullskalatesting. FHFs hvitfiskseminar – kvalitet i alle ledd; 2019-02-13 - 2019-02-13
OCEAN Untitled
 
24 Tveit, Guro Møen; Erikson, Ulf Gøran; Indergård, Erlend.
Evaluering av levendelagrinstanker om bord. Lukket rapport 2019:00553. SINTEF akademisk forlag 2019 20 s.
OCEAN Untitled
 
25 Tveit, Guro Møen; Erikson, Ulf Gøran; Wolff, Robert; Nordtvedt, Tom Ståle; Indergård, Erlend; Widell, Kristina Norne.
Levendetransport av sjøkreps. FoU samling. Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur.; 2019-11-25 - 2019-11-26
OCEAN Untitled
 
26 Tveit, Guro Møen; Mathisen, Georg.
Frossen torsk er like god som fersk. Matindustrien 2019 ;Volum 72.(5) s. 8-11
OCEAN Untitled
 
27 Tveit, Guro Møen; Salomonsen, Cecilie; Misimi, Ekrem; Aursand, Marit; Eilertsen, Aleksander; Courtade, Magali.
iProcess - Total utilization of raw materials in the supply chain for food with a bio-economical perspective - 2019:01041. Trondheim: SINTEF Ocean AS 2019 (ISBN 978-82-14-06377-6) 64 s.
OCEAN SRAUFOSS Untitled
 
28 Tveit, Guro Møen; Sistiaga, Manu Berrondo; Herrmann, Bent; Brinkhof, Jesse.
External damage to trawl-caught Northeast arctic cod (Gadus morhua): Effect of codend design. Fisheries Research 2019 ;Volum 214. s. 136-147
OCEAN UiT Untitled
 
29 Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri.
iProcess – Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway (2016-2019). WP4 – Information Management.. iProcess meeting; 2019-03-11 - 2019-03-13
OCEAN Untitled
 
30 Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri; Vevle, Geir; Mehta, Shraddha; Standal, Inger Beate; Greiff, Kirsti; Indergård, Erlend; Yurt, Tufan.
Traceability of hides through the supply chain - Norilia Hide Case. : SINTEF Ocean AS 2019 (ISBN 978-82-14-06391-2)
OCEAN Untitled
 
31 Tveit, Guro Møen; Wolff, Robert; Widell, Kristina Norne; Erikson, Ulf Gøran; Indergård, Erlend; Nordtvedt, Tom Ståle.
Live transport of Norway Lobster with mobile RSW system for an international market.. 25th IIR International Congress of Refrigeration; 2019-08-24 - 2019-08-30
OCEAN Untitled
 
32 Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri.
ReFood and ReValue – two Indo-Norwegian research projects. India-Norway collaboration projects, meeting during Int. Congress of Refrigeration; 2019-08-28 - 2019-08-28
OCEAN Untitled
 
33 Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri; Aursand, Marit.
Summary of Workshop and project meetings in Mumbai, 27-30 Nov 2018 - Projects: ReFood and ReValue. : SINTEF Ocean AS 2019 (ISBN 978-82-14-06833-7) 24 s.
OCEAN Untitled
 
34 Wolff, Robert; Tveit, Guro Møen; Widell, Kristina Norne; Erikson, Ulf Gøran; Indergård, Erlend; Nordtvedt, Tom Ståle.
Live transport of Norway lobster with mobile RSW system for an international market. I: Proceedings of the 25th IIR International Congress of Refrigeration. Montréal, Canada, August 24-30, 2019. International Institute of Refrigeration 2019 ISBN 978-2-36215-035-7.
OCEAN Untitled
 
2018
35 Eilertsen, Aleksander Børresen; Thakur, Maitri; Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen.
1st RE-food Symposium - Goa, India, Feb. 2018 - Sustainable technologies for Food processing and preservation. : SINTEF Ocean 2018 (ISBN 978-82-14-06872-6) 74 s.
OCEAN Untitled
 
36 Grimaldo, Eduardo; Herrmann, Bent; Tveit, Guro Møen; Vollstad, Jørgen; Schei, Marte.
Effect of using biodegradable PBSAT gillnets on the Catch efficiency and quality of Greenland halibut (Reinhardtius hippoglossoides). Marine and Coastal Fisheries 2018
OCEAN Untitled
 
37 Grimsmo, Leif; Grimaldo, Eduardo; Toldnes, Bendik; Indergård, Erlend; Tveit, Guro Møen; Sistiaga, Manu Berrondo.
Industriell utnyttelse av mesopelagisk fisk - ILLUM - Rapport til Fiskeridirektoratet i forbindelse med tilskudd til fiskeriforskning 2018, F.dir. ref. 17/17061. : SINTEF Ocean AS 2018 (ISBN 978-82-14-06804-7) 27 s.
OCEAN Untitled
 
38 Roiha, Irja Sunde; Tveit, Guro Møen; Backi, Christoph Josef; Jónsson, Ásbjörn; Karlsdóttir, Magnea; Lunestad, Bjørn Tore.
Effects of controlled thawing media temperatures on quality and safety of pre-rigor frozen Atlantic cod (Gadus morhua). Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2018 ;Volum 90. s. 138-144
HAVFORSK OCEAN NTNU Untitled
 
39 Thakur, Maitri; Tveit, Guro Møen; Widell, Kristina Norne; Aursand, Marit.
Matsvinn i India. FiskeribladetFiskaren 2018 s. 2-2
OCEAN NTNU Untitled
 
40 Tobiassen, Torbjørn; Evensen, Tor Hatten; Olsen, Stein Harris; Heia, Karsten; Joensen, Sjurdur; Ingolfsson, Olafur; Humborstad, Odd Børre; Nordtvedt, Tom Ståle; Tveit, Guro Møen.
Ilandføring av levendelevert hyse – Optimal behandling, slakting, kjøling og prosessering med hensyn til kvalitet. Tromsø: Nofima AS 2018 (ISBN 978-82-8296-551-4) 26 s. Nofima rapportserie(15/2018)
HAVFORSK OCEAN NOFIMA Untitled
 
41 Tveit, Guro Møen.
Seafood technology - technology for efficient and sustainable processing. Gjesteforelesning - MSc studenter i næringsmiddelfag; 2018-01-19 - 2018-01-19
OCEAN Untitled
 
42 Tveit, Guro Møen; Carvajal, Ana Karina; Slizyte, Rasa; Rustad, Turid; Løes, Anne-Kristin.
Fra restråstoff til verdifulle råvarer. Matindustrien 2018 ;Volum 71.årgang.(8) s. 28-30
OCEAN NTNU Untitled
 
43 Tveit, Guro Møen; Digre, Hanne; Øye, Elling Ruud; Vollstad, Jørgen; Schei, Marte.
The quality of gillnetted cod - the effects of hauling procedure and net material. REfood Symposium; 2018-02-08 - 2018-02-09
OCEAN NTNU Untitled
 
44 Tveit, Guro Møen; Roiha, Irja Sunde; Jónsson, Ásbjörn; Backi, Christoph Josef; Erikson, Ulf Gøran; Digre, Hanne; Lunestad, Bjørn Tore; Karlsdóttir, Magnea Guðrún.
Quality and safety of atlantic cod (Gadus morhua) after thawing in water at different temperatures. REfood Symposium; 2018-02-08 - 2018-02-09
HAVFORSK OCEAN NTNU Untitled
 
45 Tveit, Guro Møen; Wetlesen, Karin Johanne.
NRK P1+ "Jackobsen". Frossen torsk like bra som fersk?. NRK P1+ [Radio] 2018-11-07
OCEAN Untitled
 
46 Tveit, Guro Møen; Widell, Kristina Norne; Thakur, Maitri; Aursand, Marit.
Hjelper India med å redusere matsvinn. Matindustrien 2018
OCEAN NTNU Untitled
 
47 Widell, Kristina Norne; Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri.
Kan norsk Industri være med på å redusere matsvinnet i India?. Kulde 2018 ;Volum 4. s. 30-
OCEAN Untitled
 
2017
48 Børsting Røe, Andreas; Larssen, Ole Jørgen; Tveit, Guro Møen.
QualiFish Film - Project Results. Film [Internett] 2017-09-10
OCEAN Untitled
 
49 Digre, Hanne; Tveit, Guro Møen.
Presentasjon av resultater fra forsøk ombord på "Molnes" april 2017. Møte hos Nordic Wildfish AS; 2017-09-01 - 2017-09-01
OCEAN NTNU Untitled
 
50 Digre, Hanne; Tveit, Guro Møen; Schei, Marte; Øye, Elling Ruud.
Toktrapport - Evaluering av ny slaktelinje om bord på Molnes april 2017. : SINTEF Ocean 2017 (ISBN 978-82-14-06723-1) 36 s.
OCEAN Untitled
 
    Vis neste liste