Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 63 << Previous 1 2    Next >>

2023
1 Drobac, Gorana; Chan, Sherry Stephanie; Tobiassen, Torbjørn Inge; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Løvdal, Trond; Sone, Izumi; Rotabakk, Bjørn Tore; Roth, Bjørn.
The effect of subchilling and storage conditions of brown trout (Salmo trutta) on shelf life. 51th WEFTA Conference; 2023-10-16 - 2023-10-20
NOFIMA Untitled
 
2022
2 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Lindberg, Stein-Kato; Martinsen, Gustav; Nilsen, Heidi; Tobiassen, Torbjørn Inge; Joensen, Sjúrður.
Hvor ofte bør man røkte levende torsk? Hvordan oppholdstid i sjø etter død påvirker kvaliteten. Fangst, levendehold eller oppdrett - er levendelagring liv laga?; 2022-11-29 - 2022-11-29
UiT NOFIMA Untitled
 
3 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Lindberg, Stein-Kato; Martinsen, Gustav; Nilsen, Heidi; Tobiassen, Torbjørn Inge; Joensen, Sjúrður.
Live-caught cod that dies in cages, The effect of retention times in seawater upon quality. 50th WEFTA Conference; 2022-10-17 - 2022-10-21
NOFIMA UiT Untitled
 
4 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Lorentzen, Grete Elisabeth; Nilsen, Heidi; Lian, Kjersti.
Corrigendum to “Lumpfish (Cyclopterus lumpus) used as cleaner fish: Characterization and suitability for human consumption” [Applied Food Research, volume 1, issue 2 (2021) 100008](S2772502221000081)(10.1016/j.afres.2021.100008). Applied Food Research 2022 ;Volume 2.(1) p. -
NOFIMA Untitled
 
5 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Olsen, Stein Harris; Martinsen, Gustav; Ortega, Samuel; Hansen, Kristin Beate.
New Practicing in old techniques: Effect of different soaking times of gillnet on fish and fish products quality. 50th WEFTA; 2022-10-17 - 2022-10-21
NOFIMA Untitled
 
6 Esaiassen, Margrethe; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Martinsen, Gustav; Nilsen, Heidi; Tobiassen, Torbjørn Inge; Joensen, Sjúrður.
Kvalitet på levendelevert torsk som dør i merd – Hvordan ulik oppholdstid i sjøvann etter død påvirker kvaliteten. Tromsø: Nofima AS 2022 (ISBN 978-82-8296-710-5) 18 p. Nofima rapportserie(8/2022)
NOFIMA Untitled
 
7 Heide, Morten; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Esaiassen, Margrethe; Hermansen, Øystein; Hustad, Anette; Joensen, Sjúrður; Johansen, Ove; Kristoffersen, Silje; Nikitina, Ekaterina; Martinsen, Gustav; Tobiassen, Torbjørn Inge.
Det kommersielle potensialet til oppdrettstorsk – Innledende undersøkelser om kvalitet, markedsoppfattelse og økonomi. Tromsø: Nofima AS 2022 (ISBN 978-82-8296-708-2) 34 p. Nofima rapportserie(6/2022)
NOFIMA Untitled
 
8 Lorentzen, Grete Elisabeth; Lindberg, Stein-Kato; Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Dried Salt-Cured Saithe (Pollachius virens): Exploring the Effects of a Two-Step Desalting Procedure - Immersion in Cold Water and Cooking. Journal of Aquatic Food Product Technology 2022 ;Volume 31.(7) p. 625-635
NOFIMA Untitled
 
9 Lorentzen, Grete Elisabeth; Rosnes, Jan Thomas; Rotabakk, Bjørn Tore; Skuland, Aase Vorre; Hansen, Jorunn Sofie; Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
A simulated e-commerce cold chain for fresh cod (Gadus morhua L.) products: Applicability of selected TTIs and effects of pre-treatment and packaging. Food Packaging and Shelf Life 2022 ;Volume 31. p. 1-8
NOFIMA Untitled
 
10 Ortega, Samuel; Lindberg, Stein-Kato; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Heia, Karsten.
Estmation of shelf-lifeof Atlantic cod using hyperspectral imaging and machine learning. 50th WEFTA conference; 2022-10-17 - 2022-10-21
NOFIMA Untitled
 
2021
11 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Lorentzen, Grete Elisabeth; Nilsen, Heidi; Lian, Kjersti.
Lumpfish (Cyclopterus lumpus) used as cleaner fish: Characterization and suitability for human consumption. Applied Food Research 2021 ;Volume 1.(2) p. 1-8
NOFIMA Untitled
 
12 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Rotabakk, Bjørn Tore; Kristoffersen, Silje; Lorentzen, Grete Elisabeth; Rosnes, Jan Thomas.
Netthandel av sjømat - hvordan kan vi dokumentere at kvaliteten blir ivaretatt gjennom transport og håndtering?. Norsk Sjømat 2021 (4) p. 54-58
NOFIMA Untitled
 
13 Esaiassen, Margrethe; Jensen, Tonje Kristin; Edvinsen, Guro Kristine; Otnæs, Carina H.A.; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Mæhre, Hanne K.
Nutritional value and storage stability in commercially produced organically and conventionally farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.) in Norway. Applied Food Research 2021 ;Volume 2.(1) p. 1-8
UiT NOFIMA Untitled
 
14 Foss, Atle; Bjelland, Reidun Marie; Skiftesvik, Anne Berit; Voldnes, Gøril; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Heide, Morten; Hermansen, Øystein; Hogrenning, Egil; Kvalvik, Ingrid; Nikitina, Ekaterina; Stormo, Svein Kristian; Roth, Bjørn.
Gjenfangst, bedøvelse, avliving og etterbruk av rensefisk (CleanCatch). Sluttrapport FHF-prosjekt 901560. Tromsø: Akvaplan-niva 2021 99 p. Akvaplan-niva rapport(2021 60878.01)
AKVAPLAN HAVFORSK NOFIMA Untitled
 
15 Lorentzen, Grete Elisabeth; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Heia, Karsten.
Desalting of dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) without water renewal - 3D imaging of volume change. Food Control 2021 ;Volume 121. p. 1-8
NOFIMA Untitled
 
16 Olsen, Stein Harris; Siikavuopio, Sten Ivar; Tobiassen, Torbjørn; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Heia, Karsten.
Kvalitet på regnbueørret oppdrettet i sjø – holdbarhet (QIM), filetfarge og muskeltekstur. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-671-9) 12 p. Nofima rapportserie(7/2021)
NOFIMA Untitled
 
17 Sogn-Grundvåg, Geir; Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Hvor kaldt skal fisken ha det etter fangst?. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2021
NOFIMA Untitled
 
18 Sogn-Grundvåg, Geir; Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Hvordan måler vi torskens kvalitet?. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2021
NOFIMA Untitled
 
19 Stormo, Svein Kristian; Martinsen, Gustav; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Tobiassen, Torbjørn.
Lakefrysing av sjømat. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-695-5) 17 p. Nofima rapportserie(32/2021)
NOFIMA Untitled
 
20 Voldnes, Gøril; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Heide, Morten; Hermansen, Øystein; Hogrenning, Egil; Kvalvik, Ingrid; Nikitina, Ekaterina; Stormo, Svein Kristian.
Bærekraftig etterbruk av rensefisk – Faglig sluttrapport AP3. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-697-9) 70 p. Nofima rapportserie(34/2021)
NOFIMA Untitled
 
2020
21 Henriksen, Edgar; Svorken, Marianne; Sogn-Grundvåg, Geir; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Tobiassen, Torbjørn; Heia, Karsten; Olsen, Stein Harris.
Fartøyenes fangst- og føringskapasitet og kvalitet på landet hvitfisk. Bedre kvaliteten på landinger av hvitfisk fra kystflåten. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-610-8) 35 p. Nofima rapportserie(19/2020)
NOFIMA Untitled
 
22 Lorentzen, Grete Elisabeth; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Heide, Morten; Esaiassen, Margrethe.
Temperature fluctuations in processing and distribution: Effect on the shelf life of fresh cod fillets (Gadus morhua L.). Food Control 2020 ;Volume 112. p. 1-4
UiT NOFIMA Untitled
 
23 Lorentzen, Grete Elisabeth; Martinsen, Gustav; Heia, Karsten; Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Desalting of tails and loins of dried salt-cured saith by cooking. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-654-2) 18 p. Nofima rapportserie(37/2020)
NOFIMA Untitled
 
24 Nilsen, Heidi; Siikavuopio, Sten Ivar; Joensen, Sjúrður; Martinsen, Gustav; Tobiassen, Torbjørn; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Hustad, Anette.
Fiske og råstoffhåndtering for god kvalitet - Nofimas forskningsaktivitet under Fiskeridirektoratets tilskudd til fiskeriforskning, for 2019. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-660-3) 18 p. Nofima rapportserie(43/2020)
NOFIMA Untitled
 
25 Voldnes, Gøril; Pleym, Ingelinn Eskildsen; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Alm, Siril; Nyrud, Thomas; Rosnes, Jan Thomas.
E-commerce of Seafood – A Review of Existing Research. Journal of International Food & Agribusiness Marketing 2020 p. 1-33
NOFIMA Untitled
 
2019
26 Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Slik lager du din egen luksuskaviar. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2019
NOFIMA Untitled
 
27 Altintzoglou, Themistoklis; Blikra, Marthe Jordbrekk; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Cordeiro, Cheryl Marie; Govaerts, Florent; Iversen, Stian Gjerstad; James, Philip; Løvdal, Trond; Noriega Fernández, Estefanía; Rognså, Guro Helgesdotter; Sone, Izumi; Stormo, Svein Kristian; Wang, Xinxin; Skipnes, Dagbjørn.
Sustainable seaweed value creation: The TastyKelp Project. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association - WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
28 Bjørvig, Tonje Kristin; Esaiassen, Margrethe; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Otnæs, Carina H.A.; Edvinsen, Guro Kristine; Mæhre, Hanne K.
Sensory attributes and storage stability of organic and conventionally farmed Atlantic salmon. 49th WEFTA Conference; 2019-10-14 - 2019-10-18
UiT Untitled
 
29 Joensen, Sjúrður; Hansen, Anlaug Ådland; Rotabakk, Bjørn Tore; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Martinsen, Gustav; Heia, Karsten; Carlehög, Mats; Rode, Tone Mari.
Holdbarheten på tørrfisk og utvannet tørrfisk. Tørrfiskkonferansen 2019; 2019-05-24
NOFIMA Untitled
 
30 Joensen, Sjúrður; Rotabakk, Bjørn Tore; Hansen, Anlaug Ådland; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Rode, Tone Mari; Martinsen, Gustav.
Holdbarhet på produkter av bløytet-, fryst- og tint tørrfisk. Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2019 (ISBN 978-82-8296-616-0) 30 p. Nofima rapportserie(38/2019)
NOFIMA Untitled
 
31 Kristoffersen, Silje; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Martinsen, Gustav.
Live-storage, feeding and quality of Atlantic cod (Gadus morhua L.). 49th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
2018
32 Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Film: Skrei fra torskehotell har høy kvalitet. Foredrag: Produksjon før dødsstivhet – fordeler og ulemper. FoU-samling 2018 Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur; 2018-11-26 - 2018-11-27
NOFIMA Untitled
 
33 Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Quality aspects of fresh loin, tail and fillet products obtained from feed-deprived Atlantic cod at different times post mortem. 48th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2018-10-15 - 2018-10-18
NOFIMA Untitled
 
34 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Esaiassen, Margrethe; Joensen, Sjúrður; Olsen, Ragnar Ludvig.
Quality aspects of fresh loin, tail and fillet products obtained from feed-deprived Atlantic cod at different times post mortem. 48th WEFTA Conference; 2018-10-15 - 2018-10-18
UiT NOFIMA Untitled
 
35 Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Live-Storage of Wild mature cod (Gadus morhua L.) without feed supply. Effects on biological and quality Properties. a dissertation for the degree of Philosophiae Doctor. Tromsø: UiT The Arctic University of Norway, Faculty of Biosciences, Fisheries and Economics, The Norwegian College of Fishery Science 2018 (ISBN 978-82-8266-158-4) 90 p. PhD thesis(-)
NOFIMA UiT Untitled
 
36 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Olsen, Ragnar Ludvig; Joensen, Sjurdur; Esaiassen, Margrethe.
Effects of long-term feed deprivation on the development of rigor mortis and aspects of muscle quality in live-stored mature Atlantic cod (Gadus Morhua L.). Journal of Aquatic Food Product Technology 2018 ;Volume 27.(4) p. 477-485
UiT NOFIMA Untitled
 
37 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Olsen, Ragnar Ludvig; Joensen, Sjurdur; Esaiassen, Margrethe.
Quality aspects of fillet, loin and tail products made from live-stored feed-deprived Atlantic cod (Gadus morhua L.) at different times post mortem. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2018 ;Volume 97. p. 656-661
NOFIMA UiT Untitled
 
38 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Sogn-Grundvåg, Geir.
Ypperlig torsk fra hotell. Næringsnytte 2018 ;Volume 8. p. 18-19
NOFIMA Untitled
 
39 Bjørkevoll, Ingebrigt; Hellevik, Ann Helen; Stangeland, Janne Kristin; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Lorentzen, Grete Elisabeth.
Fremtidens konsumentprodukter av norsk salt- og klippfisk. Småskala utvanningsforsøk med biter av salt- og klippfisk.. Ålesund: Møreforsking Ålesund 2018 45 p.
NOFIMA MF UiT Untitled
 
40 Bjørkevoll, Ingebrigt; Stangeland, Janne Kristin; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Lorentzen, Grete Elisabeth.
Fremtidens konsumprodukter av norsk salt- og klippfisk. Storskala utvanningsforsøk med lombos og postas. Ålesund: Møreforsking Ålesund 2018 37 p.
NOFIMA MF UiT Untitled
 
41 Tobiassen, Torbjørn; Hustad, Anette; Evensen, Tor Hatten; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Martinsen, Gustav; Joensen, Sjurdur; Olsen, Stein Harris; Heia, Karsten; Mejdell, Cecilie Marie.
Bedøvelse og bløgging av fisk om bord i fartøy – Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2018 (ISBN 978-82-8296-566-8) 36 p. Nofima rapportserie(28/2018)
VETINST NOFIMA Untitled
 
42 Tobiassen, Torbjørn; Martinsen, Gustav; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Hustad, Anette; Evensen, Tor Hatten; Heia, Karsten; Olsen, Stein Harris; Joensen, Sjurdur.
Utblødning av torsk på 3 minutter gir topp kvalitet. Torskefiskkonferansen 2018; 2018-10-18
NOFIMA Untitled
 
43 Westavik, Harry; Kristoffersen, Silje; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Bondø, Morten Steen; Martinsen, Gustav; Salomonsen, Cecilie; Indergård, Erlend.
Pilotprosjekt; Filét i Norge, en videreføring. Evaluering av en "state of the art" hvitfisk filetlinje. Trondheim: SINTEF Ocean AS 2018 (ISBN 978-82-14-06918-1) 31 p. SINTEF AS (ISBN starter med 978-82-14-)(2018:01034)
OCEAN NOFIMA Untitled
 
2017
44 Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Hvor fort bør fisken prosesseres?. Lofotfishing 2017; 2017-05-01 - 2017-05-02
UiT Untitled
 
45 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Jobling, Malcolm; Olsen, Ragnar Ludvig; Esaiassen, Margrethe.
Gender-specific responses of mature Atlantic cod (Gadus morhua L.) to feed deprivation. Fisheries Research 2017 ;Volume 188. p. 95-99
NOFIMA UiT Untitled
 
46 Kristoffersen, Silje; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Nilsen, Heidi.
Industrien oppdatert - men hva med regelverket?. Lofotfishing 2017; 2017-04-01
NOFIMA Untitled
 
47 Kristoffersen, Silje; Henriksen, Edgar; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Nilsen, Heidi.
Utprøving av pilotanlegg for mottak av fisk – fase II 2017. Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2017 (ISBN 978-82-8296-521-7) 49 p. Nofima rapportserie(23/2017)
NOFIMA Untitled
 
48 Westavik, Harry; Toldnes, Bendik; Indergård, Erlend; Nilsen, Heidi; Kristoffersen, silje; Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Pilotprosjekt; Filét i Norge - OC2017 A-021. Trondheim: SINTEF Ocean AS 2017 (ISBN 978-82-7174-268-3) 14 p.
OCEAN NOFIMA UiT Untitled
 
2016
49 Ageeva, Tatiana Nikolaevna.
Effects of Food deprivation on quality aspects of fillet Products from live stored cod (Gadus morhua L.). 46th WEFTA Conference; 2016-10-12 - 2016-10-14
NOFIMA Untitled
 
50 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Kristoffersen, Silje.
Levendelagring av torsk – potensial for økt verdiskapning. Skreikonferansen 2016; 2016-02-18
NOFIMA Untitled
 
    Show next list