Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-45 of 45

2019
1 Altintzoglou, Themistoklis; Blikra, Marthe Jordbrekk; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Cordeiro, Cheryl Marie; Govaerts, Florent; Iversen, Stian Gjerstad; James, Philip; Løvdal, Trond; Noriega Fernández, Estefanía; Rognså, Guro Helgesdotter; Sone, Izumi; Stormo, Svein Kristian; Wang, Xinxin; Skipnes, Dagbjørn.
Sustainable seaweed value creation: The TastyKelp Project. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association - WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
2018
2 Bergslien, Helge; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Altintzoglou, Themistoklis; Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Rosnes, Jan Thomas.
Personalized Food - strategic research program at Nofima encompassing the whole food value chain. 32nd EFFoST International Conference 2018; 2018-11-05 - 2018-11-08
NOFIMA Untitled
 
3 Rognså, Guro Helgesdotter.
Gode sauseråd fra Doktor Hallandaise. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
4 Rognså, Guro Helgesdotter.
Smaken av fremtiden - Mat- og forbrukertrender i emning. KLD 2018 (Kunde- og leverandørdager); 2018-01-03
NOFIMA Untitled
 
5 Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad.
Kokkenes hemmelige laksetriks. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
6 Rognså, Guro Helgesdotter; Rødahl, Jenny Mina.
Forvirrende porsjonsstørrelser - Har du lagt merke til denne detaljen? Den kan være avgjørende for vekta. dagbladet.no [Internet] 2018-01-25
NOFIMA Untitled
 
7 Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis.
OVER 50 ÅR? DETTE ER MATEN FOR DEG. Dagbladet [Newspaper] 2018-03-05
NOFIMA Untitled
 
8 Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Rødahl, Jenny Mina.
Maten for deg over 50. Dagbladet (papirutgave 05.03.2018 og nett 04.03.2018) [Newspaper] 2018-03-04
NOFIMA Untitled
 
9 Rosnes, Jan Thomas; Rognså, Guro Helgesdotter.
Konsistenstilpasset mat: Ny internasjonal standard. Kjøkkenskriveren 2018 ;Volume 1. p. 32-35
NOFIMA Untitled
 
2017
10 Rognså, Guro Helgesdotter.
Bitter sweet symphony. Hotell & Restaurantmagasinet 2017
Untitled
 
11 Rognså, Guro Helgesdotter.
Invitert deltaker i programmet "Praktisk info med Jon Almaas". TV Norge [TV] 2017-10-17
NOFIMA Untitled
 
12 Rognså, Guro Helgesdotter.
5 myer om «bobler». Hotell & Restaurantmagasinet 2017
Untitled
 
13 Rognså, Guro Helgesdotter; Kjelstrup, Line.
Vant Beste Ganefryd med tørrfisk. seafood.no [Internet] 2017-09-13
NOFIMA Untitled
 
14 Rognså, Guro Helgesdotter; Rathe, Morten; Petersen, Mikael Agerlin; Misje, Knut-Espen; Brüggemann, Dagmar Adeline; Hersleth, Margrethe; Sivertsvik, Morten; Risbo, Jens.
From wine to hollandaise sauce: Does the nature of the wine or wine reduction influence sensory attributes?. International Journal of Gastronomy and Food Science 2017 ;Volume 9. p. 75-87
NOFIMA Untitled
 
15 Rognså, Guro Helgesdotter; Rathe, Morten; Petersen, Mikael Agerlin; Misje, Knut-Espen; Hersleth, Margrethe; Sivertsvik, Morten; Risbo, Jens.
From wine to wine reduction: Sensory and chemical aspects. International Journal of Gastronomy and Food Science 2017 ;Volume 9. p. 62-74
NOFIMA Untitled
 
16 Rognså, Guro Helgesdotter; Tjessem, Charles.
Hvordan smaksopplevelse endres gjennom livet. Måltidsglede – sunt for alle; 2017-03-07
UIS Untitled
 
2016
17 Smistad, Arna; Rognså, Guro Helgesdotter.
Når maten på sykehjemmet får den plassen den fortjener. Stavanger Aftenblad 2016
Untitled
 
2015
18 Rognså, Guro Helgesdotter.
Dr. Saus. NRK, Norge rundt og Distriktsnyheter for Rogaland [TV] 2015-03-27
Untitled
 
19 Rognså, Guro Helgesdotter.
Form, farge, lukt og smak – Mat designet for eldre. Måltidsglede – sunt for alle; 2015-03-15
Untitled
 
20 Rognså, Guro Helgesdotter.
Her drakk hver innbygger 14 glass av denne vinen i 2014 TEKST + VIDEO. TV2 [Internet] 2015-01-23
Untitled
 
21 Rognså, Guro Helgesdotter.
Jakten på smørsausens hemmeligheter – Saus som forskningsfelt. Lillehammer Mataukfestival; 2015-10-02
Untitled
 
22 Rognså, Guro Helgesdotter.
Jo flere kokker, jo mere kunnskap – Mat som forskningsfelt og fordelene ved tverrfaglige samarbeid. Matmønstring ved Høyskolen i Buskerud og Vestfold; 2015-09-18
Untitled
 
23 Rognså, Guro Helgesdotter.
Molekylær gastronomi og en gastronomisk reise. God kjemi i forbindelse med Forskningsdagene; 2015-09-17
Untitled
 
24 Rognså, Guro Helgesdotter.
MSG: Du finner det i potetgull og nudler – Få vet hva MSG er. klikk.no 2015
Untitled
 
25 Rognså, Guro Helgesdotter.
Slik lager du perfekt hollandés (VIDEO). Dagens Næringsliv - DN tv [Internet] 2015-01-15
Untitled
 
26 Rognså, Guro Helgesdotter.
Slik lager du perfekt majones (med VIDEO). Dagens Næringsliv - dn.no [Internet] 2015-01-15
Untitled
 
27 Rognså, Guro Helgesdotter; Egge, Håvard.
Slik smaker umami. Aftenposten innsikt [Internet] 2015-07-31
Untitled
 
28 Rognså, Guro Helgesdotter; Gjerstad, Leif.
Doctor of hollandaise. Sciencenordic.com [Internet] 2015-03-02
Untitled
 
29 Rognså, Guro Helgesdotter; Gjerstad, Leif.
Doktor i smørsaus. forskning.no [Internet] 2015-02-22
Untitled
 
30 Rognså, Guro Helgesdotter; Risnes, Per Asbjørn.
Slik lager du perfekte sauser. Dagens Næringsliv D2 - dn.no [Internet] 2015-01-15
Untitled
 
31 Rognså, Guro Helgesdotter; Sundquist, Hanna.
Derfor brenner chili i munnen – Dette visste du neppe om tunga. klikk.no [Internet] 2015-03-05
Untitled
 
2014
32 Rognså, Guro Helgesdotter.
Molekylær gastronomi. Sjømat på Sørlandet; 2014-04-08
Untitled
 
33 Rognså, Guro Helgesdotter.
Emulsions from a culinary perspective – the case of hollandaise sauce and its derivatives. København: Københavns universitet 2014 (ISBN 9788799693429) 220 p.
NOFIMA UIS Untitled
 
34 Rognså, Guro Helgesdotter; Hersleth, Margrethe; Sivertsvik, Morten; Risbo, Jens.
Preparation methods and aqueous phase composition influence the gastronomic outcome in hollandaise sauce. Eurosence; 2014-09-07 - 2014-09-10
NOFIMA Untitled
 
35 Rognså, Guro Helgesdotter; Rathe, Morten; Paulsen, Morten Thyregod; Petersen, Mikael Agerlin; Brüggemann, Dagmar Adeline; Sivertsvik, Morten; Risbo, Jens.
Preparation methods influence gastronomical outcome of hollandaise sauce. International Journal of Gastronomy and Food Science 2014 ;Volume 2.(1) p. 32-45
NOFIMA Untitled
 
2013
36 Rognså, Guro Helgesdotter.
Derfor er te godt for deg. VG og godt.no [Internet] 2013-12-10
Untitled
 
37 Rognså, Guro Helgesdotter.
Det lukter jul i hele Skandinavia. matprat.no [Internet] 2013-12-15
Untitled
 
38 Rognså, Guro Helgesdotter; Henrichsen, Trude Elisabeth.
Snart doktor på kjøkkenet. matprat.no [Internet] 2013-01-15
Untitled
 
2012
39 Rognså, Guro Helgesdotter.
God kjemi bak ny norsk kokkekunst. Afenposten + Teknisk Ukeblad, TU.no [Internet] 2012-01-29
Untitled
 
40 Rognså, Guro Helgesdotter.
Tar doktorgrad på kjøkkenet. Dagens Næringsliv [Internet] 2012-01-29
Untitled
 
41 Rognså, Guro Helgesdotter; Andersen, Wenche.
Intervju på TV-programmet "God morgen Norge". TV 2 [TV] 2012-01-31
Untitled
 
42 Rognså, Guro Helgesdotter; Ellefsen, Vegard Unger.
Guro mater kokker med ny kunnskap. Adresseavisen [Internet] 2012-01-26
Untitled
 
43 Rognså, Guro Helgesdotter; Eriksen, Stine.
Kaviar og hvit sjokolade smaker godt sammen. tv2.no [Internet] 2012-02-04
Untitled
 
44 Rognså, Guro Helgesdotter; Hult, Kine.
Hvorfor sprekker sausen. Stavanger Aftenblad [Internet] 2012-02-01
Untitled
 
45 Rognså, Guro Helgesdotter; Sjuve, Christopher.
Hvordan lager man perfekt béarnaisesaus? - Vi spurte Norges eneste forsker på molekylær gastronomi. Klikk.no / Dagbladet.no [Internet] 2012-04-19
Untitled