Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 59 << Previous 1 2    Next >>

2020
1 Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Matlyst med unge entreprenører.. nofima.no [Internet] 2020-02-19
NOFIMA Untitled
 
2 Hersleth, Stine Therese Alm.
Gode nettverk er en forutsetning for vellykket lokalmatsatsing. Internationale Grüne Woche; 2020-01-13 - 2020-01-19
NOFIMA Untitled
 
3 Hersleth, Stine Therese Alm.
Her er årets nye smaker!. VG [Newspaper] 2020-02-19
NOFIMA Untitled
 
4 Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm.
Slik kan lokalmatprodusenter lykkes.
NOFIMA Untitled
 
2019
5 Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Matlyst med unge entreprenører. Næringsnytte 2019 ;Volume 9. p. 6-7
NOFIMA Untitled
 
6 Hersleth, Stine Alm.
Lokalmat er den nye rocken. nofima.no [Internet] 2019-12-11
NOFIMA Untitled
 
7 Hersleth, Stine Alm; Gonera, Antje.
Ikke lineære innovasjonsprosesser. Design Thinkning Kurs; 2019-08-14
NOFIMA Untitled
 
8 Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje; Kubberød, Elin.
Communities of practice makes perfect - Exploring the social learning dynamics in a network of micro food entrepreneurs. Research in Entrepreneurship and Small Business, RENT 2019; 2019-12-28 - 2019-12-29
NOFIMA UiO Untitled
 
9 Hersleth, Stine Therese Alm; Kubberød, Elin.
TRANSFORMING LOCAL RESOURCES INTO NON-LOCAL MARKETS: RURAL ENTREPRENEURS’ MARKETING MIX. Research in Entrepreneurship and Small Business, RENT 2019; 2019-12-28 - 2019-12-29
NOFIMA UiO Untitled
 
10 Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Matlyst med unge entreprenører. Matindustrien 2019 (8)
NOFIMA Untitled
 
11 ; Mienna, Astri; Drangsland, Olav.
Entreprenøriell kunnskapsbygging i et læringsnettverk. En casestudie av Kompetansenettverket for lokalmat.. Ås: NMBU 2019 96 p.
NOFIMA NMBU Untitled
 
12 ; Olavsrud, Henriette; Strømmen, Tonje Margarita.
Lokalmatprodusenter i vekst - gründere av norske matskatter. En kvalitativ studie av entreprenøriell markedsføringspraksis i mikrobedrifter.. Ås: NMBU 2019 98 p.
NOFIMA NMBU Untitled
 
2018
13 Christensen, Kasper Knoblauch; Scholderer, Joachim; Hersleth, Stine Alm; Næs, Tormod; Kvaal, Knut; Mollestad, Torulf; Veflen, Nina; Risvik, Einar.
How good are ideas identified by an automatic idea detection system?. Creativity and Innovation Management 2018 ;Volume 27.(1) p. 23-31
BI NOFIMA NMBU Untitled
 
14 Hersleth, Stine Alm.
Fra skivebom til terningkast 6. VG+ [Internet] 2018-02-12
NOFIMA Untitled
 
15 Hersleth, Stine Alm.
Grønnsaker - ut av istiden!. Matindustrien 2018 p. 20-23
NOFIMA Untitled
 
16 Hersleth, Stine Alm.
Grønnsaker - ut av istiden. We make sense; 2018-02-01 - 2018-02-01
NOFIMA Untitled
 
17 Hersleth, Stine Alm.
Innovation in hard times: Design thinking for innovating mature markets.. ISPIM CONNECTS; 2018-12-02 - 2018-12-05
NOFIMA Untitled
 
18 Hersleth, Stine Alm.
Livet som lokalmatgründer. nofima.no [Internet] 2018-09-20
NOFIMA Untitled
 
19 Hersleth, Stine Alm.
Lokalmatens primus motor. Næringsnytte 2018 ;Volume 8. p. 7-
NOFIMA Untitled
 
20 Hersleth, Stine Alm.
Ny utgave av Mathåndverk. nofima.no [Internet] 2018-06-19
NOFIMA Untitled
 
21 Hersleth, Stine Alm.
NYTT LIV TIL FROSNE GRØNNSAKER. Kjøkkenskriveren [Business/trade/industry journal] 2018-06-12
NOFIMA Untitled
 
2017
22 Hersleth, Stine Alm.
All lokal mat samles på ett fat. glomdalen.no [Internet] 2017-11-25
NOFIMA Untitled
 
23 Hersleth, Stine Alm.
Future Insights. Samling i Norfryg; 2017-06-14 - 2017-06-16
NOFIMA Untitled
 
24 Hersleth, Stine Alm.
Kjøp med brød rett fra jobben. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2017-09-15
NOFIMA Untitled
 
25 Hersleth, Stine Alm.
Kompetansenettverk Lokalmat øst. Årsmøte for Landbrukstjenesten og virkemiddelapparatet i Oslo, Akershus og Østfold; 2017-08-30 - 2017-08-30
NOFIMA Untitled
 
26 Hersleth, Stine Alm.
Kunnskap gir den mest vellykkede lokalmaten.. Lokalmatnettverk i Kongsvingerregionen; 2017-11-30 - 2017-11-30
NOFIMA Untitled
 
27 Hersleth, Stine Alm.
Lokalmatprodusenter vil lære om fermentering. nofima.no [Internet] 2017-05-30
NOFIMA Untitled
 
28 Hersleth, Stine Alm.
Sjokolademakeren i Rondane. Østlendingen [Newspaper] 2017-09-02
NOFIMA Untitled
 
29 Hersleth, Stine Alm.
Små bakerier kan delta i kompetansenettverket. Baker og Konditor 2017 p. 12-13
NOFIMA Untitled
 
30 Hersleth, Stine Alm.
Vestnordisk lokalmatsamarbeid. nofima.no, regjerningen.no, Rakkestad avis, Radio Nordkapp [Internet] 2017-05-24
NOFIMA Untitled
 
31 Hersleth, Stine Alm.
Vil erobre Norge med telemarkskling. Baker og Konditor 2017 (7)
NOFIMA Untitled
 
32 Hersleth, Stine Alm.
Ø-merket – din garanti. nationen.no [Internet] 2017-10-27
NOFIMA Untitled
 
33 Hersleth, Stine Alm; Løvaas, André.
Telemarkskling vil erobre Norge. Næringsnytte 2017 ;Volume 7. p. 26-27
NOFIMA Untitled
 
34 Hersleth, Stine Alm; Løvaas, André.
Telemarksklingen skal erobre Norge. nofima.no [Internet] 2017-10-23
NOFIMA Untitled
 
35 Hægermark, Wenche Aale; Løvaas, André; Hersleth, Stine Alm.
Blant wienerbrød, brioche og scones. Baker og Konditor 2017 p. 32-33
NOFIMA Untitled
 
36 Pedersen, Mads Erling; Hersleth, Stine Alm.
NM i graut. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2017-11-10
NOFIMA Untitled
 
37 Risvik, Einar; Gonera, Antje; Christensen, Kasper; Hersleth, Stine Alm.
Bok om innovasjon i norsk matproduksjon. horecanytt.no, ntbinfo.no, regjeringen.no, nofima.no [Internet] 2017-01-20
NOFIMA Untitled
 
38 Risvik, Einar; Gonera, Antje; Christensen, Kasper; Hersleth, Stine Alm.
Ny bok om mat-innovasjoner. dagligvarehandelen.no [Internet] 2017-01-20
NOFIMA Untitled
 
2016
39 Christensen, Kasper; Gonera, Antje; Grimsby, Gard Sveinung; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hersleth, Stine Alm; Risvik, Einar; Ueland, Øydis.
Fra innsikt til effekt. Ås: Nofima AS 2016 (ISBN 978-82-8296-462-3) 156 p.
NOFIMA Untitled
 
40 Gonera, Antje; Hersleth, Stine Alm.
Innovation and business model at Nofima. 3rd Annual World Open Innovation Conference; 2016-12-15 - 2016-12-16
NOFIMA Untitled
 
41 Gonera, Antje; Hersleth, Stine Alm.
Innovation is more than Product Development. Food Nexus SME workshop; 2016-06-02
NOFIMA Untitled
 
42 Gonera, Antje; Hersleth, Stine Alm; Risvik, Einar.
Innovation and Product Development course for the Northern Periphery and Arctic Program Northern Cereals – New Markets for a Changing Environment. Northern Periphery and Arctic Program; 2016-03-08
NOFIMA Untitled
 
43 Hersleth, Stine Alm.
Innovasjonsprosesser. Prosjektsamling for Hyllebær og Tindve prosjekt; 2016-09-08 - 2016-09-08
NOFIMA Untitled
 
44 Hersleth, Stine Alm.
Insight and «The Job to be Done». Kick-off samling NORFRYG; 2016-04-13 - 2016-04-13
NOFIMA Untitled
 
45 Hersleth, Stine Alm.
Lokalmat – ærlig og ekte smak. Ås [Internet] 2016-02-11
NOFIMA Untitled
 
46 Hersleth, Stine Alm.
Lærer å bli best på lokalmat. Nationen [Newspaper] 2016-11-19
NOFIMA Untitled
 
47 Hersleth, Stine Alm.
Mat og drikketrender i 2016. Medlemsmøte i Fremtidsmat; 2016-04-12 - 2016-04-12
NOFIMA Untitled
 
48 Hersleth, Stine Alm; Johannessen, Tom Chr..
Lokalmat på alles lepper. nofima.no [Internet] 2016-02-09
NOFIMA Untitled
 
49 Hersleth, Stine Alm; Skuland, Aase Vorre; Martinsen, Berit Karoline.
Hjelper lokale bærprodusenter. Næringsnytte 2016 ;Volume 6. p. 36-37
NOFIMA Untitled
 
50 Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André; Hersleth, Stine Alm; Gonera, Antje.
Produktutviklingskurs hos Nofima, Baker og Konditor. Baker og Konditor 2016 (4) p. 34-35
NOFIMA Untitled
 
    Show next list