Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 82 << Previous 1 2    Next >>

2021
1 do Carmo, Cátia Saldanha; Knutsen, Svein Halvor; Malizia, Giulia Sofia; Tzvetelin, Dessev; Geny, Alexia; Zobel, Hanne; Myhrer, Kristine S.; Varela, Paula; Sahlstrøm, Stefan.
Meat analogues from a faba bean concentrate can be generated by high moisture extrusion. Future Foods 2021 ;Volume 3.
NOFIMA Untitled
 
2 Gaarder, Mari Øvrum; Myhrer, Kristine S.; Holck, Askild Lorentz; Heir, Even.
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-684-9) 12 p. Nofima rapportserie(21/2021)
NOFIMA Untitled
 
3 Myhrer, Kristine S..
NRK-P2 Ekko. NRK-P2 Ekko [Internet] 2021-02-15
NOFIMA Untitled
 
4 Myhrer, Kristine S..
Slik lagar du dei beste vegetar¬burgarane i sommar. Nationen [Newspaper] 2021-07-26
NOFIMA Untitled
 
5 Myhrer, Kristine S..
Slik lager du sommerens beste vegetarburgere. Bergensavisen, Sarpsborg Arbeiderblad, Smaalenenes Avis [Newspaper] 2021-07-18
NOFIMA Untitled
 
6 Myhrer, Kristine S..
Slik tilbereder du sommerens beste vegetarburgere. Oppland Arbeiderblad, Gjengangeren [Newspaper] 2021-07-14
NOFIMA Untitled
 
7 Myhrer, Kristine S..
Sommerens beste vegetarburger. Dagsavisen, Rogalands Avis, Dagsavisen Moss Dagblad [Newspaper] 2021-08-07
NOFIMA Untitled
 
8 Myhrer, Kristine S.; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Dette gir smak til vegetarburgeren. forskning.no [Internet] 2021-08-16
NOFIMA Untitled
 
9 Myhrer, Kristine S.; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Store forskjeller på vegetarburgere. nofima.no [Internet] 2021-08-24
NOFIMA Untitled
 
10 Myhrer, Kristine S.; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Test av 22 vegetarburgere. nationen.no [Internet] 2021-08-16
NOFIMA Untitled
 
11 Myhrer, Kristine S.; Rødbotten, Rune.
Matforskerne blandet lunger i pølsene. Vil du ha?. forskning.no [Internet] 2021-06-14
NOFIMA Untitled
 
12 Myhrer, Kristine S.; Rødbotten, Rune.
Saftig grillpølse – med lunger. nofima.no [Internet] 2021-06-15
NOFIMA Untitled
 
13 Rødbotten, Rune; Myhrer, Kristine S..
Matforskerne blander lunger i pølsene. Vil du ha?. Bonde og Småbrukar [Newspaper] 2021-07-02
NOFIMA Untitled
 
14 Rødbotten, Rune; Myhrer, Kristine S..
Matforskerne blandet lunger i pølsene. Vil du ha?. nationen.no [Internet] 2021-06-21
NOFIMA Untitled
 
15 Rødbotten, Rune; Myhrer, Kristine S..
Matforskerne blandet lunger i pølsene. Vil du ha?. Nationen [Newspaper] 2021-08-02
NOFIMA Untitled
 
2020
16 Almli, Valerie Lengard; Carlehög, Mats; Øvrum Gaarder, Mari; Myhrer, Kristine S.; Skaret, Josefine; Pedersen, Mads Erling; Varela, Paula.
Ten Ladies, Six Descriptive Methods and 15 Drinks: A Method Comparison Approach To Deep-Dive into Bitterness.. Eurosense 2020 - 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16
NOFIMA Untitled
 
17 Almli, Valerie Lengard; Carlehög, Mats; Øvrum Gaarder, Mari; Myhrer, Kristine S.; Skaret, Josefine; Varela, Paula.
Ten Ladies, Six Descriptive Methods and 15 Drinks: A Method Comparison Approach To Deep-Dive into Bitterness. 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16
NOFIMA Untitled
 
18 Borge, Grethe Iren Andersen; Guren, Gerd; Vågen, Ingunn Molund; Myhrer, Kristine S.; Varela, Paula; Schmidt, Gesine.
«Kål for enhver smak» - Sorter av hodekål, blomkål og bladkål. Sluttseminar KålSmak; 2020-11-27
NOFIMA NIBIO Untitled
 
19 Dysvik, Anna; Leanti La Rosa, Sabina; Liland, Kristian Hovde; Myhrer, Kristine S.; Østlie, Hilde Marit; De Rouck, Gert; Rukke, Elling-Olav; Westereng, Bjørge; Wicklund, Trude.
Co-fermentation Involving Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus Species Tolerant to Brewing-Related Stress Factors for Controlled and Rapid Production of Sour Beer. Frontiers in Microbiology 2020 ;Volume 11.(279) p. -
NOFIMA NMBU Untitled
 
20 Galler, Martina; Myhrer, Kristine S.; Ares, Gastón; Varela, Paula.
A food blog as online tool for qualitative and creative research with children.. EUROSENSE 2020 - 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16
NOFIMA Untitled
 
21 Galler, Martina; Myhrer, Kristine S.; Ares, Gastón; Varela, Paula.
Listening to children voices in new product development – a creative approach.. Eurosense 2020 - 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16
NOFIMA Untitled
 
22 Vågen, Ingunn Molund; Hagen, Sidsel Fiskaa; Schmidt, Gesine; Guren, Gerd; Myhrer, Kristine S.; Varela, Paula; Borge, Grethe Iren Andersen.
Kan vi styre kvalitet hos hodekål og blomkål med gjødsling?. Sluttseminar KålSmak; 2020-11-27
NOFIMA NIBIO Untitled
 
2019
23 Aaby, Kjersti; Myhrer, Kristine S..
Forsket i fire år: Dette smaker jordbær. dagbladet.no [Internet] 2019-07-01
NOFIMA Untitled
 
24 Borge, Grethe Iren Andersen; Myhrer, Kristine S..
Kålvekster for enhver smak. Næringsnytte 2019 ;Volume 9. p. 14-
NOFIMA Untitled
 
25 Borge, Grethe Iren Andersen; Myhrer, Kristine S..
Nykål er lekker supermat. nofima.no [Internet] 2019-06-24
NOFIMA Untitled
 
26 do Carmo, Cátia Saldanha; Varela, Paula; Poudroux, Claire; Dessev, Tzvetelin; Myhrer, Kristine S.; Rieder, Anne; Zobel, Hanne; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor.
Extrusion of pea and oat ingredients to produce a healthy expanded snack. 2nd Legume Innovation and Networking (LIN) Workshop for Atlantic and Boreal Region; 2019-05-07
NOFIMA Untitled
 
27 do Carmo, Cátia Saldanha; Varela, Paula; Poudroux, Claire; Dessev, Tzvetelin; Myhrer, Kristine S.; Rieder, Anne; Zobel, Hanne; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor.
The impact of extrusion parameters on physicochemical, nutritional and sensorial properties of expanded snacks from pea and oat fractions. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2019 ;Volume 112. p. 1-12
NOFIMA Untitled
 
28 do Carmo, Cátia Saldanha; Varela, Paula; Poudroux, Claire; Dessev, Tzvetelin; Myhrer, Kristine S.; Rieder, Anne; Zobel, Hanne; Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor.
The quality of expanded snacks from pea and oat fractions processed by extrusion technology. FoodProFuture Consortium meeting; 2019-03-28 - 2019-03-29
NOFIMA Untitled
 
29 Dysvik, Anna; Leanti La Rosa, Sabina; Buffetto, Fanny; Liland, Kristian Hovde; Myhrer, Kristine S.; Rukke, Elling-Olav; Wicklund, Trude; Westereng, Bjørge.
Secondary Lactic Acid Bacteria Fermentation with Wood-Derived Xylooligosaccharides as a Tool To Expedite Sour Beer Production.. Journal of Agricultural and Food Chemistry 2019 ;Volume 68.(1) p. 301-314
NOFIMA NMBU Untitled
 
30 Dysvik, Anna; Leanti La Rosa, Sabina; Buffetto, Fanny; Liland, Kristian Hovde; Myhrer, Kristine S.; Rukke, Elling-Olav; Wicklund, Trude; Westereng, Bjørge.
Secondary lactic acid bacteria fermentation with wood-derived xylooligosaccharides as a tool to expedite sour beer production. Journal of Agricultural and Food Chemistry 2019 ;Volume 68. p. 301-314
NOFIMA NMBU Untitled
 
31 Dysvik, Anna; Liland, Kristian Hovde; Myhrer, Kristine S.; Westereng, Bjørge; Rukke, Elling-Olav; de Rouck, Gert; Wicklund, Trude.
Pre-fermentation with lactic acid bacteria in sour beer production. Journal of the Institute of Brewing 2019 ;Volume 125.(3) p. 342-356
NOFIMA NMBU Untitled
 
32 Myhrer, Kristine S..
«BrassicaTaste», Mapping sensory quality and plant compounds to improve consumer choice of Brassica oleracea vegetables. Seminar at Turku; 2019-10-09 - 2019-10-09
NOFIMA Untitled
 
33 Myhrer, Kristine S..
Folk flest liker lam og sau like godt.. Fagpressenytt; Dagligvarehandelen [Internet] 2019-11-01
NOFIMA Untitled
 
34 Myhrer, Kristine S..
Forsker: Svært få smaker forskjell på lam og sau. dagbladet.no [Internet] 2019-04-18
NOFIMA Untitled
 
35 Myhrer, Kristine S..
Inderøy Slakteri øker bruken av sauekjøtt.. Convenience - Siste nytt; Dagligvarehandelen [Internet] 2019-12-11
NOFIMA Untitled
 
36 Myhrer, Kristine S..
Lam eller sau til påskemåltidet. ntbinfo.no, nofima.no, bodøposten.no [Internet] 2019-04-11
NOFIMA Untitled
 
37 Myhrer, Kristine S..
Matsjokk. Opp.no [Internet] 2019-11-07
NOFIMA Untitled
 
38 Myhrer, Kristine S..
Med sauen.. Jarlsberg [Business/trade/industry journal] 2019-11-09
NOFIMA Untitled
 
39 Myhrer, Kristine S..
Sauen må tilbake på middagsbordet!. Bonde og Småbruker [Business/trade/industry journal] 2019-11-20
NOFIMA Untitled
 
40 Myhrer, Kristine S..
Sauen må tilbake på middagsbordet!. Norsk Landbrukssamvirke; Arbeidets Rett; Bladet Vesterålen [Internet] 2019-10-31
NOFIMA Untitled
 
41 Myhrer, Kristine S..
Sauen må tilbake på middagsbordet!. Framtid i Nord; Glåmdalen; Østlendingen; Firdaposten [Internet] 2019-11-09
NOFIMA Untitled
 
42 Myhrer, Kristine S..
Sauen må tilbake på middagsbordet.. Telemarksavisen; Bygdeposten; Jærbladet; Bondebladet [Newspaper] 2019-11-05
NOFIMA Untitled
 
43 Myhrer, Kristine S..
Sauen må tilbake på middagsbordet.. Hamar Arbeiderblad; Dagen, Lofotposten; Namdalsavisen [Newspaper] 2019-11-04
NOFIMA Untitled
 
44 Myhrer, Kristine S..
Sauer er også ålreite på smak.. Bodøposten.no [Internet] 2019-11-02
NOFIMA Untitled
 
45 Myhrer, Kristine S..
Smaker ikke forskjell på sau og lam.. opp.no [Internet] 2019-11-02
NOFIMA Untitled
 
46 Myhrer, Kristine S..
Tilbake på middagsbordet.. Eikerbladet [Newspaper] 2019-11-14
NOFIMA Untitled
 
47 Myhrer, Kristine S..
Øker bruken av sauekjøtt.. Horecanytt; Inderøyningen [Internet] 2019-12-11
NOFIMA Untitled
 
2018
48 Myhrer, Kristine S..
Hva smaker melet?. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2018-03-09
NOFIMA Untitled
 
49 Myhrer, Kristine S..
Stivelse kan være den sjette smaken. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2018-03-09
NOFIMA Untitled
 
50 Myhrer, Kristine S..
Tonnevis av fårekjøtt ligger på lager uten å bli solgt. – Nå er det på tide å finne fram får-i-kål-gryta. Ås avis [Newspaper] 2018-09-28
NOFIMA Untitled
 
    Show next list