Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 55 << Previous 1 2    Next >>

2020
1 Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Johannessen, Tom Chr.; Holck, Askild Lorentz.
Salterstattere i røkt laks. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-630-6) 14 p. Nofima rapportserie(14/2020)
NOFIMA Untitled
 
2 Johannessen, Tom Chr..
Solid hjørnestensbedrift i Rakkestad.. Bonde og Småbruker [Business/trade/industry journal] 2020-01-21
NOFIMA Untitled
 
2019
3 Borge, Grethe Iren Andersen; Johannessen, Tom Chr..
Her er pølsene proppfulle av grønnsaker. Nationen, forskning.no, fagpressenytt.no [Newspaper] 2019-05-20
NOFIMA Untitled
 
4 Johannessen, Tom Chr..
Gode julepølser må ha rett kjemi.. KSL Matmerk [Internet] 2019-12-10
NOFIMA Untitled
 
5 Johannessen, Tom Chr..
Har blitt en mer miljøvennlig kjøttbedrift. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-11-13
NOFIMA Untitled
 
6 Johannessen, Tom Chr..
Har blitt en mer miljøvennlig kjøttbedrift.. Kjøttbransjens Landsforbund [Internet] 2019-12-11
NOFIMA Untitled
 
7 Johannessen, Tom Chr..
Hederspris til Nofimas pølsemaker.. Nofima.no [Internet] 2019-11-08
NOFIMA Untitled
 
8 Johannessen, Tom Chr..
Kjøtt -fra muskel til mat. Mat på Mære 2019; 2019-02-13
NOFIMA Untitled
 
9 Johannessen, Tom Chr..
Medaljedryss og NM- triumfer i fleng for bransjens bedrifter.. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-12-16
NOFIMA Untitled
 
10 Johannessen, Tom Chr..
Ny pris til Ask Gård Foredling. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2019-02-07
NOFIMA Untitled
 
11 Johannessen, Tom Chr..
Solid hjørnestensbedrift i Rakkestad.. Nofima.no [Internet] 2019-12-22
NOFIMA Untitled
 
12 Johannessen, Tom Chr.; Larsen, Hanne.
Solid hjørnesten i Rakkestad. Næringsnytte 2019 ;Volume 9. p. 28-29
NOFIMA Untitled
 
13 McLeod, Anette; Holck, Askild Lorentz; Axelsson, Lars; Heir, Even; Rode, Tone Mari; Måge, Ingrid; Wold Åsli, Anette; Drømtorp, Signe; Berg, Janina; Jensen, Merete Rusås; Johannessen, Tom Chr..
Patogener i matprodukter. Forskningslunsj - Intern Presentasjon av Anette McLeod for sin avdeling på Sykehuset Østfold, Kalnes; 2019-05-08 - 2019-05-08
NOFIMA OSTFSYK Untitled
 
2018
14 Johannessen, Tom Chr..
Bryn satser på «kjealår». Lokalavisa Trysil [Newspaper] 2018-05-03
NOFIMA Untitled
 
15 Johannessen, Tom Chr..
Ivaretar gamle tradisjoner. Agder Flekkefjords Tidende [Newspaper] 2018-08-24
NOFIMA Untitled
 
16 Johannessen, Tom Chr..
Lokalmatens primus motor. nofima.no [Internet] 2018-03-07
NOFIMA Untitled
 
17 Johannessen, Tom Chr..
Merking, pakking og emballasje. Grunnmodul Lokal Kjøttforedling; 2018-03-17
NOFIMA Untitled
 
18 Johannessen, Tom Chr.; Øverby, Lene.
Hva gir mest ut av saueskrotten?. Tynsetingen [Newspaper] 2018-09-05
NOFIMA Untitled
 
2017
19 Greiff, Kirsti; Håseth, Torunn T.; Bjarnadottir, Stefania; Johannessen, Tom Chr.; Berget, Ingunn; Øverby, Lene.
Er det mulig å endre salt og fett i spekepølse?. Sluttseminar i En sunnere matpakke; 2017-12-12 - 2017-12-12
OCEAN NOFIMA Untitled
 
20 Johannessen, Tom Chr..
Bakken Øvre fikk gull i kjøtt-NM. h-a.no [Internet] 2017-11-13
NOFIMA Untitled
 
21 Johannessen, Tom Chr..
Muligheter i Nofimasprosesshaller. Workshop H2O Monitor; 2017-03-27
NOFIMA Untitled
 
22 Johannessen, Tom Chr..
Smaken av vinnerkjøttet. matindustrien.no [Internet] 2017-11-10
NOFIMA Untitled
 
23 Johannessen, Tom Chr..
Terifiq et stort EU-prosjekt om blant annet reduksjon av salt og fett i pølser. NHO Mat og Drikke - Workshop Mettet Fett; 2017-11-15
NOFIMA Untitled
 
2016
24 Borge, Grethe Iren Andersen; Johannessen, Tom Chr..
Kjøttboller med grønnsaker skal hindre matkasting. Nationen [Newspaper] 2016-06-17
NOFIMA Untitled
 
25 Hersleth, Stine Alm; Johannessen, Tom Chr..
Lokalmat på alles lepper. nofima.no [Internet] 2016-02-09
NOFIMA Untitled
 
26 Johannessen, Tom Chr..
Heder for unik smak. nofima.no [Internet] 2016-09-16
NOFIMA Untitled
 
27 Johannessen, Tom Chr..
Kontroll på egen verdikjede. Norsk Landbruk [Business/trade/industry journal] 2016-11-24
NOFIMA Untitled
 
28 Johannessen, Tom Chr..
Nysatsing fra Heidrun. tynsetingen.no [Internet] 2016-12-09
NOFIMA Untitled
 
29 Johannessen, Tom Chr..
På svinestien. dolen.no [Internet] 2016-08-21
NOFIMA Untitled
 
2015
30 Johannessen, Tom Chr..
Kompetansenettverk hjelper lokalmatprodusenter. regjeringen.no [Internet] 2015-02-16
NOFIMA Untitled
 
31 Johannessen, Tom Chr..
Lokalmat-suksess på Jevnaker. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2015-03-30
NOFIMA Untitled
 
32 Johannessen, Tom Chr..
Stor interesse for kjekjøtt. nofima.no [Internet] 2015-09-21
NOFIMA Untitled
 
33 Johannessen, Tom Chr..
Stor interesse for kjekjøtt. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2015-09-21
NOFIMA Untitled
 
34 Johannessen, Tom Chr..
Suksess med lokalmat på Jevnaker. nofima.no [Internet] 2015-02-11
NOFIMA Untitled
 
2014
35 Aale Hægermark, Wenche; Johannessen, Tom Chr..
Årets kjøttfagdag falt i smak. nofima.no [Internet] 2014-09-17
NOFIMA Untitled
 
36 Johannessen, Tom Chr..
Mye speke-godt fra Tynset og Tromsø. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2014-07-02
NOFIMA Untitled
 
37 Johannessen, Tom Chr..
Nordmenn stadig mer sultne på kjøttdeig. tv2.no [Internet] 2014-09-27
NOFIMA Untitled
 
38 Johannessen, Tom Chr..
Nordmenns nye favorittrett. horecanytt.no [Internet] 2014-02-28
NOFIMA Untitled
 
39 Johannessen, Tom Chr..
Nordmenns nye favorittrett. matoppskrift.no [Internet] 2014-03-17
NOFIMA Untitled
 
40 Johannessen, Tom Chr..
Nordmenns nye favorittrett. newswire.no [Internet] 2014-02-26
NOFIMA Untitled
 
41 Johannessen, Tom Chr..
Nær halvparten av storfekjøttet selges som kjøttdeig. dagligvarehandelen.no [Internet] 2014-09-29
NOFIMA Untitled
 
42 Johannessen, Tom Chr..
Stor interesse for kjøtthallen på Nofima. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2014-05-26
NOFIMA Untitled
 
43 Johannessen, Tom Chr.; Carlehög, Mats.
Lokalmat - ærlig og ekte smak. nofima.no [Internet] 2014-02-11
NOFIMA Untitled
 
44 Rødbotten, Rune; Solgaard, Karin; Johannessen, Tom Chr..
Effect of kiwi fruit powders in tenderizing M. Triceps brachii from mature cows. Reciprocal Meat Conference; 2014-06-16 - 2014-06-18
NOFIMA Untitled
 
2013
45 Johannessen, Tom Chr..
Matbransjen advarer: FARLIG Å KUTTE PÅ SALT. VG [Newspaper] 2013-09-25
NOFIMA Untitled
 
46 Johannessen, Tom Chr..
Nye idear med tradisjonsmat. Vest-Telemark blad [Newspaper] 2013-11-05
NOFIMA Untitled
 
47 Johannessen, Tom Chr..
Ostepølser fra Ås. Ås avis [Newspaper] 2013-04-11
NOFIMA Untitled
 
48 Johannessen, Tom Chr..
RETT I GRYTA. VG [Newspaper] 2013-01-28
NOFIMA Untitled
 
49 Johannessen, Tom Chr..
Salt i maten er ren business. side2.no [Internet] 2013-09-21
NOFIMA Untitled
 
50 Johannessen, Tom Chr..
Skjåk Mat satser stort på NM i juleprodukter. Kjøttbransjen 2013 (7) p. 18-19
NOFIMA Untitled
 
    Show next list