Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-28 of 28

2015
1 Joensen, Sjurdur; Olsen, Stein Harris; Stormo, Svein Kristian; Tobiassen, Torbjørn; Karlsen, Kine Mari; Gundersen, Bjørn.
Saltets betydning for utbytte og kvalitet på saltfisk. Resultat fra et forsøk i småskala. FHFs seminar for hvitfiskindustrien; 2015-10-22
NOFIMA Untitled
 
2 Lorentzen, Grete Elisabeth; Johansen, Jørn-Owe; Sivertsen, Agnar Holten; Skjelvareid, Martin Hansen; Gundersen, Bjørn; Breiland, Mette Serine Wesmajervi.
Holdbarhet på klippfisk. Forbedret prosedyre for prøveuttak (AP1). Tromsø: Nofima AS 2015 (ISBN 978-82-8296-306-0) 12 p. Nofima rapportserie(27/2015)
NOFIMA Untitled
 
2014
3 Joensen, Sjurdur; Akse, Leif; Tobiassen, Torbjørn; Gundersen, Bjørn; Olsen, Stein Harris; Jakobsen, Ronny Andre; Svalheim, Ragnhild Aven.
Modningstemperatur i saltfiskproduksjon. Tromsø: Nofima AS 2014 (ISBN 978-82-8296-230-8) 29 p. Nofima rapportserie(40/2014)
NOFIMA Untitled
 
4 Lorentzen, Grete Elisabeth; Dahl, Reidun Wenche; Gundersen, Bjørn; Forberg, Bjørn Tore; Nilsen, Heidi.
Teknologiutvikling for økt lønnsomhet i rekenæringenFryselagring av reker (AP2). Tromsø: Nofima 2014 (ISBN 978-82-8296-158-5) 9 p. Nofima rapportserie(5/2014)
NOFIMA Untitled
 
2013
5 Joensen, Sjurdur; Gundersen, Bjørn.
Tørrfiskkvalitet. Tidlig eller sen åpning av nakken. Tromsø: Nofima 2013 (ISBN 978-82-8296-148-6) 26 p. Nofima rapportserie(51/2013)
NOFIMA Untitled
 
6 Joensen, Sjurdur; Gundersen, Bjørn; Wang, Pål Anders; Johnsen, Hanne; Østli, Jens.
Fryseskader på tørrfisk. Tørrfisksamling i Faggruppe konvensjonell (FHF); 2013-05-24
NOFIMA Untitled
 
7 Joensen, Sjurdur; Gundersen, Bjørn; Wang, Pål Anders; Johnsen, Hanne; Østli, Jens.
Fryseskader på tørrfisk. Tromsø: Nofima 2013 (ISBN 978-82-8296-053-3) 47 p. Nofima rapportserie(5/2013)
NOFIMA Untitled
 
2012
8 Heia, Karsten; Sivertsen, Agnar Holten; Wold, Jens Petter; Ottestad, Silje; Böcker, Ulrike; Carlehög, Mats; Altintzoglou, Themistoklis; Sone, Izumi; Gundersen, Bjørn.
Automatisk kvalitetsdifferensiering av laksefilet. Tromsø: Nofima AS 2012 (ISBN 978-82-7251-960-4) 24 p. Nofima rapportserie(7/2012)
NOFIMA Untitled
 
9 Joensen, Sjurdur; Bjørkevoll, Ingebrigt; Gundersen, Bjørn; Kvangarsnes, Kristine; Barnung, Trygg Normann; Heia, Karsten; Tobiassen, Torbjørn; Akse, Leif.
Hvitere saltfisk – Storskala testDelrapport 2. Tromsø: Nofima AS 2012 (ISBN 978-82-8296-027-4) 42 p. Nofima rapportserie(35/2012)
MF NOFIMA Untitled
 
2011
10 Herland, Hilde; Joensen, Sjurdur; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn.
Konservering av utvannet tørrfisk.Effekt av kaliumsorbat og sitronsyre på holdbarhet og kvalitet på utvannet tørrfisk. Tromsø: Nofima AS 2011 (ISBN 978-82-7251-869-0) 10 p. Nofima rapportserie(15/2011)
NOFIMA Untitled
 
11 Joensen, Sjurdur; Akse, Leif; Gundersen, Bjørn; Tobiassen, Torbjørn; Wang, Pål Anders; Breiland, Mette Serine Wesmajervi.
Misfarging av saltfisk og klippfisk (torsk) når råstoffet blir lagret med eller uten hode. Tromsø: Nofima AS 2011 (ISBN 978-82-7251-897-3) 29 p. Nofima rapportserie(29/2011)
NOFIMA Untitled
 
12 Joensen, Sjurdur; Gundersen, Bjørn; Wang, Pål Anders; Akse, Leif; Kjerstad, Margareth; Åsli, Magnus; Barnung, Trygg Normann; Heia, Karsten.
Hvitere saltfisk. Småskala forsøk - Delrapport 1. Tromsø: Nofima AS 2011 (ISBN 978-82-7251-905-5) 34 p. Nofima rapportserie(33/2011)
MF NOFIMA Untitled
 
2010
13 Esaiassen, Margrethe; Martinsen, Gustav; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche; Wesmajervi, Mette Serine.
Hodekapping av hvitfisk. Vanninnhold og mikrobiell vekst i torsk når den lagres i is/vannblanding med og uten hode. Tromsø: Nofima AS 2010 (ISBN 978-82-7251-773-0) 11 p. Nofima rapportserie(18/2010)
NOFIMA Untitled
 
14 Joensen, Sjurdur; Martinsen, Gustav; Akse, Leif; Gundersen, Bjørn; Eilertsen, Guro; Carlehög, Mats; Aune, Tone Friis.
Injisering som første del i salteprosessen. Tromsø: Nofima AS 2010 (ISBN 978-82-7251-817-1) 38 p. Nofima rapportserie(38/2010)
NOFIMA Untitled
 
2008
15 Bjørkevoll, Ingebrigt; Lauritzsen, Kristin; Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche; Eilertsen, Guro; Sivertsen, Agnar Holten; Gildberg, Asbjørn; Thorarinsdottir, Kristin; Arason, Sigurjón; Jónsdóttir, Rosa; Hellevik, Ann Helen; Rønneberg, Natalia.
Ripening of salted cod. Tromsø: Nofima AS 2008 (ISBN 978-82-7251-645-0) 50 p. Nofima rapportserie(14/2008)
MF NOFIMA Untitled
 
16 Esaiassen, Margrethe; Dahl, Reidun Wenche; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn; Sivertsvik, Morten.
Pre rigor filleting and brining of farmed cod: Influence on quality and storage stability. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2008 ;Volume 41.(4) p. 724-729
NOFIMA UiT Untitled
 
17 Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche.
Optimalisering av kvaliteten på fryst hvitlaksmasse. Tromsø: Nofima AS 2008 (ISBN 978-82-7251-660-3) 31 p. Nofima rapportserie(29/2008)
NOFIMA Untitled
 
2007
18 Lauritzsen, Kristin; Bjørkevoll, Ingebrigt; Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche.
Fryst lettsaltet seifilet. Del 2: Dokumentasjon av kvaliteten. Tromsø: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) 2007 (ISBN 978-82-7251-617-7) 18 p. Nofima rapportserie(12/2007)
NOFIMA Untitled
 
2006
19 Albrektsen, Sissel; Carlehög, Mats; Gundersen, Bjørn; Eilertsen, Guro; Olsson, Gunn Berit; Tobiassen, Torbjørn; Sveier, Harald; Herland, Hilde.
Lupinmel og krabbepulver i slaktefôr til torsk. Sats på torsk; 2006-02-16 - 2006-02-17
NOFIMA Untitled
 
20 Esaiassen, Margrethe; Lorentzen, Grete Elisabeth; Dahl, Reidun Wenche; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn; Tobiassen, Torbjørn; Sivertsvik, Morten.
Brining of farmed cod fillets: Effect on quality aspects. I: Seafood research from fish to dish. Quality, safety and processing of wild and famed fish. Wageningen Academic Publishers 2006 ISBN 90-8686-005-2. p. 185-192
NOFIMA UiT Untitled
 
21 Lauritzsen, Kristin; Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche; Joensen, Sjurdur; Bjørkevoll, Ingebrigt; Sivertsen, Agnar Holten; Eilertsen, Guro; Wang-Andersen, Jarle; Pedersen, Kjetil; Ersvær, Trond; Dørum, Grethe Kvåle.
Effekter av antioksidanter på klippfisk fra sei. Tromsø: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) 2006 (ISBN 978-82-7251-601-6) 55 p. Nofima rapportserie(25/2006)
NOFIMA Untitled
 
22 Olsson, Gunn Berit; Gundersen, Bjørn; Esaiassen, Margrethe.
Pre-slaughter starvation of farmed Atlantic cod fed vegetable proteins: Effects on quality parameters. I: Seafood research from fish to dish. Quality, safety and processing of wild and famed fish. Wageningen Academic Publishers 2006 ISBN 90-8686-005-2. p. 139-147
NOFIMA UiT Untitled
 
2005
23 Albrektsen, Sissel; Carlehög, Mats; Gundersen, Bjørn; Eilertsen, Guro; Olsson, Gunn Berit; Tobiassen, Torbjørn; Sveier, Harald; Herland, Hilde.
Effekt av ulike fôrråvarer på vekst og fôrutnyttelse, og for muskelkvalitet og sensoriske egenskaper i oppdrettet torsk. Sluttrapport til Innovasjon Norge. Prosjektperiode: 2003 - 2005. Tromsø: Nofima AS 2005 17 p.
NOFIMA Untitled
 
24 Lauritzsen, Kristin; Bjørkevoll, Ingebrigt; Sivertsen, Agnar Holten; Gundersen, Bjørn.
Misfarging av klippfisk fra sei. Tromsø: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) 2005 (ISBN 82-7251-554-7) 47 p. Nofima rapportserie(6/2005)
NOFIMA Untitled
 
25 Ramsøy, Dag-Eirik; Gundersen, Bjørn; Sørensen, Nils Kristian.
Protein Isolation from Herring – Textural and colour properties of different fish proteins isolated at high or low pH. Tromsø: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) 2005 (ISBN 82-7251-556-3) 34 p. Nofima rapportserie(8/2005)
NOFIMA Untitled
 
2004
26 Esaiassen, Margrethe; Nilsen, Heidi; Joensen, Sjurdur; Skjerdal, Taran; Carlehög, Mats; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn; Elvevoll, Edel Oddny.
Effects of Catching Methods on Quality Changes during Storage of Cod (Gadus morhua). Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2004 ;Volume 37.(6) p. 643-648
NOFIMA UiT Untitled
 
27 Lauritzsen, Kristin; Akse, Leif; Gundersen, Bjørn; Olsen, Ragnar Ludvig.
Effects of calcium, magnesium and pH during salt curing of cod (Gagus morhua L). Journal of the Science of Food and Agriculture 2004 ;Volume 84. p. 683-692
NOFIMA UiT Untitled
 
1992
28 Solberg, Terje; Grahl-Madsen, Elisabeth; Gundersen, Bjørn; Solberg, Christel; Ofstad, Ragni.
Partial least squares evaluation of the influence of calcium and magnesium on functional properties of washed fish mince (surimi). Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 1992 ;Volume 14. p. 287-295
NOFIMA Untitled