Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 164 << Previous 1 2 3 4    Next >>

2022
1 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Henriksen, Edgar; Joensen, Sjúrður; Bendiksen, Bjørn Inge; Hermansen, Øystein.
Fishing tactics and fish quality: The case of the coastal fishery for Atlantic cod in Norway. Fisheries Research 2022 ;Volume 246.
NOFIMA UIS Untitled
 
2021
2 Joensen, Sjúrður; Bendiksen, Bjørn Inge; Martinsen, Gustav; Tobiassen, Torbjørn; Nilsen, Heidi.
Fangstskaderegistrering 2014–2020 - Vurdering av kvalitetstilsyn i regi av Norges Råfisklag. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-670-2) 17 p. Nofima rapportserie(6/2021)
NOFIMA Untitled
 
3 Nøstvold, Bjørg Helen; Hansen, Kristin Beate; Joensen, Sjúrður; Østli, Jens; Esaiassen, Margrethe.
Likt og ulikt - vraking av saltfisk i Norge og Spania. Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi 2021 ;Volume 31.(2) p. 1-13
NOFIMA UiT Untitled
 
4 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Henriksen, Edgar; Joensen, Sjúrður; Bendiksen, Bjørn Inge; Hermansen, Øystein.
Fish quality and market performance: The case of the coastal fishery for Atlantic cod in Norway. Marine Policy 2021 ;Volume 127. p. 1-8
NOFIMA UIS Untitled
 
5 Tobiassen, Torbjørn; Kristoffersen, Silje; Joensen, Sjúrður; Martinsen, Gustav; Olsen, Stein Harris.
Kvalitetsutfordringer med stor snurrevadtorsk - Kunnskapsstatus fra tidligere forskning. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-687-0) 17 p. Nofima rapportserie(24/2021)
NOFIMA Untitled
 
6 Tobiassen, Torbjørn; Kristoffersen, Silje; Joensen, Sjúrður; Martinsen, Gustav; Olsen, Stein Harris.
Skader på snurrevadtorsk. FHFs hvitfiskseminar; 2021-10-21
NOFIMA Untitled
 
2020
7 Hansen, Kristin Beate; Nøstvold, Bjørg Helen; Joensen, Sjúrður; Esaiassen, Margrethe.
Kvalitetsoppfatning av saltfisk – Vurderer Norge og Spania kvalitet på saltfisk etter de samme kriterier?. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-619-1) 38 p. Nofima rapportserie(3/2020)
NOFIMA UiT Untitled
 
8 Henriksen, Edgar; Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Bendiksen, Bjørn Inge; Joensen, Sjúrður.
Pris og kvalitet i førstehåndsmarkedet for hvitfisk. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-656-6) 11 p. Nofima rapportserie(39/2020)
NOFIMA UIS Untitled
 
9 Joensen, Sjúrður.
Erfaringer med levendelagring av hvitfisk. Nor-Fishing 2020 Digital - miniseminar; 2020-08-18 - 2020-08-20
NOFIMA Untitled
 
10 Joensen, Sjúrður.
Erfaringer med levendelagring av torsk og levendelevering av hyse. Fagsamling: Matressurser fra havet; 2020-10-06
NOFIMA Untitled
 
11 Joensen, Sjúrður.
Tørrfisk hengt med og uten hode. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-662-7) 17 p. Nofima rapportserie(45/2020)
NOFIMA Untitled
 
12 Nilsen, Heidi; Siikavuopio, Sten Ivar; Joensen, Sjúrður; Martinsen, Gustav; Tobiassen, Torbjørn; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Hustad, Anette.
Fiske og råstoffhåndtering for god kvalitet - Nofimas forskningsaktivitet under Fiskeridirektoratets tilskudd til fiskeriforskning, for 2019. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-660-3) 18 p. Nofima rapportserie(43/2020)
NOFIMA Untitled
 
2019
13 Joensen, Sjurdur.
Kvalitet fra fangst til levering - hvorfor levendefisk er så viktig. FHFs hvitfiskseminar - kvalitet i alle ledd; 2019-02-13
NOFIMA Untitled
 
14 Joensen, Sjúrður.
Hvor lang er holdbarheten på tørrfisk og utvannet tørrfisk i butikkhyllene?. Tørrfiskkonferansen 2019 – «Transport og logistikk for tørrfiskklyngen i LoVe»; 2019-05-24
NOFIMA Untitled
 
15 Joensen, Sjúrður; Carlehög, Mats; Heia, Karsten; Martinsen, Gustav.
Holdbarhetskriterier for tørrfisk – forprosjekt. Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2019 (ISBN 978-82-8296-601-6) 26 p. Nofima rapportserie(22/2019)
NOFIMA Untitled
 
16 Joensen, Sjúrður; Hansen, Anlaug Ådland; Rotabakk, Bjørn Tore; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Martinsen, Gustav; Heia, Karsten; Carlehög, Mats; Rode, Tone Mari.
Holdbarheten på tørrfisk og utvannet tørrfisk. Tørrfiskkonferansen 2019; 2019-05-24
NOFIMA Untitled
 
17 Joensen, Sjúrður; Rotabakk, Bjørn Tore; Hansen, Anlaug Ådland; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Rode, Tone Mari; Martinsen, Gustav.
Holdbarhet på produkter av bløytet-, fryst- og tint tørrfisk. Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2019 (ISBN 978-82-8296-616-0) 30 p. Nofima rapportserie(38/2019)
NOFIMA Untitled
 
18 Joensen, Sjúrður; Tobiassen, Torbjørn; Bendiksen, Bjørn Inge; Martinsen, Gustav; Nilsen, Heidi.
Quality of catch as consequence of gear and gear handling. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
19 Joensen, Sjúrður; Tobiassen, Torbjørn; Bendiksen, Bjørn Inge; Martinsen, Gustav; Nilsen, Heidi.
Quality of catch as consequence of gear and gear handling. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
20 Svalheim, Ragnhild Aven; Burgerhout, Erik; Heia, Karsten; Joensen, Sjúrður; Olsen, Stein Harris; Nilsen, Heidi; Tobiassen, Torbjørn.
Differential response to air exposure in crowded and uncrowded Atlantic cod (Gadus morhua): Consequences for fillet quality.. Food Bioscience 2019 ;Volume 28. p. 15-19
NOFIMA Untitled
 
21 Tobiassen, Torbjørn; Martinsen, Gustav; Kristoffersen, Silje; Hustad, Anette; Heia, Karsten; Olsen, Stein Harris; Joensen, Sjurdur; Ingólfsson, Ólafur Arnar; Nordtvedt, Tom Ståle.
Kvantesprang for hysa - levendelevering. FHFs hvitfiskseminar – kvalitet i alle ledd; 2019-02-13
HAVFORSK OCEAN NOFIMA Untitled
 
22 Tobiassen, Torbjørn; Martinsen, Gustav; Kristoffersen, Silje; Hustad, Anette; Olsen, Stein Harris; Heia, Karsten; Joensen, Sjúrður; Ingólfsson, Ólafur Arnar; Nordtvedt, Tom Ståle.
Levende levert hyse som er kontrollert slaktet gir store fortrinn under prosessering og kjølelagring. Tromsø: Nofima AS 2019 (ISBN 978-82-8296-587-3) 53 p. Nofima rapportserie(10/2019)
HAVFORSK OCEAN NOFIMA Untitled
 
2018
23 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Esaiassen, Margrethe; Joensen, Sjúrður; Olsen, Ragnar Ludvig.
Quality aspects of fresh loin, tail and fillet products obtained from feed-deprived Atlantic cod at different times post mortem. 48th WEFTA Conference; 2018-10-15 - 2018-10-18
UiT NOFIMA Untitled
 
24 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Olsen, Ragnar Ludvig; Joensen, Sjurdur; Esaiassen, Margrethe.
Effects of long-term feed deprivation on the development of rigor mortis and aspects of muscle quality in live-stored mature Atlantic cod (Gadus Morhua L.). Journal of Aquatic Food Product Technology 2018 ;Volume 27.(4) p. 477-485
NOFIMA UiT Untitled
 
25 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Olsen, Ragnar Ludvig; Joensen, Sjurdur; Esaiassen, Margrethe.
Quality aspects of fillet, loin and tail products made from live-stored feed-deprived Atlantic cod (Gadus morhua L.) at different times post mortem. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2018 ;Volume 97. p. 656-661
NOFIMA UiT Untitled
 
26 Hansen, Kristin Beate; Nøstvold, Bjørg Helen; Joensen, Sjúrður; Esaiassen, Margrethe.
Do Norwegian salted fish fulfill Spanish demands?. 48th WEFTA Conference; 2018-10-15 - 2018-10-18
UiT NOFIMA Untitled
 
27 Hustad, Anette; Svalheim, Ragnhild Aven; Joensen, Sjurdur; Siikavuopio, Sten Ivar.
Center for Capture-Based Aquaculture. 48th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2018-10-15 - 2018-10-18
NOFIMA Untitled
 
28 Indergård, Erlend; Joensen, Sjurdur; Widell, Kristina Norne.
Optimization of quality and yield of stockfish by end-drying in climatic controlled storage. I: 5th IIR Conference on Sustainability and the Cold Chain : proceedings. International Institute of Refrigeration 2018 ISBN 978-2-36215-024-1. p. 450-461
OCEAN NOFIMA Untitled
 
29 Joensen, Sjurdur.
Holdbarhet på tørrfisk?. Tørrfiskkonferansen 2018; 2018-05-04
NOFIMA Untitled
 
30 Joensen, Sjurdur.
Levér levende hyse!. Miniseminar "Fangst- og fartøyteknologi" på Forskningstorget, Nor-Fishing 2018; 2018-08-21
NOFIMA Untitled
 
31 Joensen, Sjurdur.
Nasjonalt kompetansesenter for fangstbasert akvakultur. FoU-samling 2018 Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur; 2018-11-26 - 2018-11-27
NOFIMA Untitled
 
32 Joensen, Sjurdur; Tobiassen, Torbjørn; Olsen, Stein Harris; Martinsen, Gustav; Hustad, Anette; Heia, Karsten.
Tenk levende - for å få kvalitet på fisken. Årets sjømatsamling 2018; 2018-12-05
NOFIMA Untitled
 
33 Olsen, Stein Harris; Joensen, Sjurdur.
Slik vanner du ut klippfisk. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
34 Olsen, Stein Harris; Tobiassen, Torbjørn; Evensen, Tor Hatten; Joensen, Sjurdur; Nilsen, Heidi.
Bygging av mellomlagringstank, rigging og praktiske tester (Optipro 3). Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima 2018 (ISBN 978-82-8296-538-5) 35 p. Nofima rapportserie(4/2018)
NOFIMA Untitled
 
35 Svalheim, Ragnhild Aven; Burgerhout, Erik; Heia, Karsten; Joensen, Sjurdur; Olsen, Stein Harris; Nilsen, Heidi; Tobiassen, Torbjørn.
Stress of becoming food: Timing of euthanizing fish to secure good fillet quality. 48th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2018-10-15 - 2018-10-18
NOFIMA Untitled
 
36 Tobiassen, Torbjørn; Evensen, Tor Hatten; Olsen, Stein Harris; Heia, Karsten; Joensen, Sjurdur; Ingolfsson, Olafur; Humborstad, Odd Børre; Nordtvedt, Tom Ståle; Tveit, Guro Møen.
Ilandføring av levendelevert hyse – Optimal behandling, slakting, kjøling og prosessering med hensyn til kvalitet. Tromsø: Nofima AS 2018 (ISBN 978-82-8296-551-4) 26 p. Nofima rapportserie(15/2018)
HAVFORSK OCEAN NOFIMA Untitled
 
37 Tobiassen, Torbjørn; Hustad, Anette; Evensen, Tor Hatten; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Martinsen, Gustav; Joensen, Sjurdur; Olsen, Stein Harris; Heia, Karsten; Mejdell, Cecilie Marie.
Bedøvelse og bløgging av fisk om bord i fartøy – Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2018 (ISBN 978-82-8296-566-8) 36 p. Nofima rapportserie(28/2018)
NOFIMA VETINST Untitled
 
38 Tobiassen, Torbjørn; Martinsen, Gustav; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Hustad, Anette; Evensen, Tor Hatten; Heia, Karsten; Olsen, Stein Harris; Joensen, Sjurdur.
Utblødning av torsk på 3 minutter gir topp kvalitet. Torskefiskkonferansen 2018; 2018-10-18
NOFIMA Untitled
 
39 Tobiassen, Torbjørn; Martinsen, Gustav; Kristoffersen, Silje; Hustad, Anette; Heia, Karsten; Olsen, Stein Harris; Joensen, Sjurdur; Ingólfsson, Ólafur Arnar; Nordtvedt, Tom Ståle.
Levende levert hyse gir store fortrinn under prosessering og kjølelagring. Torskefiskkonferansen 2018; 2018-10-18
HAVFORSK OCEAN NOFIMA Untitled
 
2017
40 Joensen, Sjurdur.
Kvalitet på torsk - hvor er vi og hvor vil vi?. Strategisk forum sjømat og eksport; 2017-05-11
NOFIMA Untitled
 
41 Joensen, Sjurdur.
Påvirker endringer i fangst og leveringsmønster kvaliteten?. Økt kvalitet i hvitfisknæringen; 2017-10-03
NOFIMA Untitled
 
42 Joensen, Sjurdur; Indergård, Erlend.
Optimalt inntak, ettertørking og lagring av tørrfisk - Sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2017 (ISBN 978-82-8296-496-8) 31 p. Nofima rapportserie(9/2017)
OCEAN NOFIMA Untitled
 
43 Joensen, Sjurdur; Nøstvold, Bjørg Helen; Tobiassen, Torbjørn; Bendiksen, Bjørn Inge; Nilsen, Heidi.
Råstoffkvalitet på torsk fra kystfartøy. Evaluering av effekten av kvalitetstilsynet i regi av Norges Råfisklag. Tromsø: Nofima AS 2017 (ISBN 978-82-8296-529-3) 25 p. Nofima rapportserie(31/2017)
NOFIMA Untitled
 
44 Joensen, Sjurdur; Tobiassen, Torbjørn; Dreyer, Bent.
Kvalitet på torsk fra kystflåten. Fiskeribladet 2017 p. 27-
NOFIMA Untitled
 
2016
45 Joensen, Sjurdur.
Blodig alvor for torsken. "Topp kvalitet på dagsorden" - NOR-Fishing 2016; 2016-08-16
NOFIMA Untitled
 
46 Joensen, Sjurdur.
Fangstskader på torsk. Kurs for Mattilsynet; 2016-11-17
NOFIMA Untitled
 
47 Joensen, Sjurdur.
Hyse - Fangstskader, kvalitet og foredling. Arbeidsmøte på hyse; 2016-02-09
NOFIMA Untitled
 
48 Joensen, Sjurdur.
Ilandføring av rund fisk – Buktæring. Kurs for Mattilsynet; 2016-11-17
NOFIMA Untitled
 
49 Joensen, Sjurdur.
Kvalitet -Hvitfisknæringen. Foredrag for faglærere i fiskefagskoler i Troms; 2016-11-21
NOFIMA Untitled
 
50 Joensen, Sjurdur.
Kvalitet i hvitfisknæringen. Presentasjon for Norges råfisklag; 2016-11-14
NOFIMA Untitled
 
    Show next list