Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 219 << Previous 1 2 3 4 5    Next >>

2020
1 Risvik, Einar.
Det starter før du blir født.. Norsk Kulturarv [Internet] 2020-02-10
NOFIMA Untitled
 
2 Risvik, Einar.
Kresne barn. Oslo: Oslo 2020 (ISBN 978-82-93551-53-9) 255 p.
NOFIMA Untitled
 
3 Risvik, Einar.
Smak må trenes.. Kjøkkenskriveren [Internet] 2020-02-26
NOFIMA Untitled
 
4 Risvik, Einar; Nykamp, Hilde.
Klimakur 2030 er en mulighet for norsk landbruk.. Nationen 2020
NOFIMA Untitled
 
5 Risvik, Einar; Nykamp, Hilde.
Lite kjøtt er mer bære¬kraftig enn kjøtt fra storfe som beiter i utmark.. Nationen [Journal] 2020-03-09
NOFIMA Untitled
 
2019
6 Fylling-Jensen, Øyvind; Risvik, Einar; Johansen, Anne-May.
Helt sprø vinner av innovasjonspris. nofima.no [Internet] 2019-01-13
NOFIMA Untitled
 
7 Måge, Ingrid; Risvik, Einar; Wold, Jens Petter.
Fremtidens matproduksjon: Uberørt av menneskehender. I: Det Nye Digitale Norge. : John Grieg Forlag 2019 ISBN 978-82-533-0374-1. p. 165-174
NOFIMA Untitled
 
8 Risvik, Einar.
Bygg. Oppland bygdekvinnelag seminar; 2019-11-02 - 2019-11-02
NOFIMA Untitled
 
9 Risvik, Einar.
Bygg. seminar bygdekvinnelag; 2019-10-16 - 2019-10-16
NOFIMA Untitled
 
10 Risvik, Einar.
Bygg. Seminar Ski bygdekvinnelag; 2019-09-12 - 2019-09-12
NOFIMA Untitled
 
11 Risvik, Einar.
Bygg. Seminar; 2019-11-16 - 2019-11-16
NOFIMA Untitled
 
12 Risvik, Einar.
Bygg er sunnest. Norsk bygdekvinnelag; 2019-04-25 - 2019-04-25
NOFIMA Untitled
 
13 Risvik, Einar.
Derfor smaker flymat annerledes. godt.no, VG [Internet] 2019-07-10
NOFIMA Untitled
 
14 Risvik, Einar.
Det er ikkje mange i faresona du skal plukka opp og få på rett kjøl, før dette svarar seg. / Skule- og barnehagemåltid på agendaen: – vi kan gjera ein forskjell. kvinnheringen.no, Kvinnheringen [Internet] 2019-10-17
NOFIMA Untitled
 
15 Risvik, Einar.
For 25 år siden smakte tomater vondt. Det har forskere vært med på å endre.. forskning.no, fagpressenytt.no, msn.com [Internet] 2019-04-23
NOFIMA Untitled
 
16 Risvik, Einar.
Fra 3 til 33 tomatsorter. nofima.no, ntbinfo.no, Bodøposten [Internet] 2019-03-28
NOFIMA Untitled
 
17 Risvik, Einar.
Gratis frukt til alle barna i butikken: - Tente på idéen. dagbladet.no [Newspaper] 2019-04-09
NOFIMA Untitled
 
18 Risvik, Einar.
held føredrag om bygg, energi som varer og tarmsystemet. Kvinnheringen [Newspaper] 2019-10-11
NOFIMA Untitled
 
19 Risvik, Einar.
Hva er sunn barnemat og hvordan får man barna til å smake på nye smaker?. Sauda ungdomsskule; 2019-05-08 - 2019-05-08
NOFIMA Untitled
 
20 Risvik, Einar.
Kjent kokk lagde fiskepinner fra bunnen av.. Eidsvoll Ullensaker bald [Newspaper] 2019-03-27
NOFIMA Untitled
 
21 Risvik, Einar.
Kjøtt har begynt å stinke. bt.no, A-magasinet, aftenbladet.no [Internet] 2019-01-04
NOFIMA Untitled
 
22 Risvik, Einar.
Norsk Smaksskule i Cambridge.. Norsk kulturarv [Internet] 2019-10-03
NOFIMA Untitled
 
23 Risvik, Einar.
Næringsrik mat på alle fat. Østlandets Blad [Newspaper] 2019-03-27
NOFIMA Untitled
 
24 Risvik, Einar.
Nå skal SFO-barna få mer næringsrik mat. Ås avis [Newspaper] 2019-03-25
NOFIMA Untitled
 
25 Risvik, Einar.
Om bygg, energi som varar og eit velsmurt tarmsystem. kvinnheringen.no [Internet] 2019-10-09
NOFIMA Untitled
 
26 Risvik, Einar.
Om overstimulering og lykkefølelse. Møllerens inspirasjonsdag; 2019-09-19 - 2019-09-19
NOFIMA Untitled
 
27 Risvik, Einar.
Smaken av terrior. Kulturarven 2019 (84) p. 46-46
NOFIMA Untitled
 
28 Risvik, Einar.
Smaksglede og ernæring. Matglede for barn og unge i Trøndelag - Modell for innføring av skolemåltid; 2019-03-27 - 2019-03-27
NOFIMA Untitled
 
29 Risvik, Einar.
Smaksskulen. Forskningsdagene; 2019-09-23 - 2019-09-23
NOFIMA Untitled
 
30 Risvik, Einar.
Små endringer i kostholdet. Norsk bygdekvinnelag; 2019-04-25 - 2019-04-25
NOFIMA Untitled
 
31 Risvik, Einar.
Sommermenyen finner du på tunet!. Norsk Kulturarv 2019
NOFIMA Untitled
 
32 Risvik, Einar.
The Norwegian Tasting School. Annual Sapere Meeting; 2019-10-24 - 2019-10-24
NOFIMA Untitled
 
33 Risvik, Einar.
Tomatoes used to taste bad. Not anymore.. sciencenordic.com [Internet] 2019-05-13
NOFIMA Untitled
 
34 Risvik, Einar; Kirkhus, Bente; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva bør vi egentlig spise?. Aftenposten (morgenutg. : trykt utg.) 2019 p. 14-15
NOFIMA Untitled
 
35 Risvik, Einar; Kirkhus, Bente; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva bør vi egentlig spise? Bærekraft og helse kan komme på kollisjonskurs. Aftenposten (morgenutg. : trykt utg.) 2019
NOFIMA Untitled
 
36 Risvik, Einar; Valdvik, Tor.
O jul med din glede. Kulturarven 2019 (86) p. 68-
NOFIMA Untitled
 
2018
37 Christensen, Kasper Knoblauch; Scholderer, Joachim; Hersleth, Stine Alm; Næs, Tormod; Kvaal, Knut; Mollestad, Torulf; Veflen, Nina; Risvik, Einar.
How good are ideas identified by an automatic idea detection system?. Creativity and Innovation Management 2018 ;Volume 27.(1) p. 23-31
BI NOFIMA NMBU Untitled
 
38 Risvik, Einar.
Barn og skolemat. BBC [Radio] 2018-07-03
NOFIMA Untitled
 
39 Risvik, Einar.
Bygg helsen nå. Seminar - Norges bygdekvinnelag; 2018-02-17 - 2018-02-17
NOFIMA Untitled
 
40 Risvik, Einar.
Bygg helsen vår. Seminar - Norges bygdekvinnelag; 2018-02-19 - 2018-02-19
NOFIMA Untitled
 
41 Risvik, Einar.
Byggkorn - Skulemat. Verdas Matvaredag; 2018-10-16 - 2018-10-16
NOFIMA Untitled
 
42 Risvik, Einar.
DEN BESTE ARENA FOR Å JOBBE MED FOLKEHELSE. Kjøkkenskriveren [Business/trade/industry journal] 2018-02-06
NOFIMA Untitled
 
43 Risvik, Einar.
Et land verd å besøke, betydningen av mat og drikkekultur for turisme i Norge. 25 år med vern gjennom bruk og opne dører til kulturarven; 2018-05-30 - 2018-05-30
NOFIMA Untitled
 
44 Risvik, Einar.
Grøt er hot!. KK [Journal] 2018-08-17
NOFIMA Untitled
 
45 Risvik, Einar.
Historien om maten og måltidene er en viktig del av vår kulturarv. Kulturarven 2018 (82) p. 58-59
NOFIMA Untitled
 
46 Risvik, Einar.
Hyller norsk mat i verdensklasse. Nationen [Newspaper] 2018-01-15
NOFIMA Untitled
 
47 Risvik, Einar.
Innovasjon i offentlig sektor. We make sense; 2018-02-01 - 2018-02-01
NOFIMA Untitled
 
48 Risvik, Einar.
Kvalitet, forbruker og preferansebygging av tomater og agurk.. Grøntprodusentenes Samarbeidsråds møte; 2018-10-30 - 2018-10-30
NOFIMA Untitled
 
49 Risvik, Einar.
Mat og fordøyelse. Seminar - Norges bygdekvinnelag; 2018-02-17 - 2018-02-17
NOFIMA Untitled
 
50 Risvik, Einar.
Mat og fordøyelse. Seminar - Norges bygdekvinnelag; 2018-02-19 - 2018-02-19
NOFIMA Untitled
 
    Show next list