Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 172 << Previous 1 2 3 4    Next >>

2020
1 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Dette vil eldre spise i 2030. Norsk telegrambyrå (NTB) + mange flere [Internet] 2020-08-30
NOFIMA Untitled
 
2 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Eldre og matvaner. Undervisning OsloMet Samfunnsernæring; 2020-03-20 - 2020-03-20
NOFIMA Untitled
 
3 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Forskere: Dette vil eldre spise i 2030.. Vårt Land [Newspaper] 2020-08-25
NOFIMA Untitled
 
4 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva og hvordan spiser eldre i 2030?. nofima.no [Internet] 2020-08-26
NOFIMA Untitled
 
5 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Nofima: Slik vil eldre spise i 2030.. Fagpressenytt.no; Fjordabladet; Fremover [Internet] 2020-08-25
NOFIMA Untitled
 
6 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Bugge, Annechen Bahr; Ueland, Øydis.
Health-related factors influencing food choices of active home-living older adults in Norway.. Norsk Tidsskrift for Ernæring 2020 (2)
OSLOMET NOFIMA Untitled
 
7 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Kirkhus, Bente; Borge, Grethe Iren Andersen; By, Elin Lundekvam; Henriksen, Karianne Spetaas.
Bearbeidet kjøtt og tarmkreft – kan vi gjøre norske produkter sunnere?. Norsk Tidsskrift for Ernæring 2020 (1)
NOFIMA Untitled
 
8 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje.
Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030 - En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-647-4) 58 p. Nofima rapportserie(30/2020)
NOFIMA Untitled
 
9 Rosnes, Jan Thomas; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Skipnes, Dagbjørn.
Tørket mat både sunt og bærekraftig. Kjøkkenskriveren [Business/trade/industry journal] 2020-05-07
NOFIMA Untitled
 
10 Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Food and health related characteristics of active home-living elderly n Norway. Proceedings of the Nutrition Society 2020 ;Volume 79.(2)
NOFIMA Untitled
 
2019
11 Aarum, Anne Kathrine Owren; Frantzen, Hilde Nysæter; Karlsen, Anna Maria; Lien, Aina; Lund-Iversen, Kaja; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Saarem, Kristin; Øien, Henriette.
Saltpartnerskapet 2015–2018 – Fremdrift og måloppnåelse. Oslo: Helsedirektoratet 2019 40 p.
NOFIMA Untitled
 
12 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Det sosiale måltidet gir matlyst og måltidsglede. Horecanytt 2019
NOFIMA Untitled
 
13 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
DRIVSTOFF FOR KROPPEN. Vi over 60 [Journal] 2019-01-25
NOFIMA Untitled
 
14 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Fjordland tar oppgjør med fordommer. fjordland.no [Internet] 2019-02-27
NOFIMA Untitled
 
15 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
«Hvem er dagens eldre og hvilken betydning har kostholdet for tannhelsen?». Tannteknikerutdanningens fagdag; 2019-05-06 - 2019-05-06
NOFIMA Untitled
 
16 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hvem er de eldre - og når er en eldre?. NMBU - Masterstudenter; 2019-08-19 - 2019-08-19
NOFIMA Untitled
 
17 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kommunen skal skape hverdagsglede gjennom mat. Østlandets Blad [Newspaper] 2019-04-01
NOFIMA Untitled
 
18 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kosthold som forlenger livet. Dagbladet [Newspaper] 2019-08-14
NOFIMA Untitled
 
19 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Mange eldre er underernærte. Ås avis [Newspaper] 2019-04-04
NOFIMA Untitled
 
20 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Nå får du larvebrød på butikken. tv2.no [Internet] 2019-03-06
NOFIMA Untitled
 
21 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Sosial innovasjon i mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030 ved bruk av Design Thinking.. Norske kongress i aldersforskning; 2019-10-24 - 2019-10-25
NOFIMA Untitled
 
22 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Henriksen, Karianne Spetaas.
Påvirker norske kjøtt- råvarer risikoen for kreft?. Kjøttbransjen 2019 p. 34-
NOFIMA Untitled
 
23 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Ueland, Øydis; Varela, Paula.
Food and health related characteristics of active home-living elderly in Norway.. the 13th European Nutrition Conference, Federation of European Nutrition Societies (FENS) 2019; 2019-10-15 - 2019-10-18
NOFIMA NMBU Untitled
 
24 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Vennerød-Disen, Frida.
Barn og smak - Søtt og salt. Conference; 2019-06-21 - 2019-06-21
NOFIMA Untitled
 
25 Henriksen, Karianne Spetaas; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Påvirker norske råvarer kreftrisiko?. Go’mørning 2019 ;Volume 01.(19) p. 45-43
NOFIMA Untitled
 
26 Risvik, Einar; Kirkhus, Bente; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva bør vi egentlig spise?. Aftenposten (morgenutg. : trykt utg.) 2019 p. 14-15
NOFIMA Untitled
 
27 Risvik, Einar; Kirkhus, Bente; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva bør vi egentlig spise? Bærekraft og helse kan komme på kollisjonskurs. Aftenposten (morgenutg. : trykt utg.) 2019
NOFIMA Untitled
 
28 Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Altintzoglou, Themistoklis; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas.
Strategic program on personalized food at Nofima. 33rd EFFoST International Conference 2019; 2019-11-12 - 2019-11-14
NOFIMA Untitled
 
29 Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Food and health related characteristics of active home-living elderly in Norway. FENS; 2019-10-15 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
2018
30 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Alder og Aldring. Matlyst.org [Internet] 2018-06-25
NOFIMA Untitled
 
31 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Alder og aldring. nofima.no 2018
NOFIMA Untitled
 
32 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Eldre og matvaner. Undervisning OsloMet; 2018-03-20 - 2018-03-20
NOFIMA Untitled
 
33 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Fransk besøk i andelsåkeren på Lønning. Sunnhordaland [Newspaper] 2018-08-20
NOFIMA Untitled
 
34 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Involving elderly in a design thining Journey for the future.. ISPIM CONNECTS; 2018-12-02 - 2018-12-05
NOFIMA Untitled
 
35 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kan kunstig søtning skape sunnere valg?. Sunnhetskonferansen 2018; 2018-02-14 - 2018-02-14
NOFIMA Untitled
 
36 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kostråd og eldre. [Journal] 2018-08-20
NOFIMA Untitled
 
37 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Mathilde kuttet ut kjøtt og ost - gikk ned 46 kilo. dagbladet.no [Internet] 2018-04-17
NOFIMA Untitled
 
38 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Strategier for omlegging til økologisk i storkjøkken. agropub.no [Internet] 2018-05-15
NOFIMA Untitled
 
39 Sahlstrøm, Stefan; Løvaas, Andre; Øvrum Gaarder, Mari; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hægermark, Wenche Aale.
Tester ut hvor lite salt vi kan ha i brødet. nationen.no [Internet] 2018-10-08
NOFIMA Untitled
 
40 Sahlstrøm, Stefan; Øvrum Gaarder, Mari; Løvaas, Andre; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Sunnere brød med mindre salt. nofima.no [Internet] 2018-10-08
NOFIMA Untitled
 
41 Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Varela, Paula; Gonera, Antje; Kraggerud, Hilde.
Seniors, the conscientious consumers. Eurosense; 2018-09-02 - 2018-09-05
NOFIMA NMBU Untitled
 
2017
42 Almli, Valerie Lengard; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Barn spiser det de liker. Munnpleien 2017 (1) p. 14-15
NOFIMA Untitled
 
43 Gonera, Antje; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Innovasjon og Design Thinking for et bedre måltidsdøgn til eldre. MATLYST innovasjonsworkshop; 2017-11-30 - 2017-11-30
NOFIMA Untitled
 
44 Greiff, Kirsti; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hovland, Ellen Margrethe; Sødring, Marianne Sundt; Brunborg, Linn Anne Bjelland; Knutsen, Gunn Harriet.
Helhetsvurdering for bruk av kaliumklorid som salterstatter i matvarer. : SINTEF Ocean AS 2017
NOFIMA OCEAN Untitled
 
45 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Den eldre forbruker–matvalg og helse. Hydroprot; 2017-08-09 - 2017-08-09
NOFIMA Untitled
 
46 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Do taxes really promote healthier food choices? A behavioral economics perspective on how strongly taxes influence consumption at the moment of choice. ISBNPA 2017; 2017-06-07 - 2017-06-10
NOFIMA Untitled
 
47 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
FIKS FERDIG. vi over 60 [Journal] 2017-04-28
NOFIMA Untitled
 
48 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Fjordland like sunn som hjemmelaget. matindustrien.no [Internet] 2017-02-17
NOFIMA Untitled
 
49 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Food Habit among elderly. Undervisning NMBU; 2017-06-12 - 2017-06-12
NOFIMA Untitled
 
50 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hanne Sørvaag la om kostholdet «over natta»: - Det var veldig dramatisk. dagbladet.no [Internet] 2017-05-10
NOFIMA Untitled
 
    Show next list