Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-50 av 71 << Forrige 1 2    Neste >>

2020
1 Greiff, Kirsti; Aursand, Marit.
SINTEF Mat og Agri, konsernsatsning 2020. Råstoff fra hav, land og skog til produkt og marked. Grønn forskning-konferansen 2020; 2020-02-10 - 2020-02-10
OCEAN NTNU Untitled
 
2 Greiff, Kirsti; Tveit, Guro Møen.
Dissemination and communication of the new competence, knowledge and results developed within iProcess. A summary.. Final project meeting iProcess; 2020-02-05 - 2020-02-05
OCEAN Untitled
 
3 Hjellnes, Veronica Hammer; Slizyte, Rasa; Rustad, Turid; Carvajal, Ana Karina; Greiff, Kirsti.
Utilization of egg-laying hens (Gallus Gallus domesticus) for production of ingredients for human consumption and animal feed. BMC Biotechnology 2020 ;Volum 20.(22)
OCEAN NTNU Untitled
 
2019
4 Greiff, Kirsti; Standal, Inger Beate.
BIOCYCLES-Hvordan kan et lite krepsdyr bidra til økt ressursutnyttelse og bærekraft i biobaserte næringer?. Land møter hav; 2019-09-23 - 2019-09-23
OCEAN Untitled
 
5 Mehta, Shraddha; Greiff, Kirsti; Thakur, Maitri.
Review and mapping of national (and regional/local) level policy and governance interventions in Norway to develop more effective food value Chains (pp. 348-362) in Barling, David, Sharpe, Rosalind, Gresham, Jennifer, & Mylona, Kalliopi. (2019). Fairer trading practices, food integrity and sustainability collaborations: Policies, regulations and governance (Version 2). Zenodo.. : OpenAire 2019 15 s.
OCEAN Untitled
 
6 Mozuraityte, Revilija; Berget, Ingunn; Mahdalova, Martina; Grønsberg, Ane; Øye, Elling Ruud; Greiff, Kirsti.
Sodium reduction in processed cheese spreads and the effect on physicochemical properties. International Dairy Journal 2019 ;Volum 90. s. 45-55
OCEAN NOFIMA Untitled
 
7 Thakur, Maitri; Vevle, Geir; Tveit, Guro Møen; Greiff, Kirsti.
Traceability and feedback system in the meat processing industry. EFFOST Conference 2019; 2019-11-12 - 2019-11-14
OCEAN Untitled
 
8 Tveit, Guro Møen; Thakur, Maitri; Vevle, Geir; Mehta, Shraddha; Standal, Inger Beate; Greiff, Kirsti; Indergård, Erlend; Yurt, Tufan.
Traceability of hides through the supply chain - Norilia Hide Case. : SINTEF Ocean AS 2019 (ISBN 978-82-14-06391-2)
OCEAN Untitled
 
2018
9 Berset, Synnøve Prytz; Greiff, Kirsti.
Ambisiøst sunnhetsprosjekt. Matindustrien [Fagblad] 2018-01-30
OCEAN Untitled
 
10 Greiff, Kirsti.
Bruk av salterstattere i kjøtt og fisk. Bruk av salterstattere i kjøtt og fisk; 2018-01-10 - 2018-01-10
OCEAN Untitled
 
11 Greiff, Kirsti.
SINTEF Ocean, Lunsjmøte SINTEF Agri og landbruk. Lunsjmøte SINTEF Agri og landbruk; 2018-02-21 - 2018-02-21
OCEAN Untitled
 
2017
12 Greiff, Kirsti; Mozuraityte, Revilija; Berget, Ingunn; Mahdalovac, Martina.
Sodium reduction in process cheese spreads. Effost International Conference; 2017-10-13 - 2017-10-16
OCEAN NOFIMA Untitled
 
13 Greiff, Kirsti.
En sunnere matpakke - spekepølse med mindre salt og mettet fett. Status i prosjektet. Bransjesamling Spekemat, 2017; 2017-09-14
OCEAN Untitled
 
14 Greiff, Kirsti.
iProcess- WP 6 Progressplan and information to the partners. iProcess Prosjektmøte 1. 2017; 2017-06-08 - 2017-06-08
OCEAN Untitled
 
15 Greiff, Kirsti.
Kick-off møte MobilSlakt. Kick-off møte MobilSlakt; 2017-03-30 - 2017-03-30
OCEAN Untitled
 
16 Greiff, Kirsti.
Saltreduksjon i fiskeprodukter. Saltpartnerskapet - arbeidsgruppe Fisk; 2017-08-16 - 2017-08-16
OCEAN Untitled
 
17 Greiff, Kirsti.
Saltreduksjon i Smelteost- resultater fra prosjektet En sunnere matpakke. Prosjektmøte En sunnere matpakke; 2017-01-31 - 2017-01-31
OCEAN Untitled
 
18 Greiff, Kirsti.
Saltreduksjon i spekemat - utfordringer og muligheter. Kick-off møte ExPress; 2017-03-20 - 2017-03-20
OCEAN Untitled
 
19 Greiff, Kirsti.
Saltreduksjon i spekepølse - resultater fra prosjekt En sunnere matpakke. Prosjektmøte En sunnere matpakke; 2017-01-31 - 2017-01-31
OCEAN Untitled
 
20 Greiff, Kirsti.
Upcycling - fra restråstoff til mat og fôr. Prosjektverksted Landbruk 21 Trøndelag; 2017-03-08 - 2017-03-08
OCEAN Untitled
 
21 Greiff, Kirsti; Benjaminsen, Christina.
Ferdigprodusert mat kan være saltbomber. Gemini [Internett] 2017-04-05
OCEAN SINTEF Untitled
 
22 Greiff, Kirsti; Benjaminsen, Christina.
Fornyer spekemat med forskning. Gemini [Internett] 2017-04-05
OCEAN SINTEF Untitled
 
23 Greiff, Kirsti; Benjaminsen, Christina.
Nå skal færre høner bli til betong. Gemini [Internett] 2017-01-26
OCEAN SINTEF Untitled
 
24 Greiff, Kirsti; Børstad, Johannes.
Saltreduksjon i næringsmidler. NRK P1+ [Radio] 2017-03-20
OCEAN Untitled
 
25 Greiff, Kirsti; Egge, Håvard.
Fornyer spekematen med forskning. Gemini [Internett] 2017-04-05
OCEAN Untitled
 
26 Greiff, Kirsti; Eilertsen, Aleksander.
Automatisering i matindustrien gjennom utvikling av innovative og fleksible teknologiske løsnigner. Aquatic Food Forum 2017; 2017-09-05 - 2017-09-06
OCEAN NMBU Untitled
 
27 Greiff, Kirsti; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hovland, Ellen Margrethe; Sødring, Marianne Sundt; Brunborg, Linn Anne Bjelland; Knutsen, Gunn Harriet.
Helhetsvurdering for bruk av kaliumklorid som salterstatter i matvarer. : SINTEF Ocean AS 2017
NOFIMA OCEAN Untitled
 
28 Greiff, Kirsti; Håseth, Torunn T.; Bjarnadottir, Stefania; Johannessen, Tom Chr.; Berget, Ingunn; Øverby, Lene.
Er det mulig å endre salt og fett i spekepølse?. Sluttseminar i En sunnere matpakke; 2017-12-12 - 2017-12-12
OCEAN NOFIMA Untitled
 
29 Greiff, Kirsti; Langseth, Marit; Børstad, Johannes.
Ferdiprodusert mat står for 75 prosent av saltinntaket vårt. NRK [Internett] 2017-03-20
OCEAN Untitled
 
30 Greiff, Kirsti; Sørensen, Tom Erik.
Mobilt slakteri for høner. NRK Radio Frokostradio [Radio] 2017-03-09
OCEAN Untitled
 
31 Greiff, Kirsti; Sørensen, Tom Erik.
Saltreduksjon i mat. NRK Radio - Frokostradio [Radio] 2017-04-19
OCEAN Untitled
 
2016
32 Andreetta-Gorelkina, Irina Victorovna; Greiff, Kirsti; Rustad, Turid; Aursand, Ida Grong.
Reduction of salt in haddock mince: Effect of different salts on the solubility of proteins. Journal of Aquatic Food Product Technology 2016 ;Volum 25.(4) s. 518-530
OCEAN NTNU Untitled
 
33 Greiff, Kirsti.
Kick-off meeting iProcess - communication. Prosjektmøte; 2016-04-26 - 2016-04-27
OCEAN Untitled
 
34 Greiff, Kirsti.
Reduksjon av natrium i kjøtt- og fiskemat. Sammendrag fra PhD oppgaven til Kirsti Greiff. Saltpartnerskapet, arbeidsgruppe Fisk; 2016-01-13 - 2016-01-13
OCEAN Untitled
 
35 Greiff, Kirsti.
Saltere enn sunt!. Norsk Sjømat 2016 (5) s. 14-16
OCEAN Untitled
 
36 Greiff, Kirsti.
Saltreduksjon i spekemat. Spekematforum ABC; 2016-01-19 - 2016-01-19
OCEAN Untitled
 
37 Greiff, Kirsti.
Tiltak for å skape merverdi av storfekjøtt i Trøndelag. Innovasjonsverksted Landbruk 21 Trøndelag; 2016-06-14 - 2016-06-14
OCEAN Untitled
 
38 Greiff, Kirsti; Mozuraityte, Revilija.
En sunnere matpakke - erfaringer fra produksjon av saltredusert smelteost og spekepølse. Er salte vaner vonde og vende; 2016-11-16 - 2016-11-16
OCEAN NTNU Untitled
 
39 Greiff, Kirsti; Mozuraityte, Revilija; Standal, Inger Beate.
Marinated Herring. Bedriftspresentasjon; 2016-07-06 - 2016-07-06
OCEAN NTNU Untitled
 
2015
40 Greiff, Kirsti.
Analytical methods for measuring sodium and changes in the food matrix during sodium reduction in muscle foods. Lunsj foredrag Institutt for bioteknologi; 2015-05-07 - 2015-05-07
NTNU Untitled
 
41 Greiff, Kirsti.
Hvilke funksjoner har salt i de ulike matvarene?. Forskningsdagene 2015, Oslo. Prøvesmak en sunnere matpakke.; 2015-09-23 - 2015-09-23
OCEAN Untitled
 
42 Greiff, Kirsti.
Produksjon av smelteost og spekepølse med redusert innhold av natrium og forbedret fettsyresammensetning. Kick off møte - En sunnere matpakke; 2015-03-19 - 2015-03-19
OCEAN Untitled
 
43 Greiff, Kirsti.
Salt reduction in product development and reformulation -latest research news. Lansering av saltpartnerskapet; 2015-10-05 - 2015-10-05
OCEAN Untitled
 
44 Greiff, Kirsti.
Salterstattere - muligheter og utfordringer ved bruk av salterstattere i kjøtt. Mat på Mære; 2015-03-11 - 2015-03-11
NTNU Untitled
 
45 Greiff, Kirsti.
Saltreduksjon i mat. Matarena, In Food we Trust; 2015-11-06 - 2015-11-06
OCEAN NTNU Untitled
 
46 Greiff, Kirsti.
Sodium reduction in muscle foods. Analytical methods for measuring sodium and changes in the food matrix during sodium reduction in muscle foods.. NTNU, Trondheim: Institutt for bioteknologi 2015 (ISBN 978-82-326-0974-1) 194 s.
NTNU Untitled
 
47 Greiff, Kirsti; Aursand, Ida Grong; Erikson, Ulf Gøran; Josefsen, Kjell Domaas; Rustad, Turid.
Effects of type and concentration of salts on physicochemical properties in fish mince. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2015 ;Volum 64.(1) s. 220-226
OCEAN NTNU SINTEF Untitled
 
48 Greiff, Kirsti; Mathiassen, John Reidar Bartle; Misimi, Ekrem; Hersleth, Margrethe; Aursand, Ida Grong.
Gradual Reduction in Sodium Content in Cooked Ham, with Corresponding Change in Sensorial Properties Measured by Sensory Evaluation and a Multimodal Machine Vision System. PLOS ONE 2015 ;Volum 10.(9) s. -
OCEAN NOFIMA NTNU Untitled
 
49 Greiff, Kirsti; Rapp, Ole Magnus.
Sunnere saker kan erstatte saltet. Aftenposten Helse [Avis] 2015-06-05
OCEAN NTNU Untitled
 
50 Greiff, Kirsti; Staurem, Charlotte Jatteau; Nordvi, Berit; Rustad, Turid.
Novel utilization of milk-based ingredients in salt reduced fish pudding. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2015 ;Volum 63.(1) s. 92-99
OCEAN NTNU Untitled
 
    Vis neste liste