|
 |
English
version
For å registrere i Cristin må du være vitenskapelig eller administrativt ansatt.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
2019
|
1. |
Kvangarsnes, Kristine. Når fisk blir harsk - en stipendiats arbeidsdag på IBA, Blogginnlegg NTNU TechZone. NTNU
Untitled
|
2018
|
2. |
Kvangarsnes, Kristine; Dauksas, Egidijus; Barnung, Trygg Normann; Aas, Grete Hansen. Shelf life of cold stored heads of Atlantic Salmon (Salmo salar) - effect on oil quality. A pilot study. I: Blue Growth: Aquaculture, Fisheries, Market and Health Perspectives.. Orkana Forlag 2018 ISBN 978-82-8104-347-3. MF NTNU
Untitled
|
2017
|
3. |
Kvangarsnes, Kristine; Dauksas, Egidijus; Barnung, Trygg; Aas, Grete Hansen. Oxidation in heads of organic Atlantic salmon (Salmo salar) during cold storage.. Aquaculture Europe; 2017-10-17 - 2017-10-20 NTNU
Untitled
|
2015
|
4. |
Hellevik, Ann Helen; Kvangarsnes, Kristine; Barnung, Trygg Normann. Growth of red halophilic bacteria and quality assessment of heavily salted cod fillets (Gadus morhua)- when produced with used salt.. TAFT; 2015-10-12 - 2015-10-15 MF
Untitled
|
|
5. |
Kvangarsnes, Kristine; Bakke, Snorre; Aas, Grete Hansen. Anaesthetics in recircultation aquaculture systems, and the potential influence on the biofilter performance. I: Blue Bio-resources. Orkana Forlag 2015 ISBN 978-82-8104-266-7. s. 185-194 MF
Untitled
|
|
6. |
Kvangarsnes, Kristine; Barnung, Trygg Normann; Hellevik, Ann Helen. Reuse of salt in the production of salted cod fillets (Gadus morhua) - growth of red halophilic bacteria and impact on yield and quality of final product. I: Blue Bio-resources. Orkana Forlag 2015 ISBN 978-82-8104-266-7. s. 221-234 MF
Untitled
|
2014
|
7. |
Bjørkevoll, Ingebrigt; Barnung, Trygg Normann; Kvangarsnes, Kristine; Hellevik, Ann Helen; Fylling, Turid Standal. Bruk av nanois ved islagring av torsk. Ålesund: Møreforsking 2014 27 s. MF
Untitled
|
|
8. |
Hellevik, Ann Helen; Barnung, Trygg Normann; Kvangarsnes, Kristine; Bjørkevoll, Ingebrigt; Fylling, Turid Standal. Fangstbehandling av torsk til klippfiskindustrien. : Møreforsking 2014 40 s. MF
Untitled
|
|
9. |
Hellevik, Ann Helen; Barnung, Trygg Normann; Kvangarsnes, Kristine; Bjørkevoll, Ingebrigt; Fylling, Turid Standal. Higher share of superior quality salt cured and dried cod(Gadus Moruha)when using ice slurry in processing on board long liners. WEFTA; 2014-06-09 - 2014-06-11 MF
Untitled
|
|
10. |
Larssen, Wenche Merete Emblem; Barnung, Trygg Normann; Fylling, Turid Standal; Kvangarsnes, Kristine. Råstoffanalyse av rogn fra norsk vårgytende sild og nordsjøsild. Ålesund: Møreforsking 2014 35 s. MF
Untitled
|
2013
|
11. |
Gundersen, Agnes Christine; Fossen, Inge; Kvangarsnes, Kristine; Albert, Ole Thomas. Norsk fiske etter blåkveite ved Grønland 2001-2013. Ålesund: Møreforsking rapportserie 2013 ;Volum 13.34 s. Møreforsking Marin rapportserie(20) HAVFORSK MF
Untitled
|
|
12. |
Kvangarsnes, Kristine; Barnung, Trygg Normann. Rødmidd i klippfisk-kartlegging i bedrift. Ålesund: Møreforsking 2013 22 s. MF
Untitled
|
|
13. |
Kvangarsnes, Kristine; Larssen, Wenche Merete Emblem. Utvikling av produkt av brunmat fra taskekrabbe. : Møreforsking 2013 23 s. MF
Untitled
|
2012
|
14. |
Joensen, Sjurdur; Bjørkevoll, Ingebrigt; Gundersen, Bjørn; Kvangarsnes, Kristine; Barnung, Trygg Normann; Heia, Karsten; Tobiassen, Torbjørn; Akse, Leif. Hvitere saltfisk – Storskala testDelrapport 2. Tromsø: Nofima AS 2012 (ISBN 978-82-8296-027-4) 42 s. Nofima rapportserie(35/2012) MF NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Kvangarsnes, Kristine; Frantzen, Sylvia; Julshamn, Kåre; Sæthre, Leif J; Nedreaas, Kjell Harald; Måge, Amund. Distribution of Mercury in a Gadoid Fish Species, Tusk (Brosme brosme), and Its Implication for Food Safety. Journal of Food Science and Engineering 2012 ;Volum 2.(11) s. 603-615 HAVFORSK UiB
Untitled
|
2011
|
16. |
Larssen, Wenche Merete Emblem; Kvangarsnes, Kristine. Produkt og markedskartlegging for rogn og melke fra norsk vårgytende sild. : Møreforsking 2011 46 s. MF
Untitled
|
|