Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 138 << Previous 1 2 3    Next >>

2019
1 Altintzoglou, Themistoklis; Voldnes, Gøril; Sogn-Grundvåg, Geir.
Må vi samarbeide?. Morgenbladet 2019
NOFIMA Untitled
 
2 Cordeiro, Cheryl Marie; Sogn-Grundvåg, Geir.
An integral systems theory perspective of interdisciplinary collaboration: The example of CATCH, a capture-based aquaculture research project for quality Norwegian cod products. Academic Journal of Interdisciplinary Studies (AJIS) 2019 ;Volume 8.(1) p. 19-36
NOFIMA Untitled
 
3 Sogn-Grundvåg, Geir.
Hyse med superkvalitet. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2019
NOFIMA Untitled
 
4 Sogn-Grundvåg, Geir.
Kontroll og kvalitet på første hånd: Er auksjon løsningen for fersk hvitfisk?. Torskefiskkonferansen 2019; 2019-10-10
NOFIMA Untitled
 
5 Sogn-Grundvåg, Geir; Asche, Frank; Zhang, Dengjun; Young, James A..
Eco-labels and product longevity: The case of whitefish in UK grocery retailing. Food Policy 2019 ;Volume 88. p. -
NOFIMA UIS Untitled
 
6 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Dreyer, Bent.
Auksjon eller kontrakt? Råfisklagets omsetning av fryst hvitfisk. Tromsø: Nofima AS 2019 (ISBN 978-82-8296-599-6) 15 p. Nofima rapportserie(20/2019)
NOFIMA UIS Untitled
 
7 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Dreyer, Bent.
Auksjon eller kontrakt? Råfisklagets omsetning av ombordfryst hvitfisk. Norsk Sjømat 2019 (5) p. 24-29
NOFIMA UIS Untitled
 
2018
8 Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Sogn-Grundvåg, Geir.
Ypperlig torsk fra hotell. Næringsnytte 2018 ;Volume 8. p. 18-19
NOFIMA Untitled
 
9 Altintzoglou, Themistoklis; Sone, Izumi; Voldnes, Gøril; Nøstvold, Bjørg Helen; Sogn-Grundvåg, Geir.
Hybrid Surveys: A Method for the Effective Use of Open-Ended Questions in Quantitative Food Choice Surveys. Journal of International Food & Agribusiness Marketing 2018 ;Volume 30.(1) p. 49-60
NOFIMA Untitled
 
10 Asche, Frank; Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Young, Jimmy.
Ecolabels and product longevity: The case of UK retailing. European Aquaculture Society; 2018-08-25 - 2018-08-30
UIS UiT Untitled
 
11 Hermansen, Øystein; Sogn-Grundvåg, Geir; Dreyer, Bent.
Hvordan går det med fangstbasert akvakultur av torsk?. Norsk Sjømat 2018 (1) p. 32-36
NOFIMA Untitled
 
12 Sogn-Grundvåg, Geir.
Bort med blodet. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
13 Sogn-Grundvåg, Geir.
Fungerer makrellauksjonen?. Norges sildesalgslags miniseminar Nor-Fishing 2018; 2018-08-22
NOFIMA Untitled
 
14 Sogn-Grundvåg, Geir.
Har det noe å si hva vi fisker med?. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
15 Sogn-Grundvåg, Geir.
Har redskap noe å si for prisen på fisk?. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
16 Sogn-Grundvåg, Geir.
Hotellfrokost for torsken. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
17 Sogn-Grundvåg, Geir.
Hva har denne makrellen spist?. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
18 Sogn-Grundvåg, Geir.
Hvordan forsker vi på krabbekvalitet?. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
19 Sogn-Grundvåg, Geir.
Hvorfor fiske med redskap som gir dårligere kvalitet?. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
20 Sogn-Grundvåg, Geir.
Innledning om CATCH. FoU-samling 2018 Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur; 2018-11-26 - 2018-11-27
NOFIMA Untitled
 
21 Sogn-Grundvåg, Geir.
Kan foto forbedre makrellauksjon?. Miniseminar «Sjømat – Marked og kvalitet» på Forskningstorget, Nor-Fishing 2018; 2018-08-23
NOFIMA Untitled
 
22 Sogn-Grundvåg, Geir.
Kan foto forbedre makrell-auksjonen?. Onsdagsstafetten; 2018-08-29
NOFIMA Untitled
 
23 Sogn-Grundvåg, Geir.
Levendelagret torsk i det spanske markedet. FoU-samling 2018 Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur; 2018-11-26 - 2018-11-27
NOFIMA Untitled
 
24 Sogn-Grundvåg, Geir.
Makrell har et kosthold til besvær. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
25 Sogn-Grundvåg, Geir.
Marked for levendelagret torsk i Spania. Miniseminar «Sjømat – Marked og kvalitet» på Forskningstorget, Nor-Fishing 2018; 2018-08-23
NOFIMA Untitled
 
26 Sogn-Grundvåg, Geir.
Velkommen til å se min kvalitetsblogg. Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
27 Sogn-Grundvåg, Geir.
21 hovedfunn i Catch-programmet.
NOFIMA Untitled
 
28 Sogn-Grundvåg, Geir; Hermansen, Øystein.
Hva har vi lært og veien videre. FoU-samling 2018 Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur; 2018-11-26 - 2018-11-27
NOFIMA Untitled
 
29 Sogn-Grundvåg, Geir; Olsen, Stein Harris.
Ny måte å vurdere åte?. Næringsnytte 2018 ;Volume 8. p. 34-
NOFIMA Untitled
 
30 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Dreyer, Bent.
Auksjon eller kontrakt? En vitenskapelig analyse av Råfisklagets omsetning av ombordfryst fisk. Norges råfisklags årsmøte; 2018-05-30
NOFIMA Untitled
 
31 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Iversen, Audun.
Large buyers at a fish auction: The case of the Norwegian pelagic auction. Marine Policy 2018
NOFIMA UIS Untitled
 
32 Voldnes, Gøril; Altintzoglou, Themistoklis; Sogn-Grundvåg, Geir; Iversen, Audun; Honkanen, Pirjo; Onasaka, Yuko; Tveterås, Ragnar; Asche, Frank; Young, James A..
QUALIDIFF – Quality-based differentiation of salmon. WAS - World Aquaculture Society; 2018-08-25 - 2018-08-29
NOFIMA UIS Untitled
 
33 Zhang, Dengjun; Sogn-Grundvåg, Geir; Asche, Frank; Young, James A..
Eco-Labeling and Retailer Pricing Strategies: The U.K. Haddock Market. Sustainability 2018 ;Volume 10.(5) p. -
NOFIMA UIS Untitled
 
2017
34 Altintzoglou, Themistoklis; Sone, Izumi; Voldnes, Gøril; Nøstvold, Bjørg Helen; Sogn-Grundvåg, Geir.
Do Japanese consumers evaluate the quality of packed mackerel fillets?. 47th WEFTA Conference; 2017-10-09 - 2017-10-12
NOFIMA Untitled
 
35 Altintzoglou, Themistoklis; Sone, Izumi; Voldnes, Gøril; Nøstvold, Bjørg Helen; Sogn-Grundvåg, Geir.
Hybrid surveys; a method for the effective use of open-ended questions in quantitative surveys. International Food Marketing Research Symposium; 2017-06-15 - 2017-06-16
NOFIMA Untitled
 
36 Hydle, Katja Maria; Sogn-Grundvåg, Geir; Iversen, Audun.
Fish quality: Value creation and value destruction in the value production of food. 12th Organization Studies workshop; 2017-05-17 - 2017-05-20
NOFIMA NORCE UiT Untitled
 
37 Iversen, Audun; Hydle, Katja Maria; Sogn-Grundvåg, Geir.
Innovation and unnovation hand in hand: The relations within the white fish industry. XXVIII ISPIM Innovation Conference; 2017-06-18 - 2017-06-21
NOFIMA NORCE UiT Untitled
 
38 Karlsen, Kine Mari; Sogn-Grundvåg, Geir; Olsen, Stein Harris.
Hva vet du om kvalitet på sjømat?. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2017
NOFIMA Untitled
 
39 Karlsen, Kine Mari; Sogn-Grundvåg, Geir; Olsen, Stein Harris.
Hva vet du om kvalitet på sjømat?. Norsk Sjømat 2017 (4) p. 26-27
NOFIMA Untitled
 
40 Sogn-Grundvåg, Geir.
CATCH - fanger ny kunnskap om fersk kvalitet. Torskefiskkonferansen; 2017-10-19
NOFIMA Untitled
 
41 Sogn-Grundvåg, Geir.
Om sitroner og sjømatkvalitet. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2017
NOFIMA Untitled
 
42 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Iversen, Audun.
Price and quality in the Norwegian pelagic auction: the case of mackerel. CRISP-møte; 2017-09-05
NOFIMA Untitled
 
43 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Iversen, Audun.
Pris og kvalitet i makrellauksjonen. Foredrag for Norges råfisklag; 2017-01-13
NOFIMA UIS Untitled
 
44 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Iversen, Audun.
Pris og kvalitet i makrellauksjonen. Foredrag for Sjømatrådet; 2017-02-03
NOFIMA UIS Untitled
 
45 Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Iversen, Audun.
Quality and asymmetric information in the Norwegian pelagic auction. The 3rd Norwegian Food Market Research Conference (NoFoMarc); 2017-11-02 - 2017-11-03
NOFIMA Untitled
 
2016
46 Altintzoglou, Themistoklis; Nøstvold, Bjørg Helen; Sogn-Grundvåg, Geir; Sone, Izumi; Voldnes, Gøril.
From Norwegian production to Japanese consumption; quality ques as elements for market orientation in the mackerel value chain (work in progress). 4th Nordic Conference on Consumer Research; 2016-05-18 - 2016-05-19
NOFIMA Untitled
 
47 Altintzoglou, Themistoklis; Nøstvold, Bjørg Helen; Sogn-Grundvåg, Geir; Sone, Izumi; Voldnes, Gøril.
Hybrid surveys; a method for the effective use of open-ended questions in quantitative surveys. A Sense of Time; Seventh European Conference on Sensory and Consumer Research; 2016-09-11 - 2016-09-14
NOFIMA Untitled
 
48 Altintzoglou, Themistoklis; Sogn-Grundvåg, Geir; Voldnes, Gøril.
Interdisciplinary Research: Good on paper, but how good do we need to be in practice?. 46th WEFTA conference; 2016-10-12 - 2016-10-14
NOFIMA Untitled
 
49 Sogn-Grundvåg, Geir.
Capture based aquaculture for cod: The CATCH project. Foredrag for en delegasjon fra Singapore; 2016-10-13
NOFIMA Untitled
 
50 Sogn-Grundvåg, Geir.
Verdiskapningspotensiale for levendelagring - teori versus praksis. FoU-samlingen «Levendefangst, levendelagring og produksjon av levendefanget råstoff 2016»; 2016-11-28 - 2016-11-29
NOFIMA Untitled
 
    Show next list