Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 81 << Previous 1 2    Next >>

2021
1 Hansen, Anlaug Ådland.
Mindre fisk til spille i butikk og hjemme. nofima.no [Internet] 2021-09-29
NOFIMA Untitled
 
2 Hansen, Anlaug Ådland; Langsrud, Solveig; Berget, Ingunn; Øvrum Gaarder, Mari; Moen, Birgitte.
High Oxygen Packaging of Atlantic Cod Fillets Inhibits Known Spoilage Organisms, but Sensory Quality Is Not Improved Due to the Growth of Carnobacterium/Carnobacteriaceae. Foods 2021 ;Volume 10.
NOFIMA Untitled
 
3 Kure, Cathrine Finne; Moen, Birgitte; Langsrud, Solveig; Heir, Even; Hansen, Anlaug Ådland.
Fagfolkene som sikrer trygg mat med god holdbarhet. nofima.no [Internet] 2021-03-05
NOFIMA Untitled
 
4 Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Heir, Even; Hansen, Anlaug Ådland; Carlehög, Mats; Hersleth, Margrethe.
Betydning av hygiene for spisekvaliteten av laks. Hygienedagen 2021 - Fokus på Listeria, hjelpemidler og kvalitetssikring; 2021-03-10
NOFIMA Untitled
 
5 Pettersen, Marit Kvalvåg; Nilsen-Nygaard, Julie; Hansen, Anlaug Ådland; Carlehög, Mats; Liland, Kristian Hovde.
Effect of liquid absorbent pads and packaging parameters on drip loss and quality of chicken breast fillets. Foods 2021 ;Volume 10.(6) p. 1-18
NOFIMA NMBU Untitled
 
6 Sarfraz, Jawad; Hansen, Anlaug Ådland; Haugen, John-Erik; Le, Trung-Anh; Nilsen, Jorunn; Skaret, Josefine; Huynh, Tan Phat; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Biodegradable Active Packaging as an Alternative to Conventional Packaging: A Case Study with Chicken Fillets. Foods 2021 ;Volume 10.(5) p. 1-19
NMBU NOFIMA Untitled
 
2020
7 Hansen, Anlaug Ådland.
God holdbarhet er det viktigste tiltaket mot matsvinn. forskning.no [Internet] 2020-09-29
NOFIMA Untitled
 
8 Hansen, Anlaug Ådland.
Ås-forsker: Norge kan skape lokale arbeidsplasser ved å slutte å sende emballasjeavfall til Kina. Ås avis [Newspaper] 2020-04-10
NOFIMA Untitled
 
2019
9 Hansen, Anlaug Ådland.
Derfor bør du sjekke hvor kaldt kjøleskapet ditt er. TV2 [TV] 2019-10-10
NOFIMA Untitled
 
10 Hansen, Anlaug Ådland.
Kvalitetsreduserende bakterier ved kjølelagring og bruk av ulike pakkemetoder. Aquatic Fagdag 2019; 2019-02-14
NOFIMA Untitled
 
11 Hansen, Anlaug Ådland.
Quality and shelf life of anaerobic packaged mackerel fillets by use of recyclable packaging materials. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
12 Hansen, Anlaug Ådland.
Raser over krabbe i plastskjell. godt.no [Internet] 2019-09-10
NOFIMA Untitled
 
13 Hansen, Anlaug Ådland; Moen, Birgitte; Langsrud, Solveig.
Spoilage bacteria on chicken fillets packaged with different atmospheres. 29th IAPRI Symposium on Packaging 2019; 2019-06-11 - 2019-06-14
NOFIMA Untitled
 
14 Joensen, Sjúrður; Hansen, Anlaug Ådland; Rotabakk, Bjørn Tore; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Martinsen, Gustav; Heia, Karsten; Carlehög, Mats; Rode, Tone Mari.
Holdbarheten på tørrfisk og utvannet tørrfisk. Tørrfiskkonferansen 2019; 2019-05-24
NOFIMA Untitled
 
15 Joensen, Sjúrður; Rotabakk, Bjørn Tore; Hansen, Anlaug Ådland; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Rode, Tone Mari; Martinsen, Gustav.
Holdbarhet på produkter av bløytet-, fryst- og tint tørrfisk. Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2019 (ISBN 978-82-8296-616-0) 30 p. Nofima rapportserie(38/2019)
NOFIMA Untitled
 
16 Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim; Storø, Pål Georg; Hansen, Anlaug Ådland.
Reducing plastic by using recyclable materials without compromising quality and shelf life of salmon fillets. I: 29th IAPRI Symposium on Packaging Serving Society – innovative perspectives on packaging. : University of Twente 2019 ISBN 978-90365-4731-4. p. 412-420
NOFIMA Untitled
 
17 Pettersen, Marit Kvalvåg; Seim Grøvlen, Magnhild; Storø, Pål Georg; Hansen, Anlaug Ådland.
Reducing plastic by using recyclable materials without compromising quality and shelf life of salmon fillets. IAPRI Symposium 2019; 2019-06-11 - 2019-06-14
NOFIMA Untitled
 
2018
18 Hansen, Anlaug Ådland.
Bakteriehemmende emballasje til torsk. http://codcluster.no/node/307 [Internet] 2018-09-27
NOFIMA Untitled
 
19 Hansen, Anlaug Ådland.
Emballering og holdbarhet. Bransjemøtet Arena Torsk; 2018-12-05
NOFIMA Untitled
 
20 Hansen, Anlaug Ådland.
Film: Riktig produksjonsmetode forlenger holdbarheten. Foredrag: Ta kontroll på bakteriene for lengre holdbarhet. FoU-samling 2018 Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur; 2018-11-26 - 2018-11-27
NOFIMA Untitled
 
21 Hansen, Anlaug Ådland.
Hvorfor emballere mat. Formiddagstreff SKøyen Kirke; 2018-08-28 - 2018-08-28
NOFIMA Untitled
 
22 Hansen, Anlaug Ådland.
Rehydrated and ready-to-use products of Dried cod (Stockfish) and Dried salt-cured cod. 48th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2018-10-15 - 2018-10-18
NOFIMA Untitled
 
23 Hansen, Anlaug Ådland.
Slik kan eksporten av laksefileter økes. Bedre emballasje gir større mulighet for å eksportere fileter, og ikke bare hel laks. Fiskeribladet 2018
NOFIMA Untitled
 
24 Hansen, Anlaug Ådland; Kleppe, Gunn Iren.
Forskning og innovasjon øker holdbarheten på fersk fisk. Innovasjon, vekst og forskning, bilag til Dagbladet [Newspaper] 2018-02-19
NOFIMA Untitled
 
25 Hansen, Anlaug Ådland; Moen, Birgitte; Storø, Pål Georg; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Improved Microbial Control of CO2 Packaged Salmon Fillets Compared to Whole, Gutted Salmon. Advances in Food Processing and Technology 2018 ;Volume 2018.(1)
NOFIMA Untitled
 
26 Hansen, Anlaug Ådland; Pettersen, Marit Kvalvåg; Saxegård, Simen; Møller, Hanne; Larsen, Hanne.
Reduction of food waste by packaging. Action and Implementation - EU Platform on Food Losses and Food Waste; 2018-10-02 - 2018-10-02
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
2017
27 Hansen, Anlaug Ådland.
Bakteriehemming ved emballering. Torskefiskkonferansen 2017; 2017-10-19 - 2017-10-19
NOFIMA Untitled
 
28 Hansen, Anlaug Ådland.
Emballasje? Ja takk!. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2017
NOFIMA Untitled
 
29 Hansen, Anlaug Ådland.
Slik berøres du når Norge skal halvere matsvinnet: - Dette er verdens mest ambisiøse avtale. dagbladet.no [Internet] 2017-09-25
NOFIMA Untitled
 
30 Hansen, Anlaug Ådland.
Tiltak mot matsvinn. Slik berøres du når Norge skal halvere matsvinnet: - Dette er verdens mest ambisiøse avtale. Dagbladet [Internet] 2017-09-25
NOFIMA Untitled
 
31 Hansen, Anlaug Ådland; Langsrud, Solveig; Moen, Birgitte.
Packaging concepts for cod and effect on microbiota and sensory quality. I: Book of Abstracts: 47th WEFTA Conference. Dublin, Irland: WEFTA 2017 ISBN 000-00-000-0000-0. p. -
NOFIMA Untitled
 
32 Hansen, Anlaug Ådland; Moen, Birgitte; Langsrud, Solveig; Berget, Ingunn; Gaarder, Mari; Skaret, Josefine.
Packaging concepts for Atlantic cod and effect on microbiota and sensory quality. 47th WEFTA Conference; 2017-10-09 - 2017-10-12
NOFIMA Untitled
 
33 Langsrud, Solveig; Hansen, Anlaug Ådland; Møretrø, Trond; Moen, Birgitte.
Hygiene og renhold i hvitfiskmottak. Faglig innlegg på Medlemsmøte, Sjømat Norge; 2017-10-20 - 2017-10-20
NOFIMA Untitled
 
34 Pettersen, Marit Kvalvåg; Nilsen-Nygaard, Julie; Liland, Kristian Hovde; Hansen, Anlaug Ådland.
Effect of the Absorber Capacity and Gas Composition on the Quality and Liquid loss of Fresh Meat Product. I: Proceedings: Unlocking the full potential of packaging across the value-chain. Yverdon-les-Bains, Switzerland: School of Engineering and Management Vaud 2017 ISBN 978-2-8399-2120-6. p. 66-76
NOFIMA Untitled
 
35 Pettersen, Marit Kvalvåg; Nilsen-Nygaard, Julie; Liland, Kristian Hovde; Hansen, Anlaug Ådland.
Effect of the Absorber Capacity and Gas Composition on the Quality and Liquid loss of Fresh Meat Product.. 28th IAPRI Symposium on packaging; 2017-05-09 - 2017-05-12
NOFIMA Untitled
 
2016
36 Hansen, Anlaug Ådland.
CO2 tar fiskebakteriene. Dagens Næringsliv [Newspaper] 2016-09-09
NOFIMA Untitled
 
37 Hansen, Anlaug Ådland.
CO2 tar fiskebakteriene. Tilførsel av CO2 kan få ferskpakket fisk til å holde seg fersk lenger.. Dagens næringsliv 2016 p. 27-
NOFIMA Untitled
 
38 Hansen, Anlaug Ådland.
Forlenger holdbarheten med to til fire dager. dagligvarehandelen.no [Internet] 2016-08-01
NOFIMA Untitled
 
39 Hansen, Anlaug Ådland.
Forlenger holdbarheten med to til fire dager. ntbinfo.no, Fiskeribladet Fiskaren, kyst.no, kystogfjord.no [Internet] 2016-07-18
NOFIMA Untitled
 
40 Hansen, Anlaug Ådland.
Forlenger holdbarheten med to til fire dager. nofima.no [Internet] 2016-09-01
NOFIMA Untitled
 
41 Hansen, Anlaug Ådland.
Kvalitetsbevaring av pre-rigor filetert laks ved forbedret emballering. Programkonferansen HAVBRUK 2016; 2016-04-18 - 2016-04-20
NOFIMA Untitled
 
42 Hansen, Anlaug Ådland.
MER GASS, MINDRE SVINN. elektronikkbransjen.no [Internet] 2016-09-20
NOFIMA Untitled
 
43 Hansen, Anlaug Ådland.
Nofima develops device for extending cod shelf life. fis.com [Internet] 2016-09-05
NOFIMA Untitled
 
44 Hansen, Anlaug Ådland.
Nofima develops new little pad to extend shelf life. containers.packaging-business-review.com [Internet] 2016-09-05
NOFIMA Untitled
 
45 Hansen, Anlaug Ådland.
Norsk teknologi gir torskefileten lengre liv. tu.no [Internet] 2016-07-21
NOFIMA Untitled
 
46 Hansen, Anlaug Ådland.
Torsk holder lengre med CO2. Næringsnytte 2016 ;Volume 6. p. 26-
NOFIMA Untitled
 
47 Hansen, Anlaug Ådland; Moen, Birgitte; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Effect of packaging atmosphere on microbiota of fresh chicken breast fillets. 6th International Symposium on Food Packaging; 2016-11-16 - 2016-11-18
NOFIMA Untitled
 
48 Hansen, Anlaug Ådland; Moen, Birgitte; Rødbotten, Marit; Berget, Ingunn; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Effect of vacuum or modified atmosphere packaging (MAP) in combination with a CO2 emitter on quality parameters of cod loins (Gadus morhua). Food Packaging and Shelf Life 2016 ;Volume 9. p. 29-37
NOFIMA NMBU Untitled
 
49 Hansen, Anlaug Ådland; Pettersen, Marit Kvalvåg.
CO2-emitter gir bedre produktkvalitet. Norsk Sjømat 2016 (2) p. 38-40
NOFIMA Untitled
 
50 Møretrø, Trond; Moen, Birgitte; Heir, Even; Hansen, Anlaug Ådland; Langsrud, Solveig.
Contamination of salmon fillets and processing plants with spoilage bacteria. International journal of food microbiology 2016 ;Volume 237. p. 98-108
NOFIMA Untitled
 
    Show next list