Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-39 of 39

2019
1 Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel.
Valgte norske tomater fremfor importerte. Gartneryrket 2019
NOFIMA NIBIO Untitled
 
2 Hansen, Jorunn Sofie.
Norsk tomat ble testvinner. Tomatkonferansen; 2019-09-16
NOFIMA Untitled
 
3 Hansen, Jorunn Sofie.
Ny undersøkelse: Foretrekker norske tomater framfor importerte. dagligvarehandelen.no [Internet] 2019-06-18
NOFIMA Untitled
 
4 Hansen, Jorunn Sofie.
8 av 10 foretrekker norske tomater. convenience.no [Internet] 2019-06-17
NOFIMA Untitled
 
5 Hansen, Jorunn Sofie; Aarli-Grøndalen, Maria.
84 prosent foretrekker norsk. godt.no [Internet] 2019-06-27
NOFIMA Untitled
 
6 Hansen, Jorunn Sofie; Bremnes, Emil.
Kantinegjester foretrakk norske tomater framfor importerte. forskning.no - fagpressenytt.no [Internet] 2019-06-19
NOFIMA Untitled
 
7 Hansen, Jorunn Sofie; Bremnes, Emil.
Valgte norske tomater fremfor importerte. horecanytt.no, Horeca nr 6-2019, m fl. (se under) [Internet] 2019-06-17
NOFIMA Untitled
 
8 Hansen, Jorunn Sofie; Floyd, Thomas K..
Salatbar i kantinen kan gjøre underverker: To og en halv til lunsj. SMAKmagasinet nummer 1 - 2019 [Business/trade/industry journal] 2019-01-15
NOFIMA Untitled
 
9 Hansen, Jorunn Sofie; Floyd, Thomas X..
Norsk tomat ble testvinner. smaksmagasinet.no [Internet] 2019-06-28
NOFIMA Untitled
 
10 Hansen, Jorunn Sofie; Floyd, Thomas X..
Rester fra fiskeproduksjon kan gi burgere proteinboost. smakmagasinet.no [Internet] 2019-11-25
NOFIMA Untitled
 
11 Hansen, Jorunn Sofie; Rosnes, Jan Thomas; Skuland, Aase Vorre; Øines, Sigurd; Solstad, Runar Gjerp; Kousoulaki, Katerina.
Technical and sensory properties of salmon burgers added soluble peptide-rich fish proteins. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association – WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
12 Hansen, Jorunn Sofie; Strøm, Elisabeth.
Kantinegjester foretrekker norske tomater. Kjøkkenskriveren 4/2019 [Business/trade/industry journal] 2019-06-01
NOFIMA Untitled
 
13 Verheul, Michel; Hansen, Jorunn Sofie.
Kantinegjester foretrekker norske tomater. Kjøkkenskriveren [Business/trade/industry journal] 2019-09-03
NOFIMA NIBIO Untitled
 
14 Verheul, Michel; Paponov, Ivan; Paponov, Martina; Kechasov, Dmitry; Hansen, Jorunn Sofie; Stanghellini, Cecilia; Naseer, Muhammad; Kvitvær, Anne; Hodnebrog, Kristoffer; Maessen, Hendricus.
BioFresh: Bioøkonomisk og bærekraftig produksjon av ferske veksthusgrønnsaker i Norge. Gartneryrket 2019 ;Volume 2019.(1) p. 24-27
NIBIO NOFIMA Untitled
 
2018
15 Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel.
De mest populære grønnsakene i salatbaren. Horeca, 2018, 6, 58. [Business/trade/industry journal] 2018-10-22
NIBIO NOFIMA Untitled
 
16 Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel.
Derfor bør du spise fra salatbaren (www.nofima.no).
NOFIMA NIBIO Untitled
 
17 Floyd, Thomas; Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir; Slimestad, Rune.
Spiser du med øynene?. smakmagasinet.no [Business/trade/industry journal] 2018-05-18
NOFIMA Untitled
 
18 Hansen, Jorunn Sofie.
Forbedre fersk grønnsakskvalitet for forbruker – Status og planlagte aktiviteter. Presentasjon for LMD - Landbruks- og matdepartementet; 2018-04-19
NOFIMA Untitled
 
19 Hansen, Jorunn Sofie.
Inntaket av grønnsaker og grønnsakspigmenter under lunsjmåltid i norske kantiner med salatbarer. Gartneryrket 2018 (8)
NOFIMA Untitled
 
20 Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir.
Dark red Cherry tomatoes, please!. Eurosense 2018; 2018-09-02 - 2018-09-05
NOFIMA Untitled
 
21 Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir; Slimestad, Rune.
Mørkerøde cherrytomater, takk!. Horeca 2018 (1) p. 54-
NOFIMA Untitled
 
22 Hansen, Jorunn Sofie; Sivertsvik, Morten.
Bioøkonomisk produksjon av ferske grønnsaker i Norge - BIOFRESH. Presentasjon for Landbruks- og matdepartementet; 2018-04-11
NOFIMA Untitled
 
23 Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel.
Derfor bør du spise fra salatbaren (Kilde: Nofima). Kjøkkenskriveren 2018, 7, 9. [Business/trade/industry journal] 2018-12-11
NOFIMA NIBIO Untitled
 
24 Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel; Bremnes, Emil.
Salatbar til lunsj gir deg like mye grønnsaker som andre spiser på en hel dag. forskning.no [Internet] 2018-10-20
NIBIO NOFIMA Untitled
 
25 Slimestad, Rune; Hansen, Jorunn Sofie; Verheul, Michel.
Hva er de mest populære grønnsakene i salatbaren?. Gartneryrket 2018 (8) p. 29-31
NOFIMA NIBIO Untitled
 
26 Slimestad, Rune; Hansen, Jorunn Sofie; Verheul, Michel.
Intake of vegetables and vegetable pigments during a lunch meal in Norwegian canteens with salad bars. Journal of Food, Agriculture and Environment (JFAE) 2018 ;Volume 16.(2) p. 14-21
NIBIO NOFIMA Untitled
 
2017
27 Alm, Siril; Hansen, Jorunn Sofie.
Har du fisk i matpakka?. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2017
NOFIMA Untitled
 
28 Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir.
Hva skal til for at du velger sunn mat i kantinen?. Horeca 2017 (1) p. 94-95
NOFIMA Untitled
 
29 Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir; Slimestad, Rune.
Dark red Cherry tomatoes, please! (www.biofresh.no).
NOFIMA Untitled
 
30 Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir; Slimestad, Rune.
Mørkerøde cherrytomater, takk! (Publisert på Nofima.no, forskning.no og horecanytt.no). Forskning.no 2017
NOFIMA Untitled
 
2016
31 Christensen, Line Bach; Sone, Izumi; Hansen, Jorunn Sofie.
Ikke én dråpe å miste - Kvalitet på farseprodukter. Norsk Sjømat 2016 (2) p. 26-28
NOFIMA Untitled
 
32 Hansen, Jorunn Sofie.
Hva skal til for at du velger sunn mat i kantina?. Forskning.no 2016
NOFIMA Untitled
 
33 Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir.
Hva skal til for at du velger sunn mat i kantina?. nofima.no 2016
NOFIMA Untitled
 
34 Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir.
Mer veksthusgrønnsaker i kantinen. Horecanytt 2016
NOFIMA Untitled
 
35 Hansen, Jorunn Sofie; Håbesland, Geir; Slimestad, Rune.
Biofresh WP 3. Improve fresh vegetable quality to consumers. BIOFRESH Kick-off-meeting; 2016-09-15 - 2016-09-16
NOFIMA Untitled
 
2015
36 Aas, Grete Hansen; Barnung, Trygg; Rosnes, Jan Thomas; Bjørkeng, Wenche; Skipnes, Dagbjørn; Hansen, Jorunn sofie.
New possibilities for coproducts from Atlantic salmon backbones and bits & pieces in fish spread. TAFT 2015 - 5TH TRANS-ATLANTIC FISHERIES TECHNOLOGY CONFERENCE; 2015-10-12 - 2015-10-16
NOFIMA NTNU Untitled
 
2013
37 Hansen, Jorunn sofie; Håbesland, Geir; Bjørkeng, Wenche; Moe, Henning Andre; Rørvik, Merete; Arnesen, Vidar; Skålvik, Britt Mary; Hansen, Grete Aas; Skipnes, Dagbjørn; Rosnes, Jan Thomas.
Consumer insight used to identify the design of a new fish spread. 43rd WEFTA Conference; 2013-10-09 - 2013-10-11
MF NOFIMA Untitled
 
2012
38 Hansen, Jorunn sofie; Savitri, Sari; Skipnes, Dagbjørn; Rosnes, Jan Thomas.
Varmebehandling av oppdrettslaks bryter ned proteiner og endrer råvarens kvalitet. Norsk Sjømat 2012 ;Volume 4. p. 52-54
NOFIMA UIS Untitled
 
2010
39 Hansen, Jorunn sofie; Håbesland, Geir.
Kategoriutvikling av nye fiskeprodukter til dagligvaresektoren. Tromsø: Nofima AS 2010 (ISBN 978-82-7251-825-6) 27 p. Nofima rapportserie(42/2010)
NOFIMA Untitled