Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 159 << Previous 1 2 3 4    Next >>

2021
1 Larsen, Hanne.
Minst mulig svinn fra høsting til forbruker: -Eplers etylenproduksjon - viktig faktor ved lagring og samlagring med andre produkter -Dagens emballasjetrender - papp kontra plast. Frukt-seminar; 2021-03-11
NOFIMA Untitled
 
2 Larsen, Hanne; Grøvlen, Magnhild Seim.
Metoder for måling av oksygen- og vanndampgjennomgang. Packnews 2021
NOFIMA Untitled
 
3 Larsen, Hanne; Grøvlen, Magnhild Seim.
Metoder for måling av oksygen og vanndampgjennomgang. Matindustrien 2021 (3) p. 28-29
NOFIMA Untitled
 
2020
4 Børve, Jorunn; Øvsthus, Ingunn; Paulsen, Kristin Nymoen; Larsen, Hanne; Indergård, Erlend; Remberg, Siv Fagertun.
Eple-Handling, nytt prosjekt for å auka kunnskapsnivået og betra fruktkvaliteten på eple til forbrukar. Norsk frukt og bær 2020 ;Volume 23.(5) p. 4-4
OCEAN NIBIO NOFIMA NMBU Untitled
 
5 Hagen, Sidsel Fiskaa; Larsen, Hanne.
Shelf life of broccoli in different packages stored under two temperature regimes. I: 1275 XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on Strategies and Technologies to Maintain Quality and Reduce Postharvest Losses. Istanbul: ISHS Acta Horticulturae 2020 ISBN 978-94-62612-73-0. p. 329-336
NOFIMA Untitled
 
6 Larsen, Hanne.
Don't buy carrots stored in room temperature. partner.science.no [Internet] 2020-11-09
NOFIMA Untitled
 
7 Larsen, Hanne.
Eksperten: God løsning.. Dagligvarehandelen [Business/trade/industry journal] 2020-02-18
NOFIMA Untitled
 
8 Larsen, Hanne.
Emballasje- plastreduksjon krever nye løsninger. Lager 2020 (Frukt og bær); 2020-11-05
NOFIMA Untitled
 
9 Larsen, Hanne.
Emballering av kjøttprodukter. Grunnmodul lokal kjøttforedling , 1. Samling; 2020-02-11 - 2020-02-11
NOFIMA Untitled
 
10 Larsen, Hanne.
Emballering av småskala ost. Ostesymposium/Prosjektverksted; 2020-03-10 - 2020-03-10
NOFIMA Untitled
 
11 Larsen, Hanne.
Har du også sett pakker med gulrøtter ligge i romtemperatur i butikken?. Nationen, nationen.no [Newspaper] 2020-12-13
NOFIMA Untitled
 
12 Larsen, Hanne.
Ikke kjøp gulrøtter som ligger i romtemperatur i butikken. forskning.no, dagligvarehandelen.no [Internet] 2020-10-26
NOFIMA Untitled
 
13 Larsen, Hanne.
Kjøling reduserer grønnfarging av potet. Matindustrien 2020 ;Volume 3. p. 22-24
NOFIMA Untitled
 
14 Larsen, Hanne.
Kjøling reduserer grønnfarging av potet.. Daglivareindustrien [Business/trade/industry journal] 2020-02-17
NOFIMA Untitled
 
15 Larsen, Hanne.
Oppbevar poteter riktig. Tønsberg blad [Newspaper] 2020-04-29
NOFIMA Untitled
 
16 Larsen, Hanne.
Oppbevar poteter riktig.. Oppland arbeiderblad [Newspaper] 2020-05-07
NOFIMA Untitled
 
17 Larsen, Hanne.
Optimalisering av foringssekker til lagerkasser og av forbrukeremballasje. Lager-2020; avslutningsseminar for Optirot; 2020-10-30
NOFIMA Untitled
 
18 Larsen, Hanne.
Pakking, emballasje og holdbarhet. Reinsdyr-nettverk; 2020-09-03
NOFIMA Untitled
 
19 Larsen, Hanne.
Plastreduksjon krever kunnskap. Kiel konferansen 2020; 2020-02-06 - 2020-02-08
NOFIMA Untitled
 
20 Larsen, Hanne.
Potetene blir grønne med for mye lys.. forskning.no [Internet] 2020-04-27
NOFIMA Untitled
 
21 Larsen, Hanne.
Riktig lagringstemperatur kan minske matsvinn.. Dagligvarehandelen; Bodøposten; Nofima.no [Business/trade/industry journal] 2020-11-05
NOFIMA Untitled
 
22 Larsen, Hanne.
RootCause: AP5: Samspill emballasje og lagringsbetingelser + resultater fra pakkeforsøk i mars 2019. Kundebesøk ifm prosjekt RootCause; 2020-02-26
NOFIMA Untitled
 
23 Larsen, Hanne.
Slik skal Coop sørge for mindre potetsvinn.. Nationen [Journal] 2020-10-26
NOFIMA Untitled
 
24 Larsen, Hanne.
Slik unngår du grønne poteter. NTB kommunikasjon; Nofima.no; Nationen [Internet] 2020-04-27
NOFIMA Untitled
 
25 Larsen, Hanne; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Shelf life of cauliflower in different packages stored under two temperature regimes. I: 1275 XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on Strategies and Technologies to Maintain Quality and Reduce Postharvest Losses. Istanbul: ISHS Acta Horticulturae 2020 ISBN 978-94-62612-73-0. p. 207-214
NOFIMA Untitled
 
26 Larsen, Hanne; Haugdahl, Marit.
Slik unngår du grønne poteter i butikk. Dagligvarehandelen [Business/trade/industry journal] 2020-03-10
NOFIMA Untitled
 
27 Thomsen, Mette Goul; Indergård, Erlend; Heltoft, Pia; Guren, Gerd; Wold, Anne-Berit; Larsen, Hanne; Asalf, Belachew.
OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker.. Ås: NIBIO 2020 (ISBN 978-82-17-02531-3) ;Volume 6.112 p. NIBIO Rapport(31)
OCEAN NIBIO NOFIMA NMBU Untitled
 
2019
28 Indergård, Erlend; Thomsen, Mette Goul; Heltoft, Pia; Asalf, Belachew; Nordskog, Berit; Widell, Kristina Norne; Nordtvedt, Tom Ståle; Tajet, Torgeir; Larsen, Hanne.
Industrial storage of root vegetables: Energy and quality aspects of existing cold-storages. I: Proceedings of the 25th IIR International Congress of Refrigeration. Montréal, Canada, August 24-30, 2019. International Institute of Refrigeration 2019 ISBN 978-2-36215-035-7. p. -
OCEAN NIBIO NOFIMA Untitled
 
29 Johannessen, Tom Chr.; Larsen, Hanne.
Solid hjørnesten i Rakkestad. Næringsnytte 2019 ;Volume 9. p. 28-29
NOFIMA Untitled
 
30 Larsen, Hanne.
Grønne poteter i butikk. http://www.grofondet.no/aktuelle-prosjekter/gronne-poteter-i [Internet] 2019-09-03
NOFIMA Untitled
 
31 Larsen, Hanne.
Hvor mye lys tåler potetene?. Potet 2019; 2019-01-22
NOFIMA Untitled
 
32 Larsen, Hanne.
Kjøling reduserer grønne poteter i butikk. nlr.no [Internet] 2019-04-01
NOFIMA Untitled
 
33 Larsen, Hanne.
Plastpose, matpakkepapir eller matboks på påsketuren – se fordelene og ulempene.
NOFIMA Untitled
 
34 Larsen, Hanne.
RootCause: AP5: Samspill emballasje og lagringsbetingelser – innhold og planer. NLR-kursuka: Grønnsaker fagprogram.; 2019-11-13 - 2019-11-13
NOFIMA Untitled
 
35 Larsen, Hanne; Børve, Jorunn.
Shelf life of sweet cherries in different packages after 0 and 3 weeks of CA-storage. I: Proceedings of the VI International Conference Postharvest Unlimited. Belgia: ISHS 2019 ISBN 9789462612532. p. 555-562
NIBIO NOFIMA Untitled
 
36 Larsen, Hanne; Larsen, Hanne; Asalf, Belachew; Le, Vinh Hong.
Effekt av varmtvannsbehandling av kålrot for reduksjon av mørke snittflater. Ås: Nofima AS 2019 27 p.
NIBIO NOFIMA Untitled
 
37 Larsen, Hanne; Sanden, Karen Wahlstrøm; Molteberg, Eldrid Lein.
Light transmittance in packaging materials and effect of light barrier on greening of Folva cultivar potatoes (Solanum tuberosum L.) stored at 20 °C under LED light. I: 29th IAPRI Symposium on Packaging Serving Society – innovative perspectives on packaging. : University of Twente 2019 ISBN 978-90365-4731-4. p. 399-407
NIBIO NOFIMA Untitled
 
38 Larsen, Hanne; Sanden, Karen Wahlstrøm; Molteberg, Eldrid Lein.
Light transmittance in packaging materials and effect of light barrier on greening of Folva cultivar potatoes (Solanum tuberosum L.) stored at 20 °C under LED light. 29th IAPRI Symposium on Packaging 2019; 2019-06-11 - 2019-06-14
NIBIO NOFIMA Untitled
 
39 Larsen, Hanne; Thomsen, Mette Goul.
Har antall perforeringer i kasseforingen til gulrot betydning for kvaliteten?. Gartneryrket 2019 ;Volume 9. p. 36-41
NOFIMA NIBIO Untitled
 
40 Øvrum Gaarder, Mari; Carlehög, Mats; Berg, Per; Sørheim, Oddvin; Larsen, Hanne.
The Impact of Residual O2, Temperature, and Light at Display on Sensory Attributes of Sliced, Packaged Salami. Journal of Food Quality 2019 ;Volume 2019. p. -
NOFIMA Untitled
 
2018
41 Hagen, Sidsel Fiskaa; Larsen, Hanne.
Shelf life of broccoli in different packages stored under two temperature regimes. IHC 2018: XXX. International Horticultural Congress; 2018-08-12 - 2018-08-16
NOFIMA Untitled
 
42 Hansen, Anlaug Ådland; Pettersen, Marit Kvalvåg; Saxegård, Simen; Møller, Hanne; Larsen, Hanne.
Reduction of food waste by packaging. Action and Implementation - EU Platform on Food Losses and Food Waste; 2018-10-02 - 2018-10-02
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
43 Helland, Haakon; Leufvén, A; Bengtsson, Gunnar; Larsen, Hanne; Nicolaisen, Elin Merete; Thomsen, Mette; Hermansen, Arne; Wold, Anne-Berit; Berge, Liv.
Respiration rate and changes in composition of volatiles during short-term storage of minimally processed root vegetables. Acta Horticulturae 2018 ;Volume 1209. p. 365-369
NIBIO NOFIMA NMBU Untitled
 
44 Hægermark, Wenche Aale; Larsen, Hanne.
Derfor burde helmelk-kartongen være grønn. Forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
45 Larsen, Hanne.
Best i test av vakuumpakkere. dinside.no [Internet] 2018-09-02
NOFIMA Untitled
 
46 Larsen, Hanne.
Emballering av brokkoli og blomkål. Fagsamling blomkål og brokkoli; 2018-01-31
NOFIMA Untitled
 
47 Larsen, Hanne.
Emballering og distribusjonsforsøk med moreller. Sluttmøte i Teknofruk; 2018-06-05 - 2018-06-06
NOFIMA Untitled
 
48 Larsen, Hanne.
For mye lys kan skade melka og maten. Nationen [Newspaper] 2018-04-23
NOFIMA Untitled
 
49 Larsen, Hanne.
Fremtidens emballasjeløsninger. Temadag LMD; 2018-04-11 - 2019-04-11
NOFIMA Untitled
 
50 Larsen, Hanne.
Lagringsteknologi og emballering av frukt. Avslutningsseminar for Eivind Vangdal; 2018-05-31 - 2018-05-31
NOFIMA Untitled
 
    Show next list