Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 127 << Previous 1 2 3    Next >>

2019
1 Indergård, Erlend; Thomsen, Mette Goul; Heltoft, Pia; Asalf, Belachew; Larsen, Hanne; Nordskog, Berit; Widell, Kristina Norne; Nordtvedt, Tom Ståle; Tajet, Torgeir.
Industrial storage of root vegetables: Energy and quality aspects of existing cold-storages. I: 25th IIR International Congress of Refrigeration Proceedings. International Institute of Refrigeration 2019 ISBN 978-2-36215-035-7.
OCEAN NIBIO NOFIMA Untitled
 
2 Larsen, Hanne.
Grønne poteter i butikk. http://www.grofondet.no/aktuelle-prosjekter/gronne-poteter-i [Internet] 2019-09-03
NOFIMA Untitled
 
3 Larsen, Hanne.
Hvor mye lys tåler potetene?. Potet 2019; 2019-01-22
NOFIMA Untitled
 
4 Larsen, Hanne.
Kjøling reduserer grønne poteter i butikk. nlr.no [Internet] 2019-04-01
NOFIMA Untitled
 
5 Larsen, Hanne.
Plastpose, matpakkepapir eller matboks på påsketuren – se fordelene og ulempene.
NOFIMA Untitled
 
6 Larsen, Hanne; Sanden, Karen Wahlstrøm; Molteberg, Eldrid Lein.
Light transmittance in packaging materials and effect of light barrier on greening of Folva cultivar potatoes (Solanum tuberosum L.) stored at 20 °C under LED light. I: 29th IAPRI Symposium on Packaging Serving Society – innovative perspectives on packaging. : University of Twente 2019 ISBN 978-90365-4731-4. p. 399-407
NIBIO NOFIMA Untitled
 
7 Larsen, Hanne; Sanden, Karen Wahlstrøm; Molteberg, Eldrid Lein.
Light transmittance in packaging materials and effect of light barrier on greening of Folva cultivar potatoes (Solanum tuberosum L.) stored at 20 °C under LED light. 29th IAPRI Symposium on Packaging 2019; 2019-06-11 - 2019-06-14
NIBIO NOFIMA Untitled
 
8 Larsen, Hanne; Thomsen, Mette Goul.
Har antall perforeringer i kasseforingen til gulrot betydning for kvaliteten?. Gartneryrket 2019 ;Volume 9. p. 36-41
NOFIMA NIBIO Untitled
 
2018
9 Hagen, Sidsel Fiskaa; Larsen, Hanne.
Shelf life of broccoli in different packages stored under two temperature regimes. IHC 2018; 2018-08-12 - 2018-08-16
NOFIMA Untitled
 
10 Hansen, Anlaug Ådland; Pettersen, Marit Kvalvåg; Saxegård, Simen; Møller, Hanne; Larsen, Hanne.
Reduction of food waste by packaging. Action and Implementation - EU Platform on Food Losses and Food Waste; 2018-10-02 - 2018-10-02
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
11 Helland, Haakon; Leufvén, A; Bengtsson, Gunnar; Larsen, Hanne; Nicolaisen, Elin Merete; Thomsen, Mette; Hermansen, Arne; Wold, Anne-Berit; Berge, Liv.
Respiration rate and changes in composition of volatiles during short-term storage of minimally processed root vegetables. Acta Horticulturae 2018 ;Volume 1209. p. 365-369
NIBIO NOFIMA NMBU Untitled
 
12 Hægermark, Wenche Aale; Larsen, Hanne.
Derfor burde helmelk-kartongen være grønn. Forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
13 Larsen, Hanne.
Best i test av vakuumpakkere. dinside.no [Internet] 2018-09-02
NOFIMA Untitled
 
14 Larsen, Hanne.
Emballering av brokkoli og blomkål. Fagsamling blomkål og brokkoli; 2018-01-31
NOFIMA Untitled
 
15 Larsen, Hanne.
Emballering og distribusjonsforsøk med moreller. Sluttmøte i Teknofruk; 2018-06-05 - 2018-06-06
NOFIMA Untitled
 
16 Larsen, Hanne.
For mye lys kan skade melka og maten. Nationen [Newspaper] 2018-04-23
NOFIMA Untitled
 
17 Larsen, Hanne.
Fremtidens emballasjeløsninger. Temadag LMD; 2018-04-11 - 2019-04-11
NOFIMA Untitled
 
18 Larsen, Hanne.
Lagringsteknologi og emballering av frukt. Avslutningsseminar for Eivind Vangdal; 2018-05-31 - 2018-05-31
NOFIMA Untitled
 
19 Larsen, Hanne.
Lys skader mat og bidrar til matsvinn. nofima.no [Internet] 2018-04-30
NOFIMA Untitled
 
20 Larsen, Hanne.
Lys skader mat og bidrar til matsvinn. Meieriposten 2018 (3) p. 72-73
NOFIMA Untitled
 
21 Larsen, Hanne.
Reduksjon av plast til pakking av frukt og grønnsaker – bakgrunn og konsekvenser. Sluttmøte i Teknofruk; 2018-06-05 - 2018-06-06
NOFIMA Untitled
 
22 Larsen, Hanne.
Riktig emballering kan øke holdbarheten og hindre matsvinn. Ås Pensjonistforening - medlemsmøte; 2018-03-14
NOFIMA Untitled
 
23 Larsen, Hanne.
Se hva som skjedde med gulrøttene og grønnsakene uten plast. NRK/FBI, nrk.no/livsstil [TV] 2018-10-10
NOFIMA Untitled
 
24 Larsen, Hanne.
Småskalamat. Fagdag; 2018-01-16
NOFIMA Untitled
 
25 Larsen, Hanne; Aaby, Kjersti.
Jordbær oppbevares best kjølig i lukket emballasje. Norsk frukt og bær 2018 (6) p. 12-14
NOFIMA Untitled
 
26 Larsen, Hanne; Børve, Jorunn.
MA-packages in simulated retail conditions maintained sweet cherry fruit quality. Acta Horticulturae 2018 ;Volume 1194. p. 641-648
NIBIO NOFIMA Untitled
 
27 Larsen, Hanne; Hagen, Sidsel Fiskaa.
Shelf life of cauliflower in different packages stored under two temperature regimes. IHC 2018; 2018-08-14 - 2018-08-14
NOFIMA Untitled
 
28 Røssvoll, Elin; Larsen, Hanne.
Velg riktig innpakning til matpakken. https://brodogkorn.no/fakta/velg-innpakning-matpakken/ [Internet] 2018-08-08
NOFIMA Untitled
 
2017
29 Borge, Grethe Iren Andersen; Larsen, Hanne.
OPTIROT og Kålsmak. Gartneryrket [Business/trade/industry journal] 2017-01-13
NOFIMA Untitled
 
30 Børve, Jorunn; Vangdal, Eivind; Wold, Jens Petter; Larsen, Hanne.
Teknofrukt - flere presentasjoner. Teknofrukt-møte med fruktlager og forskere.; 2017-03-08 - 2017-03-10
NIBIO NOFIMA Untitled
 
31 Larsen, Hanne.
Derfor er Rema-skinkene så rosa. tv2.no [Internet] 2017-09-07
NOFIMA Untitled
 
32 Larsen, Hanne.
Emballering av frukt og grønnsaker - mange dilemma!. Møte i FRAM prosjketet; 2017-08-09 - 2017-08-09
NOFIMA Untitled
 
33 Larsen, Hanne.
Forsøk støtter emballering. Dagligvarehandelen [Business/trade/industry journal] 2017-09-19
NOFIMA Untitled
 
34 Larsen, Hanne.
Lys bleker kjøttpålegg og bidrar til matsvinn. Kjøttbransjen 2017 ;Volume 6. p. 34-35
NOFIMA Untitled
 
35 Larsen, Hanne.
Lys skader mat og bidrar til matsvinn. Matindustrien 2017 ;Volume 10. p. 24-26
NOFIMA Untitled
 
36 Larsen, Hanne.
Micro-perforation under the microscope. iapri.org [Internet] 2017-03-31
NOFIMA Untitled
 
37 Larsen, Hanne.
Optirot: Optimalisering av foringssekker og forbrukeremballasje. H5. Foreløpige resultater. Videre arbeid. NLR-Kursuka; 2017-11-15 - 2017-11-15
NOFIMA Untitled
 
38 Larsen, Hanne.
Rema endrer emballasje etter Matkontroll-sjekk. dagligvarehandelen.no [Internet] 2017-09-07
NOFIMA Untitled
 
39 Larsen, Hanne.
Rema 1000 endrer rosa skinkefilm etter TV-innslag. packnews.no [Internet] 2017-09-07
NOFIMA Untitled
 
40 Larsen, Hanne.
Temperatur og lysforhold har mye og si for matens holdbarhet. Fremtidens emballering; 2017-09-28 - 2017-09-28
NOFIMA Untitled
 
41 Larsen, Hanne; Børve, Jorunn.
Shelf life of sweet cherries in different packages after 0 and 3 weeks of CA-storage. VI Postharvest Unlimited; 2017-10-17 - 2017-10-20
NIBIO NOFIMA Untitled
 
42 Larsen, Hanne; Svanes, Erik.
Emballasje til frukt og grønnsaker - mange dilemma!. Kontaktmøte for grøntbransjen; 2017-01-27 - 2017-01-27
NOFIMA NMBU Untitled
 
43 Pettersen, Marit Kvalvåg; Saxegaard, simon; Møller, Hanne; Larsen, Hanne.
Packaging Saves Food Research : Packaging Research and Food Quality. Save Food InnovationParc at Interpack; 2017-05-07 - 2017-05-07
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
44 Pettersen, Marit Kvalvåg; Saxegaard, Simon; Møller, Hanne; Larsen, Hanne; Williams, Helén.
Food Packaging and its importance to reduce Food Waste. Innovation in food Packaging, Shelf Life and Food safety Conference; 2017-10-04 - 2017-10-06
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
45 Sørheim, Oddvin; Larsen, Hanne.
Farge på kjøt og kjøtpålegg. Kurs i pakking av kjøt; 2017-02-14 - 2017-02-15
NOFIMA Untitled
 
46 Sørheim, Oddvin; Måge, Ingrid; Larsen, Hanne.
Determination of critical levels of residual oxygen to minimize discoloration of sliced packaged Norwegian salami under light display. Meat Science 2017 ;Volume 129. p. 88-92
NOFIMA Untitled
 
47 Sørheim, Oddvin; Sanden, Karen Wahlstrøm; Berg, Per; Larsen, Hanne.
Light-induced discoloration of sliced packaged salami is non-reversible. I: Proceedings from the Reciprocal Meat Conference 2017. Illinois, USA: American Meat Science Association 2017 ISBN 000-00-000-0000-0. p. 28-28
NOFIMA Untitled
 
48 Sørheim, Oddvin; Sanden, Karen Wahlstrøm; Berg, Per; Larsen, Hanne.
Light-induced discoloration of sliced packaged salami is non-reversible. RMC 2017; 2017-06-18 - 2017-06-21
NOFIMA Untitled
 
49 Thomsen, Mette; Indergård, Erlend; Asalf, Belachew; Heltoft, Pia; Wold, Anne-Berit; Nordskog, Berit; Guren, Gerd; Dyste, Johannes; Larsen, Hanne.
Optimization of produce quality and storage conditions to reduce loss during long-term storage of root vegetables in Norway (OPTIROOT, 2016-2019). Postharvest Unlimited; 2017-10-17 - 2017-10-20
OCEAN NIBIO NOFIMA NMBU Untitled
 
2016
50 Børve, Jorunn; Vangdal, Eivind; Wold, Jens Petter; Larsen, Hanne.
Plommesvinn - presentasjoner. Teknofrukt-møte med fruktlager og forskere; 2016-03-09 - 2016-03-11
NIBIO NOFIMA Untitled
 
    Show next list