Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-50 av 53 << Forrige 1 2    Neste >>

2018
1 Ljunggren, Elisabet Carine; Jørstad, Mariell; Roaldsen, Ingrid; Høberg, Eva Narten.
Rural restarants and their customers: Understanding local food as a part of the experience economy.. the 27th Nordic Hospitality and Tourism symposium; 2018-09-24 - 2018-09-26
NORD NIBIO NF Untitled
 
2 Ljunggren, Elisabet Carine; Roaldsen, Ingrid; Jørstad, Mariell; Høberg, Eva Narten.
Expanding the understanding of local food – rural restaurants and their customers’ perceptions.. Tomorrow’s Food Travel (TFT) conference; 2018-10-08 - 2018-10-10
NORD NIBIO NF Untitled
 
2017
3 Høberg, Eva Narten; Ljunggren, Elisabet Carine; Jørstad, Mariell; Forsland, Benedicte; Roaldsen, Ingrid.
Lokal mat og lokale spisesteder - Resultater fra intervju med et utvalg spisesteder, leverandører og spisegjester på Helgeland. Ås: NIBIO 2017 (ISBN 978-82-17-01904-6) ;Volum 3.64 s. NIBIO Rapport(97)
NORD NF NIBIO Untitled
 
4 Ljunggren, Elisabet Carine; Roaldsen, Ingrid; Jørstad, Mariell.
Local food in the experience economy – agriculture, fisheries and tourism in regional development.. Bodø: Nordlandsforskning 2017 30 s.
NORD NF Untitled
 
5 Ljunggren, Elisabet Carine; Roaldsen, Ingrid; Jørstad, Mariell; Høberg, Eva Narten.
Expanding the understanding of local food – customers and restaurants perceptions. The 24th Nordic Academy of Management Conference; 2017-08-23 - 2017-08-25
NORD NF NIBIO Untitled
 
2016
6 Ljunggren, Elisabet Carine; Roaldsen, Ingrid; Jørstad, Mariell.
Local food in tourism – a literature review. Nordic researcher's network on tourism; 2016-06-21 - 2016-06-22
NF Untitled
 
7 Roaldsen, Ingrid.
Lokal mat og opplevelser. Arktisk lokalmatkonferanse; 2016-03-05 - 2016-03-05
NF Untitled
 
2015
8 Magnussen, Tone; Roaldsen, Ingrid.
Lån en forsker. Forskningsdagene 2015; 2015-09-23 - 2015-09-23
NF Untitled
 
9 Magnussen, Tone; Roaldsen, Ingrid.
"Lån en forsker": om forskning, mat og metode. Forskningsdagene 2015; 2015-09-23 - 2015-09-23
NF Untitled
 
10 Roaldsen, Ingrid.
Forretningsmodeller og nyskapende strategier i matindustrien - Phd. prosjekt. Formidling til Fylkesmannen, landbruksavdelingen, internseminar; 2015-11-17 - 2015-11-17
NF Untitled
 
11 Roaldsen, Ingrid.
Local food in the experience economy: A literature review. Kunnskapsutveksling om mat og opplevelser; 2015-11-11 - 2015-11-11
NF Untitled
 
12 Roaldsen, Ingrid.
Local food in the experience economy: A literature review. Kunnskapsutveksling om mat og opplevelser; 2015-11-09 - 2015-11-09
NF Untitled
 
13 Roaldsen, Ingrid.
Lokal mat og opplevelser: Våre forskningsprosjekter. Novadis reiselivslunsj; 2015-12-08 - 2015-12-08
NF Untitled
 
14 Roaldsen, Ingrid.
The business model and entrepreneurial strategies: The case of SMEs in mature industries. Kunnskapsutveksling om mat og opplevelser; 2015-11-11 - 2015-11-11
NF Untitled
 
15 Roaldsen, Ingrid.
The business model and entrepreneurial strategies: the case of SMEs in mature industries. I: Developing, Shaping And Growing Entrepreneurship. Edward Elgar Publishing 2015 ISBN 978 1 78471 357 7. s. 314-338
NF Untitled
 
16 Roaldsen, Ingrid.
The business model and entrepreneurial strategies: the case of SMEs in the food industry. Kunnskapsutveksling om mat og opplevelser; 2015-11-09 - 2015-11-09
NF Untitled
 
17 Roaldsen, Ingrid; Jørstad, Mariell.
Blå-grønn formidling: Lokal mat og opplevelser. Formidling av forskningsresultater til Fylkesmannen i Nordland, internseminar for landbruksavdelingen; 2015-11-17 - 2015-11-17
NF Untitled
 
18 Roaldsen, Ingrid; Magnussen, Tone.
Mat, forskning og metode. Forskningsdagene 2015; 2015-10-29 - 2015-10-29
NF Untitled
 
2014
19 Roaldsen, Ingrid.
Dynamic capabilities as drivers of business model innovation-from the perspective of SMEs in mature industries. International Journal of Entrepreneurship and Innovation Management 2014 ;Volum 18.(4) s. 349-364
NF Untitled
 
20 Roaldsen, Ingrid.
The relationship between dynamic capabilities and entrepreneurial orientation - the role of the business model. Nordic conference on small business 2014 (NCSB2014); 2014-05-15
NF Untitled
 
2013
21 Roaldsen, Ingrid H.E..
A critical realist approach to business models and entrepreneurial strategies of SMEs in mature industries. Working paper 2013
NF Untitled
 
2012
22 Kvidal, Trine; Roaldsen, Ingrid H.E..
Å spise en identitet: et terroir-perspektiv på mat og identitet i Nord-Norge. I: Lokal og regional mat. Samhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder. Tapir Akademisk Forlag 2012 ISBN 978-82-519-2753-6. s. 137-152
NF NORUT Untitled
 
23 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen, Ingrid H.E..
Arktisk landbruk søker nye produsenter av bær og grønnsaker!. Avisa Nordland 2012
NF Untitled
 
24 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen, Ingrid H.E..
Arktisk landbruk søker nye produsenter av bær og grønnsaker!. Fremover 2012
NF Untitled
 
25 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen, Ingrid H.E..
Bare en råvareleverandør?. Nordlys og Vesterålens Avis [Avis] 2012-06-21
NF Untitled
 
26 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen, Ingrid H.E..
Bare en råvareleverandør?. Altaposten 2012
NF Untitled
 
27 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen, Ingrid H.E..
Bare en råvareleverandør?. Fremover 2012
NF Untitled
 
28 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen, Ingrid H.E..
Farmers and restaurants: An open innovation approach to the food vale chain. Nordic Conference on Small Business Research; 2012-05-24 - 2012-05-25
NF Untitled
 
29 Roaldsen, Ingrid H.E.; Ljunggren, Elisabet.
Bare en råvareleverandør?. Nationen 2012
NF Untitled
 
30 Roaldsen, Ingrid H.E.; Ljunggren, Elisabet.
Søker nye produkter i nord. Avisa Nordland 2012 s. 3-3
NF Untitled
 
31 Roaldsen, Ingrid H.E.; Ljunggren, Elisabet.
Thulefjord: En nordnorsk merkevare produsert i Sør-Norge? En faglig vurdering. Bodø: Nordlandsforskning 2012 23 s.
NF Untitled
 
2011
32 Borch, Odd Jarl; Roaldsen H.E., Ingrid.
Entrepreneurial strategies of SMEs in mature industries : the role of R&D alliances and value chain configuration. I: Entrepreneurship And Technological Change. Edward Elgar Publishing 2011 ISBN 978-1-84980-747-0. s. 51-71
NORD NF Untitled
 
33 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen, Ingrid H.E..
Arktisk landbruk søker nye produsenter av bær og grønnsaker!. Helgeland Arbeiderblad 2011
NF Untitled
 
34 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen, Ingrid H.E..
Det nordnorske kjøkkenet: Åpen innovasjon i praksis?. Skriveworkshop; 2011-11-01
NF Untitled
 
35 Roaldsen, Ingrid H.E..
Entreprenørskap og innovasjon i matindustrien. Workshop om mat, kultur og reiseliv hos Agderforskning; 2011-12-08 - 2011-12-08
NF Untitled
 
36 Roaldsen, Ingrid H.E..
Nordlandsforskning - spiller på lag med matindustrien. Kystnæringskonferansen 2011; 2011-09-23 - 2011-09-23
NF Untitled
 
37 Roaldsen, Ingrid H.E..
The Business Model and Entrepreneurial Strategies - The case of SMEs in a Mature Industry. European University Network on Entrepreneurship - Summer University 2011 (ESU 2011); 2011-09-12 - 2011-09-17
NF Untitled
 
2010
38 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen H.E., Ingrid.
Smaken av Nord-Norge. Avisa Nordland 2010
NF Untitled
 
39 Ljunggren, Elisabet; Roaldsen H.E., Ingrid.
Smaken av Nord-Norge. Forskning.no : nettavis med nyheter fra norsk og internasjonal forskning 2010
NF Untitled
 
40 Roaldsen H.E., Ingrid; Ljunggren, Elisabet.
Arktisk lam - smaken av nordlige strøk. Forskningsdagene 2010; 2010-10-03
NF Untitled
 
2009
41 Borch, Odd Jarl; Roaldsen, Ingrid H. E..
Konkurransestrategier for spesialprodukter i norsk landbruksnæring. Bioforsk FOKUS 2009 ;Volum 4.(2) s. 204-205
NORD NF Untitled
 
42 Borch, Odd Jarl; Roaldsen, Ingrid H.E..
Competitive positioning and value chain configuarion in international markets for traditional food specialities. I: International marketing and trade of quality food products. Wageningen Academic Publishers 2009 ISBN 978-90-8686-089-0. s. 151-166
NORD NF Untitled
 
43 Roaldsen, Ingrid H.E..
Konkurransestrategier for spesialprodukter i norsk landbruksnæring. Arktisk Landbruk 2009; 2009-04-16 - 2009-04-16
NF Untitled
 
44 Roaldsen, Ingrid H.E..
Med årets norske lam på menyen. Bondebladet 2009 s. -
NF Untitled
 
45 Roaldsen, Ingrid H.E..
Nisjematproduksjon i norsk landbruk - en studie av tilpasninger i verdikjeden. Bodø: Nordlandsforskning 2009 ;Volum 2009.48 s. Nordlandsforskning, arbeidsnotat(1005)
NF Untitled
 
46 Roaldsen, Ingrid H.E..
Norsk lammekjøtt på menyen. Avisa Nordland 2009 s. 3-3
NF Untitled
 
47 Roaldsen, Ingrid H.E.; Borch, Odd Jarl.
Strategic entrepreneurship in the value system - The role of R&D alliances in the value chain reconfiguration process of mature industries. Research in Entrepreneurship and Small Business (RENT); 2009-11-19 - 2009-11-20
NORD NF Untitled
 
2007
48 Borch, Odd Jarl; Dreyer, Bent; Ottesen, Geir Grundvåg; Roaldsen, Ingrid H.E..
Altcod - Hvordan utvikle konkurransestrategier i norsk torskeoppdrett 1) torskeoppdretternes vurdering 2) eksportørenes vurdering 3) Fangstbasert akvakultur. Sats på Torsk; 2007-02-15 - 2007-02-16
NORD NF NOFIMA Untitled
 
49 Borch, Odd Jarl; Dreyer, Bent; Ottesen, Geir Grundvåg; Roaldsen, Ingrid H.E..
Torskeoppdrett på tur opp?. Norsk Fiskeoppdrett 2007 (5)
NORD NF NOFIMA Untitled
 
50 Borch, Odd Jarl; Dreyer, Bent; Ottesen, Geir Grundvåg; Roaldsen, Ingrid H.E..
Økologisk torskeoppdrett - nye markedsmuligheter. Fisk - Industri og Marked 2007 (7)
NORD NF NOFIMA Untitled
 
    Vis neste liste