Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 156 << Previous 1 2 3 4    Next >>

2021
1 Monago-Maraña, Olga; Wold, Jens Petter; Rødbotten, Rune; Dankel, Elin Katinka; Afseth, Nils Kristian.
Raman, near-infrared and fluorescence spectroscopy for determination of collagen content in ground meat and poultry by-products.. Food Science and Technology 2021 ;Volume 140.
NOFIMA Untitled
 
2 Rødbotten, Rune.
Kan norske pluss-produkter erstatte importert kjøttråvare?. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2021-03-25
NOFIMA Untitled
 
3 Rødbotten, Rune.
Lite lungemos på norske bord. Nationen [Newspaper] 2021-01-08
NOFIMA Untitled
 
4 Rødbotten, Rune.
Matministeren heier på at folk skal spise mer innmat og blod. nationen.no [Internet] 2021-01-06
NOFIMA Untitled
 
5 Rødbotten, Rune.
Vi må spise mer av hele dyret. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2021-03-25
NOFIMA Untitled
 
6 Rødbotten, Rune.
Vi må spise mer av hele dyret. nofima.no, regjeringen.no (LMD) [Internet] 2021-01-04
NOFIMA Untitled
 
2020
7 Rødbotten, Rune.
Hvilke kjøttprodukter spiser vi i 2030.. Kjøttfaglauget møte; 2020-03-10
NOFIMA Untitled
 
8 Rødbotten, Rune.
Kjøtt – venn eller fiende?. Kjøttbransjen 2020 (1) p. 4-
NOFIMA Untitled
 
9 Rødbotten, Rune.
Reinkjøtt, hva er så spesielt med det? og plussprodukter. 3. samling i kompetanseprogram for produktutvikling i reinkjøttnæringen 2020 – 2021; 2020-11-26
NOFIMA Untitled
 
10 Rødbotten, Rune.
Rudolf er trolig en jente - 29 utrolige fakta om reinsdyret. side3.no [Internet] 2020-02-06
NOFIMA Untitled
 
11 Rødbotten, Rune.
Vi bør spise mer innmat og blod. forskning.no, nofima.no, bondebladet.no, fagpressenytt.no [Internet] 2020-12-28
NOFIMA Untitled
 
12 Rødbotten, Rune; Johannessen, Tom Chr..
Muskelprofilering. 3. samling i kompetanseprogram for produktutvikling i reinkjøttnæringen 2020 – 2021; 2020-11-25
NOFIMA Untitled
 
2019
13 Natcher, David; Yang, Yang; Hobbs, Jill; Hansen, Kristin Beate; Govaerts, Florent; Elde, Silje; Kvalvik, Ingrid; Nøstvold, Bjørg Helen; Rødbotten, Rune; Dalmannsdottir, Sigridur; Halland, Hilde; Uleberg, Eivind; Reykdal, Ólafur; Árnason, Jón; Pálsson, Páll Gunnar; Halldórsdóttir, Rakel; Hilmarsson, Óli Þór; Þórðarson, Gunnar; Valsdóttir, Þóra.
The Arctic as a Food Producing Region. Final Project Report Prepared for the Arctic Council’s Sustainable Development Working Group. Canada: University of Saskatchewan 2019 21 p.
NIBIO NOFIMA Untitled
 
14 Rein, Magnus; Borge, Grethe Iren Andersen; Rødbotten, Rune; Veiseth-Kent, Eva; Lindberg, Diana; Kirkhus, Bente.
Effects of ingredients in sausage on the formation of malondialdehyde (MDA) during in vitro digestion. 6th International conference on food digestion; 2019-04-02 - 2019-04-04
NOFIMA Untitled
 
15 Rødbotten, Rune.
Forsker: - Ikke forhast deg når du griller, ty heller til ventepølse!. dagbladet.no [Internet] 2019-08-02
NOFIMA Untitled
 
16 Rødbotten, Rune.
Kjøtt- venn eller fiende?. NM-kjøttprodukter; 2019-11-07 - 2019-11-07
NOFIMA Untitled
 
2018
17 Elde, Silje; Kvalvik, Ingrid; Nøstvold, Bjørg Helen; Rødbotten, Rune; Dalmannsdottir, Sigridur; Halland, Hilde; Uleberg, Eivind; Reykdal, Ólafur; Árnason, Jón; Pálsson, Páll Gunnar; Halldórsdóttir, Rakel; Hilmarsson, Óli Þór; Þórðarson, Gunnar; Valsdóttir, Þóra; Knudsen, Rebekka; Natcher, David; Sidorova, Daria.
The Arctic as a Food Producing Region. Phase 1: Current status in five Arctic countries. Tromsø: Nofima AS 2018 (ISBN 978-82-8296-544-6) 99 p. Nofima rapportserie(10/2018)
NIBIO NOFIMA Untitled
 
18 Rødbotten, Rune.
Kjøttets plass i fremtiden, Kjøttfagdagen 2018. nofima.no [Internet] 2018-09-27
NOFIMA Untitled
 
19 Rødbotten, Rune.
Ser du forskjell på billig og dyr biff?. NRK/FBI, nrk.no/livsstil [TV] 2018-11-03
NOFIMA Untitled
 
20 Rødbotten, Rune.
Tiner du det frosne kjøttet ditt i mikrobølgeovnen?. kk.no [Internet] 2018-01-05
NOFIMA Untitled
 
21 Rødbotten, Rune; Lindberg, Diana.
Bærekraftige løsninger. Konferanse for Reinkjøttnæringen 2018; 2018-03-06
NOFIMA Untitled
 
22 Rødbotten, Rune; Thormodsrud, Christine; Høst, Vibeke; Veiseth-Kent, Eva.
Tenerizing effects of two exogeneous enzymes on bovine M.Semitendinosus muscle. IComst 2018; 2018-08-12 - 2018-08-17
NOFIMA Untitled
 
23 Rønning, Sissel Beate; Pedersen, Mona Elisabeth; Berg, Ragnhild Stenberg; Kirkhus, Bente; Rødbotten, Rune.
Vitamin K2 improves proliferation and migration of bovine skeletal muscle cells in vitro. PLOS ONE 2018 ;Volume 13.(4) p. 1-15
NOFIMA Untitled
 
24 Rønning, Sissel Beate; Rødbotten, Rune.
Kostholdsannhetenes offentlige verdi. Dagens næringsliv 2018
NOFIMA Untitled
 
25 Rønning, Sissel Beate; Rødbotten, Rune.
Når er funnet sant nok til å formidles?. Dagens næringsliv 2018
NOFIMA Untitled
 
26 Rønning, Sissel Beate; Rødbotten, Rune.
Spis kjøtt som inneholder mye vitamin K2 og bli sterk. Kjøttbransjen 2018 (9) p. 25-
NOFIMA Untitled
 
27 Rønning, Sissel Beate; Rødbotten, Rune.
Spis Kjøtt-Bli sterk. Dagens næringsliv 2018 p. 27-
NOFIMA Untitled
 
28 Veiseth-Kent, Eva; Pedersen, Mona Elisabeth; Rønning, Sissel Beate; Rødbotten, Rune.
Can postmortem proteolysis explain tenderness differences in various bovine muscles?. Meat Science 2018 ;Volume 137. p. 114-122
NOFIMA Untitled
 
2017
29 Jørgensen, Grete Helen Meisfjord; Mejdell, Cecilie Marie; Stubsjøen, Solveig Marie; Özkan Gülzari, ┼×eyda; Rødbotten, Rune; Bårdsen, Bård-Jørgen; Rødven, Rolf.
Velferdskriterier i reindriften – En studie av velferdsindikatorer og mulige kvalitetskriterier for rein og reinkjøtt. Ås: NIBIO 2017 (ISBN 978-82-17-01840-7) ;Volume 3.48 p. NIBIO Rapport(55)
NIBIO NINA NOFIMA UiT VETINST Untitled
 
30 Nøstvold, Bjørg Helen; Kvalvik, Ingrid; Rødbotten, Rune; Uleberg, Eivind; Dalmansdottir, Sigridur.
Opportunities for Arctic Food production. International Congress of Arctic Social Sciences (ICASS); 2017-06-09
NIBIO NOFIMA Untitled
 
31 Rødbotten, Rune.
Kjøttkvalitet og smak. Temadag om kjøttkvalitet av storfekjøtt; 2017-03-31 - 2017-03-31
NOFIMA Untitled
 
32 Rødbotten, Rune.
Nå havner store mengder fryst lam i butikken. nrk.no [Internet] 2017-04-07
NOFIMA Untitled
 
33 Rødbotten, Rune.
Variation in beef tenderness and needs for improvement. Enzyme workshop; 2017-04-19 - 2017-04-20
NOFIMA Untitled
 
34 Rødbotten, Rune; Magliano, Irene; Høst, Vibeke; Veiseth-Kent, Eva.
Proteolytic effects of marinades containing actinidin. Reciprocal Meat Conference; 2017-06-18 - 2017-06-21
NOFIMA Untitled
 
35 Rønning, Sissel Beate; Pedersen, Mona Elisabeth; Berg, Ragnhild Stenberg; Kirkhus, Bente; Rødbotten, Rune.
Vitamin K2 improves proliferation and migration of bovine skeletal muscle cells in vitro. NBS contact meeting; 2017-01-19 - 2017-01-21
NOFIMA Untitled
 
36 Uleberg, Eivind; Dalmannsdottir, Sigridur; Halland, Hilde; Nøstvold, Bjørg Helen; Rødbotten, Rune; Kvalvik, Ingrid.
Marketing Arctic Food Quality. International Congress of Arctic Social Sciences (ICASS); 2017-06-09
NIBIO NOFIMA Untitled
 
2016
37 Borge, Grethe Iren; Rødbotten, Rune.
Nye fleksitarianerfavoritter. Næringsnytte 2016 ;Volume 6. p. 7-
NOFIMA Untitled
 
38 Dyregrov, Silje; Rødbotten, Rune.
Like mye omega3 som torsk-like magert som kylling!. Mat fra Norge [Journal] 2016-02-01
NOFIMA Untitled
 
39 Espeland, Guro; Rødbotten, Rune.
Grønt i kjøtt. Kjøttfagdagen 2016; 2016-08-25
NOFIMA Untitled
 
40 Lindberg, Diana; Aaby, Kjersti; Borge, Grethe Iren Andersen; Haugen, John-Erik; Nilsson, Astrid; Rødbotten, Rune; Sahlstrøm, Stefan.
Kartlegging av restråstoff fra jordbruket. Tromsø: Nofima AS 2016 (ISBN 978-82-8296-476-0) 46 p. Nofima rapportserie(67/2016)
NOFIMA Untitled
 
41 Lindberg, Diana; Wubshet, Sileshi Gizachew; Kirkhus, Bente; Pedersen, Mona Elisabeth; Rødbotten, Rune; Böcker, Ulrike; Berg, Ragnhild Stenberg; Rønning, Sissel Beate.
Investigating the feasibility of using in vitro cell- and digestion models coupled to a bioanalytical platform for evaluation of bioactivity of peptides in meat hydrolysates. The future of Food Waste; 2016-09-20 - 2016-09-21
NOFIMA Untitled
 
42 Rødbotten, Rune.
Dette er noe av det sunneste kjøttet du kan spise. kk.no [Internet] 2016-09-17
NOFIMA Untitled
 
43 Rødbotten, Rune.
Grønt i kjøtt. NFR; 2016-06-12
NOFIMA Untitled
 
44 Rødbotten, Rune.
Hvorfor er matriksbiologi så nyttig for kjøttbransjen?. Kjøttbransjen [Business/trade/industry journal] 2016-04-05
NOFIMA Untitled
 
45 Rødbotten, Rune.
Saken er ikke bare biff. Stavanger aftenblad [Newspaper] 2016-02-27
NOFIMA Untitled
 
46 Rødbotten, Rune; Haug, Anna; Egelandsdal, Bjørg; Oostindjer, Marije; Hovland, Ellen Margrethe; Kirkhus, Bente.
Vitamin K in Norwegian beef. Healthy nutrients in food; 2016-05-12 - 2016-05-12
NOFIMA NMBU Untitled
 
47 Rønning, Sissel Beate; Pedersen, Mona Elisabeth; Kirkhus, Bente; Rødbotten, Rune.
Vitamin K2 improves proliferation of bovine skeletal muscle cells in vitro. ICoMST; 2016-08-14 - 2016-08-19
NOFIMA Untitled
 
48 Rønning, Sissel Beate; Pedersen, Mona Elisabeth; Kirkhus, Bente; Rødbotten, Rune.
Vitamin K2 improves proliferation of bovine skeletal muscle cells in vitro. I: Proceedings of the 62th ICoMST 2016. Bangkok, Thailand: ICoMST2016 2016 ISBN 0000000000.
NOFIMA Untitled
 
49 Rønning, Sissel Beate; Pedersen, Mona Elisabeth; Kirkhus, Bente; Rødbotten, Rune.
Vitamin K2 (MK-4) has positive effect on bovine skeletal muscle cell growth in vitro. The 1st International Conference on Food Bioactives and Health; 2016-09-13 - 2016-09-15
NOFIMA Untitled
 
50 Rønning, Sissel Beate; Pedersen, Mona Elisabeth; Kirkhus, Bente; Rødbotten, Rune; Lindberg, Diana.
Bioaktivitet av peptidfraksjoner fra restråstoff – fremstilling, funksjon og markedsmuligheter. Tromsø: Nofima AS 2016 (ISBN 978-82-8296-346-6) 19 p. Nofima rapportserie(1/2016)
NOFIMA Untitled
 
    Show next list