Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 388 << Previous 1 2 3 4 5 6 7 8    Next >>

2021
1 Fylling-Jensen, Øyvind; Pettersen, Marit Kvalvåg; Daa, Johannes.
Plast er ikke bare plast. Matnyttig forskning - En podkast fra Nofima [Internet] 2021-03-29
NOFIMA Untitled
 
2 Gulin-Sarfraz, Tina; Kalantzopoulos, Georgios N.; Pettersen, Marit Kvalvåg; Åsli, Anette Wold; Tho, Ingunn; Axelsson, Lars Torsten; Sarfraz, Jawad.
Inorganic Nanocarriers for Encapsulation of Natural Antimicrobial Compounds for Potential Food Packaging Application: A Comparative Study. Nanomaterials 2021 ;Volume 11.(2)
NOFIMA UiO Untitled
 
3 Nilsen-Nygaard, Julie; Noriega Fernández, Estefanía; Radusin, Tanja; Rotabakk, Bjørn Tore; Sarfraz, Jawad; Sharmin, Nusrat; Sivertsvik, Morten; Sone, Izumi; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Current status of biobased and biodegradable food packaging materials: Impact on food quality and effect of innovative processing technologies. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 2021 ;Volume 20.(2) p. 1333-1380
NOFIMA Untitled
 
4 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering av kjøtt og kvalitet. Internkurs for COOP; 2021-02-09
NOFIMA Untitled
 
5 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering av mat – Matens krav til emballering. Emballasjeskolen; 2021-05-11
NOFIMA Untitled
 
6 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering og bærekraft. Internkurs for COOP; 2021-02-09
NOFIMA Untitled
 
7 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Forskarar skal finne betre emballasjeløysingar for mat. Nationen [Newspaper] 2021-08-06
NOFIMA Untitled
 
8 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Forsker for å gi oss tryggere mat og mindre matsvinn. regjeringen.no [Internet] 2021-08-03
NOFIMA Untitled
 
9 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Kyllingfilet holder seg like godt i mer miljøvennlig plastemballasje. Kjøttbransjen, kjottbransjen.no [Business/trade/industry journal] 2021-05-14
NOFIMA Untitled
 
10 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Kyllingfilet holder seg like godt i mer miljøvennlig plastemballasje. nofima.no, forskning.no [Internet] 2021-05-20
NOFIMA Untitled
 
11 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Litt om plast-emballasjematerialer. Internkurs for COOP; 2021-02-09
NOFIMA Untitled
 
12 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Optimal emballering – fra produkt- og bærekraftsperspektiv. Emballasjeskolen; 2021-09-21
NOFIMA Untitled
 
13 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Vil lage emballasje som både kan resirkuleres og gi holdbar mat. nationen.no [Internet] 2021-06-07
NOFIMA Untitled
 
14 Pettersen, Marit Kvalvåg; Eie, Thomas.
ReducePack- bærekraftig emballering i praksis. Næringsmiddeldagene 2021; 2021-01-28 - 2021-01-29
NOFIMA Untitled
 
15 Pettersen, Marit Kvalvåg; Nilsen-Nygaard, Julie; Hansen, Anlaug Ådland; Carlehög, Mats; Liland, Kristian Hovde.
Effect of liquid absorbent pads and packaging parameters on drip loss and quality of chicken breast fillets. Foods 2021 ;Volume 10.(6) p. 1-18
NOFIMA NMBU Untitled
 
16 Sarfraz, J.; Gulin-Sarfraz, Tina; Nilsen-Nygaard, Julie; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Nanocomposites for Food Packaging Applications: An Overview. Nanomaterials 2021 ;Volume 11.(10) p. -
NOFIMA Untitled
 
17 Sarfraz, Jawad; Hansen, Anlaug Ådland; Haugen, John-Erik; Le, Trung-Anh; Nilsen, Jorunn; Skaret, Josefine; Huynh, Tan Phat; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Biodegradable Active Packaging as an Alternative to Conventional Packaging: A Case Study with Chicken Fillets. Foods 2021 ;Volume 10.(5) p. 1-19
NMBU NOFIMA Untitled
 
18 Ueland, Øydis; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Takketale til matindustrien og emballasje i fokus på konferanse. packnews.se [Internet] 2021-02-01
NOFIMA Untitled
 
2020
19 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Det er plastbruken som er problemet.. Plastforum.no [Internet] 2020-10-21
NOFIMA Untitled
 
20 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballasje til mat og bærekraft. Plast - hvorfor……ikke?. UEat2020!; 2020-02-24 - 2020-02-25
NOFIMA Untitled
 
21 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering av mat – Matens krav til emballering. Emballasjeskolen; 2020-05-11 - 2020-05-11
NOFIMA Untitled
 
22 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Er plast og emballasje viktig for matkvalitet og bærekraft?. Holdbar 2020; 2020-03-03 - 2020-03-05
NOFIMA Untitled
 
23 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Food Packaging – Research focus at Nofima. Visit from Belgian delegation; 2020-01-30 - 2020-01-30
NOFIMA Untitled
 
24 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Fra emballeringsteknologi til bærekraftig emballeringssystem. Forskerforum NMBU, KBM; 2020-01-22 - 2020-01-22
NOFIMA NMBU Untitled
 
25 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Kan plast inngå i bærekraftige emballeringssystemer for sjømat?. YoungFish Konferanse 2020; 2020-01-29 - 2020-01-29
NOFIMA NMBU Untitled
 
26 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Lovende resultater for gjenvinnbar emballasje for kyllingfileten. forskning.no [Internet] 2020-12-14
NOFIMA Untitled
 
27 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Mer bærekraftig matemballering. Næringsnytte 2020 ;Volume 10. p. 27-27
NOFIMA Untitled
 
28 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Plastens grønne forkledning.. aftenposte innsikt [Internet] 2020-11-10
NOFIMA Untitled
 
29 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Vårt høye forbruk av ny plast er et større problem enn plasten i seg selv. forskning.no; NMBU.no [Internet] 2020-10-18
NOFIMA Untitled
 
30 Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim.
Kyllingfilet i gjenvinnbar emballasje.. Convenience.no; Nofima.no [Internet] 2020-12-02
NOFIMA Untitled
 
31 Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim.
Nofima med resirkulerbar kyllingemballasje.. Innomag.no [Internet] 2020-12-04
NOFIMA Untitled
 
32 Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim.
Packaging design for recycling - Mono materials as replacement for laminates for food applications. Kieltur kjøttbransjen; 2020-02-06 - 2020-02-08
NOFIMA Untitled
 
33 Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim; Evje, Nina; Radusin, Tanja.
Recyclable mono materials for packaging of fresh chicken fillets: New design for recycling in circular economy. Packaging technology & science 2020 ;Volume 33. p. 485-498
NOFIMA Untitled
 
34 Pettersen, Marit Kvalvåg; Gulin-Sarfraz, Tina.
I gang med neste generasjons matemballasje.. nofima.no 2020
NOFIMA Untitled
 
35 Radusin, Tanja; Nilsen, Jorunn; Larsen, Sondre Momrak; Annfinsen, Steffen; Waag, Charlotte; Eikeland, Marianne Sørflaten; Pettersen, Marit Kvalvåg; Fredriksen, Siw Bodil.
Use of recycled materials as mid layer in three layered structures-new possibility in design for recycling. Journal of Cleaner Production 2020 ;Volume 259. p. -
USN NOFIMA Untitled
 
2019
36 Langsrud, Solveig; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Fem spørsmål til ekspertene om: oppvaskmaskin. Fædrelandsvennen, iTromso.no, bt.no, adresseavisen.no [Newspaper] 2019-06-11
NOFIMA Untitled
 
37 Nilsen-Nygaard, Julie; Sarfraz, J.; Radusin, Tanja; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Replacing conventional laminate material (PA/PE) with recyclable mono-materials (PP, HDPE): A case study on hot dogs. 29th IAPRI Symposium on Packaging; 2019-06-11 - 2019-06-14
NOFIMA Untitled
 
38 Nilsen-Nygaard, Julie; Sarfraz, Jawad; Radusin, Tanja; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Replacing conventional laminate material (PA/PE) with recyclable mono-materials (PP, HDPE): A case study on hot dogs. I: 29th IAPRI Symposium on Packaging Serving Society – innovative perspectives on packaging. : University of Twente 2019 ISBN 978-90365-4731-4. p. 421-432
NOFIMA Untitled
 
39 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Denne familien setter opp ukesmenyen etter plastfrie alternativer. Her er deres tips.. Sunnmørsposten, Stavanger Aftenblad [Internet] 2019-03-06
NOFIMA Untitled
 
40 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballasje og bærekraftige løsninger. Miljøvennlige løsninger – hva innebærer det?. Matmerk - Sans og Samling; 2019-03-07 - 2019-03-08
NOFIMA Untitled
 
41 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballasjeløsninger for Sjømat – Materialvalg og pakningsstørrelse. Sjømatemballasje - Hvordan pakke bærekraftig?; 2019-03-27 - 2019-03-27
NOFIMA Untitled
 
42 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballasjeløsninger i et sirkulært perspektiv – muligheter og utfordringer. EK årsmøte og seminar; 2019-04-09
NOFIMA Untitled
 
43 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering av mat – matens krav til emballasje. Emballasjeskolen; 2019-05-07
NOFIMA Untitled
 
44 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Gode emballasjeløsninger for sjømatnæringen – Materialvalg og pakningsstørrelse. SeaPack Seminar: Sjømatemballasje - Hvordan pakke bærekraftig?; 2019-03-27
NOFIMA Untitled
 
45 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Hva skal til for at emballasjen fremmer bærekraftig utvikling. Arendalsuka; 2019-08-13
NOFIMA Untitled
 
46 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Hvorfor går plastflaskene ut på dato?. dinside.no [Internet] 2019-02-24
NOFIMA Untitled
 
47 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Leadership thinker Marga Hoek explores the potential social and economic impacts of ending food waste. mygreenpod.com [Internet] 2019-03-31
NOFIMA Untitled
 
48 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Mindre plast i matemballasje. plastforum.no, dagligvarehandelen.no, nofima.no [Internet] 2019-05-02
NOFIMA Untitled
 
49 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Nytt plastforbud: - Et paradoks. dagbladet.no [Internet] 2019-05-13
NOFIMA Untitled
 
50 Pettersen, Marit Kvalvåg.
PacKnoPlast.
NOFIMA Untitled
 
    Show next list