Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 352 << Previous 1 2 3 4 5 6 7 8    Next >>

2019
1 Langsrud, Solveig; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Fem spørsmål til ekspertene om: oppvaskmaskin. Fædrelandsvennen, iTromso.no, bt.no, adresseavisen.no [Newspaper] 2019-06-11
NOFIMA Untitled
 
2 Nilsen-Nygaard, Julie; Sarfraz, J.; Radusin, Tanja; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Replacing conventional laminate material (PA/PE) with recyclable mono-materials (PP, HDPE): A case study on hot dogs. 29th IAPRI Symposium on Packaging, Serving Society – innovative perspectives on packaging; 2019-06-11 - 2019-06-14
NOFIMA Untitled
 
3 Nilsen-Nygaard, Julie; Sarfraz, J.; Radusin, Tanja; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Replacing conventional laminate material (PA/PE) with recyclable mono-materials (PP, HDPE): A case study on hot dogs. I: 29th IAPRI Symposium on Packaging Serving Society – innovative perspectives on packaging. : University of Twente 2019 ISBN 978-90365-4731-4. p. 421-532
NOFIMA Untitled
 
4 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Denne familien setter opp ukesmenyen etter plastfrie alternativer. Her er deres tips.. Sunnmørsposten, Stavanger Aftenblad [Internet] 2019-03-06
NOFIMA Untitled
 
5 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballasje og bærekraftige løsninger. Miljøvennlige løsninger – hva innebærer det?. Matmerk - Sans og Samling; 2019-03-07 - 2019-03-08
NOFIMA Untitled
 
6 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballasjeløsninger for Sjømat – Materialvalg og pakningsstørrelse. Sjømatemballasje - Hvordan pakke bærekraftig?; 2019-03-27 - 2019-03-27
NOFIMA Untitled
 
7 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballasjeløsninger i et sirkulært perspektiv – muligheter og utfordringer. EK årsmøte og seminar; 2019-04-09
NOFIMA Untitled
 
8 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering av mat – matens krav til emballasje. Emballasjeskolen; 2019-05-07
NOFIMA Untitled
 
9 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Gode emballasjeløsninger for sjømatnæringen – Materialvalg og pakningsstørrelse. SeaPack Seminar: Sjømatemballasje - Hvordan pakke bærekraftig?; 2019-03-27
NOFIMA Untitled
 
10 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Hva skal til for at emballasjen fremmer bærekraftig utvikling. Arendalsuka; 2019-08-13
NOFIMA Untitled
 
11 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Hvorfor går plastflaskene ut på dato?. dinside.no [Internet] 2019-02-24
NOFIMA Untitled
 
12 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Leadership thinker Marga Hoek explores the potential social and economic impacts of ending food waste. mygreenpod.com [Internet] 2019-03-31
NOFIMA Untitled
 
13 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Mindre plast i matemballasje. plastforum.no, dagligvarehandelen.no, nofima.no [Internet] 2019-05-02
NOFIMA Untitled
 
14 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Nytt plastforbud: - Et paradoks. dagbladet.no [Internet] 2019-05-13
NOFIMA Untitled
 
15 Pettersen, Marit Kvalvåg.
PacKnoPlast.
NOFIMA Untitled
 
16 Pettersen, Marit Kvalvåg.
PacKnoPlast Sustainable decision-making for food packaging given consumer rejection of plastic.
NMBU Untitled
 
17 Pettersen, Marit Kvalvåg.
"Plastproblemet…." Er plast bare til besvær eller kan det være en del av bærekraftige emballeringsløsninger. Lunsjseminar for Naturvitere, NMBU; 2019-04-03
NOFIMA Untitled
 
18 Pettersen, Marit Kvalvåg.
ReducePack.
NOFIMA Untitled
 
19 Pettersen, Marit Kvalvåg.
SeaPack Prosjektet- Bærekraft i sjømatindustrien. Emballasjedagene; 2019-11-14 - 2019-11-15
NOFIMA Untitled
 
20 Pettersen, Marit Kvalvåg.
SKAL UTVIKLE MER MILJØVENNLIG MATEMBALLASJE. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2019-09-06
NOFIMA Untitled
 
21 Pettersen, Marit Kvalvåg.
The challenge of protective food packaging: A balancing act of consumers perception and sustainable development. FIPDes Day Paris (The Erasmus Mundus Joint Master Degree FIPDes is a 2-years Programme in Food Innovation & Product Design(; 2019-09-05 - 2019-09-05
NOFIMA Untitled
 
22 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Vil redusere bruken av plast i matemballasje. forskning.no [Internet] 2019-05-07
NOFIMA Untitled
 
23 Pettersen, Marit Kvalvåg; Grøvlen, Magnhild Seim; Storø, Pål Georg; Hansen, Anlaug Ådland.
Reducing plastic by using recyclable materials without compromising quality and shelf life of salmon fillets. I: 29th IAPRI Symposium on Packaging Serving Society – innovative perspectives on packaging. : University of Twente 2019 ISBN 978-90365-4731-4. p. 412-420
NOFIMA Untitled
 
24 Pettersen, Marit Kvalvåg; Radusin, Tanja.
Ikke all resirkulert plast kan brukes som matemballasje. forskning.no, nationen.no [Internet] 2019-02-19
NOFIMA Untitled
 
25 Pettersen, Marit Kvalvåg; Radusin, Tanja; Askham, Cecilia.
Recyclable mono-materials – an alternative for multi-layered food packaging?. FuturePack Conference; 2019-09-10 - 2019-09-10
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
26 Pettersen, Marit Kvalvåg; Seim Grøvlen, Magnhild; Storø, Pål Georg; Hansen, Anlaug Ådland.
Reducing plastic by using recyclable materials without compromising quality and shelf life of salmon fillets. IAPRI Symposium 2019; 2019-06-11 - 2019-06-14
NOFIMA Untitled
 
27 Pettersen, Marit Kvalvåg; Soldal, Ellen.
I SeaPack-prosjektet er målet å bidra til redusert miljøbelastning. Tekfisk 2019
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
28 Radusin, Tanja; Nilsen, Jorunn; Pettersen, Marit Kvalvåg; Fredriksen, Siw Bodil.
Sorting as a key factor for high quality of recycled polypropylene. 29th IAPRI Symposium on Packaging 2019; 2019-06-11 - 2019-06-14
NOFIMA Untitled
 
2018
29 Almli, Valerie Lengard; Gaarder, Mari; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Communicating packaging functionality for food waste reduction influence consumer choices. I: Proceedings: 21st IAPRI World Conference on packaging. Pennsylvania: DEStech Publications, Inc. 2018 ISBN 978-1-60595-046-4. p. 250-257
NOFIMA Untitled
 
30 Almli, Valerie Lengard; Gaarder, Mari; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Communicating packaging functionality for food waste reduction influence consumer choices. 21st IAPRI World Packaging Conference; 2018-06-19 - 2018-06-22
NOFIMA Untitled
 
31 Faye, Therese; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Keep-it® time- and temperature indicator. COST FP1405 ActInPak Fair and Final Conference; 2018-11-20 - 2018-11-22
NOFIMA Untitled
 
32 Hansen, Anlaug Ådland; Moen, Birgitte; Storø, Pål Georg; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Improved Microbial Control of CO2 Packaged Salmon Fillets Compared to Whole, Gutted Salmon. Advances in Food Processing and Technology 2018 ;Volume 2018.(1)
NOFIMA Untitled
 
33 Hansen, Anlaug Ådland; Pettersen, Marit Kvalvåg; Saxegård, Simen; Møller, Hanne; Larsen, Hanne.
Reduction of food waste by packaging. Action and Implementation - EU Platform on Food Losses and Food Waste; 2018-10-02 - 2018-10-02
NOFIMA ØSTFOLDFOR Untitled
 
34 Kure, Cathrine F.; Pettersen, Marit Kvalvåg.
Morgendagens plastløsninger for mat. nofima.no [Internet] 2018-02-27
NOFIMA Untitled
 
35 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Bruk av plastemballasje til næringsmidler. Morgendagens plastløsninger for mat; 2018-02-07 - 2018-02-07
NOFIMA Untitled
 
36 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Dagligvarehandel - uten plast. Bergensavisen [Newspaper] 2018-10-14
NOFIMA Untitled
 
37 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Dagligvarehandel uten plastemballasje. Harstad Tidende [Newspaper] 2018-10-13
NOFIMA Untitled
 
38 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballasje - til nytte eller bare til besvær?. FoodScape2018; 2018-10-11
NOFIMA Untitled
 
39 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Emballering av mat. Emballasjeskolen, DNE; 2018-04-23 - 2018-04-23
NOFIMA Untitled
 
40 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Food packaging design – for reduced food waste and sustainable development. I: Abstract Book International Congress Food Technology, Quality and Safety. : University of Novi Sad 2018 ISBN 978-86-7994-054-4.
NOFIMA Untitled
 
41 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Food Packaging design for sustainable development. ActInPak Cost Action meeting FP 1405; 2018-06-05 - 2018-06-06
NOFIMA Untitled
 
42 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Forsker på redusert bruk av plast i sjømatnæringen. packnews.no [Internet] 2018-11-15
NOFIMA Untitled
 
43 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Hvilken matemballasje sparer både maten og miljøet?. nofima.no [Internet] 2018-08-15
NOFIMA Untitled
 
44 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Kan plast inngå i bærekraftige emballeringsløsninger?. Fagdag om klima og plast; 2018-11-06
NOFIMA Untitled
 
45 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Kundene ønsker en plastfri handel!. Demokraten [Newspaper] 2018-11-10
NOFIMA Untitled
 
46 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Matsvinn eller plastavfall – Hva er verst for miljøet?. nrk.no [Internet] 2018-04-13
NOFIMA Untitled
 
47 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Mindre plast i sjømatnæringen. kyst.no [Internet] 2018-11-14
NOFIMA Untitled
 
48 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Morgendagens plastløsninger. Morgendagens plastløsnninger for mat; 2018-02-07
NOFIMA Untitled
 
49 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Morgendagens plastløsninger for mat. Morgendagens plastløsninger for mat; 2018-02-07 - 2018-02-07
NOFIMA Untitled
 
50 Pettersen, Marit Kvalvåg.
Nordmenn kaster 42,6 kilo spiselig mat hver i året - disse er «verstinger». dinside.no [Internet] 2018-10-17
NOFIMA Untitled
 
    Show next list