Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-29 av 29

2023
1 Waldenstrøm, Lene.
Comparison and combination of sensory- and consumer methodology on marine resources. Presentasjon i avdeling Sensorikk, forbruker og innovasjon; 2023-02-27 - 2023-02-27
NTNU Untitled
 
2 Waldenstrøm, Lene.
Framtidens smaker, hva rører seg innen sensorisk vitenskap?. Matseminaret 2023: «Fra fôr til bord - våre spisevaner og planetens velferd»; 2023-08-02 - 2023-08-02
NTNU Untitled
 
3 Waldenstrøm, Lene.
Smaksmetodikk og smaksshow. Fagdager MRmat; 2023-08-14 - 2023-08-15
NTNU Untitled
 
4 Waldenstrøm, Lene.
Smakssansene våre - foredrag i opptak. Sjømat 23 - Norway Seafood Festival; 2023-03-02 - 2023-03-02
NTNU Untitled
 
2022
5 Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Strand, Åse; Fjøsne, Anna Eline M.; Senstad, Birgitte; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari.
Consumer sceptism towards smoke-flavouring - Is it for real?. EuroSense 2022; 2022-09-13 - 2022-09-16
NOFIMA NTNU Untitled
 
6 Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Strand, Åse; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari.
Norwegian Consumers’ Skepticism towards Smoke-Flavoring of Salmon—Is It for Real?. Foods 2022 ;Volum 11.(14) s. -
NOFIMA NTNU Untitled
 
2021
7 Waldenstrøm, Lene; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari.
Bruk av alternativ røykemetode. Norsk Sjømat 2021 (3) s. 62-64
NOFIMA NTNU Untitled
 
8 Waldenstrøm, Lene; Øvrum Gaarder, Mari; Lerfall, Jørgen.
Sensory methodology in product optimization of coldsmoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) processed with atomized purified condensed smoke. Journal of Food Science 2021 ;Volum 86.(10) s. 4650-4667
NTNU NOFIMA Untitled
 
2020
9 Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari.
Norwegian consumers attitudes towards smoke-flavouring of salmon. EuroSense 2020 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16
NOFIMA NTNU Untitled
 
10 Waldenstrøm, Lene; Øvrum Gaarder, Mari; Lerfall, Jørgen.
Perceptual and hedonic difference between conventional cold-smoked Atlantic salmon and cold-smoked Atlantic salmon processed with atomized purified condensed smoke (PCS). EuroSense 2020 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16
NOFIMA NTNU Untitled
 
2019
11 Lerfall, Jørgen; Valø, Torunn; Jakobsen, Anita Nordeng; Waldenstrøm, Lene.
An eco-friendly and healthy shift in cold-smoke processing of Atlantic salmon (Salmo salar L.). 49th WEFTA Conference; 2019-10-14 - 2019-10-18
NTNU Untitled
 
12 Waldenstrøm, Lene.
Hvordan skal man beskrive smak? (https://trondelag.pameldingssystem.no/matpaamaere#/program). Mat på Mære; 2019-02-11 - 2019-02-13
NTNU Untitled
 
13 Waldenstrøm, Lene.
Intervju i God ettermiddag Trøndelag om smaken av Trøndelag https://radio.nrk.no/program/dktl02003019. NRK Radio [Radio] 2019-02-12
NTNU Untitled
 
14 Waldenstrøm, Lene.
Kårer landets beste røykelaks. Avisartikkel i Adresseavisen (papir og nett). Adresseavisen [Avis] 2019-07-31
NTNU Untitled
 
2018
15 Lerfall, Jørgen; Jakobsen, Anita Nordeng; Skipnes, Dagbjørn; Waldenstrøm, Lene; Hoel, Sunniva; Rotabakk, Bjørn Tore.
Comparative evaluation on the quality and shelf life of Atlantic salmon (Salmo salar L.) filets using microwave and conventional pasteurization in combination with novel packaging methods. Journal of Food Science 2018 ;Volum 83.(12) s. 3099-3109
NTNU NOFIMA Untitled
 
16 Waldenstrøm, Lene.
Produserer heltrøndersk øl med gjær fra Stjørdal - Ølproduksjon. Adresseavisen [Avis] 2018-08-04
NTNU Untitled
 
17 Waldenstrøm, Lene.
Øl med trøndersk gjær. Distriktsnyheter Midtnytt NRK [TV] 2018-08-02
NTNU Untitled
 
2017
18 Jakobsen, Anita Nordeng; Waldenstrøm, Lene.
Fra lærerstyrt undervisning til varierte læringsformer. Nordic Journal of STEM Education 2017 ;Volum 1.(1) s. 319-327
NTNU Untitled
 
19 Jakobsen, Anita Nordeng; Waldenstrøm, Lene.
Fra lærerstyrt undervisning til varierte læringsformer. MNT-konferansen 2017; 2017-03-30 - 2017-03-31
NTNU Untitled
 
20 Lerfall, Jørgen; Jakobsen, Anita Nordeng; Skipnes, Dagbjørn; Waldenstrøm, Lene; Rotabakk, Bjørn Tore.
Innovative use of CO2 in heat processing of Atlantic salmon. West European Fish Technologists Association Conference; 2017-10-09 - 2017-10-13
NOFIMA NTNU Untitled
 
21 Waldenstrøm, Lene.
Fagansvarlig for gjennomføring av NM i røkt og gravet laks (NSL). Norsk Sjømat, IntraFish, Kyst.no, fiskeribladet, [Internett] 2017-08-17
NTNU Untitled
 
22 Waldenstrøm, Lene.
Metoder for sensorisk beskrivelse og akseptvurdering uten bruk av trent sensorisk panel. BlueFish; 2017-09-30 - 2017-09-30
NTNU Untitled
 
23 Waldenstrøm, Lene.
NRK Newton Kokkekamp. NRK [TV] 2017-02-10
NTNU Untitled
 
24 Waldenstrøm, Lene.
Årets beste juleøl 2017 (deltagelse i sensorisk panel og praktisk tilrettelegger). Adresseavisen nett og papir [Avis] 2017-11-16
NTNU Untitled
 
25 Østerlie, Marianne; Waldenstrøm, Lene.
Development of a fish product with badderlocks (Alaria esculenta) customized for the elderly. 47th Conference of the European Fish Technologists’ Association (WEFTA). 9-12 October 2017, Dublin Ireland.; 2017-10-09 - 2017-10-12
NTNU Untitled
 
2015
26 Waldenstrøm, Lene.
Descriptive sensory methods, comparison and use of selected tests. Ås: NMBU 2015 75 s.
NOFIMA NTNU Untitled
 
2013
27 Jakobsen, Anita Nordeng; Waldenstrøm, Lene.
Profilering av nypevin fremstilt ved ulike fermenteringsbetingelser. Møte i sensorisk studiegruppe; 2013-04-19 - 2013-04-19
NTNU Untitled
 
2012
28 Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne; Waldenstrøm, Lene; Mehli, Lisbeth.
Naturlig fermentering gir nypevin med andre sensoriske kvaliteter enn nypevin produsert ved tilsats av vingjær. Norsk frukt og bær 2012 (6) s. 29-31
NTNU Untitled
 
2011
29 Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne; Waldenstrøm, Lene; Mehli, Lisbeth.
Sensorisk profilering av nypevin. FoU-dag AFT, HiST; 2011-12-15
NTNU Untitled