2023
|
1. |
Waldenstrøm, Lene. Comparison and combination of sensory- and consumer methodology on marine resources. Presentasjon i avdeling Sensorikk, forbruker og innovasjon; 2023-02-27 - 2023-02-27 NTNU
Untitled
|
|
2. |
Waldenstrøm, Lene. Framtidens smaker, hva rører seg innen sensorisk vitenskap?. Matseminaret 2023: «Fra fôr til bord - våre spisevaner og planetens velferd»; 2023-08-02 - 2023-08-02 NTNU
Untitled
|
|
3. |
Waldenstrøm, Lene. Smaksmetodikk og smaksshow. Fagdager MRmat; 2023-08-14 - 2023-08-15 NTNU
Untitled
|
|
4. |
Waldenstrøm, Lene. Smakssansene våre - foredrag i opptak. Sjømat 23 - Norway Seafood Festival; 2023-03-02 - 2023-03-02 NTNU
Untitled
|
2022
|
5. |
Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Strand, Åse; Fjøsne, Anna Eline M.; Senstad, Birgitte; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. Consumer sceptism towards smoke-flavouring - Is it for real?. EuroSense 2022; 2022-09-13 - 2022-09-16 NOFIMA NTNU
Untitled
|
|
6. |
Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Strand, Åse; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. Norwegian Consumers’ Skepticism towards Smoke-Flavoring of Salmon—Is It for Real?. Foods 2022 ;Volum 11.(14) s. - NOFIMA NTNU
Untitled
|
2021
|
7. |
Waldenstrøm, Lene; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. Bruk av alternativ røykemetode. Norsk Sjømat 2021 (3) s. 62-64 NOFIMA NTNU
Untitled
|
|
8. |
Waldenstrøm, Lene; Øvrum Gaarder, Mari; Lerfall, Jørgen. Sensory methodology in product optimization of coldsmoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) processed with atomized purified condensed smoke. Journal of Food Science 2021 ;Volum 86.(10) s. 4650-4667 NTNU NOFIMA
Untitled
|
2020
|
9. |
Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. Norwegian consumers attitudes towards smoke-flavouring of salmon. EuroSense 2020 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16 NOFIMA NTNU
Untitled
|
|
10. |
Waldenstrøm, Lene; Øvrum Gaarder, Mari; Lerfall, Jørgen. Perceptual and hedonic difference between conventional cold-smoked Atlantic salmon and cold-smoked Atlantic salmon processed with atomized purified condensed smoke (PCS). EuroSense 2020 9th European Conference on Sensory and Consumer Research; 2020-12-13 - 2020-12-16 NOFIMA NTNU
Untitled
|
2019
|
11. |
Lerfall, Jørgen; Valø, Torunn; Jakobsen, Anita Nordeng; Waldenstrøm, Lene. An eco-friendly and healthy shift in cold-smoke processing of Atlantic salmon (Salmo salar L.). 49th WEFTA Conference; 2019-10-14 - 2019-10-18 NTNU
Untitled
|
|
12. |
Waldenstrøm, Lene. Hvordan skal man beskrive smak? (https://trondelag.pameldingssystem.no/matpaamaere#/program). Mat på Mære; 2019-02-11 - 2019-02-13 NTNU
Untitled
|
|
13. |
Waldenstrøm, Lene. Intervju i God ettermiddag Trøndelag om smaken av Trøndelag https://radio.nrk.no/program/dktl02003019. NRK Radio [Radio] 2019-02-12 NTNU
Untitled
|
|
14. |
Waldenstrøm, Lene. Kårer landets beste røykelaks. Avisartikkel i Adresseavisen (papir og nett). Adresseavisen [Avis] 2019-07-31 NTNU
Untitled
|
2018
|
15. |
Lerfall, Jørgen; Jakobsen, Anita Nordeng; Skipnes, Dagbjørn; Waldenstrøm, Lene; Hoel, Sunniva; Rotabakk, Bjørn Tore. Comparative evaluation on the quality and shelf life of Atlantic salmon (Salmo salar L.) filets using microwave and conventional pasteurization in combination with novel packaging methods. Journal of Food Science 2018 ;Volum 83.(12) s. 3099-3109 NTNU NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Waldenstrøm, Lene. Produserer heltrøndersk øl med gjær fra Stjørdal - Ølproduksjon. Adresseavisen [Avis] 2018-08-04 NTNU
Untitled
|
|
17. |
Waldenstrøm, Lene. Øl med trøndersk gjær. Distriktsnyheter Midtnytt NRK [TV] 2018-08-02 NTNU
Untitled
|
2017
|
18. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Waldenstrøm, Lene. Fra lærerstyrt undervisning til varierte læringsformer. Nordic Journal of STEM Education 2017 ;Volum 1.(1) s. 319-327 NTNU
Untitled
|
|
19. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Waldenstrøm, Lene. Fra lærerstyrt undervisning til varierte læringsformer. MNT-konferansen 2017; 2017-03-30 - 2017-03-31 NTNU
Untitled
|
|
20. |
Lerfall, Jørgen; Jakobsen, Anita Nordeng; Skipnes, Dagbjørn; Waldenstrøm, Lene; Rotabakk, Bjørn Tore. Innovative use of CO2 in heat processing of Atlantic salmon. West European Fish Technologists Association Conference; 2017-10-09 - 2017-10-13 NOFIMA NTNU
Untitled
|
|
21. |
Waldenstrøm, Lene. Fagansvarlig for gjennomføring av NM i røkt og gravet laks (NSL). Norsk Sjømat, IntraFish, Kyst.no, fiskeribladet, [Internett] 2017-08-17 NTNU
Untitled
|
|
22. |
Waldenstrøm, Lene. Metoder for sensorisk beskrivelse og akseptvurdering uten bruk av trent sensorisk panel. BlueFish; 2017-09-30 - 2017-09-30 NTNU
Untitled
|
|
23. |
Waldenstrøm, Lene. NRK Newton Kokkekamp. NRK [TV] 2017-02-10 NTNU
Untitled
|
|
24. |
Waldenstrøm, Lene. Årets beste juleøl 2017 (deltagelse i sensorisk panel og praktisk tilrettelegger). Adresseavisen nett og papir [Avis] 2017-11-16 NTNU
Untitled
|
|
25. |
Østerlie, Marianne; Waldenstrøm, Lene. Development of a fish product with badderlocks (Alaria esculenta) customized for the elderly. 47th Conference of the European Fish Technologists’ Association (WEFTA). 9-12 October 2017, Dublin Ireland.; 2017-10-09 - 2017-10-12 NTNU
Untitled
|
2015
|
26. |
Waldenstrøm, Lene. Descriptive sensory methods, comparison and use of selected tests. Ås: NMBU 2015 75 s. NOFIMA NTNU
Untitled
|
2013
|
27. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Waldenstrøm, Lene. Profilering av nypevin fremstilt ved ulike fermenteringsbetingelser. Møte i sensorisk studiegruppe; 2013-04-19 - 2013-04-19 NTNU
Untitled
|
2012
|
28. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne; Waldenstrøm, Lene; Mehli, Lisbeth. Naturlig fermentering gir nypevin med andre sensoriske kvaliteter enn nypevin produsert ved tilsats av vingjær. Norsk frukt og bær 2012 (6) s. 29-31 NTNU
Untitled
|
2011
|
29. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne; Waldenstrøm, Lene; Mehli, Lisbeth. Sensorisk profilering av nypevin. FoU-dag AFT, HiST; 2011-12-15 NTNU
Untitled
|