2020
|
1. |
Andresen, Fredrik; Holtekjølen, Ann Katrin. Grønnsaker gjør lussekattene saftigere og sunnere. nofima.no, ntb.no, forskning.no [Internet] 2020-12-10 NOFIMA
Untitled
|
|
2. |
do Carmo, Cátia Saldanha; Silventoinen, Pia; Nordgård, Catherine Taylor; Poudroux, Claire; Dessev, Tzevetelin; Zobel, Hanne; Holtekjølen, Ann Katrin; Draget, Kurt Ingar; Holopainen-Mantila, Ulla; Knutsen, Svein Halvor; Sahlstrøm, Stefan. Is dehulling of peas and faba beans necessary prior to dry fractionation for the production of protein- and starch-rich fractions? Impact on physical properties, chemical composition and techno-functional properties. Journal of Food Engineering 2020 ;Volume 278. NOFIMA NTNU
Untitled
|
|
3. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer. Bondebladet [Business/trade/industry journal] 2020-10-20 NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer. nofima.no, FB-Det Glutenfrie Verksted [Internet] 2020-10-12 NOFIMA
Untitled
|
|
5. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer. forskning.no, fagpressenytt.no [Internet] 2020-10-14 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer. dagligvarehandelen.no, FB-dagligvarehandelen.no, mylder.no [Internet] 2020-10-21 NOFIMA
Untitled
|
2019
|
7. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Bigg er digg. SmakÅs; 2019-10-12 NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Fett i baking. Diplomutdanning Bakere; 2019-03-26 - 2019-03-26 NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Kort om fordøyelsessystemet. Diplomutdanning Bakere; 2019-03-26 - 2019-03-26 NOFIMA
Untitled
|
|
10. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Kvardagsprodukt laga av økologisk spesialkorn. Budsjettfremlegg hos LMD [Internet] 2019-10-16 NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André. Elting - fra håndarbeid til maskinell håndtering. Baker og Konditor 2019 (4) p. 38- NOFIMA
Untitled
|
|
12. |
Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André. Fermentering. Baker og Konditor 2019 (5) p. 35- NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, Andre. Fordeiger. Baker og Konditor 2019 (3) p. 38- NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André. Produktutvikler bake-Norge. nofima.no [Internet] 2019-04-01 NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, Andre. Produktutvikler bakeribransjen. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2019-06-07 NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Knutsen, Svein Halvor; Holtekjølen, Ann Katrin; do Carmo, Cátia Saldanha; Nilsson, Astrid; Sahlstrøm, Stefan. Jakten på proteinene. Nationen [Newspaper] 2019-11-04 NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Løvaas, Andre; Holtekjølen, Ann Katrin. Alt henger sammen med alt. Baker og Konditor 2019 ;Volume 2. p. 30- NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Løvaas, Andre; Holtekjølen, Ann Katrin. Melet. Baker og Konditor 2019 ;Volume 2. p. 31- NOFIMA
Untitled
|
|
19. |
Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin. Steking - prosessen som har gitt bakefaget sitt navn. Baker og Konditor 2019 (6) p. 42- NOFIMA
Untitled
|
|
20. |
Løvaas, André; Uhlen, Anne Kjersti; Holtekjølen, Ann Katrin. Baker algebrød FOR FREMTIDEN. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2019-05-01 NOFIMA
Untitled
|
|
21. |
Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; Holtekjølen, Ann Katrin; Nilsson, Astrid; do Carmo, Cátia Saldanha. En matnyttig skilsmisse.. Nationen [Business/trade/industry journal] 2019-11-04 NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; Holtekjølen, Ann Katrin; Nilsson, Astrid; do Carmo, Cátia Saldanha. Utvikler plantebaserte og proteinrike ingredienser.. forskning.no [Internet] 2019-11-04 NOFIMA
Untitled
|
|
23. |
Uhlen, Anne Kjersti; Holtekjølen, Ann Katrin. Korn i ernæringen. Viktige innholdsstoffer i korn.. Diplomutdanning Bakere; 2019-03-26 - 2019-03-26 NOFIMA
Untitled
|
2018
|
24. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Bakehjelpemidler. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23 NOFIMA
Untitled
|
|
25. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Baketeknologi - hva skjer under baking. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24 NOFIMA
Untitled
|
|
26. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Baking med bygg, havre og rug.. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-24 - 2018-10-24 NOFIMA
Untitled
|
|
27. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Baking og emulgatorer. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23 NOFIMA
Untitled
|
|
28. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Effekt av maling (av korn). Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-25 - 2018-09-25 NOFIMA
Untitled
|
|
29. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Elteprosess og vanntilsetning - effekt på deigkonsistens og brødstruktur. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24 NOFIMA
Untitled
|
|
30. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Enzymer i baking. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23 NOFIMA
Untitled
|
|
31. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Falltall - viktig kvalitetsparameter. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24 NOFIMA
Untitled
|
|
32. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Fordeiger - hva og hvorfor. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23 NOFIMA
Untitled
|
|
33. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Forskjellige kornarter og deres sammensetning. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-26 - 2018-09-26 NOFIMA
Untitled
|
|
34. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Fra jord til bord - viktige sammenhenger. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24 NOFIMA
Untitled
|
|
35. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Glutenproteiner og deres funksjon. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24 NOFIMA
Untitled
|
|
36. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Grove brød - bake med ulike kornarter. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-25 - 2018-09-25 NOFIMA
Untitled
|
|
37. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Hvordan bygge og kvalitetssikre oppskrifter - bakerens %. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-25 - 2018-09-25 NOFIMA
Untitled
|
|
38. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Kort om baketeknologi. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23 NOFIMA
Untitled
|
|
39. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Oksidasjon- og reduksjonsmidler i baking. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23 NOFIMA
Untitled
|
|
40. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Tidligere hvetearter - en smakebit. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-26 - 2018-09-26 NOFIMA
Untitled
|
|
41. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Urkorn blir til Smakskorn. nofima.no [Internet] 2018-12-13 NOFIMA
Untitled
|
|
42. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Urkorn blir til Smakskorn. Næringsnytte 2018 ;Volume 8. p. 20- NOFIMA
Untitled
|
|
43. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Verdikjeden og verdiskapning. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-04 - 2018-09-04 NOFIMA
Untitled
|
|
44. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Verktøy for å bygge og kvalitetssikre oppskrifter. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-04-11 - 2018-04-11 NOFIMA
Untitled
|
|
45. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Viktig ved innovasjoner og produktutvikling. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-04 - 2018-09-04 NOFIMA
Untitled
|
|
46. |
Holtekjølen, Ann Katrin. What killed the oat bread?. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-26 - 2018-09-26 NOFIMA
Untitled
|
|
47. |
Holtekjølen, Ann Katrin. Å bake med bygg, havre og rug. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-25 - 2018-09-25 NOFIMA
Untitled
|
|
48. |
Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, Andre. Hvordan legge opp bakeforsøk. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-24 - 2018-10-24 NOFIMA
Untitled
|
|
49. |
Uhlen, Anne Kjersti; Løvaas, Andre; Holtekjølen, Ann Katrin. Prosjektoppgave - nyttige tips. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-24 - 2018-10-24 NOFIMA
Untitled
|
2017
|
50. |
Barron, Cécile; Holopainen-Mantila, Ulla; Sahlstrøm, Stefan; Holtekjølen, Ann Katrin; Lullien-Pellerin, Valérie. Assessment of biochemical markers identified in wheat for monitoring barley grain tissue. Journal of Cereal Science 2017 ;Volume 74. p. 11-18 NOFIMA
Untitled
|