Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-50 of 134 << Previous 1 2 3    Next >>

2021
1 Nersten, Solveig.
Vegetable Emulsions and Norwegian-Grown Pulses as Ingredients in Plant-Based Food Products: Effects on Quality Characteristics of Falafel. Ås: Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet 2021 64 p.
NOFIMA NMBU Untitled
 
2020
2 Andresen, Fredrik; Holtekjølen, Ann Katrin.
Grønnsaker gjør lussekattene saftigere og sunnere. nofima.no, ntb.no, forskning.no [Internet] 2020-12-10
NOFIMA Untitled
 
3 do Carmo, Cátia Saldanha; Silventoinen, Pia; Nordgård, Catherine Taylor; Poudroux, Claire; Dessev, Tzevetelin; Zobel, Hanne; Holtekjølen, Ann Katrin; Draget, Kurt Ingar; Holopainen-Mantila, Ulla; Knutsen, Svein Halvor; Sahlstrøm, Stefan.
Is dehulling of peas and faba beans necessary prior to dry fractionation for the production of protein- and starch-rich fractions? Impact on physical properties, chemical composition and techno-functional properties. Journal of Food Engineering 2020 ;Volume 278.
NOFIMA NTNU Untitled
 
4 Holtekjølen, Ann Katrin.
Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer. Bondebladet [Business/trade/industry journal] 2020-10-20
NOFIMA Untitled
 
5 Holtekjølen, Ann Katrin.
Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer. nofima.no, FB-Det Glutenfrie Verksted [Internet] 2020-10-12
NOFIMA Untitled
 
6 Holtekjølen, Ann Katrin.
Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer. forskning.no, fagpressenytt.no [Internet] 2020-10-14
NOFIMA Untitled
 
7 Holtekjølen, Ann Katrin.
Vil lage glutenfrie produkter av norske råvarer. dagligvarehandelen.no, FB-dagligvarehandelen.no, mylder.no [Internet] 2020-10-21
NOFIMA Untitled
 
2019
8 Holtekjølen, Ann Katrin.
Baking. Bakekurs Knekkebrød og flatbrød; 2019-10-30
NOFIMA Untitled
 
9 Holtekjølen, Ann Katrin.
Bigg er digg. SmakÅs; 2019-10-12
NOFIMA Untitled
 
10 Holtekjølen, Ann Katrin.
Fett i baking. Diplomutdanning Bakere; 2019-03-26 - 2019-03-26
NOFIMA Untitled
 
11 Holtekjølen, Ann Katrin.
Generell Baketeknologi. Etterutdanning Baking for Mat og helse lærere; 2019-11-08
NOFIMA Untitled
 
12 Holtekjølen, Ann Katrin.
Kort om fordøyelsessystemet. Diplomutdanning Bakere; 2019-03-26 - 2019-03-26
NOFIMA Untitled
 
13 Holtekjølen, Ann Katrin.
Kvardagsprodukt laga av økologisk spesialkorn. Budsjettfremlegg hos LMD [Internet] 2019-10-16
NOFIMA Untitled
 
14 Holtekjølen, Ann Katrin.
1. Baking er balansegang 2. Generell Baketeknologi. Etterutdanning Baking for Mat og helse lærere; 2019-11-22
NOFIMA Untitled
 
15 Holtekjølen, Ann Katrin.
1. Falltall – hva er det? 2. Hva skjer under baking?. LokalMatdagene; 2019-10-15 - 2019-10-16
NOFIMA Untitled
 
16 Holtekjølen, Ann Katrin.
1. Falltall 2. Variasjon i kornkjemi - betydning i praksis 3. Baketeknologi 4. Mølleteknologi og dets betydning 5. Kornets innholdsstoffer og deres betydning 6. Muligheter med norsk korn. Fagnettverk Bakere; 2019-10-24
NOFIMA Untitled
 
17 Holtekjølen, Ann Katrin.
1. Glutenproteiner 2. Falltall – hvorfor viktig 3. Spelt 4. Enkel baketeknologi. Bakekurs - Baking med spelt; 2019-11-12 - 2019-11-13
NOFIMA Untitled
 
18 Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André.
Elting - fra håndarbeid til maskinell håndtering. Baker og Konditor 2019 (4) p. 38-
NOFIMA Untitled
 
19 Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André.
Fermentering. Baker og Konditor 2019 (5) p. 35-
NOFIMA Untitled
 
20 Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, Andre.
Fordeiger. Baker og Konditor 2019 (3) p. 38-
NOFIMA Untitled
 
21 Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André.
Produktutvikler bake-Norge. nofima.no [Internet] 2019-04-01
NOFIMA Untitled
 
22 Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, Andre.
Produktutvikler bakeribransjen. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2019-06-07
NOFIMA Untitled
 
23 Holtekjølen, Ann Katrin; Uhlen, Anne Kjersti.
Korn og helse. Fagnettverk Bakere; 2019-10-24
NOFIMA NMBU Untitled
 
24 Knutsen, Svein Halvor; Holtekjølen, Ann Katrin; do Carmo, Cátia Saldanha; Nilsson, Astrid; Sahlstrøm, Stefan.
Jakten på proteinene. Nationen [Newspaper] 2019-11-04
NOFIMA Untitled
 
25 Løvaas, Andre; Holtekjølen, Ann Katrin.
Alt henger sammen med alt. Baker og Konditor 2019 ;Volume 2. p. 30-
NOFIMA Untitled
 
26 Løvaas, Andre; Holtekjølen, Ann Katrin.
Melet. Baker og Konditor 2019 ;Volume 2. p. 31-
NOFIMA Untitled
 
27 Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin.
Steking - prosessen som har gitt bakefaget sitt navn. Baker og Konditor 2019 (6) p. 42-
NOFIMA Untitled
 
28 Løvaas, André; Uhlen, Anne Kjersti; Holtekjølen, Ann Katrin.
Baker algebrød FOR FREMTIDEN. Baker og konditor [Business/trade/industry journal] 2019-05-01
NOFIMA Untitled
 
29 Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; Holtekjølen, Ann Katrin; Nilsson, Astrid; do Carmo, Cátia Saldanha.
En matnyttig skilsmisse.. Nationen [Business/trade/industry journal] 2019-11-04
NOFIMA Untitled
 
30 Sahlstrøm, Stefan; Knutsen, Svein Halvor; Holtekjølen, Ann Katrin; Nilsson, Astrid; do Carmo, Cátia Saldanha.
Utvikler plantebaserte og proteinrike ingredienser.. forskning.no [Internet] 2019-11-04
NOFIMA Untitled
 
31 Uhlen, Anne Kjersti; Holtekjølen, Ann Katrin.
Korn i ernæringen. Viktige innholdsstoffer i korn.. Diplomutdanning Bakere; 2019-03-26 - 2019-03-26
NOFIMA Untitled
 
2018
32 Holtekjølen, Ann Katrin.
Bakehjelpemidler. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23
NOFIMA Untitled
 
33 Holtekjølen, Ann Katrin.
Baketeknologi - hva skjer under baking. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24
NOFIMA Untitled
 
34 Holtekjølen, Ann Katrin.
Baking med bygg, havre og rug.. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-24 - 2018-10-24
NOFIMA Untitled
 
35 Holtekjølen, Ann Katrin.
Baking og emulgatorer. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23
NOFIMA Untitled
 
36 Holtekjølen, Ann Katrin.
Effekt av maling (av korn). Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-25 - 2018-09-25
NOFIMA Untitled
 
37 Holtekjølen, Ann Katrin.
Elteprosess og vanntilsetning - effekt på deigkonsistens og brødstruktur. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24
NOFIMA Untitled
 
38 Holtekjølen, Ann Katrin.
Enzymer i baking. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23
NOFIMA Untitled
 
39 Holtekjølen, Ann Katrin.
Falltall - viktig kvalitetsparameter. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24
NOFIMA Untitled
 
40 Holtekjølen, Ann Katrin.
Fordeiger - hva og hvorfor. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23
NOFIMA Untitled
 
41 Holtekjølen, Ann Katrin.
Forskjellige kornarter og deres sammensetning. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-26 - 2018-09-26
NOFIMA Untitled
 
42 Holtekjølen, Ann Katrin.
Fra jord til bord - viktige sammenhenger. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24
NOFIMA Untitled
 
43 Holtekjølen, Ann Katrin.
Glutenproteiner og deres funksjon. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-24 - 2018-09-24
NOFIMA Untitled
 
44 Holtekjølen, Ann Katrin.
Grove brød - bake med ulike kornarter. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-25 - 2018-09-25
NOFIMA Untitled
 
45 Holtekjølen, Ann Katrin.
Hvordan bygge og kvalitetssikre oppskrifter - bakerens %. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-25 - 2018-09-25
NOFIMA Untitled
 
46 Holtekjølen, Ann Katrin.
Kort om baketeknologi. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23
NOFIMA Untitled
 
47 Holtekjølen, Ann Katrin.
Oksidasjon- og reduksjonsmidler i baking. Diplomutdanning Bakere; 2018-10-23 - 2018-10-23
NOFIMA Untitled
 
48 Holtekjølen, Ann Katrin.
Tidligere hvetearter - en smakebit. Grunnmodul Lokalt bakeri og kornforedling; 2018-09-26 - 2018-09-26
NOFIMA Untitled
 
49 Holtekjølen, Ann Katrin.
Urkorn blir til Smakskorn. nofima.no [Internet] 2018-12-13
NOFIMA Untitled
 
50 Holtekjølen, Ann Katrin.
Urkorn blir til Smakskorn. Næringsnytte 2018 ;Volume 8. p. 20-
NOFIMA Untitled
 
    Show next list