Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-10 of 10

2019
1 Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel.
Valgte norske tomater fremfor importerte. Gartneryrket 2019
NOFIMA NIBIO Untitled
 
2 Bremnes, Emil; Ytteborg, Elisabeth.
Varmere hav er dårlig nytt for oppdrettslaksen. Nofima.no [Internet] 2019-11-12
NOFIMA Untitled
 
3 Hansen, Jorunn Sofie; Bremnes, Emil.
Kantinegjester foretrakk norske tomater framfor importerte. forskning.no - fagpressenytt.no [Internet] 2019-06-19
NOFIMA Untitled
 
4 Hansen, Jorunn Sofie; Bremnes, Emil.
Valgte norske tomater fremfor importerte. horecanytt.no, Horeca nr 6-2019, m fl. (se under) [Internet] 2019-06-17
NOFIMA Untitled
 
5 Mortensen, Atle; Puvanendran, Velmurugu; Bremnes, Emil.
Torsk og polartorsk - havets klimaflyktinger. nofima.no [Internet] 2019-01-30
NOFIMA Untitled
 
6 Olsen, Petter; Bremnes, Emil.
Nofima står bak ny europeisk standard for matkriminalitet. nofima.no [Internet] 2019-03-06
NOFIMA Untitled
 
2018
7 Bremnes, Emil.
De mest populære grønnsakene i salatbaren. Horeca 2018 (6) p. 58-
NOFIMA Untitled
 
8 Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel.
De mest populære grønnsakene i salatbaren. Horeca, 2018, 6, 58. [Business/trade/industry journal] 2018-10-22
NIBIO NOFIMA Untitled
 
9 Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel.
Derfor bør du spise fra salatbaren (www.nofima.no).
NOFIMA NIBIO Untitled
 
10 Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel; Bremnes, Emil.
Salatbar til lunsj gir deg like mye grønnsaker som andre spiser på en hel dag. forskning.no [Internet] 2018-10-20
NIBIO NOFIMA Untitled