Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-1 av 1

1 Bjørge, Christine; Låg, Marit; Hetland, Ragna Bogen; Christiansen, Agnethe; Skretteberg, Lise; Andreassen, Åshild Kristine; Arukwe, Augustine; Bøe, Knut Egil; Bernhoft, Aksel; Eklo, Ole Martin; Grung, Merete; Haugen, Margaretha; Hemre, Gro Ingunn; Klingen, Ingeborg; Källqvist, Torsten; Krogdahl, Åshild; Lassen, Jørgen Fredrik; Næss, Bjørn; Ropstad, Erik; Skåre, Janneche Utne; Steffensen, Inger-Lise; Sundheim, Leif; Sverdrup, Line Emilie; Torrissen, Ole; Alexander, Jan.
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part V: Human health – pesticide residues. Oslo, Norway: Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM) 2014 (ISBN 978-82-8259-137-9) 59 s. VKM Report(2014:22-5)
FHI HAVFORSK NORD USN NIBIO NIVA NTNU UiO NMBU VETINST Untitled