Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-5 av 5

2020
1 Bjørndal, Bodil; Fossgard, Eldbjørg.
Elevenes vaner og oppfatninger av skolemåltider. Resultat fra evaluering skolemåltid ved Verdalsøra ungdomsskole i Trøndelag. Webinar om skolemåltider; 2020-09-08 - 2020-09-08
HVL UiB Untitled
 
2 Bjørndal, Bodil; Fossgard, Eldbjørg; Aadland, Eli Kristin.
Matpakkelunsj, smørelunsj eller varmlunsj? Ungdomsskoleelevers erfaringer og oppfatninger av ulike skolemåltidsordninger.. BERGEN: Høgskulen på Vestlandet 2020 (ISBN 978-82-93677-21-5) 65 s.
HVL UiB Untitled
 
3 Lindquist, Carine; Bjørndal, Bodil; Lund, Anders; Slettom, Grete; Skorve, Jon; Nygård, Ottar; Svardal, Asbjørn; Berge, Rolf Kristian.
Increased fatty acid oxidation and mitochondrial proliferation in liver are associated with increased plasma kynurenine metabolites and nicotinamide levels in normolipidemic and carnitine-depleted rats. Biochimica et Biophysica Acta - Molecular and Cell Biology of Lipids 2020 ;Volum 1865:158543.(2) s. 1-8
HAUKELAND UiB Untitled
 
4 Løvereide, Elise; Bjørndal, Bodil; Fossgard, Eldbjørg; Aadland, Eli Kristin.
Elever foretrakk brødskiver framfor et varmt skolemåltid. Forskning. no [Internett] 2020-10-02
HVL UiB Untitled
 
5 Tveit, Kåre Steinar; Brokstad, Karl Albert; Berge, Rolf Kristian; Sæbø, Per Christian; Hallaråker, Hogne; Brekke, Stian; Meland, Nils; Bjørndal, Bodil.
A randomized, double-blind, placebo-controlled clinical study to investigate the efficacy of herring roe oil for treatment of psoriasis. Acta Dermato-Venereologica 2020 ;Volum 100.(10) s. 1-6
HAUKELAND HVL UiB Untitled