Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Søkekriterier:
Etternavn: Håkenåsen   Fornavn: Ingrid Marie   Alle publ. kanaler

Viser treff 1-10 av 10

2019
1 Girio Da Costa Cruz, Ana Rita; Håkenåsen, Ingrid Marie; Skugor, Adrijana; Mydland, Liv Torunn; Åkesson, Caroline Piercey; Hellestveit, Selina Seyoum; Sørby, Randi; Press, Charles McLean; Øverland, Margareth.
Candida utilis yeast as a protein source for weaned piglets: Effects on growth performance and digestive function. Livestock Science 2019 ;Volum 226. s. 31-39
NMBU Untitled
 
2 Håkenåsen, Ingrid Marie.
Experiments with pigs. Foods of Norway partnermøte; 2019-06-12
NMBU Untitled
 
3 Håkenåsen, Ingrid Marie.
Kan grisen spise grantrær?. Åpen Dag, NMBU; 2019-03-07
NMBU Untitled
 
4 Håkenåsen, Ingrid Marie; Øverland, Margareth; Sundaram, Arvind Y.M.; Ånestad, Ragnhild; Mydland, Liv Torunn.
Effect of feeding Candida utilis yeast on intestinal development and health in post-weaning piglets. 70th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP 2019); 2019-08-26
NMBU Untitled
 
5 Øverland, Margareth; Vhile, Stine Gregersen; Håkenåsen, Ingrid Marie.
Dette skal husdyrene spise i fremtiden. Ekko NRK P2 [Radio] 2019-02-15
NMBU Untitled
 
2018
6 Håkenåsen, Ingrid Marie.
Foods Of Norway. Dyrsku'n; 2018-09-14 - 2018-09-15
NMBU Untitled
 
7 Håkenåsen, Ingrid Marie.
Fra granflis til gris. NRK P1 Telemark [Radio] 2018-09-14
NMBU Untitled
 
8 Håkenåsen, Ingrid Marie.
Gjær som proteinkilde til smågris - effekter på produksjon og helse. Besøk fra Brøttum Skogeierlag; 2018-04-27
NMBU Untitled
 
9 Øverland, Margareth; Håkenåsen, Ingrid Marie.
Norsk tømmer og tare blir dyremat: Snart kan juleribba være laget av griser vokst opp på tømmer. dagbladet.no [Avis] 2018-10-30
NMBU Untitled
 
2017
10 Håkenåsen, Ingrid Marie.
Feed intake, nutrient digestibility, growth performance and general health of piglets fed increasing levels of yeast. : NMBU 2017 75 s.
NMBU Untitled