Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-50 av 85 << Forrige 1 2    Neste >>

2023
1 Hersleth, Stine Therese Alm.
Lokalmatprodusenter inspirerer. Næringsnytte 2023 ;Volum 13. s. 34-34
NOFIMA Untitled
 
2 Hersleth, Stine Therese Alm.
Lokalmatprodusenters markedsutviklingspraksis – eksempler fra det norske markedet.. Norsk Landbruksjournalistlag; 2023-06-16 - 2023-06-16
NOFIMA Untitled
 
3 Hersleth, Stine Therese Alm.
Trendkonferansen skapte nye bånd mellom produsenter, spisesteder og dagligvare. Guldkorn-Smak på Østfold [Internett] 2023-10-24
NOFIMA Untitled
 
4 Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje; Kubberød, Elin.
Micro-businesses in the driver's seat: a qualitative study of market-driving practices in the food sector. Journal of Small Business and Enterprise Development 2023 ;Volum 30.(4) s. 759-785
NMBU NOFIMA Untitled
 
5 Hersleth, Stine Therese Alm; Gustafsson, Maria.
Så lyckas livsmedelsföretagare ta sig in på en ny marknad – forskaren tipsar. ESBRI, Institutet för entreprenörskaps- och småföretagsforsk [Internett] 2023-09-04
NOFIMA Untitled
 
6 Hersleth, Stine Therese Alm.
Local food entrepreneurs in Norway: Case studies on successful practices for network learning and market development. Ås: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2023 (ISBN 978-82-575-2053-3) Philosophiae Doctor (PhD) Thesis(2023:23)
NOFIMA NMBU UiO Untitled
 
7 Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm.
De siste 20 årene har Norge hatt en formidabel vekst av lokale matvarer. Forskning.no [Internett] 2023-06-19
NOFIMA Untitled
 
8 Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm.
Produsenter av lokale matvarer bidrar til nyskaping i matmarkedet. Nationen [Internett] 2023-06-18
NOFIMA Untitled
 
9 Johansen, Anne-May; Hersleth, Stine Therese Alm; Skuland, Aase Vorre.
En stille, kulinarisk revolusjon!. Nofima.no [Internett] 2023-01-02
NOFIMA Untitled
 
2022
10 Borge, Grethe Iren A.; Hersleth, Stine Therese Alm.
Norsk, naturlig, næringsrik vegetar. Næringsnytte 2022 ;Volum 12. s. 13--
NOFIMA Untitled
 
11 Borge, Grethe Iren Andersen; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Forskere utvikler nye ingredienser til norsk vegetarmat. nationen.no, forskning.no [Internett] 2022-10-24
NOFIMA Untitled
 
12 Borge, Grethe Iren Andersen; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Norske, naturlige og næringsrike vegetarprodukter. Nofima.no [Internett] 2022-10-12
NOFIMA Untitled
 
13 Borge, Grethe Iren Andersen; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Norske, naturlige og næringsrike vegetarprodukter. Mat og Marked [Fagblad] 2022-09-29
NOFIMA Untitled
 
14 Borge, Grethe Iren Andersen; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Utvikler nye ingredienser til norsk vegetarmat. Nationen [Avis] 2022-12-05
NOFIMA Untitled
 
15 Grimsby, Gard Sveinung; Hersleth, Stine Therese Alm; de Jong, Kirsty.
How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry. The XXXIII ISPIM Innovation Conference "Innovating in a Digital World"; 2022-06-05 - 2022-06-08
NOFIMA Untitled
 
16 Grimsby, Gard Sveinung; Hersleth, Stine Therese Alm; de Jong, Kirsty.
How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry. I: The XXXIII ISPIM Innovation Conference "Innovating in a Digital World". ISPIM Lappeenranta University of Technology Press 2022 ISBN 978-952-335-694-8. s. -
NOFIMA Untitled
 
17 Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje.
Leveraging seaweed knowledge into success. thefishsite.com [Internett] 2022-10-03
NOFIMA Untitled
 
18 Hersleth, Stine Therese Alm; Kubberød, Elin; Gonera, Antje.
Informal social learning dynamics and entrepreneurial knowledge acquisition in a micro food learning network. International Journal of Entrepreneurship and Innovation 2022
NMBU NOFIMA Untitled
 
19 Hersleth, Stine Therese Alm; Kubberød, Elin; Gonera, Antje.
The farm-based entrepreneur’s marketing mix: a case study from the local food sector. Journal of Research in Marketing and Entrepreneurship 2022 ;Volum 24.(1) s. 176-194
NMBU NOFIMA Untitled
 
20 Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Knowledge of seaweed and kelp as a success factor. nofima.no 2022
NOFIMA Untitled
 
21 Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje.
Kunnskap om tang og tare som suksessfaktor. Mat og Marked 2022 s. 28-30
NOFIMA Untitled
 
22 Skuland, Aase Vorre; Hersleth, Stine Therese Alm.
En stille, kulinarisk revolusjon!. Næringsnytte 2022 ;Volum 12. s. 8-9
NOFIMA Untitled
 
2021
23 Hagen, Sidsel Fiskaa; Hersleth, Stine Therese Alm.
Frosne norske grønnsaker – like sunne som ferske. Bygdekvinner [Tidsskrift] 2021-04-19
NOFIMA Untitled
 
24 Hersleth, Stine Therese Alm.
Entreprenørskap og innovasjon i lokalmatbedrifter - Hvordan lykkes med lokalmatsatsing?. Landsmøtet i Hanen; 2021-04-20 - 2021-04-20
NOFIMA Untitled
 
2020
25 Fylling-Jensen, Øyvind; Pollestad, Geir; Hersleth, Stine Therese Alm.
Næringsmiddelforskning viktig for distriktene. Matnyttig forskning - En podkast fra Nofima [Internett] 2020-12-07
NOFIMA Untitled
 
26 Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Matlyst med unge entreprenører.. nofima.no [Internett] 2020-02-19
NOFIMA Untitled
 
27 Hersleth, Stine Therese Alm.
Gode nettverk er en forutsetning for vellykket lokalmatsatsing. Internationale Grüne Woche; 2020-01-13 - 2020-01-19
NOFIMA Untitled
 
28 Hersleth, Stine Therese Alm.
Her er årets nye smaker!. VG [Avis] 2020-02-19
NOFIMA Untitled
 
29 Hersleth, Stine Therese Alm.
Slik kan lokalmatprodusenter lykkes. Næringsnytte 2020 ;Volum 10. s. 4-
NOFIMA Untitled
 
30 Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm.
Slik kan lokalmatprodusenter lykkes.
NOFIMA Untitled
 
2019
31 Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Matlyst med unge entreprenører. Næringsnytte 2019 ;Volum 9. s. 6-7
NOFIMA Untitled
 
32 Hersleth, Stine Alm.
Lokalmat er den nye rocken. nofima.no [Internett] 2019-12-11
NOFIMA Untitled
 
33 Hersleth, Stine Alm; Gonera, Antje.
Ikke lineære innovasjonsprosesser. Design Thinkning Kurs; 2019-08-14
NOFIMA Untitled
 
34 Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje; Kubberød, Elin.
Communities of practice makes perfect - Exploring the social learning dynamics in a network of micro food entrepreneurs. Research in Entrepreneurship and Small Business, RENT 2019; 2019-12-28 - 2019-12-29
NOFIMA UiO Untitled
 
35 Hersleth, Stine Therese Alm; Kubberød, Elin.
TRANSFORMING LOCAL RESOURCES INTO NON-LOCAL MARKETS: RURAL ENTREPRENEURS’ MARKETING MIX. Research in Entrepreneurship and Small Business, RENT 2019; 2019-12-28 - 2019-12-29
NOFIMA UiO Untitled
 
36 Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm.
Matlyst med unge entreprenører. Matindustrien 2019 (8)
NOFIMA Untitled
 
37 ; Mienna, Astri; Drangsland, Olav.
Entreprenøriell kunnskapsbygging i et læringsnettverk. En casestudie av Kompetansenettverket for lokalmat.. Ås: NMBU 2019 96 s.
NOFIMA NMBU Untitled
 
38 ; Olavsrud, Henriette; Strømmen, Tonje Margarita.
Lokalmatprodusenter i vekst - gründere av norske matskatter. En kvalitativ studie av entreprenøriell markedsføringspraksis i mikrobedrifter.. Ås: NMBU 2019 98 s.
NOFIMA NMBU Untitled
 
2018
39 Christensen, Kasper Knoblauch; Scholderer, Joachim; Hersleth, Stine Alm; Næs, Tormod; Kvaal, Knut; Mollestad, Torulf; Veflen, Nina; Risvik, Einar.
How good are ideas identified by an automatic idea detection system?. Creativity and Innovation Management 2018 ;Volum 27.(1) s. 23-31
NOFIMA BI NMBU Untitled
 
40 Hersleth, Stine Alm.
Fra skivebom til terningkast 6. VG+ [Internett] 2018-02-12
NOFIMA Untitled
 
41 Hersleth, Stine Alm.
Grønnsaker - ut av istiden!. Matindustrien 2018 s. 20-23
NOFIMA Untitled
 
42 Hersleth, Stine Alm.
Grønnsaker - ut av istiden. We make sense; 2018-02-01 - 2018-02-01
NOFIMA Untitled
 
43 Hersleth, Stine Alm.
Innovation in hard times: Design thinking for innovating mature markets.. ISPIM CONNECTS; 2018-12-02 - 2018-12-05
NOFIMA Untitled
 
44 Hersleth, Stine Alm.
Livet som lokalmatgründer. nofima.no [Internett] 2018-09-20
NOFIMA Untitled
 
45 Hersleth, Stine Alm.
Lokalmatens primus motor. Næringsnytte 2018 ;Volum 8. s. 7-
NOFIMA Untitled
 
46 Hersleth, Stine Alm.
Ny utgave av Mathåndverk. nofima.no [Internett] 2018-06-19
NOFIMA Untitled
 
47 Hersleth, Stine Alm.
NYTT LIV TIL FROSNE GRØNNSAKER. Kjøkkenskriveren [Fagblad] 2018-06-12
NOFIMA Untitled
 
2017
48 Hersleth, Stine Alm.
All lokal mat samles på ett fat. glomdalen.no [Internett] 2017-11-25
NOFIMA Untitled
 
49 Hersleth, Stine Alm.
Future Insights. Samling i Norfryg; 2017-06-14 - 2017-06-16
NOFIMA Untitled
 
50 Hersleth, Stine Alm.
Kjøp med brød rett fra jobben. Baker og konditor [Fagblad] 2017-09-15
NOFIMA Untitled
 
    Vis neste liste