2023
|
1. |
Hersleth, Stine Therese Alm. Lokalmatprodusenter inspirerer. Næringsnytte 2023 ;Volum 13. s. 34-34 NOFIMA
Untitled
|
|
2. |
Hersleth, Stine Therese Alm. Lokalmatprodusenters markedsutviklingspraksis – eksempler fra det norske markedet.. Norsk Landbruksjournalistlag; 2023-06-16 - 2023-06-16 NOFIMA
Untitled
|
|
3. |
Hersleth, Stine Therese Alm. Trendkonferansen skapte nye bånd mellom produsenter, spisesteder og dagligvare. Guldkorn-Smak på Østfold [Internett] 2023-10-24 NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje; Kubberød, Elin. Micro-businesses in the driver's seat: a qualitative study of market-driving practices in the food sector. Journal of Small Business and Enterprise Development 2023 ;Volum 30.(4) s. 759-785 NMBU NOFIMA
Untitled
|
|
5. |
Hersleth, Stine Therese Alm; Gustafsson, Maria. Så lyckas livsmedelsföretagare ta sig in på en ny marknad – forskaren tipsar. ESBRI, Institutet för entreprenörskaps- och småföretagsforsk [Internett] 2023-09-04 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Hersleth, Stine Therese Alm. Local food entrepreneurs in Norway: Case studies on successful practices for network learning and market development. Ås: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2023 (ISBN 978-82-575-2053-3) Philosophiae Doctor (PhD) Thesis(2023:23) NOFIMA NMBU UiO
Untitled
|
|
7. |
Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm. De siste 20 årene har Norge hatt en formidabel vekst av lokale matvarer. Forskning.no [Internett] 2023-06-19 NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm. Produsenter av lokale matvarer bidrar til nyskaping i matmarkedet. Nationen [Internett] 2023-06-18 NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Johansen, Anne-May; Hersleth, Stine Therese Alm; Skuland, Aase Vorre. En stille, kulinarisk revolusjon!. Nofima.no [Internett] 2023-01-02 NOFIMA
Untitled
|
2022
|
10. |
Borge, Grethe Iren A.; Hersleth, Stine Therese Alm. Norsk, naturlig, næringsrik vegetar. Næringsnytte 2022 ;Volum 12. s. 13-- NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Borge, Grethe Iren Andersen; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm. Forskere utvikler nye ingredienser til norsk vegetarmat. nationen.no, forskning.no [Internett] 2022-10-24 NOFIMA
Untitled
|
|
12. |
Borge, Grethe Iren Andersen; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm. Norske, naturlige og næringsrike vegetarprodukter. Nofima.no [Internett] 2022-10-12 NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Borge, Grethe Iren Andersen; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm. Norske, naturlige og næringsrike vegetarprodukter. Mat og Marked [Fagblad] 2022-09-29 NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Borge, Grethe Iren Andersen; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm. Utvikler nye ingredienser til norsk vegetarmat. Nationen [Avis] 2022-12-05 NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Grimsby, Gard Sveinung; Hersleth, Stine Therese Alm; de Jong, Kirsty. How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry. The XXXIII ISPIM Innovation Conference "Innovating in a Digital World"; 2022-06-05 - 2022-06-08 NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Grimsby, Gard Sveinung; Hersleth, Stine Therese Alm; de Jong, Kirsty. How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry. I: The XXXIII ISPIM Innovation Conference "Innovating in a Digital World". ISPIM Lappeenranta University of Technology Press 2022 ISBN 978-952-335-694-8. s. - NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje. Leveraging seaweed knowledge into success. thefishsite.com [Internett] 2022-10-03 NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Hersleth, Stine Therese Alm; Kubberød, Elin; Gonera, Antje. Informal social learning dynamics and entrepreneurial knowledge acquisition in a micro food learning network. International Journal of Entrepreneurship and Innovation 2022 NMBU NOFIMA
Untitled
|
|
19. |
Hersleth, Stine Therese Alm; Kubberød, Elin; Gonera, Antje. The farm-based entrepreneur’s marketing mix: a case study from the local food sector. Journal of Research in Marketing and Entrepreneurship 2022 ;Volum 24.(1) s. 176-194 NMBU NOFIMA
Untitled
|
|
20. |
Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm. Knowledge of seaweed and kelp as a success factor. nofima.no 2022 NOFIMA
Untitled
|
|
21. |
Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje. Kunnskap om tang og tare som suksessfaktor. Mat og Marked 2022 s. 28-30 NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Skuland, Aase Vorre; Hersleth, Stine Therese Alm. En stille, kulinarisk revolusjon!. Næringsnytte 2022 ;Volum 12. s. 8-9 NOFIMA
Untitled
|
2021
|
23. |
Hagen, Sidsel Fiskaa; Hersleth, Stine Therese Alm. Frosne norske grønnsaker – like sunne som ferske. Bygdekvinner [Tidsskrift] 2021-04-19 NOFIMA
Untitled
|
|
24. |
Hersleth, Stine Therese Alm. Entreprenørskap og innovasjon i lokalmatbedrifter - Hvordan lykkes med lokalmatsatsing?. Landsmøtet i Hanen; 2021-04-20 - 2021-04-20 NOFIMA
Untitled
|
2020
|
25. |
Fylling-Jensen, Øyvind; Pollestad, Geir; Hersleth, Stine Therese Alm. Næringsmiddelforskning viktig for distriktene. Matnyttig forskning - En podkast fra Nofima [Internett] 2020-12-07 NOFIMA
Untitled
|
|
26. |
Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm. Matlyst med unge entreprenører.. nofima.no [Internett] 2020-02-19 NOFIMA
Untitled
|
|
27. |
Hersleth, Stine Therese Alm. Gode nettverk er en forutsetning for vellykket lokalmatsatsing. Internationale Grüne Woche; 2020-01-13 - 2020-01-19 NOFIMA
Untitled
|
|
28. |
Hersleth, Stine Therese Alm. Her er årets nye smaker!. VG [Avis] 2020-02-19 NOFIMA
Untitled
|
|
29. |
Hersleth, Stine Therese Alm. Slik kan lokalmatprodusenter lykkes. Næringsnytte 2020 ;Volum 10. s. 4- NOFIMA
Untitled
|
|
30. |
Hægermark, Wenche Aale; Hersleth, Stine Therese Alm. Slik kan lokalmatprodusenter lykkes. NOFIMA
Untitled
|
2019
|
31. |
Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm. Matlyst med unge entreprenører. Næringsnytte 2019 ;Volum 9. s. 6-7 NOFIMA
Untitled
|
|
32. |
Hersleth, Stine Alm. Lokalmat er den nye rocken. nofima.no [Internett] 2019-12-11 NOFIMA
Untitled
|
|
33. |
Hersleth, Stine Alm; Gonera, Antje. Ikke lineære innovasjonsprosesser. Design Thinkning Kurs; 2019-08-14 NOFIMA
Untitled
|
|
34. |
Hersleth, Stine Therese Alm; Gonera, Antje; Kubberød, Elin. Communities of practice makes perfect - Exploring the social learning dynamics in a network of micro food entrepreneurs. Research in Entrepreneurship and Small Business, RENT 2019; 2019-12-28 - 2019-12-29 NOFIMA UiO
Untitled
|
|
35. |
Hersleth, Stine Therese Alm; Kubberød, Elin. TRANSFORMING LOCAL RESOURCES INTO NON-LOCAL MARKETS: RURAL ENTREPRENEURS’ MARKETING MIX. Research in Entrepreneurship and Small Business, RENT 2019; 2019-12-28 - 2019-12-29 NOFIMA UiO
Untitled
|
|
36. |
Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm. Matlyst med unge entreprenører. Matindustrien 2019 (8) NOFIMA
Untitled
|
|
37. |
; Mienna, Astri; Drangsland, Olav. Entreprenøriell kunnskapsbygging i et læringsnettverk. En casestudie av Kompetansenettverket for lokalmat.. Ås: NMBU 2019 96 s. NOFIMA NMBU
Untitled
|
|
38. |
; Olavsrud, Henriette; Strømmen, Tonje Margarita. Lokalmatprodusenter i vekst - gründere av norske matskatter. En kvalitativ studie av entreprenøriell markedsføringspraksis i mikrobedrifter.. Ås: NMBU 2019 98 s. NOFIMA NMBU
Untitled
|
2018
|
39. |
Christensen, Kasper Knoblauch; Scholderer, Joachim; Hersleth, Stine Alm; Næs, Tormod; Kvaal, Knut; Mollestad, Torulf; Veflen, Nina; Risvik, Einar. How good are ideas identified by an automatic idea detection system?. Creativity and Innovation Management 2018 ;Volum 27.(1) s. 23-31 NOFIMA BI NMBU
Untitled
|
|
40. |
Hersleth, Stine Alm. Fra skivebom til terningkast 6. VG+ [Internett] 2018-02-12 NOFIMA
Untitled
|
|
41. |
Hersleth, Stine Alm. Grønnsaker - ut av istiden!. Matindustrien 2018 s. 20-23 NOFIMA
Untitled
|
|
42. |
Hersleth, Stine Alm. Grønnsaker - ut av istiden. We make sense; 2018-02-01 - 2018-02-01 NOFIMA
Untitled
|
|
43. |
Hersleth, Stine Alm. Innovation in hard times: Design thinking for innovating mature markets.. ISPIM CONNECTS; 2018-12-02 - 2018-12-05 NOFIMA
Untitled
|
|
44. |
Hersleth, Stine Alm. Livet som lokalmatgründer. nofima.no [Internett] 2018-09-20 NOFIMA
Untitled
|
|
45. |
Hersleth, Stine Alm. Lokalmatens primus motor. Næringsnytte 2018 ;Volum 8. s. 7- NOFIMA
Untitled
|
|
46. |
Hersleth, Stine Alm. Ny utgave av Mathåndverk. nofima.no [Internett] 2018-06-19 NOFIMA
Untitled
|
|
47. |
Hersleth, Stine Alm. NYTT LIV TIL FROSNE GRØNNSAKER. Kjøkkenskriveren [Fagblad] 2018-06-12 NOFIMA
Untitled
|
2017
|
48. |
Hersleth, Stine Alm. All lokal mat samles på ett fat. glomdalen.no [Internett] 2017-11-25 NOFIMA
Untitled
|
|
49. |
Hersleth, Stine Alm. Future Insights. Samling i Norfryg; 2017-06-14 - 2017-06-16 NOFIMA
Untitled
|
|
50. |
Hersleth, Stine Alm. Kjøp med brød rett fra jobben. Baker og konditor [Fagblad] 2017-09-15 NOFIMA
Untitled
|