|
|
English
version
For å registrere i Cristin må du være vitenskapelig eller administrativt ansatt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2015
|
1. |
Joensen, Sjurdur; Olsen, Stein Harris; Stormo, Svein Kristian; Tobiassen, Torbjørn; Karlsen, Kine Mari; Gundersen, Bjørn. Saltets betydning for utbytte og kvalitet på saltfisk. Resultat fra et forsøk i småskala. FHFs seminar for hvitfiskindustrien; 2015-10-22 NOFIMA
Untitled
|
|
2. |
Lorentzen, Grete Elisabeth; Johansen, Jørn-Owe; Sivertsen, Agnar Holten; Skjelvareid, Martin Hansen; Gundersen, Bjørn; Breiland, Mette Serine Wesmajervi. Holdbarhet på klippfisk. Forbedret prosedyre for prøveuttak (AP1). Tromsø: Nofima AS 2015 (ISBN 978-82-8296-306-0) 12 s. Nofima rapportserie(27/2015) NOFIMA
Untitled
|
2014
|
3. |
Joensen, Sjurdur; Akse, Leif; Tobiassen, Torbjørn; Gundersen, Bjørn; Olsen, Stein Harris; Jakobsen, Ronny Andre; Svalheim, Ragnhild Aven. Modningstemperatur i saltfiskproduksjon. Tromsø: Nofima AS 2014 (ISBN 978-82-8296-230-8) 29 s. Nofima rapportserie(40/2014) NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Lorentzen, Grete Elisabeth; Dahl, Reidun Wenche; Gundersen, Bjørn; Forberg, Bjørn Tore; Nilsen, Heidi. Teknologiutvikling for økt lønnsomhet i rekenæringenFryselagring av reker (AP2). Tromsø: Nofima 2014 (ISBN 978-82-8296-158-5) 9 s. Nofima rapportserie(5/2014) NOFIMA
Untitled
|
2013
|
5. |
Joensen, Sjurdur; Gundersen, Bjørn. Tørrfiskkvalitet. Tidlig eller sen åpning av nakken. Tromsø: Nofima 2013 (ISBN 978-82-8296-148-6) 26 s. Nofima rapportserie(51/2013) NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Joensen, Sjurdur; Gundersen, Bjørn; Wang, Pål Anders; Johnsen, Hanne; Østli, Jens. Fryseskader på tørrfisk. Tromsø: Nofima 2013 (ISBN 978-82-8296-053-3) 47 s. Nofima rapportserie(5/2013) NOFIMA
Untitled
|
|
7. |
Joensen, Sjurdur; Gundersen, Bjørn; Wang, Pål Anders; Johnsen, Hanne; Østli, Jens. Fryseskader på tørrfisk. Tørrfisksamling i Faggruppe konvensjonell (FHF); 2013-05-24 NOFIMA
Untitled
|
2012
|
8. |
Heia, Karsten; Sivertsen, Agnar Holten; Wold, Jens Petter; Ottestad, Silje; Böcker, Ulrike; Carlehög, Mats; Altintzoglou, Themistoklis; Sone, Izumi; Gundersen, Bjørn. Automatisk kvalitetsdifferensiering av laksefilet. Tromsø: Nofima AS 2012 (ISBN 978-82-7251-960-4) 24 s. Nofima rapportserie(7/2012) NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Joensen, Sjurdur; Bjørkevoll, Ingebrigt; Gundersen, Bjørn; Kvangarsnes, Kristine; Barnung, Trygg Normann; Heia, Karsten; Tobiassen, Torbjørn; Akse, Leif. Hvitere saltfisk – Storskala testDelrapport 2. Tromsø: Nofima AS 2012 (ISBN 978-82-8296-027-4) 42 s. Nofima rapportserie(35/2012) MF NOFIMA
Untitled
|
2011
|
10. |
Herland, Hilde; Joensen, Sjurdur; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn. Konservering av utvannet tørrfisk.Effekt av kaliumsorbat og sitronsyre på holdbarhet og kvalitet på utvannet tørrfisk. Tromsø: Nofima AS 2011 (ISBN 978-82-7251-869-0) 10 s. Nofima rapportserie(15/2011) NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Joensen, Sjurdur; Akse, Leif; Gundersen, Bjørn; Tobiassen, Torbjørn; Wang, Pål Anders; Breiland, Mette Serine Wesmajervi. Misfarging av saltfisk og klippfisk (torsk) når råstoffet blir lagret med eller uten hode. Tromsø: Nofima AS 2011 (ISBN 978-82-7251-897-3) 29 s. Nofima rapportserie(29/2011) NOFIMA
Untitled
|
|
12. |
Joensen, Sjurdur; Gundersen, Bjørn; Wang, Pål Anders; Akse, Leif; Kjerstad, Margareth; Åsli, Magnus; Barnung, Trygg Normann; Heia, Karsten. Hvitere saltfisk. Småskala forsøk - Delrapport 1. Tromsø: Nofima AS 2011 (ISBN 978-82-7251-905-5) 34 s. Nofima rapportserie(33/2011) NOFIMA MF
Untitled
|
2010
|
13. |
Esaiassen, Margrethe; Martinsen, Gustav; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche; Wesmajervi, Mette Serine. Hodekapping av hvitfisk. Vanninnhold og mikrobiell vekst i torsk når den lagres i is/vannblanding med og uten hode. Tromsø: Nofima AS 2010 (ISBN 978-82-7251-773-0) 11 s. Nofima rapportserie(18/2010) NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Joensen, Sjurdur; Martinsen, Gustav; Akse, Leif; Gundersen, Bjørn; Eilertsen, Guro; Carlehög, Mats; Aune, Tone Friis. Injisering som første del i salteprosessen. Tromsø: Nofima AS 2010 (ISBN 978-82-7251-817-1) 38 s. Nofima rapportserie(38/2010) NOFIMA
Untitled
|
2008
|
15. |
Bjørkevoll, Ingebrigt; Lauritzsen, Kristin; Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche; Eilertsen, Guro; Sivertsen, Agnar Holten; Gildberg, Asbjørn; Thorarinsdottir, Kristin; Arason, Sigurjón; Jónsdóttir, Rosa; Hellevik, Ann Helen; Rønneberg, Natalia. Ripening of salted cod. Tromsø: Nofima AS 2008 (ISBN 978-82-7251-645-0) 50 s. Nofima rapportserie(14/2008) MF NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Esaiassen, Margrethe; Dahl, Reidun Wenche; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn; Sivertsvik, Morten. Pre rigor filleting and brining of farmed cod: Influence on quality and storage stability. Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2008 ;Volum 41.(4) s. 724-729 UiT NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche. Optimalisering av kvaliteten på fryst hvitlaksmasse. Tromsø: Nofima AS 2008 (ISBN 978-82-7251-660-3) 31 s. Nofima rapportserie(29/2008) NOFIMA
Untitled
|
2007
|
18. |
Lauritzsen, Kristin; Bjørkevoll, Ingebrigt; Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche. Fryst lettsaltet seifilet. Del 2: Dokumentasjon av kvaliteten. Tromsø: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) 2007 (ISBN 978-82-7251-617-7) 18 s. Nofima rapportserie(12/2007) NOFIMA
Untitled
|
2006
|
19. |
Albrektsen, Sissel; Carlehög, Mats; Gundersen, Bjørn; Eilertsen, Guro; Olsson, Gunn Berit; Tobiassen, Torbjørn; Sveier, Harald; Herland, Hilde. Lupinmel og krabbepulver i slaktefôr til torsk. Sats på torsk; 2006-02-16 - 2006-02-17 NOFIMA
Untitled
|
|
20. |
Esaiassen, Margrethe; Lorentzen, Grete Elisabeth; Dahl, Reidun Wenche; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn; Tobiassen, Torbjørn; Sivertsvik, Morten. Brining of farmed cod fillets: Effect on quality aspects. I: Seafood research from fish to dish. Quality, safety and processing of wild and famed fish. Wageningen Academic Publishers 2006 ISBN 90-8686-005-2. s. 185-192 NOFIMA UiT
Untitled
|
|
21. |
Lauritzsen, Kristin; Gundersen, Bjørn; Dahl, Reidun Wenche; Joensen, Sjurdur; Bjørkevoll, Ingebrigt; Sivertsen, Agnar Holten; Eilertsen, Guro; Wang-Andersen, Jarle; Pedersen, Kjetil; Ersvær, Trond; Dørum, Grethe Kvåle. Effekter av antioksidanter på klippfisk fra sei. Tromsø: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) 2006 (ISBN 978-82-7251-601-6) 55 s. Nofima rapportserie(25/2006) NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Olsson, Gunn Berit; Gundersen, Bjørn; Esaiassen, Margrethe. Pre-slaughter starvation of farmed Atlantic cod fed vegetable proteins: Effects on quality parameters. I: Seafood research from fish to dish. Quality, safety and processing of wild and famed fish. Wageningen Academic Publishers 2006 ISBN 90-8686-005-2. s. 139-147 NOFIMA UiT
Untitled
|
2005
|
23. |
Albrektsen, Sissel; Carlehög, Mats; Gundersen, Bjørn; Eilertsen, Guro; Olsson, Gunn Berit; Tobiassen, Torbjørn; Sveier, Harald; Herland, Hilde. Effekt av ulike fôrråvarer på vekst og fôrutnyttelse, og for muskelkvalitet og sensoriske egenskaper i oppdrettet torsk. Sluttrapport til Innovasjon Norge. Prosjektperiode: 2003 - 2005. Tromsø: Nofima AS 2005 17 s. NOFIMA
Untitled
|
|
24. |
Lauritzsen, Kristin; Bjørkevoll, Ingebrigt; Sivertsen, Agnar Holten; Gundersen, Bjørn. Misfarging av klippfisk fra sei. Tromsø: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) 2005 (ISBN 82-7251-554-7) 47 s. Nofima rapportserie(6/2005) NOFIMA
Untitled
|
|
25. |
Ramsøy, Dag-Eirik; Gundersen, Bjørn; Sørensen, Nils Kristian. Protein Isolation from Herring – Textural and colour properties of different fish proteins isolated at high or low pH. Tromsø: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) 2005 (ISBN 82-7251-556-3) 34 s. Nofima rapportserie(8/2005) NOFIMA
Untitled
|
2004
|
26. |
Esaiassen, Margrethe; Nilsen, Heidi; Joensen, Sjurdur; Skjerdal, Taran; Carlehög, Mats; Eilertsen, Guro; Gundersen, Bjørn; Elvevoll, Edel Oddny. Effects of Catching Methods on Quality Changes during Storage of Cod (Gadus morhua). Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie 2004 ;Volum 37.(6) s. 643-648 UiT NOFIMA
Untitled
|
|
27. |
Lauritzsen, Kristin; Akse, Leif; Gundersen, Bjørn; Olsen, Ragnar Ludvig. Effects of calcium, magnesium and pH during salt curing of cod (Gagus morhua L). Journal of the Science of Food and Agriculture 2004 ;Volum 84. s. 683-692 NOFIMA UiT
Untitled
|
1992
|
28. |
Solberg, Terje; Grahl-Madsen, Elisabeth; Gundersen, Bjørn; Solberg, Christel; Ofstad, Ragni. Partial least squares evaluation of the influence of calcium and magnesium on functional properties of washed fish mince (surimi). Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 1992 ;Volum 14. s. 287-295 NOFIMA
Untitled
|
|