|
|
English
version
For å registrere i Cristin må du være vitenskapelig eller administrativt ansatt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2023
|
1. |
Chan, Sherry Stephanie; Iversen, Stian Gjerstad; Skuland, Aase Vorre; Rotabakk, Bjørn Tore; Lerfall, Jørgen; Rognså, Guro Helgesdotter; Roth, Bjørn. Using renowned chefs for VeriTaste™ as a sensory method analysis in food products – A comparison of Atlantic salmon stored in refrigerated seawater and on ice. International Journal of Gastronomy and Food Science 2023 ;Volum 31. s. 1-6 NTNU NOFIMA
Untitled
|
2021
|
2. |
Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Lindberg, Diana; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas; Rud, Ida; Varela, Paula. Sluttrapport VårMat.- VårMat - strategisk satsing på persontilpasset mat 2018-2020. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-667-2) 29 s. Nofima rapportserie(3/2021) NOFIMA
Untitled
|
2020
|
3. |
Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Neumann, Christina. Hvorfor er ikke sjømat festmat for barn?. Nationen 2020 NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Iversen, Stian Gjerstad; Boge, Lidunn Mosaker. Kokkenes favoritter avsløres i ny metode. matindustrien.no [Internett] 2020-12-17 NOFIMA
Untitled
|
|
5. |
Rosnes, Jan Thomas; Skuland, Aase Vorre; Iversen, Stian Gjerstad. Hvilken mat vil du trenge når du blir syk eller gammel?. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2020 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Skipnes, Dagbjørn; Iversen, Stian Gjerstad. Maks mat med mikroen. VG, sidene 22 og 23 [Avis] 2020-09-08 NOFIMA
Untitled
|
2019
|
7. |
Altintzoglou, Themistoklis; Blikra, Marthe Jordbrekk; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Cordeiro, Cheryl Marie; Govaerts, Florent; Iversen, Stian Gjerstad; James, Philip; Løvdal, Trond; Noriega Fernández, Estefanía; Rognså, Guro Helgesdotter; Sone, Izumi; Stormo, Svein Kristian; Wang, Xinxin; Skipnes, Dagbjørn. Sustainable seaweed value creation: The TastyKelp Project. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association - WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18 NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad. God mat med ekstra protein. Næringsnytte 2019 ;Volum 9. s. 30- NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Altintzoglou, Themistoklis; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas. Strategic program on personalized food at Nofima. 33rd EFFoST International Conference 2019; 2019-11-12 - 2019-11-14 NOFIMA
Untitled
|
|
10. |
Rotabakk, Bjørn Tore; Iversen, Stian Gjerstad. Hvorfor smaker agurksalat så godt til laks?. NOFIMA
Untitled
|
2018
|
11. |
Bergslien, Helge; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Altintzoglou, Themistoklis; Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Rosnes, Jan Thomas. Personalized Food - strategic research program at Nofima encompassing the whole food value chain. 32nd EFFoST International Conference 2018; 2018-11-05 - 2018-11-08 NOFIMA
Untitled
|
|
12. |
Iversen, Stian Gjerstad; Rognså, Guro Helgesdotter; Garlid, Hilde. Kokken og forskeren. Matindustrien, 04/2018 [Fagblad] 2018-04-17 NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad. Kokkenes hemmelige laksetriks. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018 NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Rotabakk, Bjørn Tore; Iversen, Stian Gjerstad. Fiskekakenes innerste hemmeligheter. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018 NOFIMA
Untitled
|
|