Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-14 av 14

2023
1 Chan, Sherry Stephanie; Iversen, Stian Gjerstad; Skuland, Aase Vorre; Rotabakk, Bjørn Tore; Lerfall, Jørgen; Rognså, Guro Helgesdotter; Roth, Bjørn.
Using renowned chefs for VeriTaste™ as a sensory method analysis in food products – A comparison of Atlantic salmon stored in refrigerated seawater and on ice. International Journal of Gastronomy and Food Science 2023 ;Volum 31. s. 1-6
NTNU NOFIMA Untitled
 
2021
2 Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Lindberg, Diana; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas; Rud, Ida; Varela, Paula.
Sluttrapport VårMat.- VårMat - strategisk satsing på persontilpasset mat 2018-2020. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-667-2) 29 s. Nofima rapportserie(3/2021)
NOFIMA Untitled
 
2020
3 Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Neumann, Christina.
Hvorfor er ikke sjømat festmat for barn?. Nationen 2020
NOFIMA Untitled
 
4 Iversen, Stian Gjerstad; Boge, Lidunn Mosaker.
Kokkenes favoritter avsløres i ny metode. matindustrien.no [Internett] 2020-12-17
NOFIMA Untitled
 
5 Rosnes, Jan Thomas; Skuland, Aase Vorre; Iversen, Stian Gjerstad.
Hvilken mat vil du trenge når du blir syk eller gammel?. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2020
NOFIMA Untitled
 
6 Skipnes, Dagbjørn; Iversen, Stian Gjerstad.
Maks mat med mikroen. VG, sidene 22 og 23 [Avis] 2020-09-08
NOFIMA Untitled
 
2019
7 Altintzoglou, Themistoklis; Blikra, Marthe Jordbrekk; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Cordeiro, Cheryl Marie; Govaerts, Florent; Iversen, Stian Gjerstad; James, Philip; Løvdal, Trond; Noriega Fernández, Estefanía; Rognså, Guro Helgesdotter; Sone, Izumi; Stormo, Svein Kristian; Wang, Xinxin; Skipnes, Dagbjørn.
Sustainable seaweed value creation: The TastyKelp Project. 49th Conference of the West European Fish Technologists Association - WEFTA; 2019-10-14 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
8 Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad.
God mat med ekstra protein. Næringsnytte 2019 ;Volum 9. s. 30-
NOFIMA Untitled
 
9 Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Altintzoglou, Themistoklis; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas.
Strategic program on personalized food at Nofima. 33rd EFFoST International Conference 2019; 2019-11-12 - 2019-11-14
NOFIMA Untitled
 
10 Rotabakk, Bjørn Tore; Iversen, Stian Gjerstad.
Hvorfor smaker agurksalat så godt til laks?.
NOFIMA Untitled
 
2018
11 Bergslien, Helge; Ueland, Øydis; Varela, Paula; Altintzoglou, Themistoklis; Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Rosnes, Jan Thomas.
Personalized Food - strategic research program at Nofima encompassing the whole food value chain. 32nd EFFoST International Conference 2018; 2018-11-05 - 2018-11-08
NOFIMA Untitled
 
12 Iversen, Stian Gjerstad; Rognså, Guro Helgesdotter; Garlid, Hilde.
Kokken og forskeren. Matindustrien, 04/2018 [Fagblad] 2018-04-17
NOFIMA Untitled
 
13 Rognså, Guro Helgesdotter; Iversen, Stian Gjerstad.
Kokkenes hemmelige laksetriks. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled
 
14 Rotabakk, Bjørn Tore; Iversen, Stian Gjerstad.
Fiskekakenes innerste hemmeligheter. Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
NOFIMA Untitled