|
|
English
version
For å registrere i Cristin må du være vitenskapelig eller administrativt ansatt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2022
|
1. |
Heir, Even; Holck, Askild Lorentz. Slik kan uønskede bakterier fjernes i maten. forskning.no, nofima.no [Internett] 2022-01-28 NOFIMA
Untitled
|
|
2. |
Heir, Even; Jacobsen, Maria; Øvrum Gaarder, Mari; Berget, Ingunn; Dalgaard, Paw; Jensen, Merete Rusås; Holck, Askild Lorentz. Microbial Safety and Sensory Analyses of Cold-Smoked Salmon Produced with Sodium-Reduced Mineral Salts and Organic Acid Salts. Foods 2022 ;Volum 11.(10) s. 1-21 NOFIMA
Untitled
|
2021
|
3. |
Gaarder, Mari Øvrum; Myhrer, Kristine S.; Holck, Askild Lorentz; Heir, Even. Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-684-9) 12 s. Nofima rapportserie(21/2021) NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Holck, Askild Lorentz. Optimal saltreduksjon i røkt laks (OptiSalm) – Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-689-4) 26 s. Nofima rapportserie(26/2021) NOFIMA
Untitled
|
|
5. |
Heir, Even; Holck, Askild Lorentz. Bedre kontroll av bakterier. Næringsnytte 2021 ;Volum 11. s. 32-32 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Heir, Even; Solberg, Lars Erik; Carlehög, Mats; Moen, Birgitte; Jensen, Merete Rusås; Holck, Askild Lorentz. Improved control of Listeria monocytogenes during storage of raw salmon by treatment with the fermentate Verdad N6 and nisin. International journal of food microbiology 2021 ;Volum 336. NOFIMA
Untitled
|
|
7. |
Heir, Even; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Skaret, Josefine; Grøvlen, Magnhild Seim; Holck, Askild Lorentz. Improved microbial and sensory quality of chicken meat by treatment with lactic acid, organic acid salts and modified atmosphere packaging. International journal of food microbiology 2021 ;Volum 362. NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Holck, Askild Lorentz. Trondheimsgründere lager UV-lys med ultratynt blyant-materiale: Dreper virus uten kjemiske midler. forskning.no, fagpressenytt.no, abcnyheter.no, msn.com [Internett] 2021-04-19 NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Song, Dan; Xu, Chao; Holck, Askild Lorentz; Liu, Rong. Acrylamide inhibits autophagy, induces apoptosis and alters cellular metabolic profiles. Ecotoxicology and Environmental Safety 2021 ;Volum 208. NOFIMA
Untitled
|
2020
|
10. |
Axelsson, Lars Torsten; Bjerke, Guro Alette; McLeod, Anette; Berget, Ingunn; Holck, Askild Lorentz. Growth Behavior of Listeria monocytogenes in a Traditional Norwegian Fermented Fish Product (Rakfisk), and Its Inhibition through Bacteriophage Addition. Foods 2020 ;Volum 9.(2) s. - OSTFSYK NMBU NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Johannessen, Tom Chr.; Holck, Askild Lorentz. Salterstattere i røkt laks. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-630-6) 14 s. Nofima rapportserie(14/2020) NOFIMA
Untitled
|
|
12. |
Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Carlehög, Mats; Henriksen, Edgar; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Liland, Kristian Hovde; Moen, Birgitte. Test av verktøy for kontroll med Listeria i laks og lakseprodukter. Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-617-7) 50 s. Nofima rapportserie(1/2020) NMBU NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Holck, Askild Lorentz. Fremtidens mat – Hvordan påvirkes mattryggheten av nye trender, nye teknologier og nye typer matvarer?,. Mattrygghetsdagen 2020; 2020-11-12 NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Holck, Askild Lorentz. Veileder for trygg gjenbruk av mat. smakmagasinet.no [Internett] 2020-12-30 NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Kure, Cathrine F.; Axelsson, Lars Torsten; Carlehög, Mats; Måge, Ingrid; Jensen, Merete Rusås; Holck, Askild Lorentz. The effects of a pilot-scale steam decontamination system on the hygiene and sensory quality of chicken carcasses. Food Control 2020 ;Volum 109. NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Song, Dan; Xu, Chao; Holck, Askild Lorentz; Liu, Rong. Combining metabolomics with bioanalysis methods to investigate the potential toxicity of dihexyl phthalate. Environmental Toxicology 2020 ;Volum 36.(2) s. - NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Xu, Chao; Song, Dan; Holck, Askild Lorentz; Youyou, Zhou; Liu, Rong. Identifying Lipid Metabolites Influenced by Oleic Acid Administration Using High-Performance Liquid Chromatography–Mass Spectrometry-Based Lipidomics. ACS Omega 2020 ;Volum 5.(20) NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Zheng, Peixiang; Yuan, Weigang; Xiao, Xiaoyue; Xiong, Kairong; Li, Xin; Holck, Askild Lorentz; Liu, Rong. Recent Advances in Molecular Mechanisms of Autophagosome-Lysosome Fusion and Impacts of Exogenous Factors. ES Food & Agroforestry (FAF) 2020 ;Volum 1. s. 53-76 NOFIMA
Untitled
|
2019
|
19. |
Heir, Even; Holck, Askild Lorentz. A solution to the fight against Listeria?. New Food Magazine 2019 ;Volum 22.(5) NOFIMA
Untitled
|
|
20. |
Heir, Even; Holck, Askild Lorentz. Ny teknologi viser lovende resultater for listeriabekjempelse. Norsk Sjømat 2019 (2) s. 32-35 NOFIMA
Untitled
|
|
21. |
Heir, Even; Jensen, Merete Rusås; Hovde Liland, Kristian; Carlehøg, Mats; Holck, Askild Lorentz. Effective control of Listeria monocytogenes on salmon by organic acid fermentate and UV-C treatments. International Symposium on Problems of Listeria and Listeriosis (ISOPOL); 2019-09-24 - 2019-09-27 NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Holck, Askild Lorentz. Denne maten bør du ikke spise etter utgått dato. godt.no [Internett] 2019-01-25 NOFIMA
Untitled
|
|
23. |
Holck, Askild Lorentz. Genmodifisert mat - Vi gløtter litt inn i fremtiden. Oslo Met, gjesteforelesning; 2019-05-14 NOFIMA
Untitled
|
|
24. |
Holck, Askild Lorentz. Ny kunnskap om mattrygghet. Næringsnytte 2019 ;Volum 9. s. 11- NOFIMA
Untitled
|
|
25. |
Holck, Askild Lorentz. Ny kunnskap om trygg matproduksjon. nofima.no [Internett] 2019-03-11 NOFIMA
Untitled
|
|
26. |
Holck, Askild Lorentz. Oversikt over mattrygghetskompetansen i Norge.. nofima.no [Internett] 2019-12-16 NOFIMA
Untitled
|
|
27. |
Holck, Askild Lorentz. Reduction of Listeria monocytogenes on cold-smoked and raw salmon fillets by UV-C and pulsed UV light. Big Ideas for UV + EB Technology Conference; 2019-03-19 NOFIMA
Untitled
|
|
28. |
Holck, Askild Lorentz. UV-lys, varmebehandling og organiske syrer i maten kan hindre at flere blir matforgiftet. forskning.no [Internett] 2019-03-11 NOFIMA
Untitled
|
|
29. |
Holck, Askild Lorentz. Veileder for trygg gjenbruk av mat i serveringsbransjen. : Matvett.no 2019 24 s. NOFIMA
Untitled
|
|
30. |
Holck, Askild Lorentz; Hansen, Michael Flemming. Trygg gjenbruk av mat. nofima.no [Internett] 2019-10-16 NOFIMA
Untitled
|
|
31. |
Holck, Askild Lorentz; Heir, Even. Reductions of Listeria monocytogenes on cold-smoked and raw salmon fillets by UV-C and pulsed UV light. Big Ideas for UV+EB Technology Conference & Expo; 2019-03-19 - 2019-03-20 NOFIMA
Untitled
|
|
32. |
Holck, Askild Lorentz; Heir, Even. Reductions of Listeria monocytogenes on cold-smoked and raw salmon fillets by UV-C and pulsed UV light. Fagdag om listeriakontroll; 2019-11-13 - 2019-11-13 NOFIMA
Untitled
|
|
33. |
McLeod, Anette; Holck, Askild Lorentz; Axelsson, Lars; Heir, Even; Rode, Tone Mari; Måge, Ingrid. Overlevelse av EHEC i salamipølse. Lunsjsseminar for sykehusansatte; 2019-05-08 NOFIMA OSTFSYK
Untitled
|
|
34. |
McLeod, Anette; Holck, Askild Lorentz; Axelsson, Lars; Heir, Even; Rode, Tone Mari; Måge, Ingrid; Wold Åsli, Anette; Drømtorp, Signe; Berg, Janina; Jensen, Merete Rusås; Johannessen, Tom Chr.. Patogener i matprodukter. Forskningslunsj - Intern Presentasjon av Anette McLeod for sin avdeling på Sykehuset Østfold, Kalnes; 2019-05-08 - 2019-05-08 NOFIMA OSTFSYK
Untitled
|
|
35. |
Wasteson, Yngvild; Aspholm, Marina; Lindstedt, Bjørn-Arne; Paulsen, Jan Erik; Hoff, Maia Emilie Brenden; Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Næs, Helga; Johannessen, Gro Skøien; Skjerdal, Olaug Taran; Stenrød, Marianne; Eggen, Trine; Milford, Anna Birgitte; Ottaviani Aalmo, Giovanna. Kunnskapsnotat om mattrygghet i næringsmiddelindustrien. ÅS: NMBU 2019 62 s. VETINST NOFIMA NIBIO NMBU
Untitled
|
|
36. |
Wasteson, Yngvild; Aspholm, Marina; Lindstedt, Bjørn-Arne; Paulsen, Jan Erik; Hoff, Maia Emilie Brenden; Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Næs, Helga; Johannessen, Gro Skøien; Skjerdal, Olaug Taran; Stenrød, Marianne; Eggen, Trine; Milford, Anna Birgitte; Ottaviani Aalmo, Giovanna. Kunnskapsnotat om mattrygghet i primærproduksjonen. Ås: NMBU 2019 64 s. VETINST NOFIMA NIBIO NMBU
Untitled
|
2018
|
37. |
Heir, Even; Liland, Kristian Hovde; Carlehög, Mats; Holck, Askild Lorentz. Listeria mitigation strategies on fresh and cold smoked salmon. FoodMicro 2018; 2018-09-03 - 2018-09-06 NOFIMA
Untitled
|
|
38. |
Heir, Even; Liland, Kristian Hovde; Carlehög, Mats; Holck, Askild Lorentz. Reduction and inhibition of Listeria monocytogenes in cold-smoked salmon by Verdad N6, a buffered vinegar fermentate, and UV-C treatments. International journal of food microbiology 2018 ;Volum 291. s. 48-58 NMBU NOFIMA
Untitled
|
|
39. |
Holck, Askild Lorentz. Lys og bruk av lys i forskning. Vitenskapelig panel i Vitenparken; 2018-11-29 NOFIMA
Untitled
|
|
40. |
Holck, Askild Lorentz. Matvarene du kan spise etter at de har passert datostemplingen. godt.no [Internett] 2018-11-19 NOFIMA
Untitled
|
|
41. |
Holck, Askild Lorentz. Mikrobiologi ved modifisert atmosfærepakking. Kurs i pakking av kjøtt, Nofima; 2018-10-15 NOFIMA
Untitled
|
|
42. |
Holck, Askild Lorentz. Over datoen? Dette kan du spise likevel!. VG [Avis] 2018-11-27 NOFIMA
Untitled
|
|
43. |
Holck, Askild Lorentz. Patfoodchain-prosjektet og hemming av patogene mikroorganismer. Mattrygghetsdagen 2018; 2018-11-21 NOFIMA
Untitled
|
|
44. |
Holck, Askild Lorentz. UV-lys dreper uønskede bakterier på kylling og egg. Matindustrien 09/2018, s 26-27, nofima.no [Fagblad] 2018-10-15 NOFIMA
Untitled
|
|
45. |
Holck, Askild Lorentz. UV-lys fjerner farlige bakterier. Nationen [Avis] 2018-11-12 NOFIMA
Untitled
|
|
46. |
Holck, Askild Lorentz. UV-lys tar knekken på farlige bakterier i rå kylling og egg. Nationen [Avis] 2018-11-12 NOFIMA
Untitled
|
|
47. |
Holck, Askild Lorentz. UV-lys tar knekken på farlige bakterier i rå kylling og egg. forskning.no [Internett] 2018-11-12 NOFIMA
Untitled
|
|
48. |
Holck, Askild Lorentz; Heir, Even. Spekepølsa – den perfekte sommermat. nofima.no, ntbinfo.no, forskning.no [Internett] 2018-06-22 NOFIMA
Untitled
|
|
49. |
Holck, Askild Lorentz; Liland, Kristian Hovde; Carlehög, Mats; Heir, Even. Reductions of Listeria monocytogenes on cold-smoked and raw salmon fillets by UV-C and pulsed UV light. Innovative Food Science & Emerging Technologies 2018 ;Volum 50. s. 1-10 NOFIMA
Untitled
|
|
50. |
Holck, Askild Lorentz; Liland, Kristian Hovde; Drømtorp, Signe; Carlehög, Mats; McLeod, Anette. Comparison of UV-C and pulsed UV light treatments for reduction of salmonella, listeria monocytogenes, and enterohemorrhagic Escherichia coli on eggs. Journal of Food Protection 2018 ;Volum 81.(1) s. 6-16 NOFIMA
Untitled
|
Vis neste liste
|