Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-50 av 260 << Forrige 1 2 3 4 5 6    Neste >>

2022
1 Heir, Even; Holck, Askild Lorentz.
Slik kan uønskede bakterier fjernes i maten. forskning.no, nofima.no [Internett] 2022-01-28
NOFIMA Untitled
 
2 Heir, Even; Jacobsen, Maria; Øvrum Gaarder, Mari; Berget, Ingunn; Dalgaard, Paw; Jensen, Merete Rusås; Holck, Askild Lorentz.
Microbial Safety and Sensory Analyses of Cold-Smoked Salmon Produced with Sodium-Reduced Mineral Salts and Organic Acid Salts. Foods 2022 ;Volum 11.(10) s. 1-21
NOFIMA Untitled
 
2021
3 Gaarder, Mari Øvrum; Myhrer, Kristine S.; Holck, Askild Lorentz; Heir, Even.
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-684-9) 12 s. Nofima rapportserie(21/2021)
NOFIMA Untitled
 
4 Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Holck, Askild Lorentz.
Optimal saltreduksjon i røkt laks (OptiSalm) – Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-689-4) 26 s. Nofima rapportserie(26/2021)
NOFIMA Untitled
 
5 Heir, Even; Holck, Askild Lorentz.
Bedre kontroll av bakterier. Næringsnytte 2021 ;Volum 11. s. 32-32
NOFIMA Untitled
 
6 Heir, Even; Solberg, Lars Erik; Carlehög, Mats; Moen, Birgitte; Jensen, Merete Rusås; Holck, Askild Lorentz.
Improved control of Listeria monocytogenes during storage of raw salmon by treatment with the fermentate Verdad N6 and nisin. International journal of food microbiology 2021 ;Volum 336.
NOFIMA Untitled
 
7 Heir, Even; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Skaret, Josefine; Grøvlen, Magnhild Seim; Holck, Askild Lorentz.
Improved microbial and sensory quality of chicken meat by treatment with lactic acid, organic acid salts and modified atmosphere packaging. International journal of food microbiology 2021 ;Volum 362.
NOFIMA Untitled
 
8 Holck, Askild Lorentz.
Trondheimsgründere lager UV-lys med ultratynt blyant-materiale: Dreper virus uten kjemiske midler. forskning.no, fagpressenytt.no, abcnyheter.no, msn.com [Internett] 2021-04-19
NOFIMA Untitled
 
9 Song, Dan; Xu, Chao; Holck, Askild Lorentz; Liu, Rong.
Acrylamide inhibits autophagy, induces apoptosis and alters cellular metabolic profiles. Ecotoxicology and Environmental Safety 2021 ;Volum 208.
NOFIMA Untitled
 
2020
10 Axelsson, Lars Torsten; Bjerke, Guro Alette; McLeod, Anette; Berget, Ingunn; Holck, Askild Lorentz.
Growth Behavior of Listeria monocytogenes in a Traditional Norwegian Fermented Fish Product (Rakfisk), and Its Inhibition through Bacteriophage Addition. Foods 2020 ;Volum 9.(2) s. -
OSTFSYK NMBU NOFIMA Untitled
 
11 Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Johannessen, Tom Chr.; Holck, Askild Lorentz.
Salterstattere i røkt laks. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-630-6) 14 s. Nofima rapportserie(14/2020)
NOFIMA Untitled
 
12 Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Carlehög, Mats; Henriksen, Edgar; Solberg, Lars Erik; Jensen, Merete Rusås; Liland, Kristian Hovde; Moen, Birgitte.
Test av verktøy for kontroll med Listeria i laks og lakseprodukter. Faglig sluttrapport. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-617-7) 50 s. Nofima rapportserie(1/2020)
NMBU NOFIMA Untitled
 
13 Holck, Askild Lorentz.
Fremtidens mat – Hvordan påvirkes mattryggheten av nye trender, nye teknologier og nye typer matvarer?,. Mattrygghetsdagen 2020; 2020-11-12
NOFIMA Untitled
 
14 Holck, Askild Lorentz.
Veileder for trygg gjenbruk av mat. smakmagasinet.no [Internett] 2020-12-30
NOFIMA Untitled
 
15 Kure, Cathrine F.; Axelsson, Lars Torsten; Carlehög, Mats; Måge, Ingrid; Jensen, Merete Rusås; Holck, Askild Lorentz.
The effects of a pilot-scale steam decontamination system on the hygiene and sensory quality of chicken carcasses. Food Control 2020 ;Volum 109.
NOFIMA Untitled
 
16 Song, Dan; Xu, Chao; Holck, Askild Lorentz; Liu, Rong.
Combining metabolomics with bioanalysis methods to investigate the potential toxicity of dihexyl phthalate. Environmental Toxicology 2020 ;Volum 36.(2) s. -
NOFIMA Untitled
 
17 Xu, Chao; Song, Dan; Holck, Askild Lorentz; Youyou, Zhou; Liu, Rong.
Identifying Lipid Metabolites Influenced by Oleic Acid Administration Using High-Performance Liquid Chromatography–Mass Spectrometry-Based Lipidomics. ACS Omega 2020 ;Volum 5.(20)
NOFIMA Untitled
 
18 Zheng, Peixiang; Yuan, Weigang; Xiao, Xiaoyue; Xiong, Kairong; Li, Xin; Holck, Askild Lorentz; Liu, Rong.
Recent Advances in Molecular Mechanisms of Autophagosome-Lysosome Fusion and Impacts of Exogenous Factors. ES Food & Agroforestry (FAF) 2020 ;Volum 1. s. 53-76
NOFIMA Untitled
 
2019
19 Heir, Even; Holck, Askild Lorentz.
A solution to the fight against Listeria?. New Food Magazine 2019 ;Volum 22.(5)
NOFIMA Untitled
 
20 Heir, Even; Holck, Askild Lorentz.
Ny teknologi viser lovende resultater for listeriabekjempelse. Norsk Sjømat 2019 (2) s. 32-35
NOFIMA Untitled
 
21 Heir, Even; Jensen, Merete Rusås; Hovde Liland, Kristian; Carlehøg, Mats; Holck, Askild Lorentz.
Effective control of Listeria monocytogenes on salmon by organic acid fermentate and UV-C treatments. International Symposium on Problems of Listeria and Listeriosis (ISOPOL); 2019-09-24 - 2019-09-27
NOFIMA Untitled
 
22 Holck, Askild Lorentz.
Denne maten bør du ikke spise etter utgått dato. godt.no [Internett] 2019-01-25
NOFIMA Untitled
 
23 Holck, Askild Lorentz.
Genmodifisert mat - Vi gløtter litt inn i fremtiden. Oslo Met, gjesteforelesning; 2019-05-14
NOFIMA Untitled
 
24 Holck, Askild Lorentz.
Ny kunnskap om mattrygghet. Næringsnytte 2019 ;Volum 9. s. 11-
NOFIMA Untitled
 
25 Holck, Askild Lorentz.
Ny kunnskap om trygg matproduksjon. nofima.no [Internett] 2019-03-11
NOFIMA Untitled
 
26 Holck, Askild Lorentz.
Oversikt over mattrygghetskompetansen i Norge.. nofima.no [Internett] 2019-12-16
NOFIMA Untitled
 
27 Holck, Askild Lorentz.
Reduction of Listeria monocytogenes on cold-smoked and raw salmon fillets by UV-C and pulsed UV light. Big Ideas for UV + EB Technology Conference; 2019-03-19
NOFIMA Untitled
 
28 Holck, Askild Lorentz.
UV-lys, varmebehandling og organiske syrer i maten kan hindre at flere blir matforgiftet. forskning.no [Internett] 2019-03-11
NOFIMA Untitled
 
29 Holck, Askild Lorentz.
Veileder for trygg gjenbruk av mat i serveringsbransjen. : Matvett.no 2019 24 s.
NOFIMA Untitled
 
30 Holck, Askild Lorentz; Hansen, Michael Flemming.
Trygg gjenbruk av mat. nofima.no [Internett] 2019-10-16
NOFIMA Untitled
 
31 Holck, Askild Lorentz; Heir, Even.
Reductions of Listeria monocytogenes on cold-smoked and raw salmon fillets by UV-C and pulsed UV light. Big Ideas for UV+EB Technology Conference & Expo; 2019-03-19 - 2019-03-20
NOFIMA Untitled
 
32 Holck, Askild Lorentz; Heir, Even.
Reductions of Listeria monocytogenes on cold-smoked and raw salmon fillets by UV-C and pulsed UV light. Fagdag om listeriakontroll; 2019-11-13 - 2019-11-13
NOFIMA Untitled
 
33 McLeod, Anette; Holck, Askild Lorentz; Axelsson, Lars; Heir, Even; Rode, Tone Mari; Måge, Ingrid.
Overlevelse av EHEC i salamipølse. Lunsjsseminar for sykehusansatte; 2019-05-08
NOFIMA OSTFSYK Untitled
 
34 McLeod, Anette; Holck, Askild Lorentz; Axelsson, Lars; Heir, Even; Rode, Tone Mari; Måge, Ingrid; Wold Åsli, Anette; Drømtorp, Signe; Berg, Janina; Jensen, Merete Rusås; Johannessen, Tom Chr..
Patogener i matprodukter. Forskningslunsj - Intern Presentasjon av Anette McLeod for sin avdeling på Sykehuset Østfold, Kalnes; 2019-05-08 - 2019-05-08
NOFIMA OSTFSYK Untitled
 
35 Wasteson, Yngvild; Aspholm, Marina; Lindstedt, Bjørn-Arne; Paulsen, Jan Erik; Hoff, Maia Emilie Brenden; Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Næs, Helga; Johannessen, Gro Skøien; Skjerdal, Olaug Taran; Stenrød, Marianne; Eggen, Trine; Milford, Anna Birgitte; Ottaviani Aalmo, Giovanna.
Kunnskapsnotat om mattrygghet i næringsmiddelindustrien. ÅS: NMBU 2019 62 s.
VETINST NOFIMA NIBIO NMBU Untitled
 
36 Wasteson, Yngvild; Aspholm, Marina; Lindstedt, Bjørn-Arne; Paulsen, Jan Erik; Hoff, Maia Emilie Brenden; Heir, Even; Holck, Askild Lorentz; Næs, Helga; Johannessen, Gro Skøien; Skjerdal, Olaug Taran; Stenrød, Marianne; Eggen, Trine; Milford, Anna Birgitte; Ottaviani Aalmo, Giovanna.
Kunnskapsnotat om mattrygghet i primærproduksjonen. Ås: NMBU 2019 64 s.
VETINST NOFIMA NIBIO NMBU Untitled
 
2018
37 Heir, Even; Liland, Kristian Hovde; Carlehög, Mats; Holck, Askild Lorentz.
Listeria mitigation strategies on fresh and cold smoked salmon. FoodMicro 2018; 2018-09-03 - 2018-09-06
NOFIMA Untitled
 
38 Heir, Even; Liland, Kristian Hovde; Carlehög, Mats; Holck, Askild Lorentz.
Reduction and inhibition of Listeria monocytogenes in cold-smoked salmon by Verdad N6, a buffered vinegar fermentate, and UV-C treatments. International journal of food microbiology 2018 ;Volum 291. s. 48-58
NMBU NOFIMA Untitled
 
39 Holck, Askild Lorentz.
Lys og bruk av lys i forskning. Vitenskapelig panel i Vitenparken; 2018-11-29
NOFIMA Untitled
 
40 Holck, Askild Lorentz.
Matvarene du kan spise etter at de har passert datostemplingen. godt.no [Internett] 2018-11-19
NOFIMA Untitled
 
41 Holck, Askild Lorentz.
Mikrobiologi ved modifisert atmosfærepakking. Kurs i pakking av kjøtt, Nofima; 2018-10-15
NOFIMA Untitled
 
42 Holck, Askild Lorentz.
Over datoen? Dette kan du spise likevel!. VG [Avis] 2018-11-27
NOFIMA Untitled
 
43 Holck, Askild Lorentz.
Patfoodchain-prosjektet og hemming av patogene mikroorganismer. Mattrygghetsdagen 2018; 2018-11-21
NOFIMA Untitled
 
44 Holck, Askild Lorentz.
UV-lys dreper uønskede bakterier på kylling og egg. Matindustrien 09/2018, s 26-27, nofima.no [Fagblad] 2018-10-15
NOFIMA Untitled
 
45 Holck, Askild Lorentz.
UV-lys fjerner farlige bakterier. Nationen [Avis] 2018-11-12
NOFIMA Untitled
 
46 Holck, Askild Lorentz.
UV-lys tar knekken på farlige bakterier i rå kylling og egg. Nationen [Avis] 2018-11-12
NOFIMA Untitled
 
47 Holck, Askild Lorentz.
UV-lys tar knekken på farlige bakterier i rå kylling og egg. forskning.no [Internett] 2018-11-12
NOFIMA Untitled
 
48 Holck, Askild Lorentz; Heir, Even.
Spekepølsa – den perfekte sommermat. nofima.no, ntbinfo.no, forskning.no [Internett] 2018-06-22
NOFIMA Untitled
 
49 Holck, Askild Lorentz; Liland, Kristian Hovde; Carlehög, Mats; Heir, Even.
Reductions of Listeria monocytogenes on cold-smoked and raw salmon fillets by UV-C and pulsed UV light. Innovative Food Science & Emerging Technologies 2018 ;Volum 50. s. 1-10
NOFIMA Untitled
 
50 Holck, Askild Lorentz; Liland, Kristian Hovde; Drømtorp, Signe; Carlehög, Mats; McLeod, Anette.
Comparison of UV-C and pulsed UV light treatments for reduction of salmonella, listeria monocytogenes, and enterohemorrhagic Escherichia coli on eggs. Journal of Food Protection 2018 ;Volum 81.(1) s. 6-16
NOFIMA Untitled
 
    Vis neste liste