2022
|
1. |
Boge, Lidunn Mosaker. Vrakede grønnsaker ga sunnere og saftigere veganburgere. https://forskning.no/ 2022 NOFIMA
Untitled
|
2021
|
2. |
Govaerts, Florent; Boge, Lidunn Mosaker. Mange nordmenn vil spise tang (www.nofima.no 8/4-2021). NOFIMA
Untitled
|
|
3. |
Stormo, Svein Kristian; Boge, Lidunn Mosaker. Frossenfisken er ofte ikke kald nok. forskning.no, fiskebat.no [Internett] 2021-03-02 NOFIMA
Untitled
|
2020
|
4. |
Boge, Lidunn Mosaker; Solheim, Wilhelm Andreas. Slik gjør du brukertester. Forskningskommunikasjonsdagen 2020 - God forskningskommunikasjon i praksis; 2020-11-19 NOFIMA
Untitled
|
|
5. |
Dang, Tem Thi; Boge, Lidunn Mosaker. Kylling får økt holdbarhet med CO2. forskning.no [Internett] 2020-02-03 NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Iversen, Stian Gjerstad; Boge, Lidunn Mosaker. Kokkenes favoritter avsløres i ny metode. matindustrien.no [Internett] 2020-12-17 NOFIMA
Untitled
|
2019
|
7. |
Boge, Lidunn Mosaker. Denne fotoboksen kan gjøre fiskeauksjoner lettere. Forskning.no 2019 NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Dreyer, Bent; Boge, Lidunn Mosaker. Fredsskapende algoritmer for fiskepriser. nofima.no [Internett] 2019-01-31 NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Karlsen, Kine Mari; Boge, Lidunn Mosaker. Side om side langs kysten. nofima.no [Internett] 2019-01-10 NOFIMA
Untitled
|
|
10. |
Skipnes, Dagbjørn; Boge, Lidunn Mosaker. Et hull i boksen kan gi bedre hermetikkmat. forskning.no [Internett] 2019-12-07 NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Solås, Ann-Magnhild; Boge, Lidunn Mosaker. Nytt tankesett på vei inn i kystforvaltningen. nofima.no 2019 NOFIMA
Untitled
|
2016
|
12. |
Næs, Tormod; Boge, Lidunn Mosaker. Lærer matprodusenter å smake selv. forskning.no [Internett] 2016-03-04 NOFIMA
Untitled
|
2015
|
13. |
Svorken, Marianne; Boge, Lidunn Mosaker. Mye å hente på bedre håndtering. www.nofima.no [Internett] 2015-05-19 NOFIMA
Untitled
|