Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 Norsk versjon


 
Mainpage
Research results/NVI
Researchers
Projects
Research units
Log in
About Cristin
 
 
   
Back to search     Short format     Full format    
Export to


Showing results 1-16 of 16

2020
1 Almås, Karl Andreas; Johansen, Ulf.
Nye muligheter for næringsutvikling i Trondheimsregionen. : SINTEF Ocean AS 2020 (ISBN 978-82-14-06554-1)
OCEAN Untitled
 
2 Almås, Karl Andreas; Josefsen, Kjell Domaas; Gjøsund, Svein Helge; Skjermo, Jorunn; Forbord, Silje; Jafarzadeh, Sepideh; Sletta, Håvard; Aasen, Inga Marie; Hagemann, Andreas; Chauton, Matilde Skogen; Aursand, Ida Grong; Evjemo, Jan Ove; Slizyte, Rasa; Standal, Inger Beate; Grimsmo, Leif; Aursand, Marit.
Bærekraftig fôr til norsk laks. : SINTEF Ocean AS 2020 119 p.
OCEAN SINTEF Untitled
 
2019
3 Almås, Karl Andreas; Barrio, Maria; Fleischer, Vincent; Haugan, Petter M.; Sand, Gunnar.
Nye muligheter for verdiskaping i Norge. : SINTEF 2019 39 p.
OCEAN SINTEF Untitled
 
2017
4 Almås, Karl Andreas; Ratvik, Ingeborg.
Sjøkart mot 2050 - Tiltak for utvikling av biologisk baserte marine næringer mot 2050. : SINTEF Ocean 2017 (ISBN 978-82-7174-283-6) 49 p.
OCEAN Untitled
 
5 Edvardsen, Torgeir; Almås, Karl Andreas.
Norsk havøkonomi mot 2050 – en videreføring av OECD’s rapport The Ocean Economy in 2030 - OC2017 A-041. : SINTEF Ocean 2017 (ISBN 978-82-7174-273-7) 44 p.
OCEAN Untitled
 
6 Grimsmo, Leif; Almås, Karl Andreas; Hognes, Erik Skontorp.
Industriell utvikling av et mesopelagisk fiske - miljøeffekter - OC2017 A-196. : SINTEF Ocean 2017 (ISBN 978-82-7174-317-8) 15 p.
OCEAN Untitled
 
2015
7 Almås, Karl Andreas.
Salmon - a success story in Norway. Seminar on aquaculture development: Brazil - a new super power in aquaculture; 2015-08-20
OCEAN Untitled
 
2013
8 Almås, Karl Andreas.
Industriell revulosjon på gang. FiskeribladetFiskaren [Newspaper] 2013-04-17
OCEAN Untitled
 
9 Grue, John; Almås, Karl Andreas.
Food from the Ocean - Norway's Opportunities. Novus Forlag 2013 (ISBN 978-82-7099-729-9) 151 p.
OCEAN UiO Untitled
 
10 Grue, John; Almås, Karl Andreas.
Introduction - Norway, a Maritime Country and a Global Seafood Producer. I: Food from the Ocean - Norway's Opportunities. Novus Forlag 2013 ISBN 978-82-7099-729-9. p. 13-22
OCEAN UiO Untitled
 
11 Grue, John; Almås, Karl Andreas.
Preface. I: Food from the Ocean - Norway's Opportunities. Novus Forlag 2013 ISBN 978-82-7099-729-9. p. 5-9
OCEAN UiO Untitled
 
12 Olsen, Yngvar; Almås, Karl Andreas.
Laks med god smak. Adresseavisen 2013 p. -
OCEAN NTNU Untitled
 
2007
13 Schmid, Ruth; Almås, Karl Andreas; Ellingsen, Trond Erling; Romslo, Inge.
SINTEFs STRATEGI INNEN BIOVITENSKAP INKL. BIOTEKNOLOGI FOR PERIODEN 2007-2011 ÅPEN VERSJON. : SINTEF rapport 2007 33 p. SINTEF Rapport
OCEAN SINTEF Untitled
 
2005
14 Almås, Karl Andreas.
Teknologiens betydning for utviklingen av norsk havbruk. I: Teknologi og samfunn. : Norges Tekniske Vitenskapsakademi 2005 ISBN 8277190530. p. 125-149
OCEAN Untitled
 
2002
15 Ellingsen, Harald; Standal, Dag; Gjøsund, Svein Helge; Almås, Karl Andreas; Sunde, Leif Magne.
Marine ressurser og teknologiutvikling. : SINTEF rapport 2002 (ISBN 8214018811) SINTEF Rapport
OCEAN Untitled
 
1999
16 Almås, Karl Andreas.
SINTEF Fiskeri og havbruk AS - En presentasjon. : SINTEF rapport 1999 (ISBN 8214014638) 9 p. SINTEF Rapport
OCEAN Untitled