Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-9 av 9

Del av bok/rapport
1 Aadland, Eli Kristin.
Mat og helse - i natur og fra natur. I: Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene. Fagbokforlaget 2019 ISBN 9788245032901. s. 299-310
HVL Untitled
 
2 Wergedahl, Hege; Fossgard, Eldbjørg; Aadland, Eli Kristin; Holthe, Asle.
Children’s Food Choices during Kindergarten Meals. I: Childhood Cultures in Transformation 30 Years of the UN Convention on the Rights of the Child in Action towards Sustainability. Brill|Sense 2021 ISBN 978-90-04-44566-6. s. 138-161
HVL Untitled
 
Tidsskriftspublikasjon
3 Aadland, Eli Kristin; Lavigne, Charles; Graff, Ingvild Eide; Eng, Øyvin Andre Solberg; Paquette, Martine; Holthe, Asle; Mellgren, Gunnar; Jacques, Hélène; Liaset, Bjørn.
Lean-seafood intake reduces cardiovascular lipid risk factors in healthy subjects: results from a randomized controlled trial with a crossover design. American Journal of Clinical Nutrition 2015 ;Volum 102.(3) s. 582-592
HAVFORSK HAUKELAND HVL UiB Untitled
 
4 Ask, Anne Merete Selvik; Aarek, Ingebjørg; Helland, Merete Hagen; Sandvik, Camilla; Aadland, Eli Kristin.
The Challenge of Teaching Food and Health in the First Four Years of Primary School in Norway. Journal of the International Society for Teacher Education 2020 ;Volum 24.(1) s. 60-70
HVL NORD UIA UIS Untitled
 
5 Borgen, Jorunn Spord; Hallås, Bjørg Oddrun; Seland, Eli Heldaas; Aadland, Eli Kristin; Vindenes, Njål.
De praktiske og estetiske fagene i skole og lærerutdanning – historisk konseptualisering. Acta Didactica Norden (ADNO) 2020 ;Volum 14.(1) s. -
HVL NIH Untitled
 
6 Hallås, Bjørg Oddrun; Aadland, Eli Kristin; Lund, Tom.
Oppfatninger av natur i planverkene for kroppsøving og mat og helse i femårige grunnskolelærerutdanninger. Acta Didactica Norden (ADNO) 2019 ;Volum 13.(1) s. 1-22
HVL Untitled
 
7 Helland, Merete Hagen; Aadland, Eli Kristin; Ask, Anne Merete Selvik; Sandvik, Camilla.
Rammefaktorenes betydning for mat- og helseundervisningen på 1.–4. trinn. Acta Didactica Norden (ADNO) 2021 ;Volum 15.(1) s. -
UIS UIA HVL NORD Untitled
 
8 Henjum, Sigrun; Brantsæter, Anne Lise; Kurniasari, Astrid; Dahl, Lisbeth; Aadland, Eli Kristin; Gjengedal, Elin Lovise Folven; Birkeland, Susanne; Aakre, Inger.
Suboptimal Iodine Status and Low Iodine Knowledge in Young Norwegian Women. Nutrients 2018 ;Volum 10.(7) s. -
FHI HAVFORSK HVL OSLOMET NMBU Untitled
 
9 Øyen, Jannike; Aadland, Eli Kristin; Liaset, Bjørn; Fjære, Even; Dahl, Lisbeth; Madsen, Lise.
Lean-seafood intake increases urinary iodine concentrations and plasma selenium levels: a randomized controlled trial with crossover design. European Journal of Nutrition 2020 s. 1-11
HAVFORSK HVL Untitled