|
|
Norsk
versjon
In order to register data in Cristin, you must be an academic or administrative employee.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Showing results 1-50 of 209
|
<< Previous
1
2
3
4
5
Next >>
|
2024
|
1. |
Smith, Rachel; Methven, Lisa; Clegg, Miriam E.; Geny, Alexia; Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Rognså, Guro Helgesdotter; Maitre, Isabelle; Brasse, Céline; Van Wymelbeke-Delannoy, Virginie; Sulmont-Rossé, Claire. Older adults' acceptability of and preferences for food-based protein fortification in the UK, France and Norway. Appetite 2024 p. 1-49 NOFIMA
Untitled
|
2023
|
2. |
Eg, Ragnhild; Galler, Martina; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Gonera, Antje; Almli, Valerie Isabelle Lengard. Self-restraint in the mobile era: Adolescent differences in digital maturity and eating behaviour. 15th Pangborn Sensory Science Symposium; 2023-08-20 - 2023-08-24 NOFIMA
Untitled
|
|
3. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. - Mat er nøkkel til god eldrehelse. nationen.no 2023 NOFIMA
Untitled
|
|
4. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Medin, Anine Christine; Aune, Dagfinn. Ultraprosessert mat burde være et kostråd: NEI. Norsk tidsskrift for ernæring (NTFE) 2023 ;Volume 21.(3) p. 26-30 NOFIMA UIA ONH KREFTREG
Untitled
|
|
5. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Terragni, Laura; Ueland, Øydis. Changes in older adults' food choices – a 10-year follow-up study. 22nd Annual Meeting ISBNPA; 2023-06-17 - 2023-06-17 UiO OSLOMET NOFIMA
Untitled
|
|
6. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Ueland, Øydis. Bedre livskvalitet for eldre ved bruk av et enkelt digitalt kommunikasjonsverktøy. Den 8. nasjonale kongress i aldersforskning. Aldring i en ny tid; 2023-10-23 - 2023-10-24 NOFIMA UiO
Untitled
|
|
7. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Ueland, Øydis. How Families’ Use of Digital Technology Can Be a Tool for Reducing Loneliness and Improving Food Intake among Older Adults. Journal of Ageing and Longevity 2023 ;Volume 3.(1) p. 46-58 NOFIMA
Untitled
|
|
8. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Varela, Paula; Nersten, Solveig. Derfor kan planteburgeren være usunn. VGTV [Internet] 2023-07-21 NOFIMA
Untitled
|
|
9. |
Skipnes, Dagbjørn; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Hva med ultraprosessert mat?. Næringsnytte 2023 ;Volume 13. p. 28-28 NOFIMA
Untitled
|
|
10. |
Smith, Rachel; Methven, Lisa; Clegg, Miriam; Geny, Alexia; Ueland, Øydis; Rognså, Guro Helgesdotter; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Sulmont-Rossé, Claire. European older adults' acceptability of and preferences for protein fortification. 15th Pangborn Sensory Science Symposium; 2023-08-20 - 2023-08-24 NOFIMA
Untitled
|
|
11. |
Ueland, Øydis; Clegg, Miriam; Geny, Alexia; Methven, Lisa; Rognså, Guro Helgesdotter; Smith, Rachel; Sulmont-Rossé, Claire; Van Wymelbeke-Delannoy, Virginie; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Identification of foods commonly used by older adults in England, France and Norway for protein enrichment to prevent undernutrition. 22nd Annual Meeting ISBNPA; 2023-06-17 - 2023-06-17 NOFIMA
Untitled
|
2022
|
12. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Ferdigmat er å gå opp i kvalitet. Moss avis [Newspaper] 2022-06-30 NOFIMA
Untitled
|
|
13. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Denne dietten bedrer helsa di – selv om du ikke går ned i vekt.. News.leportale; nrk.no [Internet] 2022-03-19 NOFIMA
Untitled
|
|
14. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Restematen som ikke bør varmes opp. vi.no [Internet] 2022-08-18 NOFIMA
Untitled
|
|
15. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Ueland, Øydis. Pass på å få nok proteiner. Pensjonisten [Journal] 2022-03-02 NOFIMA
Untitled
|
|
16. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Ueland, Øydis. The impact of using Komp as a tool for reducing malnutrition and loneliness for home-living older adults. 26th Nordic Congress of Gerontology; 2022-06-08 - 2022-06-10 NOFIMA
Untitled
|
|
17. |
Nersten, Solveig; Myhrer, Kristine S.; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Pedersen, Mads Erling; Gonera, Antje; Varela, Paula. Faux or the next best? Taste, texture, nutrition, and consumer acceptance of veggie burgers vs. the real thing.. EuroSense 2022; 2022-09-13 - 2022-09-16 NOFIMA
Untitled
|
|
18. |
Pedersen, Mads Erling; Hiorth, Marthe; Hersleth, Margrethe; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Gonera, Antje; Varela, Paula. Can canteens become a catalyst for the green shift?. EuroSense 2022; 2022-09-13 - 2022-09-16 NOFIMA
Untitled
|
|
19. |
Rosnes, Jan Thomas; Skipnes, Dagbjørn; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Kjellevold, Marian. Tørket mat har mange gode egenskaper. Mat og Marked 2022 p. 36-37 NOFIMA HAVFORSK
Untitled
|
|
20. |
Smith, Rachel; Methven, Lisa; Clegg, Miriam; Geny, Alexia; Ueland, Øydis; Rognså, Guro Helgesdotter; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Sulmont-Rossé, Claire. DIY protein fortification: what foods are suitable for UK older adults to fortify at home? The recipe for success. Eurosense 2022; 2022-09-14 NOFIMA
Untitled
|
|
21. |
Sulmont-Rossé, Claire; Feron, Gilles; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Geny, Alexia; Smith, Rachel; Koga, Shiori; Rognså, Guro Helgesdotter; Maître, Isabelle; Methven, Lisa; Ueland, Øydis. Development of innovative food-based fortification solutions to sustain health in older people using a co-creation approach. Eurosense 2022; 2022-09-14 NOFIMA
Untitled
|
|
22. |
Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Schillinger, Ine; Varela, Paula. Opportunities and barriers for food intake in older age – a Norwegian perspective. Food & Nutrition Research (FNR) 2022 ;Volume 66. p. 1-18 NOFIMA NMBU
Untitled
|
|
23. |
Varela, Paula; Øvrum Gaarder, Mari; Pedersen, Mads Erling; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Østbye, Tone-Kari K; Kettunen, Anne Helena. Consumer involvement as active partners in research and innovation; a case study on gene editing of salmon. EuroSense 2022; 2022-09-08 - 2022-09-11 NOFIMA
Untitled
|
|
24. |
Varela-Tomasco, Paula Alejandra; Knutsen, Svein Halvor; Skipnes, Dagbjørn; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Hva vet vi om ultraprossert mat?. Forskersonen.no 2022 NOFIMA
Untitled
|
2021
|
25. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. - Social innovation and healthy ageing in the daily life for the elderly living at home in 2030 - A user-centered approach to creating opportunities. - Panel: Silver Surfers and baby boomers: an ignored opportunity?. FoodNavigatorSummit - Healthy Ageing; 2021-03-22 NOFIMA
Untitled
|
|
26. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Dette er MSG: – I vanlige mengder er det ufarlig. godt.no [Internet] 2021-10-04 NOFIMA
Untitled
|
|
27. |
Myhrer, Kristine S.; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Dette gir smak til vegetarburgeren. forskning.no [Internet] 2021-08-16 NOFIMA
Untitled
|
|
28. |
Myhrer, Kristine S.; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Store forskjeller på vegetarburgere. nofima.no [Internet] 2021-08-24 NOFIMA
Untitled
|
|
29. |
Myhrer, Kristine S.; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Test av 22 vegetarburgere. nationen.no [Internet] 2021-08-16 NOFIMA
Untitled
|
|
30. |
Myhrer, Kristine S.; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Test av 22 vegetarburgere. Nationen [Newspaper] 2021-10-04 NOFIMA
Untitled
|
|
31. |
Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Lindberg, Diana; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Alm, Siril; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas; Rud, Ida; Varela, Paula. Sluttrapport VårMat.- VårMat - strategisk satsing på persontilpasset mat 2018-2020. Tromsø: Nofima AS 2021 (ISBN 978-82-8296-667-2) 29 p. Nofima rapportserie(3/2021) NOFIMA
Untitled
|
2020
|
32. |
Aarum, Anne Kathrine Owren; Frantzen, Hilde Nysæter; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Högberg, Anders; Karlsen, Anna Maria; Lien, Aina; Lund-Iversen, Kaja; Saarem, Kristin; Øien, Henriette. Salt targets and monitoring of salt reduction in food products in Norway. 12th Nordic Nutrition Conference; 2020-12-14 - 2020-12-16 NOFIMA
Untitled
|
|
33. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Dette vil eldre spise i 2030. Norsk telegrambyrå (NTB) + mange flere [Internet] 2020-08-30 NOFIMA
Untitled
|
|
34. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Eldre og matvaner. Undervisning OsloMet Samfunnsernæring; 2020-03-20 - 2020-03-20 NOFIMA
Untitled
|
|
35. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Forskere: Dette vil eldre spise i 2030.. Vårt Land [Newspaper] 2020-08-25 NOFIMA
Untitled
|
|
36. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Hva og hvordan spiser eldre i 2030?. nofima.no [Internet] 2020-08-26 NOFIMA
Untitled
|
|
37. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Nofima: Slik vil eldre spise i 2030.. Fagpressenytt.no; Fjordabladet; Fremover [Internet] 2020-08-25 NOFIMA
Untitled
|
|
38. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Bugge, Annechen Bahr; Ueland, Øydis. Health-related factors influencing food choices of active home-living older adults in Norway.. Norsk tidsskrift for ernæring (NTFE) 2020 (2) OSLOMET NOFIMA
Untitled
|
|
39. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Kirkhus, Bente; Borge, Grethe Iren Andersen; By, Eilin Lundekvam; Henriksen, Karianne Spetaas. Bearbeidet kjøtt og tarmkreft. Bramat.no 2020 NOFIMA
Untitled
|
|
40. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Kirkhus, Bente; Borge, Grethe Iren Andersen; By, Elin Lundekvam; Henriksen, Karianne Spetaas. Bearbeidet kjøtt og tarmkreft – kan vi gjøre norske produkter sunnere?. Norsk tidsskrift for ernæring (NTFE) 2020 (1) NOFIMA
Untitled
|
|
41. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje. Food for ageing populations: What, how and where will the elderly be eating in 2030?. foodnavigator.com [Internet] 2020-09-28 NOFIMA
Untitled
|
|
42. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje. Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030 - En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom. Tromsø: Nofima AS 2020 (ISBN 978-82-8296-647-4) 58 p. Nofima rapportserie(30/2020) NOFIMA
Untitled
|
|
43. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje. Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030 - En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom.. Nofimas digitale rapportslipp; 2020-08-25 - 2020-08-25 NOFIMA
Untitled
|
|
44. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Nilsson, Astrid; Gonera, Antje. Social innovation for solving societal challenges connected to ageing and undernutrition in the daily life for elderly living at home.. 12th Nordic Nutrition Conference; 2020-12-14 - 2020-12-16 NOFIMA
Untitled
|
|
45. |
Rosnes, Jan Thomas; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Skipnes, Dagbjørn. Tørket mat både sunt og bærekraftig. Kjøkkenskriveren [Business/trade/industry journal] 2020-05-07 NOFIMA
Untitled
|
|
46. |
Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Diet and health among active older adults.. 12th Nordic Nutrition Conference; 2020-12-14 - 2020-12-16 NOFIMA
Untitled
|
|
47. |
Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Food and health related characteristics of active home-living elderly n Norway. Proceedings of the Nutrition Society 2020 ;Volume 79.(2) NOFIMA
Untitled
|
2019
|
48. |
Aarum, Anne Kathrine Owren; Frantzen, Hilde Nysæter; Karlsen, Anna Maria; Lien, Aina; Lund-Iversen, Kaja; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Saarem, Kristin; Øien, Henriette. Saltpartnerskapet 2015–2018 – Fremdrift og måloppnåelse. Oslo: Helsedirektoratet 2019 40 p. NOFIMA
Untitled
|
|
49. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. Det sosiale måltidet gir matlyst og måltidsglede. Horecanytt 2019 NOFIMA
Untitled
|
|
50. |
Grini, Ida Synnøve Bårvåg. DRIVSTOFF FOR KROPPEN. Vi over 60 [Journal] 2019-01-25 NOFIMA
Untitled
|
Show next list
|