Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-50 av 158 << Forrige 1 2 3 4    Neste >>

2019
1 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Det sosiale måltidet gir matlyst og måltidsglede. Horecanytt 2019
NOFIMA Untitled
 
2 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
DRIVSTOFF FOR KROPPEN. Vi over 60 [Tidsskrift] 2019-01-25
NOFIMA Untitled
 
3 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Fjordland tar oppgjør med fordommer. fjordland.no [Internett] 2019-02-27
NOFIMA Untitled
 
4 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
«Hvem er dagens eldre og hvilken betydning har kostholdet for tannhelsen?». Tannteknikerutdanningens fagdag; 2019-05-06 - 2019-05-06
NOFIMA Untitled
 
5 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hvem er de eldre - og når er en eldre?. NMBU - Masterstudenter; 2019-08-19 - 2019-08-19
NOFIMA Untitled
 
6 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kommunen skal skape hverdagsglede gjennom mat. Østlandets Blad [Avis] 2019-04-01
NOFIMA Untitled
 
7 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kosthold som forlenger livet. Dagbladet [Avis] 2019-08-14
NOFIMA Untitled
 
8 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kostholdet som forlenger livet. Dagbladet [Avis] 2019-08-14
NOFIMA Untitled
 
9 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Mange eldre er underernærte. Ås avis [Avis] 2019-04-04
NOFIMA Untitled
 
10 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Nå får du larvebrød på butikken. tv2.no [Internett] 2019-03-06
NOFIMA Untitled
 
11 Henriksen, Karianne Spetaas; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Påvirker norske råvarer kreftrisiko?. Go’mørning 2019 ;Volum 01.(19) s. 45-43
NOFIMA Untitled
 
12 Risvik, Einar; Kirkhus, Bente; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva bør vi egentlig spise?. Aftenposten (morgenutg. : trykt utg.) 2019 s. 14-15
NOFIMA Untitled
 
13 Risvik, Einar; Kirkhus, Bente; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva bør vi egentlig spise? Bærekraft og helse kan komme på kollisjonskurs. Aftenposten 2019
NOFIMA Untitled
 
14 Risvik, Einar; Kirkhus, Bente; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva bør vi egentlig spise? Bærekraft og helse kan komme på kollisjonskurs. Aftenposten (morgenutg. : trykt utg.) 2019
NOFIMA Untitled
 
15 Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Food and health related characteristics of active home-living elderly in Norway. FENS; 2019-10-15 - 2019-10-18
NOFIMA Untitled
 
2018
16 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Alder og Aldring. Matlyst.org [Internett] 2018-06-25
NOFIMA Untitled
 
17 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Alder og aldring. nofima.no 2018
NOFIMA Untitled
 
18 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Eldre og matvaner. Undervisning OsloMet; 2018-03-20 - 2018-03-20
NOFIMA Untitled
 
19 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Fransk besøk i andelsåkeren på Lønning. Sunnhordaland [Avis] 2018-08-20
NOFIMA Untitled
 
20 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Involving elderly in a design thining Journey for the future.. ISPIM CONNECTS; 2018-12-02 - 2018-12-05
NOFIMA Untitled
 
21 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kan kunstig søtning skape sunnere valg?. Sunnhetskonferansen 2018; 2018-02-14 - 2018-02-14
NOFIMA Untitled
 
22 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Kostråd og eldre. [Tidsskrift] 2018-08-20
NOFIMA Untitled
 
23 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Mathilde kuttet ut kjøtt og ost - gikk ned 46 kilo. dagbladet.no [Internett] 2018-04-17
NOFIMA Untitled
 
24 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Strategier for omlegging til økologisk i storkjøkken. agropub.no [Internett] 2018-05-15
NOFIMA Untitled
 
25 Sahlstrøm, Stefan; Løvaas, Andre; Øvrum Gaarder, Mari; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hægermark, Wenche Aale.
Tester ut hvor lite salt vi kan ha i brødet. nationen.no [Internett] 2018-10-08
NOFIMA Untitled
 
26 Sahlstrøm, Stefan; Øvrum Gaarder, Mari; Løvaas, Andre; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Sunnere brød med mindre salt. nofima.no [Internett] 2018-10-08
NOFIMA Untitled
 
27 Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Varela, Paula; Gonera, Antje; Kraggerud, Hilde.
Seniors, the conscientious consumers. Eurosense; 2018-09-02 - 2018-09-05
NOFIMA NMBU Untitled
 
2017
28 Almli, Valerie Lengard; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Barn spiser det de liker. Munnpleien 2017 (1) s. 14-15
NOFIMA Untitled
 
29 Gonera, Antje; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Innovasjon og Design Thinking for et bedre måltidsdøgn til eldre. MATLYST innovasjonsworkshop; 2017-11-30 - 2017-11-30
NOFIMA Untitled
 
30 Greiff, Kirsti; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hovland, Ellen Margrethe; Sødring, Marianne Sundt; Brunborg, Linn Anne Bjelland; Knutsen, Gunn Harriet.
Helhetsvurdering for bruk av kaliumklorid som salterstatter i matvarer. : SINTEF Ocean AS 2017
NOFIMA OCEAN Untitled
 
31 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Den eldre forbruker–matvalg og helse. Hydroprot; 2017-08-09 - 2017-08-09
NOFIMA Untitled
 
32 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Do taxes really promote healthier food choices? A behavioral economics perspective on how strongly taxes influence consumption at the moment of choice. ISBNPA 2017; 2017-06-07 - 2017-06-10
NOFIMA Untitled
 
33 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
FIKS FERDIG. vi over 60 [Tidsskrift] 2017-04-28
NOFIMA Untitled
 
34 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Fjordland like sunn som hjemmelaget. matindustrien.no [Internett] 2017-02-17
NOFIMA Untitled
 
35 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Food Habit among elderly. Undervisning NMBU; 2017-06-12 - 2017-06-12
NOFIMA Untitled
 
36 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hanne Sørvaag la om kostholdet «over natta»: - Det var veldig dramatisk. dagbladet.no [Internett] 2017-05-10
NOFIMA Untitled
 
37 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hjemmeboende eldre og deres matvaner. Medlemsmøte i Norsk selskap for aldersforskning; 2017-12-14 - 2017-12-14
NOFIMA Untitled
 
38 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Hva skjer med kostholdet når vi blir eldre, og hvor viktig er egentlig et godt måltid mat?. [Radio] 2017-12-13
NOFIMA Untitled
 
39 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
La om kostholdet over natta etter Netflix-film: - Maten vi trodde var sunn, var direkte skadelig. dagbladet.no [Internett] 2017-09-19
NOFIMA Untitled
 
40 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Like næringsrik som hjemmelaget. nofima.no [Internett] 2017-02-16
NOFIMA Untitled
 
41 Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Spesialtilpasset mat for eldre? Den eldre forbruker - matvalg og helse.. MARINT PROTEIN NETTVERK FAGDAG 2017; 2017-11-09 - 2017-11-09
NOFIMA Untitled
 
42 Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Gerxhaliu, Petrit Holmgaard; Gonera, Antje; Ueland, Øydis.
Waste not, want not. ISBNPA 2017; 2017-06-07 - 2017-06-10
NOFIMA Untitled
 
43 Helgesen, Hilde; Rautio, Arja; Piippo, Sari; Pongrácz, Eva; Golubeva, Elena; Soloviev, Andrey; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Altintzoglou, Themistoklis.
Healthy living, nutrition and food waste in the Barents region. Ås: NIBIO 2017 (ISBN 978-82-17-01783-7) ;Volum 3.44 s. NIBIO Rapport(12)
NIBIO NOFIMA Untitled
 
44 Karevold, Knut Ivar; Bugge, Annechen Bahr; Ueland, Øydis; Slapø, Helena; Schjøll, Alexander; Rosenberg, Thea Grav; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hertel, Jens Kristoffer; Mathisen, Linda; Lekhal, Samira.
Fra kunnskap til handling - Mulighetsrommet: Hvordan påvirke forbrukere til å velge sunnere?. : GreeNudge 2017 (ISBN 978-82-8296-494-4) 202 s.
BI OSLOMET NOFIMA UiO Untitled
 
45 Karevold, Knut Ivar; Lekhal, Samira; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Slapø, Helena Berz.
Do taxes really promote healthier Food Choices? A behavioral economics perspective on how strongly taxes influence consumption at the moment of Choice.. ISBNPA 2017; 2017-06-07 - 2017-06-10
BI NOFIMA SIV Untitled
 
46 Løvaas, André; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Hægermark, Wenche Aale.
Blant wienerbrød, brioche og scones. nofima.no [Internett] 2017-07-11
NOFIMA Untitled
 
47 Rautio, Arja; Piippo, Sari; Pongrácz, Eva; Golubeva, Elena; Soloviev, Andrey; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Altintzoglou, Themistoklis; Helgesen, Hilde.
Healthy living, nutrition and food waste in the Barents region. Tromsø: Nofima AS 2017 (ISBN 978-82-8296-486-9) 36 s. Nofima rapportserie(5/2017)
NIBIO NOFIMA Untitled
 
48 Risvik, Einar; Ueland, Øydis; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Active elderly have new food needs - open innovation may show us the way. CALM the complexities og aging; 2017-11-20
NOFIMA Untitled
 
49 Rosnes, Jan Thomas; Skipnes, Dagbjørn; Grini, Ida Synnøve Bårvåg.
Næringsrik ferdigmat – hjemmelaget og industriprodusert. Kjøkkenskriveren 2017 (1) s. 50-52
NOFIMA Untitled
 
50 Slapø, Helena Berz; Karevold, Knut Ivar; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Lekhal, Samira.
How to promote sustainable food choices: Using traffic light labels to stimulate consumption of options with the best environmental footprint. ISBNPA 2017; 2017-06-07 - 2017-06-10
BI SIV UiO Untitled
 
    Vis neste liste