Lisbeth Mehli
Department of Biotechnology and Food Science (Associate professor) - Norwegian University of Science and Technology
Academic disciplines
Subjects
Biotechnology
Food microbiology
Food safety
Projects
Kan trønderske nyper og spontan fermentering gi fruktvin med regional karakter?
DIGGsam – Digitale vurderinger: samarbeid mellom studenter og undervisere for bedre læring
Lokale spiseklare sjømatprodukter - mattrygghet i hele verdikjeden
Spa-tying av Staphylococcus aureus-isolater fra melk og ost fra gårdsysterier i Trøndelag
Røkt, gravet og rå - regional sjømatkvalitet
Etablering av studentaktive lærings- og vurderingsformer i store grunnlagsemner
Lokale spiseklare produkter - mattrygghet langs hele verdikjeden
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Identifisering og karakterisering av gjær ved spontan fermentering av nyper
Gaveprofessorat til nytt masterstudium i mat og teknologi
Digitale verktøy for økt arbeidslivsrelevans i matteknologisk utdanning (DigiMat)
Innovative teknologiske løsninger for økt holdbarhet i lett-prosessert sjømat
Digitale verktøy for økt arbeidslivsrelevans i matteknologisk utdanning (DigiMat)
Kartlegging av listeria i sjøfasen ved produksjon av atlantisk laks (TRACEListeria)