2023
|
1. |
Braathen, Didrik. Overlevelse av Salmonella Typhimurium og Salmonella Agbeni på tørkede kokosprodukter. Trondheim, Norway: NTNU 2023 NTNU
Untitled
|
|
2. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Strand, Åse; Hoel, Sunniva; Lerfall, Jørgen; Langfoss, Kari Helgetun; Mehli, Lisbeth. Systematisk programtilnærming i innføring av medstudentvurdering for å styrke studentenes læring og autonomi. MNT konferansen; 2023-03-16 - 2023-03-17 NTNU
Untitled
|
|
3. |
Langfoss, Kari Helgetun; Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng. Digital samhandling og vurdering mellom studenter stimulerer til økt selvrefleksjon og kritisk tenking i praksisperioden. MNT-konferansen; 2023-03-16 - 2023-03-17 NTNU
Untitled
|
|
4. |
Langfoss, Kari Helgetun; Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng. Kan digital samhandling mellom studenteksperter i praksis stimulere til refleksjon, diskusjon og kritisk tenkning?. UNIPED 2023 ;Volum 46.(4) s. 260-277 NTNU
Untitled
|
|
5. |
Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Reiche, Thorben; Hjørungnes, Martinus; Mehli, Lisbeth. High Disinfectant Tolerance in Pseudomonas spp. Biofilm Aids the Survival of Listeria monocytogenes. Microorganisms 2023 ;Volum 11.(6) s. - NTNU
Untitled
|
|
6. |
Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Sandberg, Martin; Jakobsen, Øyvind Mejdell; Schiefloe, Mona; Kittang, Ann-Iren; Mehli, Lisbeth. Growth and survival of bacterial pathogens in plant nutrient solutions based on human waste. 37th EFFoST International Conference 2023; 2023-11-06 - 2023-11-08 NTNU SAMFORSK
Untitled
|
|
7. |
Østby, Lene; Sundby, Eirik; Steinsbekk, Kristin Solum; Mehli, Lisbeth; Nonstad, Liv Anita; Ekeberg, IS; Paulsen, H.; Jakobsen, Anita Nordeng. Fra kokebok til kontekstualisering i generell kjemi: Erfaringer fra implementering av casebasert laboratorieundervisning og medstudentvurdering. MNT-konferansen; 2023-03-16 - 2023-03-17 NTNU
Untitled
|
2022
|
8. |
Boneng, Ingrid Margrethe. Genetic characterization and stress tolerance profiling of Listeria monocytogenes from the salmon processing value chain. Trondheim, Norway: NTNU 2022 NTNU
Untitled
|
|
9. |
Duister, Ingrid Malien. Identification, differentiation, and characterization of Listeria monocytogenes in a Norwegian salmon processing plant. Trondheim, Norway: NTNU 2022 NTNU
Untitled
|
|
10. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Steinsbekk, Kristin Solum; Østby, Lene; Sundby, Eirik; Kjøbli, Eli; Mehli, Lisbeth. Studentaktiv læring og vurdering i «store» grunnlagsemner; Hvordan få med oss alle?. Læringsfestivalen; 2022-05-08 - 2022-05-09 NTNU
Untitled
|
|
11. |
Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien; Boneng, Ingrid Margrethe; Jameson, John-Kristian; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.). Havbruk22; 2022-10-19 - 2022-10-21 NTNU
Untitled
|
|
12. |
Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien; Boneng, Ingrid Margrethe; Jameson, John-Kristian; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.). FoodMicro2022; 2022-08-28 - 2022-08-31 NTNU
Untitled
|
|
13. |
Lerfall, Jørgen; Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jameson, John-Kristian; Mehli, Lisbeth. Listeria Monocytogenes i verdikjede laks - fra fôr til slakteri. Norsk Sjømat 2022 ;Volum 3. s. 36-39 NTNU
Untitled
|
|
14. |
Staberg, Ragnhild Lyngved; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth. Interest, identity and perceptions: What makes a food technologist?. British Food Journal 2022 s. - NTNU
Untitled
|
|
15. |
Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Hjørungsnes, Martinus; Reiche, Thorben; Bringsli, Renate; Mehli, Lisbeth. Mixed Pseudomonas spp . biofilm aids Listeria monocytogenes to survive disinfection. Food Micro 2022 - Next generation challenges in Food Microbiology; 2022-08-28 - 2022-08-31 NTNU
Untitled
|
|
16. |
Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukasz; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. Bacterial community development and diversity during the first year of production in a new salmon processing plant. Food Microbiology 2022 ;Volum 109. s. - NTNU
Untitled
|
|
17. |
Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Mehli, Lisbeth. Gjenstridige bakteriesamfunn i lakseslakteri. Norsk Sjømat 2022 (6) s. 34-37 NTNU
Untitled
|
|
18. |
Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Reiche, Thorben; Tennfjord, Christine Eikås; Mehli, Lisbeth. Antibiotic Resistance Properties among Pseudomonas spp. Associated with Salmon Processing Environments. Microorganisms 2022 ;Volum 10.(7) s. - NTNU
Untitled
|
2021
|
19. |
Bringsli, Renate. Antimicrobial resistance and biofilm formation among Pseudomonas spp., Serratia spp. and Aeromonas spp. isolated from Norwegian Farmed Salmon. Trondheim: NTNU 2021 NTNU
Untitled
|
|
20. |
Hoel, Sunniva; Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Lerfall, Jørgen. Kartlegging av Listeria monocytogenes i fôr og sjøfase ved produksjon av atlantisk laks (Salmo salar). : NTNU 2021 10 s. NTNU
Untitled
|
|
21. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Eggen, Per-Odd; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth. Utvikling av begrepstester for å evaluere læringsdesign. MNT konferansen 2021; 2021-03-15 - 2021-03-16 NTNU
Untitled
|
|
22. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Eggen, Per-Odd; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth. Utvikling av begrepstester for å evaluere læringsdesign. Nordic Journal of STEM Education 2021 ;Volum 5.(1) NTNU
Untitled
|
|
23. |
; Lindstad, Agnete J.. Mycoflora of artisanal cave cheese. : NTNU 2021 62 s. NOFIMA NTNU
Untitled
|
|
24. |
Lindstad, Agnete J.; Finne Kure, Cathrine; Mehli, Lisbeth; Langfoss, Kari Helgetun. Muggflora på Grotteost. Gardsosten 2021 (2) s. 14-15 NOFIMA NTNU
Untitled
|
|
25. |
Lindstad, Agnete J.; Kure, Cathrine Finne; Mehli, Lisbeth; Langfoss, Kari Helgetun. Muggflora på Grotteost. Gardsosten 2021 (2) s. 14-15 NOFIMA NTNU
Untitled
|
|
26. |
Lindstad, Agnete J.. Mycoflora of artisanal cave cheese. Trondheim: NTNU 2021 NTNU UiT
Untitled
|
|
27. |
Mehli, Lisbeth. Verktøy for evaluering av studentaktive læringsformer. Åpen Workshop i utdanningsprosjektet DIGGsam; 2021-06-14 - 2021-06-14 NTNU
Untitled
|
|
28. |
Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Staberg, Ragnhild Lyngved. Viktigheten av studentaktiv og praksisnær læring for utformingen av en matteknolog. Nordic Journal of STEM Education 2021 ;Volum 5.(1) s. - NTNU
Untitled
|
|
29. |
Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Staberg, Ragnhild Lyngved. Viktigheten av studentaktiv og praksisnær læring for utformingen av en matteknolog. MNT-konferansen 2021; 2021-03-15 - 2021-03-16 NTNU
Untitled
|
|
30. |
Reiche, Thorben. Phenotypic and Genotypic Characterization of Antimicrobial Resistance in Pseudomonas spp. isolated from the Salmon industry. Trondheim: NTNU 2021 NTNU
Untitled
|
|
31. |
Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukas; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. Efficient strain-level discrimination of the food pathogen Listeria monocytogenes. 35th EFFoST International Conference; 2021-11-01 - 2021-11-04 NTNU
Untitled
|
|
32. |
Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukasz; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. ON-rep-seq as a rapid and cost-effective alternative to whole-genome sequencing for species-level identification and strain-level discrimination of Listeria monocytogenes contamination in a salmon processing plant. MicrobiologyOpen 2021 ;Volum 10.(6) s. 1-16 NTNU
Untitled
|
2020
|
33. |
Boyko, Viktoriya. Identifisering av, og biofilmegenskaper blant, Pseudomonas spp. fra et lakseslakteri – påvirkning på vekst og overlevelse av Listeria innocua.. : NTNU 2020 NTNU
Untitled
|
|
34. |
Hannisdal, Atle; Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Lerfall, Jørgen. Fareanalyse - Fra fôr til bord. Norsk Sjømat 2020 ;Volum 3. s. 54-57 NTNU
Untitled
|
|
35. |
Jacobsen, Maja Sigerseth. Overlevelse av Salmonella enterica serovar Agbeni og Salmonella enterica serovar Typhimurum på tørket frukt og nøtter. Trondheim: NTNU 2020 NTNU
Untitled
|
|
36. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth. Samarbeid mellom Matteknologisk utdanning ved NTNU og matbransjen om utdanningskvalitet. Norsk Sjømat 2020 (1) s. 28-30 NTNU
Untitled
|
|
37. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Knøchel, Susanne; Krych, Lucasz; Lunestad, Bjørn Tore; Hannisdal, Atle; Kjønvik, Elisabeth Hassel. Kartlegging av smitteveier for Listeria monocytogenes i produksjonsfasen av laks gjennom systematisk og risikobasert prøvetaking, helgenomsekvensering og komparativ genomanalyse. Havbruk2020 Digital; 2020-06-09 - 2020-06-10 NTNU UiB
Untitled
|
|
38. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Hoel, Sunniva. Arbeidslivets perspektiv inn i klasserommet via digitale case. Læringsfestivalen; 2020-05-04 NTNU
Untitled
|
|
39. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Hoel, Sunniva. Arbeidslivets perspektiv inn i klasserommet via filmatiserte case. UNIPED 2020 ;Volum 43.(4) s. 312-330 NTNU
Untitled
|
|
40. |
Lerfall, Jørgen; Hannisdal, Atle; Hoel, Sunniva; Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Kjønvik, Elisabeth Hassel. Fareanalyse for å finne mulige kontamineringspunkter og smitteveier for L. monocytogenes ved produksjon av atlantisk laks (Salmo salar L.). : Fiskeri og havbruksnæringens finansieringsfond 2020 15 s. NTNU
Untitled
|
|
41. |
Tretteng, Ingvild. Overlevelse og eventuell vekst av Salmonella i tørket frukt - en mulig risiko for norske forbrukere. : NTNU 2020 NTNU
Untitled
|
|
42. |
Umutoni, Noelle; Jakobsen, Anita Nordeng; Mukhatov, Kirill; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Karlsen, Hanne; Mehli, Lisbeth. Occurrence, diversity and temperature-dependent growth kinetics of Aeromonas spp. in lettuce. International journal of food microbiology 2020 ;Volum 335. s. - NTNU
Untitled
|
2019
|
43. |
Bremvåg, Maja. Forekomst av Listeria spp. i et nyetablert prosesseringsanlegg for laks. : NTNU 2019 NTNU
Untitled
|
|
44. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth. Digital samhandling gir nye pedagogiske utfordringer: erfaring fra prosjektet «Digitale verktøy for økt arbeidslivsrelevans i matteknologisk utdanning – DigiMat». Høstkonferansen 2019; 2019-09-25 - 2019-09-26 NTNU
Untitled
|
|
45. |
Umutoni, Noelle. Identification and characterisation of Aeromonas species isolated from ready-to-eat lettuce products. : NTNU 2019 63 s. NTNU
Untitled
|
2018
|
46. |
Gustavsen, Ragna Rein. Effekten av ulikt for på utvalgte kvalitetsparametre i torskeloins fra levendelagret Atlantisk torsk (Gadus morhua). : NTNU 2018 NTNU
Untitled
|
|
47. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth. Arbeidslivsrelevans, en rød tråd i utdanningen. Høstkonferansen 2018; 2018-09-19 - 2018-09-20 NTNU
Untitled
|
|
48. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth. Curriculum for arbeidslivsrelevans ved bruk av digitale verktøy i matteknologisk utdanning. Læringsfestivalen; 2018-05-03 - 2018-05-04 NTNU
Untitled
|
|
49. |
Lerfall, Jørgen; Mehli, Lisbeth. Developing an Internet of Things (IoT) platform to predict food safety and food quality along the seafood value chain. Internet of things 4 food, IoT4F; 2018-03-21 - 2018-03-23 NTNU
Untitled
|
|
50. |
Strand, Åse; Mehli, Lisbeth. Gir digitalisering av øvinger mer tid til studenten?. Læringsfestivalen; 2018-05-03 - 2018-05-04 NTNU
Untitled
|