Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-50 av 93 << Forrige 1 2    Neste >>

2023
1 Braathen, Didrik.
Overlevelse av Salmonella Typhimurium og Salmonella Agbeni på tørkede kokosprodukter. Trondheim, Norway: NTNU 2023
NTNU Untitled
 
2 Jakobsen, Anita Nordeng; Strand, Åse; Hoel, Sunniva; Lerfall, Jørgen; Langfoss, Kari Helgetun; Mehli, Lisbeth.
Systematisk programtilnærming i innføring av medstudentvurdering for å styrke studentenes læring og autonomi. MNT konferansen; 2023-03-16 - 2023-03-17
NTNU Untitled
 
3 Langfoss, Kari Helgetun; Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng.
Digital samhandling og vurdering mellom studenter stimulerer til økt​ selvrefleksjon og kritisk tenking i praksisperioden. MNT-konferansen; 2023-03-16 - 2023-03-17
NTNU Untitled
 
4 Langfoss, Kari Helgetun; Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng.
Kan digital samhandling mellom studenteksperter i praksis stimulere til refleksjon, diskusjon og kritisk tenkning?. UNIPED 2023 ;Volum 46.(4) s. 260-277
NTNU Untitled
 
5 Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Reiche, Thorben; Hjørungnes, Martinus; Mehli, Lisbeth.
High Disinfectant Tolerance in Pseudomonas spp. Biofilm Aids the Survival of Listeria monocytogenes. Microorganisms 2023 ;Volum 11.(6) s. -
NTNU Untitled
 
6 Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Sandberg, Martin; Jakobsen, Øyvind Mejdell; Schiefloe, Mona; Kittang, Ann-Iren; Mehli, Lisbeth.
Growth and survival of bacterial pathogens in plant nutrient solutions based on human waste. 37th EFFoST International Conference 2023; 2023-11-06 - 2023-11-08
NTNU SAMFORSK Untitled
 
7 Østby, Lene; Sundby, Eirik; Steinsbekk, Kristin Solum; Mehli, Lisbeth; Nonstad, Liv Anita; Ekeberg, IS; Paulsen, H.; Jakobsen, Anita Nordeng.
Fra kokebok til kontekstualisering i generell kjemi: Erfaringer fra implementering av casebasert laboratorieundervisning og medstudentvurdering. MNT-konferansen; 2023-03-16 - 2023-03-17
NTNU Untitled
 
2022
8 Boneng, Ingrid Margrethe.
Genetic characterization and stress tolerance profiling of Listeria monocytogenes from the salmon processing value chain. Trondheim, Norway: NTNU 2022
NTNU Untitled
 
9 Duister, Ingrid Malien.
Identification, differentiation, and characterization of Listeria monocytogenes in a Norwegian salmon processing plant. Trondheim, Norway: NTNU 2022
NTNU Untitled
 
10 Jakobsen, Anita Nordeng; Steinsbekk, Kristin Solum; Østby, Lene; Sundby, Eirik; Kjøbli, Eli; Mehli, Lisbeth.
Studentaktiv læring og vurdering i «store» grunnlagsemner; Hvordan få med oss alle?. Læringsfestivalen; 2022-05-08 - 2022-05-09
NTNU Untitled
 
11 Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien; Boneng, Ingrid Margrethe; Jameson, John-Kristian; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth.
Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.). Havbruk22; 2022-10-19 - 2022-10-21
NTNU Untitled
 
12 Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien; Boneng, Ingrid Margrethe; Jameson, John-Kristian; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth.
Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.). FoodMicro2022; 2022-08-28 - 2022-08-31
NTNU Untitled
 
13 Lerfall, Jørgen; Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jameson, John-Kristian; Mehli, Lisbeth.
Listeria Monocytogenes i verdikjede laks - fra fôr til slakteri. Norsk Sjømat 2022 ;Volum 3. s. 36-39
NTNU Untitled
 
14 Staberg, Ragnhild Lyngved; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth.
Interest, identity and perceptions: What makes a food technologist?. British Food Journal 2022 s. -
NTNU Untitled
 
15 Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Hjørungsnes, Martinus; Reiche, Thorben; Bringsli, Renate; Mehli, Lisbeth.
Mixed Pseudomonas spp . biofilm aids Listeria monocytogenes to survive disinfection. Food Micro 2022 - Next generation challenges in Food Microbiology; 2022-08-28 - 2022-08-31
NTNU Untitled
 
16 Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukasz; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth.
Bacterial community development and diversity during the first year of production in a new salmon processing plant. Food Microbiology 2022 ;Volum 109. s. -
NTNU Untitled
 
17 Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Mehli, Lisbeth.
Gjenstridige bakteriesamfunn i lakseslakteri. Norsk Sjømat 2022 (6) s. 34-37
NTNU Untitled
 
18 Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Reiche, Thorben; Tennfjord, Christine Eikås; Mehli, Lisbeth.
Antibiotic Resistance Properties among Pseudomonas spp. Associated with Salmon Processing Environments. Microorganisms 2022 ;Volum 10.(7) s. -
NTNU Untitled
 
2021
19 Bringsli, Renate.
Antimicrobial resistance and biofilm formation among Pseudomonas spp., Serratia spp. and Aeromonas spp. isolated from Norwegian Farmed Salmon. Trondheim: NTNU 2021
NTNU Untitled
 
20 Hoel, Sunniva; Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Lerfall, Jørgen.
Kartlegging av Listeria monocytogenes i fôr og sjøfase ved produksjon av atlantisk laks (Salmo salar). : NTNU 2021 10 s.
NTNU Untitled
 
21 Jakobsen, Anita Nordeng; Eggen, Per-Odd; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth.
Utvikling av begrepstester for å evaluere læringsdesign. MNT konferansen 2021; 2021-03-15 - 2021-03-16
NTNU Untitled
 
22 Jakobsen, Anita Nordeng; Eggen, Per-Odd; Persson, Rolf Jonas; Mehli, Lisbeth.
Utvikling av begrepstester for å evaluere læringsdesign. Nordic Journal of STEM Education 2021 ;Volum 5.(1)
NTNU Untitled
 
23 ; Lindstad, Agnete J..
Mycoflora of artisanal cave cheese. : NTNU 2021 62 s.
NOFIMA NTNU Untitled
 
24 Lindstad, Agnete J.; Finne Kure, Cathrine; Mehli, Lisbeth; Langfoss, Kari Helgetun.
Muggflora på Grotteost. Gardsosten 2021 (2) s. 14-15
NOFIMA NTNU Untitled
 
25 Lindstad, Agnete J.; Kure, Cathrine Finne; Mehli, Lisbeth; Langfoss, Kari Helgetun.
Muggflora på Grotteost. Gardsosten 2021 (2) s. 14-15
NOFIMA NTNU Untitled
 
26 Lindstad, Agnete J..
Mycoflora of artisanal cave cheese. Trondheim: NTNU 2021
NTNU UiT Untitled
 
27 Mehli, Lisbeth.
Verktøy for evaluering av studentaktive læringsformer. Åpen Workshop i utdanningsprosjektet DIGGsam; 2021-06-14 - 2021-06-14
NTNU Untitled
 
28 Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Staberg, Ragnhild Lyngved.
Viktigheten av studentaktiv og praksisnær læring for utformingen av en matteknolog. Nordic Journal of STEM Education 2021 ;Volum 5.(1) s. -
NTNU Untitled
 
29 Mehli, Lisbeth; Jakobsen, Anita Nordeng; Persson, Rolf Jonas; Staberg, Ragnhild Lyngved.
Viktigheten av studentaktiv og praksisnær læring for utformingen av en matteknolog. MNT-konferansen 2021; 2021-03-15 - 2021-03-16
NTNU Untitled
 
30 Reiche, Thorben.
Phenotypic and Genotypic Characterization of Antimicrobial Resistance in Pseudomonas spp. isolated from the Salmon industry. Trondheim: NTNU 2021
NTNU Untitled
 
31 Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukas; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth.
Efficient strain-level discrimination of the food pathogen Listeria monocytogenes. 35th EFFoST International Conference; 2021-11-01 - 2021-11-04
NTNU Untitled
 
32 Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Krych, Lukasz; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth.
ON-rep-seq as a rapid and cost-effective alternative to whole-genome sequencing for species-level identification and strain-level discrimination of Listeria monocytogenes contamination in a salmon processing plant. MicrobiologyOpen 2021 ;Volum 10.(6) s. 1-16
NTNU Untitled
 
2020
33 Boyko, Viktoriya.
Identifisering av, og biofilmegenskaper blant, Pseudomonas spp. fra et lakseslakteri – påvirkning på vekst og overlevelse av Listeria innocua.. : NTNU 2020
NTNU Untitled
 
34 Hannisdal, Atle; Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Lerfall, Jørgen.
Fareanalyse - Fra fôr til bord. Norsk Sjømat 2020 ;Volum 3. s. 54-57
NTNU Untitled
 
35 Jacobsen, Maja Sigerseth.
Overlevelse av Salmonella enterica serovar Agbeni og Salmonella enterica serovar Typhimurum på tørket frukt og nøtter. Trondheim: NTNU 2020
NTNU Untitled
 
36 Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth.
Samarbeid mellom Matteknologisk utdanning ved NTNU og matbransjen om utdanningskvalitet. Norsk Sjømat 2020 (1) s. 28-30
NTNU Untitled
 
37 Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Knøchel, Susanne; Krych, Lucasz; Lunestad, Bjørn Tore; Hannisdal, Atle; Kjønvik, Elisabeth Hassel.
Kartlegging av smitteveier for Listeria monocytogenes i produksjonsfasen av laks gjennom systematisk og risikobasert prøvetaking, helgenomsekvensering og komparativ genomanalyse. Havbruk2020 Digital; 2020-06-09 - 2020-06-10
NTNU UiB Untitled
 
38 Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Hoel, Sunniva.
Arbeidslivets perspektiv inn i klasserommet via digitale case. Læringsfestivalen; 2020-05-04
NTNU Untitled
 
39 Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Hoel, Sunniva.
Arbeidslivets perspektiv inn i klasserommet via filmatiserte case. UNIPED 2020 ;Volum 43.(4) s. 312-330
NTNU Untitled
 
40 Lerfall, Jørgen; Hannisdal, Atle; Hoel, Sunniva; Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Kjønvik, Elisabeth Hassel.
Fareanalyse for å finne mulige kontamineringspunkter og smitteveier for L. monocytogenes ved produksjon av atlantisk laks (Salmo salar L.). : Fiskeri og havbruksnæringens finansieringsfond 2020 15 s.
NTNU Untitled
 
41 Tretteng, Ingvild.
Overlevelse og eventuell vekst av Salmonella i tørket frukt - en mulig risiko for norske forbrukere. : NTNU 2020
NTNU Untitled
 
42 Umutoni, Noelle; Jakobsen, Anita Nordeng; Mukhatov, Kirill; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Karlsen, Hanne; Mehli, Lisbeth.
Occurrence, diversity and temperature-dependent growth kinetics of Aeromonas spp. in lettuce. International journal of food microbiology 2020 ;Volum 335. s. -
NTNU Untitled
 
2019
43 Bremvåg, Maja.
Forekomst av Listeria spp. i et nyetablert prosesseringsanlegg for laks. : NTNU 2019
NTNU Untitled
 
44 Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth.
Digital samhandling gir nye pedagogiske utfordringer: erfaring fra prosjektet «Digitale verktøy for økt arbeidslivsrelevans i matteknologisk utdanning – DigiMat». Høstkonferansen 2019; 2019-09-25 - 2019-09-26
NTNU Untitled
 
45 Umutoni, Noelle.
Identification and characterisation of Aeromonas species isolated from ready-to-eat lettuce products. : NTNU 2019 63 s.
NTNU Untitled
 
2018
46 Gustavsen, Ragna Rein.
Effekten av ulikt for på utvalgte kvalitetsparametre i torskeloins fra levendelagret Atlantisk torsk (Gadus morhua). : NTNU 2018
NTNU Untitled
 
47 Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth.
Arbeidslivsrelevans, en rød tråd i utdanningen. Høstkonferansen 2018; 2018-09-19 - 2018-09-20
NTNU Untitled
 
48 Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth.
Curriculum for arbeidslivsrelevans ved bruk av digitale verktøy i matteknologisk utdanning. Læringsfestivalen; 2018-05-03 - 2018-05-04
NTNU Untitled
 
49 Lerfall, Jørgen; Mehli, Lisbeth.
Developing an Internet of Things (IoT) platform to predict food safety and food quality along the seafood value chain. Internet of things 4 food, IoT4F; 2018-03-21 - 2018-03-23
NTNU Untitled
 
50 Strand, Åse; Mehli, Lisbeth.
Gir digitalisering av øvinger mer tid til studenten?. Læringsfestivalen; 2018-05-03 - 2018-05-04
NTNU Untitled
 
    Vis neste liste