Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Viser treff 1-45 av 45

2022
1 Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien; Boneng, Ingrid Margrethe; Jameson, John-Kristian; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth.
Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.). Havbruk22; 2022-10-19 - 2022-10-21
NTNU Untitled
 
2 Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien; Boneng, Ingrid Margrethe; Jameson, John-Kristian; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth.
Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.). FoodMicro2022; 2022-08-28 - 2022-08-31
NTNU Untitled
 
2021
3 Hannisdal, Atle.
Food safety and risk. Risk management and risk analysis in food businesses and governmental bodies.. TRONDHEIM: Atle Hannisdal, NTNU 2021 26 s.
NTNU Untitled
 
2020
4 Hannisdal, Atle.
Tilsetningsstoffer, kjemisk konservering og merking. Trondheim: NTNU 2020 30 s.
NTNU Untitled
 
5 Hannisdal, Atle; Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Lerfall, Jørgen.
Fareanalyse - Fra fôr til bord. Norsk Sjømat 2020 ;Volum 3. s. 54-57
NTNU Untitled
 
6 Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Knøchel, Susanne; Krych, Lucasz; Lunestad, Bjørn Tore; Hannisdal, Atle; Kjønvik, Elisabeth Hassel.
Kartlegging av smitteveier for Listeria monocytogenes i produksjonsfasen av laks gjennom systematisk og risikobasert prøvetaking, helgenomsekvensering og komparativ genomanalyse. Havbruk2020 Digital; 2020-06-09 - 2020-06-10
NTNU UiB Untitled
 
7 Lerfall, Jørgen; Hannisdal, Atle; Hoel, Sunniva; Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Kjønvik, Elisabeth Hassel.
Fareanalyse for å finne mulige kontamineringspunkter og smitteveier for L. monocytogenes ved produksjon av atlantisk laks (Salmo salar L.). : Fiskeri og havbruksnæringens finansieringsfond 2020 15 s.
NTNU Untitled
 
8 Rostad, Pia; Wahl, Erik; Hannisdal, Atle.
Risk analysis of drinking water storage reservoirs in Norway focusing on microbiological contamination. Vann 2020 ;Volum 55.(2) s. 124-135
NTNU Untitled
 
9 Tretteng, Ingvild.
Overlevelse og eventuell vekst av Salmonella i tørket frukt - en mulig risiko for norske forbrukere. : NTNU 2020
NTNU Untitled
 
2019
10 Hannisdal, Atle.
Mattrygghet, HACCP og risikostyring i næringsmiddelindustrien. Trondheim: NTNU 2019 24 s.
NTNU Untitled
 
11 ; Rostad, Pia.
Risikoanalyse av drikkevannsbasseng i Norge med fokus på mikrobiell forurensning. Trondheim: NTNU 2019 98 s.
NTNU Untitled
 
2018
12 Hannisdal, Atle.
Kvalitetsledelse i prøvings- og kalibreringslaboratorier. Trondheim: Atle Hannisdal 2018 16 s.
NTNU Untitled
 
13 Hannisdal, Atle.
Kvalitetsledelse og internkontroll i næringsmiddelindustrien. Trondheim: Atle Hannisdal 2018 145 s.
NTNU Untitled
 
14 Hannisdal, Atle.
Miljøledelse i næringsmiddelindustrien. Trondheim: Atle Hannisdal 2018 15 s.
NTNU Untitled
 
15 Hatlestad, Adrian.
Risikoanalyse av spiseklar sjømat i Norge. Trondheim: NTNU 2018 64 s.
NTNU Untitled
 
16 Kaiander, Katrine.
Sodium reduction in dry fermented sausages. Effects on the fermentation process, product quality and taste. Trondheim: NTNU 2018 106 s.
NTNU Untitled
 
2017
17 Hannisdal, Atle; Hemmer, Ellen.
Kjøtt - teknologi. Trondheim: Atle Hannisdal 2017 230 s.
NTNU Untitled
 
2008
18 Hannisdal, Atle; Østerlie, Marianne.
Method and device for determining hypoxanthine in biological samples. UKJENT 2008
NTNU Untitled
 
19 Hannisdal, Atle; Østerlie, Marianne.
Method and device for determining hypoxanthine in biological samples. UKJENT 2008
NTNU Untitled
 
20 Østerlie, Marianne; Hannisdal, Atle.
Måler fersk fisk. [Radio] 2008-04-08
NTNU Untitled
 
21 Østerlie, Marianne; Hannisdal, Atle.
Måler fersk fisk. [Radio] 2008-04-08
NTNU Untitled
 
22 Østerlie, Marianne; Hannisdal, Atle.
Patent på ferskhetsmåler for fisk. Matindustrien [Avis] 2008-04-01
NTNU Untitled
 
2007
23 Hannisdal, Atle; Mikkelsen, Øyvind; Schrøder, Knut Henning.
Analysis of nicotine in antismoking pharmaceutical products by differential pulse polarography and voltammetry. Collection of Czechoslovak Chemical Communications 2007 ;Volum 72.(9) s. 1207-1213
NTNU Untitled
 
2005
24 Hannisdal, Atle.
Livsfarlig eggedosis. Høgskoleavisa [Avis] 2005-03-16
NTNU Untitled
 
25 Hannisdal, Atle.
Lover og forskrifter innen kjøttproduksjon og kjøttforedling. Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Avdeling for mat- og medisinsk teknologi 2005 9 s.
NTNU Untitled
 
26 Hannisdal, Atle.
Matforvaltningen i Norge. Mattilsynet og Vitenskapskomiteen for mattrygghet. Veiledning til merkeforskriften, tilsetningsstofforskriften og aromaforskriften. Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Avdeling for mat- og medisinsk teknologi 2005 37 s.
NTNU Untitled
 
2003
27 Fremstad, Christoffer; Laastad, Charlotte; Skjærseth, Trond Marius; Østerlie, Marianne; Hannisdal, Atle.
Middagspølse produsert av kjøttfarse med naturlige fargestoffer og antioksidanter. Produktutvikling - produktforbedring. Teknologisk matforums fagdager og årsmøte; 2003-03-19 - 2003-03-21
NTNU Untitled
 
28 Hannisdal, Atle.
Nytt Mattilsyn. utenTitteltekst; 2003-12-11 - 2003-12-11
NTNU Untitled
 
2002
29 Hannisdal, Atle.
Hvorfor kvalitetssikre, og fremtiden for kvalitetssikring). Næringsmiddelseminaret 2002. Norske næringsmiddelteknologers forening; 2002-10-10 - 2002-10-11
NTNU Untitled
 
30 Hannisdal, Atle.
Notat. Hospitering ved Gilde Bøndernes Salgslag i tidsrommet september - desember 2001 (konfidensielt). Trondheim: Institutt fir næringsmiddelfag 2002 14 s.
NTNU Untitled
 
31 Hannisdal, Atle; Karlsen, Hanne; Juul, Nils V.; Myrenget, Einar.
Søkelys på mat: Kjedene presser produsentene. [Avis] 2002-12-12
NTNU Untitled
 
2001
32 Hannisdal, Atle.
Bestråling av mat - og metoder for påvisning av bestrålt mat. Næringsmiddelindustrien 2001 ;Volum 54.(11) s. 14-15
NTNU Untitled
 
33 Hannisdal, Atle.
Kjemisk konservering av matvarer. Trondheim: Høgskolen i Sør-Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 2001 20 s.
NTNU Untitled
 
34 Hannisdal, Atle.
Merking av næringsmidler og tilsetningsstoffer til næringsmidler. Veiledning til merkeforskriften, tilsetningsstofforskriften mv. Trondheim: Høgskolen i Sør-Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 2001 20 s.
NTNU Untitled
 
35 Hannisdal, Atle.
Trygghet eller sikkerhet?. Næringsmiddelindustrien 2001 ;Volum 54.(12) s. 23-
NTNU Untitled
 
2000
36 Hannisdal, Atle.
Pakking av kjøtt og kjøttvarer i modifisert atmosfære (MAP). Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 2000 5 s.
NTNU Untitled
 
1999
37 Hannisdal, Atle.
Comparison of two methods for amino acid determination in feedingstuffs. Nordic Association og Agricultural Scientists XXI Congress 1999; 1999-06-28 - 1999-07-01
NTNU Untitled
 
38 Hannisdal, Atle.
Kort innføring i begrepene kvalitet, kvalitetssikring, kvalitetsstyring og internkontroll (IK-MAT). Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 1999
NTNU Untitled
 
1998
39 Hannisdal, Atle.
Lover og forskrifter innen næringsmiddelområdet. Merking av næringsmidler. Tilsetningsstoffer til næringsmidler. Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 1998
NTNU Untitled
 
1994
40 Leth, Torben; Eriksen, Helle; Sjøberg, Anna-Maija; Hannisdal, Atle; Nilson, Håkan; Cerda, Humberto.
Påvisning af bestråling - to analysemetoder. København: Nordisk ministerråd 1994 (ISBN 9291205354) 26 s.
NTNU Untitled
 
1993
41 Hannisdal, Atle; Schrøder, Knut Henning.
Differential pulse polarographic determination of the artificial sweeteners acesulfam-K and saccharin in beverages. Electroanalysis 1993 ;Volum 5. s. 183-185
NTNU Untitled
 
1992
42 Hannisdal, Atle.
Analysis of acesulfame-K, saccharin and preservatives in beverages and jams by HPLC. Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, European food research and technology (Print) 1992 ;Volum 194. s. 517-519
NTNU Untitled
 
1991
43 Grimstad, Sidsel; Brynildsen, Lisbeth; Rognmo, Arne; Østerås, Olav; Strand, Per; Hannisdal, Atle; Harbitz, Ole; Hellstrøm, Turid.
Radioaktivitet i næringsmidler 1990. Overvåking av næringskjeden. Tiltak og konsekvenser.. Oslo: Statens næringsmiddeltilsyn 1991 35 s.
NTNU Untitled
 
44 Hannisdal, Atle.
Analysis of Lipid-derived volatiles (alkanes and alkenes) in irradiated foods (salmon and chicken). Recent advances on detection of irradiated food; 1991-09-24 - 1991-09-26
NTNU Untitled
 
1989
45 Hannisdal, Atle; Schrøder, Knut Henning.
Amalgam voltammetric approach to heavy metal speciation in natural waters: Part 2. Experimental verification of theoretical aspects. A study of complexation with lead ions.. Journal of Electroanalytical Chemistry 1989 ;Volum 263.(1) s. 23-35
NTNU Untitled