2022
|
1. |
Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien; Boneng, Ingrid Margrethe; Jameson, John-Kristian; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.). Havbruk22; 2022-10-19 - 2022-10-21 NTNU
Untitled
|
|
2. |
Lerfall, Jørgen; Hoel, Sunniva; Krych, Lukaz; Jakobsen, Anita Nordeng; Hannisdal, Atle; Duister, Ingrid Malien; Boneng, Ingrid Margrethe; Jameson, John-Kristian; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Knøchel, Susanne; Mehli, Lisbeth. Tracing Listeria monocytogenes in the production chain of Atlantic salmon (Salmo Salar L.). FoodMicro2022; 2022-08-28 - 2022-08-31 NTNU
Untitled
|
2021
|
3. |
Hannisdal, Atle. Food safety and risk. Risk management and risk analysis in food businesses and governmental bodies.. TRONDHEIM: Atle Hannisdal, NTNU 2021 26 s. NTNU
Untitled
|
2020
|
4. |
Hannisdal, Atle. Tilsetningsstoffer, kjemisk konservering og merking. Trondheim: NTNU 2020 30 s. NTNU
Untitled
|
|
5. |
Hannisdal, Atle; Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Lerfall, Jørgen. Fareanalyse - Fra fôr til bord. Norsk Sjømat 2020 ;Volum 3. s. 54-57 NTNU
Untitled
|
|
6. |
Jakobsen, Anita Nordeng; Hoel, Sunniva; Mehli, Lisbeth; Knøchel, Susanne; Krych, Lucasz; Lunestad, Bjørn Tore; Hannisdal, Atle; Kjønvik, Elisabeth Hassel. Kartlegging av smitteveier for Listeria monocytogenes i produksjonsfasen av laks gjennom systematisk og risikobasert prøvetaking, helgenomsekvensering og komparativ genomanalyse. Havbruk2020 Digital; 2020-06-09 - 2020-06-10 NTNU UiB
Untitled
|
|
7. |
Lerfall, Jørgen; Hannisdal, Atle; Hoel, Sunniva; Jakobsen, Anita Nordeng; Mehli, Lisbeth; Kjønvik, Elisabeth Hassel. Fareanalyse for å finne mulige kontamineringspunkter og smitteveier for L. monocytogenes ved produksjon av atlantisk laks (Salmo salar L.). : Fiskeri og havbruksnæringens finansieringsfond 2020 15 s. NTNU
Untitled
|
|
8. |
Rostad, Pia; Wahl, Erik; Hannisdal, Atle. Risk analysis of drinking water storage reservoirs in Norway focusing on microbiological contamination. Vann 2020 ;Volum 55.(2) s. 124-135 NTNU
Untitled
|
|
9. |
Tretteng, Ingvild. Overlevelse og eventuell vekst av Salmonella i tørket frukt - en mulig risiko for norske forbrukere. : NTNU 2020 NTNU
Untitled
|
2019
|
10. |
Hannisdal, Atle. Mattrygghet, HACCP og risikostyring i næringsmiddelindustrien. Trondheim: NTNU 2019 24 s. NTNU
Untitled
|
|
11. |
; Rostad, Pia. Risikoanalyse av drikkevannsbasseng i Norge med fokus på mikrobiell forurensning. Trondheim: NTNU 2019 98 s. NTNU
Untitled
|
2018
|
12. |
Hannisdal, Atle. Kvalitetsledelse i prøvings- og kalibreringslaboratorier. Trondheim: Atle Hannisdal 2018 16 s. NTNU
Untitled
|
|
13. |
Hannisdal, Atle. Kvalitetsledelse og internkontroll i næringsmiddelindustrien. Trondheim: Atle Hannisdal 2018 145 s. NTNU
Untitled
|
|
14. |
Hannisdal, Atle. Miljøledelse i næringsmiddelindustrien. Trondheim: Atle Hannisdal 2018 15 s. NTNU
Untitled
|
|
15. |
Hatlestad, Adrian. Risikoanalyse av spiseklar sjømat i Norge. Trondheim: NTNU 2018 64 s. NTNU
Untitled
|
|
16. |
Kaiander, Katrine. Sodium reduction in dry fermented sausages. Effects on the fermentation process, product quality and taste. Trondheim: NTNU 2018 106 s. NTNU
Untitled
|
2017
|
17. |
Hannisdal, Atle; Hemmer, Ellen. Kjøtt - teknologi. Trondheim: Atle Hannisdal 2017 230 s. NTNU
Untitled
|
2008
|
18. |
Hannisdal, Atle; Østerlie, Marianne. Method and device for determining hypoxanthine in biological samples. UKJENT 2008 NTNU
Untitled
|
|
19. |
Hannisdal, Atle; Østerlie, Marianne. Method and device for determining hypoxanthine in biological samples. UKJENT 2008 NTNU
Untitled
|
|
20. |
Østerlie, Marianne; Hannisdal, Atle. Måler fersk fisk. [Radio] 2008-04-08 NTNU
Untitled
|
|
21. |
Østerlie, Marianne; Hannisdal, Atle. Måler fersk fisk. [Radio] 2008-04-08 NTNU
Untitled
|
|
22. |
Østerlie, Marianne; Hannisdal, Atle. Patent på ferskhetsmåler for fisk. Matindustrien [Avis] 2008-04-01 NTNU
Untitled
|
2007
|
23. |
Hannisdal, Atle; Mikkelsen, Øyvind; Schrøder, Knut Henning. Analysis of nicotine in antismoking pharmaceutical products by differential pulse polarography and voltammetry. Collection of Czechoslovak Chemical Communications 2007 ;Volum 72.(9) s. 1207-1213 NTNU
Untitled
|
2005
|
24. |
Hannisdal, Atle. Livsfarlig eggedosis. Høgskoleavisa [Avis] 2005-03-16 NTNU
Untitled
|
|
25. |
Hannisdal, Atle. Lover og forskrifter innen kjøttproduksjon og kjøttforedling. Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Avdeling for mat- og medisinsk teknologi 2005 9 s. NTNU
Untitled
|
|
26. |
Hannisdal, Atle. Matforvaltningen i Norge. Mattilsynet og Vitenskapskomiteen for mattrygghet. Veiledning til merkeforskriften, tilsetningsstofforskriften og aromaforskriften. Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Avdeling for mat- og medisinsk teknologi 2005 37 s. NTNU
Untitled
|
2003
|
27. |
Fremstad, Christoffer; Laastad, Charlotte; Skjærseth, Trond Marius; Østerlie, Marianne; Hannisdal, Atle. Middagspølse produsert av kjøttfarse med naturlige fargestoffer og antioksidanter. Produktutvikling - produktforbedring. Teknologisk matforums fagdager og årsmøte; 2003-03-19 - 2003-03-21 NTNU
Untitled
|
|
28. |
Hannisdal, Atle. Nytt Mattilsyn. utenTitteltekst; 2003-12-11 - 2003-12-11 NTNU
Untitled
|
2002
|
29. |
Hannisdal, Atle. Hvorfor kvalitetssikre, og fremtiden for kvalitetssikring). Næringsmiddelseminaret 2002. Norske næringsmiddelteknologers forening; 2002-10-10 - 2002-10-11 NTNU
Untitled
|
|
30. |
Hannisdal, Atle. Notat. Hospitering ved Gilde Bøndernes Salgslag i tidsrommet september - desember 2001 (konfidensielt). Trondheim: Institutt fir næringsmiddelfag 2002 14 s. NTNU
Untitled
|
|
31. |
Hannisdal, Atle; Karlsen, Hanne; Juul, Nils V.; Myrenget, Einar. Søkelys på mat: Kjedene presser produsentene. [Avis] 2002-12-12 NTNU
Untitled
|
2001
|
32. |
Hannisdal, Atle. Bestråling av mat - og metoder for påvisning av bestrålt mat. Næringsmiddelindustrien 2001 ;Volum 54.(11) s. 14-15 NTNU
Untitled
|
|
33. |
Hannisdal, Atle. Kjemisk konservering av matvarer. Trondheim: Høgskolen i Sør-Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 2001 20 s. NTNU
Untitled
|
|
34. |
Hannisdal, Atle. Merking av næringsmidler og tilsetningsstoffer til næringsmidler. Veiledning til merkeforskriften, tilsetningsstofforskriften mv. Trondheim: Høgskolen i Sør-Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 2001 20 s. NTNU
Untitled
|
|
35. |
Hannisdal, Atle. Trygghet eller sikkerhet?. Næringsmiddelindustrien 2001 ;Volum 54.(12) s. 23- NTNU
Untitled
|
2000
|
36. |
Hannisdal, Atle. Pakking av kjøtt og kjøttvarer i modifisert atmosfære (MAP). Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 2000 5 s. NTNU
Untitled
|
1999
|
37. |
Hannisdal, Atle. Comparison of two methods for amino acid determination in feedingstuffs. Nordic Association og Agricultural Scientists XXI Congress 1999; 1999-06-28 - 1999-07-01 NTNU
Untitled
|
|
38. |
Hannisdal, Atle. Kort innføring i begrepene kvalitet, kvalitetssikring, kvalitetsstyring og internkontroll (IK-MAT). Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 1999 NTNU
Untitled
|
1998
|
39. |
Hannisdal, Atle. Lover og forskrifter innen næringsmiddelområdet. Merking av næringsmidler. Tilsetningsstoffer til næringsmidler. Trondheim: Høgskolen i Sør- Trøndelag, Institutt for næringsmiddelfag 1998 NTNU
Untitled
|
1994
|
40. |
Leth, Torben; Eriksen, Helle; Sjøberg, Anna-Maija; Hannisdal, Atle; Nilson, Håkan; Cerda, Humberto. Påvisning af bestråling - to analysemetoder. København: Nordisk ministerråd 1994 (ISBN 9291205354) 26 s. NTNU
Untitled
|
1993
|
41. |
Hannisdal, Atle; Schrøder, Knut Henning. Differential pulse polarographic determination of the artificial sweeteners acesulfam-K and saccharin in beverages. Electroanalysis 1993 ;Volum 5. s. 183-185 NTNU
Untitled
|
1992
|
42. |
Hannisdal, Atle. Analysis of acesulfame-K, saccharin and preservatives in beverages and jams by HPLC. Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, European food research and technology (Print) 1992 ;Volum 194. s. 517-519 NTNU
Untitled
|
1991
|
43. |
Grimstad, Sidsel; Brynildsen, Lisbeth; Rognmo, Arne; Østerås, Olav; Strand, Per; Hannisdal, Atle; Harbitz, Ole; Hellstrøm, Turid. Radioaktivitet i næringsmidler 1990. Overvåking av næringskjeden. Tiltak og konsekvenser.. Oslo: Statens næringsmiddeltilsyn 1991 35 s. NTNU
Untitled
|
|
44. |
Hannisdal, Atle. Analysis of Lipid-derived volatiles (alkanes and alkenes) in irradiated foods (salmon and chicken). Recent advances on detection of irradiated food; 1991-09-24 - 1991-09-26 NTNU
Untitled
|
1989
|
45. |
Hannisdal, Atle; Schrøder, Knut Henning. Amalgam voltammetric approach to heavy metal speciation in natural waters: Part 2. Experimental verification of theoretical aspects. A study of complexation with lead ions.. Journal of Electroanalytical Chemistry 1989 ;Volum 263.(1) s. 23-35 NTNU
Untitled
|