|
|
English
version
For å registrere i Cristin må du være vitenskapelig eller administrativt ansatt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Søkekriterier:
Etternavn: Asledottir Fornavn: Tora Alle publ. kanaler
2024
|
1. |
Inglingstad, Ragnhild Aabøe; Devold, Tove Gulbrandsen; Damiano, Nicola; Holene, Anna Caroline; Svartedal, Nina; Comi, Irene; Eliassen, Tone Inger; Asledottir, Tora; Ulleberg, Ellen Kathrine; Vegarud, Gerd. A comprehensive study on milk composition and coagulation properties from six endangered native Norwegian cattle breeds. International Dairy Journal 2024 ;Volum 153. s. - NMBU NIBIO
Untitled
|
2023
|
2. |
Asledottir, Tora; Vegarud, Gerd; Picariello, Gianluca; Mamone, Gianfranco; Lea, Tor Erling; Røseth, Arne; Ferranti, Pasquale; Devold, Tove Gulbrandsen. Bioactive peptides identified in pea and faba bean after in vitro digestion with human gastrointestinal enzymes. Journal of Functional Foods 2023 ;Volum 102:105445. s. 1-10 NMBU LDS
Untitled
|
|
3. |
Mileriene, Justina; Aksomaitiene, Jurgita; Kondrotiene, Kristina; Asledottir, Tora; Vegarud, Gerd; Serniene, Loreta; Malakauskas, Mindaugas. Whole-Genome Sequence of Lactococcus lactis Subsp. lactis LL16 Confirms Safety, Probiotic Potential, and Reveals Functional Traits. Microorganisms 2023 ;Volum 11.(4) s. - NMBU
Untitled
|
2021
|
4. |
Devold, Tove Gulbrandsen; Asledottir, Tora. Half year Update on food science projects from Faculty of chemistry, biotechnology and food science at NMBU. the 2nd web-based meeting about research activities within the Nordic-Baltic NKJ-network; 2021-02-08 - 2021-02-08 NMBU
Untitled
|
|
5. |
Devold, Tove Gulbrandsen; Asledottir, Tora. Update on food science projects from Faculty of chemistry, biotechnology and food science at NMBU. the 3rd web-based meeting about research activities within the Nordic-Baltic NKJ-network; 2021-09-07 - 2021-09-07 NMBU
Untitled
|
|
6. |
Devold, Tove Gulbrandsen; Asledottir, Tora; Jørgensen, Emilie Gullberg. Planteproteiner fra norske kornarealer - muligheter for nye produkter. Fix the food; 2021-09-24 - 2021-09-25 NMBU
Untitled
|
2020
|
7. |
; Jørgensen, Emilie Gullberg. Effekt av bløtlegging, koking og spiring på innhold av protein og antinæringsstoffer i to sorter av erter (Pisum sativum) og fababønner (Vicia faba L.). : Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2020 80 s. NOFIMA NMBU
Untitled
|
|
8. |
Asledottir, Tora; Rehman, Rashida; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca; Devold, Tove Gulbrandsen; Vegarud, Gerd Elisabeth; Røseth, Arne; Lea, Tor Erling; Halstensen, Trond S.; Ferranti, Pasquale; Uhlen, Anne Kjersti. Ancestral wheat types release fewer celiac disease related t cell epitopes than common wheat upon ex vivo human gastrointestinal digestion. Foods 2020 ;Volum 9:. s. 1-12 NMBU LDS UiO
Untitled
|
|
9. |
Devold, Tove Gulbrandsen; Asledottir, Tora. Update from WP 4: Protein functionality, in vitro protein digestion, selected antinutrients and effect of processing, and preliminary results from “cell studies”. Seminar FoodProFuture; 2020-12-02 - 2020-12-02 NMBU
Untitled
|
|
10. |
Gulbrandsen, Marte Wallin. Effekt av prosessering på in vitro proteinfordøyelighet av åkerbønner (Vicia faba L.). : Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2020 112 s. NOFIMA NMBU
Untitled
|
|
11. |
Holmemo, Carina Wiker. Egenskaper til in silico-identifiserte bioaktive peptider fra erteprotein i to ulike modeller av Caco-2 adenokarsinomceller. : Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2020 68 s. NMBU
Untitled
|
2019
|
12. |
Asledottir, Tora; Picariello, Gianluca; Mamone, Gianfranco; Ferranti, Pasquale; Røseth, Arne; Devold, Tove Gulbrandsen; Vegarud, Gerd Elisabeth. Degradation of β-casomorphin-7 through in vitro gastrointestinal and jejunal brush border membrane digestion. Journal of Dairy Science (JDS) 2019 NMBU LDS
Untitled
|
|
13. |
Røstad, Ingrid. Antinæringsstoffer i planteprodukter – effekt av prosess. : Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2019 98 s. NMBU
Untitled
|
2018
|
14. |
Asledottir, Tora; Le, Thao T; Poulsen, Nina A.; Devold, Tove Gulbrandsen; Larsen, Lotte B; Vegarud, Gerd Elisabeth. Release of β-casomorphin-7 from bovine milk of different β-casein variants after ex vivo gastrointestinal digestion. International Dairy Journal 2018 ;Volum 81. s. 8-11 NMBU
Untitled
|
|
15. |
Steien, Sine Martine. Funksjonelle egenskaper i fababønner (Vicia faba L.) ved varierende pH og ionestyrke. : NMBU 2018 96 s. NMBU
Untitled
|
2017
|
16. |
Asledottir, Tora; Le, Tao. T; Petrat- Melin, Bjørn; Devold, Tove Gulbrandsen; Larsen, Lotte B.; Vegarud, Gerd Elisabeth. Identification of bioactive peptides and quantification of b-casomorphin-7 from bovine b-casein A1, A2 and I after ex vivo gastrointestinal digestion. International Dairy Journal 2017 ;Volum 71. s. 98-106 NMBU
Untitled
|
|