Current Research Information SysTem In Norway
 
 

 English version


 
Hovedside
Forskningsresultater/NVI
Forskere
Prosjekter
Forskningsenheter
Logg inn
Om Cristin
 
 
   
Eksporter til


Søkekriterier:
Etternavn: Asledottir   Fornavn: Tora   Alle publ. kanaler

Viser treff 1-16 av 16

2024
1 Inglingstad, Ragnhild Aabøe; Devold, Tove Gulbrandsen; Damiano, Nicola; Holene, Anna Caroline; Svartedal, Nina; Comi, Irene; Eliassen, Tone Inger; Asledottir, Tora; Ulleberg, Ellen Kathrine; Vegarud, Gerd.
A comprehensive study on milk composition and coagulation properties from six endangered native Norwegian cattle breeds. International Dairy Journal 2024 ;Volum 153. s. -
NMBU NIBIO Untitled
 
2023
2 Asledottir, Tora; Vegarud, Gerd; Picariello, Gianluca; Mamone, Gianfranco; Lea, Tor Erling; Røseth, Arne; Ferranti, Pasquale; Devold, Tove Gulbrandsen.
Bioactive peptides identified in pea and faba bean after in vitro digestion with human gastrointestinal enzymes. Journal of Functional Foods 2023 ;Volum 102:105445. s. 1-10
NMBU LDS Untitled
 
3 Mileriene, Justina; Aksomaitiene, Jurgita; Kondrotiene, Kristina; Asledottir, Tora; Vegarud, Gerd; Serniene, Loreta; Malakauskas, Mindaugas.
Whole-Genome Sequence of Lactococcus lactis Subsp. lactis LL16 Confirms Safety, Probiotic Potential, and Reveals Functional Traits. Microorganisms 2023 ;Volum 11.(4) s. -
NMBU Untitled
 
2021
4 Devold, Tove Gulbrandsen; Asledottir, Tora.
Half year Update on food science projects from Faculty of chemistry, biotechnology and food science at NMBU. the 2nd web-based meeting about research activities within the Nordic-Baltic NKJ-network; 2021-02-08 - 2021-02-08
NMBU Untitled
 
5 Devold, Tove Gulbrandsen; Asledottir, Tora.
Update on food science projects from Faculty of chemistry, biotechnology and food science at NMBU. the 3rd web-based meeting about research activities within the Nordic-Baltic NKJ-network; 2021-09-07 - 2021-09-07
NMBU Untitled
 
6 Devold, Tove Gulbrandsen; Asledottir, Tora; Jørgensen, Emilie Gullberg.
Planteproteiner fra norske kornarealer - muligheter for nye produkter. Fix the food; 2021-09-24 - 2021-09-25
NMBU Untitled
 
2020
7 ; Jørgensen, Emilie Gullberg.
Effekt av bløtlegging, koking og spiring på innhold av protein og antinæringsstoffer i to sorter av erter (Pisum sativum) og fababønner (Vicia faba L.). : Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2020 80 s.
NOFIMA NMBU Untitled
 
8 Asledottir, Tora; Rehman, Rashida; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca; Devold, Tove Gulbrandsen; Vegarud, Gerd Elisabeth; Røseth, Arne; Lea, Tor Erling; Halstensen, Trond S.; Ferranti, Pasquale; Uhlen, Anne Kjersti.
Ancestral wheat types release fewer celiac disease related t cell epitopes than common wheat upon ex vivo human gastrointestinal digestion. Foods 2020 ;Volum 9:. s. 1-12
NMBU LDS UiO Untitled
 
9 Devold, Tove Gulbrandsen; Asledottir, Tora.
Update from WP 4: Protein functionality, in vitro protein digestion, selected antinutrients and effect of processing, and preliminary results from “cell studies”. Seminar FoodProFuture; 2020-12-02 - 2020-12-02
NMBU Untitled
 
10 Gulbrandsen, Marte Wallin.
Effekt av prosessering på in vitro proteinfordøyelighet av åkerbønner (Vicia faba L.). : Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2020 112 s.
NOFIMA NMBU Untitled
 
11 Holmemo, Carina Wiker.
Egenskaper til in silico-identifiserte bioaktive peptider fra erteprotein i to ulike modeller av Caco-2 adenokarsinomceller. : Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2020 68 s.
NMBU Untitled
 
2019
12 Asledottir, Tora; Picariello, Gianluca; Mamone, Gianfranco; Ferranti, Pasquale; Røseth, Arne; Devold, Tove Gulbrandsen; Vegarud, Gerd Elisabeth.
Degradation of β-casomorphin-7 through in vitro gastrointestinal and jejunal brush border membrane digestion. Journal of Dairy Science (JDS) 2019
NMBU LDS Untitled
 
13 Røstad, Ingrid.
Antinæringsstoffer i planteprodukter – effekt av prosess. : Norges miljø- og biovitenskapelige universitet 2019 98 s.
NMBU Untitled
 
2018
14 Asledottir, Tora; Le, Thao T; Poulsen, Nina A.; Devold, Tove Gulbrandsen; Larsen, Lotte B; Vegarud, Gerd Elisabeth.
Release of β-casomorphin-7 from bovine milk of different β-casein variants after ex vivo gastrointestinal digestion. International Dairy Journal 2018 ;Volum 81. s. 8-11
NMBU Untitled
 
15 Steien, Sine Martine.
Funksjonelle egenskaper i fababønner (Vicia faba L.) ved varierende pH og ionestyrke. : NMBU 2018 96 s.
NMBU Untitled
 
2017
16 Asledottir, Tora; Le, Tao. T; Petrat- Melin, Bjørn; Devold, Tove Gulbrandsen; Larsen, Lotte B.; Vegarud, Gerd Elisabeth.
Identification of bioactive peptides and quantification of b-casomorphin-7 from bovine b-casein A1, A2 and I after ex vivo gastrointestinal digestion. International Dairy Journal 2017 ;Volum 71. s. 98-106
NMBU Untitled